Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pupcika
remélem hétvégére a multit is ki lehet proszálni nyten

Pupcika
Toshiba 4xes 22222 ,- ér is van 😄

már a király új pioneer 107 34000 brutto kinek kel rossz lg...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

épp ez a lényeg hogy ezeket a játékokat azért játszák mer felpörget és szétlövöd az agyadat, én még idevenném a bírka battlefield vietnámot is, de ezeket a játékokat azért jáccák,nemtom elképzelni, hogy lopakodunk egymás ellen, megalszik a tej a szádban,
inkább a splinter cell hangulat, lehúzom a redõnyt, tök sötét, felhangosítom az erõsítõt, elfelejtem kivagyok, és kassan hömpölyögve megmentem a világot egyedül...

max játékosszámot énis krérdeztem de nem válaszolt senki 😊 amugy imyken kivül szeritnem még mindenki "vásárol"... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

schoma
OFF

Milyen DVD író az?
Ennyi pénzért?

ON

Látta már valaki multit? Vagy még mindenki vásárol?
Mennyi a max játékosszám?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Pupcika
nagy áttörés lesz ha kiváló lesz a multija

ott a pont..., ha jól megcsinálják hiánypotlo lehet...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Garantálom h nem fogsz benne csalódni.

dikki*yysw
De miért van szükség midnig csak UT2k4-ekre, CS-kre, SoF2-kre? Miért nem lehet egy játék lopakodós multis? Ha szted nem illik hozzá, akkor ne játsz vele.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Pupcika
nekem LG dvdírom van és az ára nem változott az elmúlt fél évben csak 5ezerpénzt
45 helyett 40 most az egyik hypermarketláncban akciósan.
a többi valóban lezuhant. Majd ha minden gyártó 8xes írója mindne boltban kapható lesz akkor kell venni majd 4xerest mert szarérhugyér lesz addigra 😄
és kár hogy nem adják ki dvd-n a gámát.
szvsz praktikusabb 1 lemezen mint 4en...

dikki*yysw
Elvileg cFos-al is, de nem akarok CS miatt ilyen szarokat feltenni.

Seth
Érdekes, hogy a DVD írók ára rohamosan csökken...annó a CD írónál azért sokat kellett várni

PSN ID.: Beegabor

ez is igaz, meg nem tudják kíírni annyian , habár már lassan ott tartunk dvd- írója is lesz minden embernek...

Pf szerintem (de ne kövezzetek meg) de ebbe a gémbe nem illik a multi, nem olyan a hangulata, ha multizni akarsz ott az ut2004, de nemtom elképzelni a lopakodást egymás ellen, esetleg a rendes dítmeccset...

ghost cb
Nem jó a Crackfix! Letöltöttem, de crc hibával nyomott egy error-t.

???

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

dikki*yysw
Szerintem az ár nagyon csekélyke mértékben nyom a latba, sokkal inkább azért terjesztik a játékokat még mindig inkább 6cd-n a dvd-vel szemben, mert számos embernek nincs még dvd-olvasója.

netlimiterrel megoldható 😊 asszem ez a neve 😊

dikki*yysw
Huh, most nekiálljak a torrentnek? Ha lenne vmi upload limiterem, még jó is lenne.

Seth
Nyolc fejezet

egyre leszek kiváncsi a multiban: hogy fogják azt kiküszöbölni hogy a kémeket ne ugy kapdosák el hogy a mercenary-k feltekerik 2-3szorosára a fényerõt (akár driverbõl...) csak mert igy gyk tökéletesen kiegynesulyozatlan lenne... :/

Tom Clancy's Splinter Cell Mission PAck hát ez nagyon felbaszott a 3 pályájával amikor kezdtem volna belejönni game over remélem itt több pálya van..., valaki esetleg tudja mennyi?

Ja nem tudtam hogy csak dvd-n jelent meg az télleg szívás lenne ha nem lenne dvd-rip, amúgy a 3cd-s az full? én azt hittem egy butított változat, amúgy jó a gém, nekem a demo alapján egy kicsit színes volt, de nem olyan rossz nagyon jól néz ki, na átmék a topicjába...

Arra értettem a doom 3-mat hogy az 4cd-n jelenik meg és amikor azt kérdezték lesz e dvd-s változat azt mondták nem mer 4cd legyártása olcsóbb mint 1dvd, ezért gondolom mivel a sc2 4cd nem jelenik meg dvd-n mivel olcsobb a cd, kb az ut2004 ami ugye 6cd az egyenlõ 1dvd-vel és akkor ugye oly mindegy min jelenik meg...

Sephi
Tankson. Akko' letoltjuk.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

IMYke2.0.0.0
1. rész: Tom Clancy's Splinter Cell
1. rész küldetéslemeze: Tom Clancy's Splinter Cell Mission PAck
2. rész: Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
De annál azért jóval több

Seth
Mondjuk kicsit Expansion szagú

Seth
2.

Sephi
Tudom hulye kerdes de nem kell anyazni...

Ez a Pandora Tomorrow ez a masodik resz vagy csak Expansion?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bogyoka
Az a giga engem is érdekel, mi szombaton szedjük le.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Seth

Seth
A Kossuth utcai-ból vagy Bem téribõl?

IMYke2.0.0.0
Doom III esetében ismerem a dolgot.
A FarCry-t meg csak DVD-n adták ki. A Myth-csapat pedig csinált egy CD-c változatot belõle.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na holnap elkezdem szedni. Valaki tudja hogy hány gigát rak fel?

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

#553...

Tikal
husboltbol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ghost cb
Crackfixet honnan tudok leszedni? Az internetrõl?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ez mit jelent imyke "ugye ott csak a Myth-féle DVD-rip segített)" ezt mire érted, amúgy tuti nem, olvastam gamestarba hogy a doom 3 4cd-s lesz és azért nem lesz dvd-s mer 4cd legyártása olcsóbb mint 1 dvd

rezsofiz
Na, 14. fájl 1.