4097
  • hykao #1056
    Megnéztem az összes mapot, és nem lett csúnyább.
    Egyébként a mapok az egyjátékos módhoz kapcsolódnak (meg a feladatok is)
  • Mayday
    Tehat azt mondod, az eredetihez kepest rosszabb, csunyabb lett?
  • LSC
    mindent fullra raktam és úgy játszottam mingyá csinálok egy képet.
  • insp
    Menj el szemészhez.
  • LSC
    ez csak az én véleményem ha neked tetszik akkor élvezd a játékot de remélem lehet más véleményem mint neked.
  • LSC
    játszottam a simával is és ég és föld. Az elemlámpa egyszerűez röhejes ahogy "felugrik" a falra nem szépen felcsúszik a saroknál hanem hopp felugrik. Miez kérem?
  • HoTDoG
    Szerintem te valami mobiltelefonos verziót próbálhattál ki.
    Gyenge eresztés? Majd az év multiplayer játékánál meglátjuk milyen helyezést ér el...
  • LSC
    ennek szarabb mint az eredeti SC-nek nézd meg ha nem hiszed. Ha meg grafikát akarsz látni akkor ajánlanék figyelmedbe pár gamét de ez nem az a topik.
  • Mayday
    Ne haragudj, most a Splinter Cellrol van szo?
    En meg nem probaltam ki, a PT-t, csak az alapjatekot, de igy latatlanban is azt merem mondani, hogy LOL nagyon, amit irtal!
    Splinter Cell sok minden, csak nem gyenge grafika!
  • LSC
    olyan pixeles volt a grafika mintha 800*600-ban játszottam volna röhejes, egérmozgás késik és lassú, 100 pingnél már fél mp-t késik a lövésem.
  • LSC
    hát ez valami iszonyat gyenge eresztés. Grafika gyenge, hangok nullák. Uninstall.
  • schoma
    A fullban szerintem is többen lehet menni.
    Legalábbis több apró jel erre utal...
  • hykao #1044
    ja ez igaz, de azért gondolom a 2vs2 lesz az általános.
    amúgy a fullban mintha növelni lehetne a létszámot (vagy nem jól emlékszem?)
  • schoma
    Nem feltétlenül. Mehet 3vs1 is. :)
  • hykao #1042
    ...és a multi sokkal gépigényesebb!!! (mintha lenne FSAA is benne)
    az egérmozgatás még maxon is nagyon lassú.

a zsoldosoknak kétféle nézetük van még a normálon kívül: elektromágneses nézet, ill. mozgásérzékelős (a minimális mozgás keltette légturbolenciákat is érzékelve fókuszál a célra)

a lopakodóknak pedig az egyjátékosból ismert éjjellátó, és hőképlátó (kissé sötétített változata)
  • hykao #1041
    mindenképp nézd meg.
    nekem mondjuk nagyon szokatlan volt, főleg, hogy azt se tudtam melyik billentyű micsoda (totál más a kiosztás, mint az egyjátékosban, ráadásul több gomb van).
    bele kell szokni a multihoz képest temérdek billenytűbe.
  • hykao #1040
    SHADOWNET TEAM (kémek) eszközei:

Sticky Shocker - A kémek egyetlen eszköze ez a nem halálos fegyver, mivel ők nem ölhetnek meg senkit. Elektromos kisüléssel teszi egy időre ártalmatlánná az eltalált ellenfelet. Ezen kívül a fegyver - másodlagos funkcióként - el van látva egy univerzális kilövőegységgel is, különböző - nem halálos - gránátok, és egyéb kém-eszközök (pl.: ragacs-kamera) célbajuttatására.

Kém Lövedék - Kétfunkciós lövedék: ha eltalál egy ellenfelet, akkor egy ideig láthatóvá válik radaron (és a csapattársén) a meglőtt személy. Falba, vagy egyéb tereptárgyba csapódva, a becsapódás körüli zónában megjelenít a radaron minden ott tartózkodó ellenfelet.

Ragacs Kamera - Lásd egyjátékos mód fegyvereinél.

Zavarógránát - Kilőhető gránát. A becsapódás környékén lévő elektromos eszközöket (pl. biztonsági kamerák, mozgásérzékelők, aknák) bénítja meg - időlegesen - elektromágneses részecske kibocsátással.

Zajkeltő - Ez a kiegészítő szintén kétfunkciós. A kémek ténykedéséhez hasonlatos zajokat bocsát ki, a zsoldosok megtévesztésének céljából. Biztonsági eszközök (különböző kamerák, érzékelők) közelébe csapódva, képes megtéveszteni ezeket is, szintén félrevezetve ezzel a zsoldosokat.

Villanógránát - Az egyjátékos mód fegyvereinél ismertetett gránát kilőhető verziója.

Füstgránát - Robbanáskor füstfelhőbe burkolja a környezetet. Elősegítve a SHADOWNET kémek észrevértlen mozgását, hátráltatva, akadályozva az ARGUS vállalat zsoldosait.

• hykao #1039
    ARGUS MERCENARY (zsoldosok) eszközei:

M-160 - Az ARGUS egységek nagy tűzerejű, különleges fegyvere. Három tüzelési módra képes: szimpla, sorozat, és teljesen automata. Kiegészítő kilövőegysége révén képes - egyebek közt - fény- és repeszgránát kilövésére.

Fénygránát - Erős fénybe borítja egy másodpercre a becsapódás pár méteres körzetét.

Akna - Ez a halálos eszköz képes megkülönböztetni a lehetséges célpontokat (csak kémek érzékelése esetén lép működésbe). Kétféle - lézeres, és mozgás - aktivációs érzékelője van.

Kémdetektor - Falra tapasztható detektor, mely egy gyenge lézersugár segítségével riasztja a zsoldosokat, amennyiben egy kém kerül a lézersugár vonalába. A sugár által befogott kém helyzete megjelenik a zsoldosok radarkijelzőjén.

Sokkoló - Erős elektromos kisülést produkálva, pár másodpercre ártalmatlanná tesz bárkit, aki a közelébe kerül.

Repeszgránát - Az egyjátékos mód fegyvereinél ismertetett gránát kilőhető verziója.

Foszforgránát - Ha egy kémet eltalál, nehezen lekopó, zöldesen foszforeszkáló anyaggal szennyezi be. Az eltalált személy jól látható nyomokat hagy maga után. Így a zsoldosok könnyen lekövethetik mozgását.

• hykao #1037
    Amíg a fenti linken nem elérhető a teljes behun-os multi cikk, addig szórok be pár adatot.
  • LSC
    hát nem hangzik túl jól de kipróbálom mingyár leér.
  • Breki33
    és tulajdonképp milyen a multi?
    konkrétan érdekelne nem a jelzők :-)
  • hykao #1034
    aha, 2 lopakodó, két vadász.
    a lopakodók tps nézettel, min a játékban, a vadászok fps nézettel
  • LSC
    4 ember?
  • hykao #1032
    tegnap indítottak páran, mivel pályánként 4 emberrel érdemes, így bárki indíthat.
  • LSC
    magyar Demo multi szerver van?
  • hykao #1030
    a fullal még nem, de a demóval igen, és csak 60mega.
  • LSC
    az ubi rászokott erre a loginos marhaságra.
  • hykao #1028
    8500-höz legújabb catalyst (4.3), ajánlom az OMEGA féle verziót.
    telepít, crackfix, játszik...(multival még nem)
  • LSC
    helló all lehet ezzel multizni ha ne akarom megvenni? Mert állítólag forradalmi a multija.
  • Beepee
    friver=driver :P
  • Beepee
    ha=hi :P
  • Beepee
    ha! tudom hogy 1-2 napja téma volt, de mivel rengeteg a beírás így nem tekergetek vissza lapokat mert úgyse találnám meg. sszal kérdésem hogy az 53.03-as detonator jó - e a progihoz, és egy radeon 8500höz milyen friver kell hogy fusson? szal kell -e valami extra ügy hogy fusson rendesen vagy csak sima install kell, és utána a crackfix? fél óra mulva érkezik vinyón a cucc...köszi
  • hykao #1023
    Ja, az jó lenne, ha minden szinkronos magyarítást olyan színészekkel csinálnának...
  • Breki33
    UT magyarítás volt
  • hykao #1021
  • Breki33
    hentes vagyok darabolok :-)
  • Breki33
    majd szólj ha számithatok rád

és egy kalappal :-)
  • hykao #1018
    Kb. két hét alatt meglenne a magyarítás, ahogy néztem.
    Egyébként a demó magyarítása - elméletileg - rámegy a fullra.
    Én is félek egy kissé, mert az első részt ugyan nem magyarul adták ki (bár volt róla szó, hogy átvennék az általam készítettet), de a magyar kézikönyvben azért voltak életveszélyes dolgok: pl: gumilövedékre -> szárnyas rakétapiszoly (v.valami ilyesmi)

Na de azt hiszem komolyabban utánajárok ennek a dolognak, mert a magyar XIII-at is még karácsony előttre ígérték, és aztán olyan példányok kerültek a polcokra, amin az állt, hogy magyar, de valójában angol nyelvű volt (a dobozokat már legyártották, csak a fordítás nem készült el...), és nem tudom, hogy egyáltalán kijött-e már magyarul.
    Na ezen kívül, annó az érdeklődésemre nekem is azt mondta egy kedves női hang az Automexnél, hogy szinkron is lesz a XIII-ban (2x is rákérdeztem), aztán kiderült, hogy csak felirat.

Ezen kívül a szinkron a másik félelmem tárgya: én eddig amilyen szinkronos játékokkal találkoztam (kivéve UT), mindegyiknél számomra ismeretlen (valószínűleg színházi) színészek szinkronizáltak...és hát, hogy is mondjam csak...az egész valahogy olyan hatású volt, mintha prózát szavalnának (kivéve Ganxsta, mert ő meg a szokásos unott vonalat nyomta).
  • Lifeforce
    Igen Traxion és 6 éve ezt használja...
  • traxy
    én már nagyon régen ezt a nicket haszálom.miért van még valaki ilyen névvel?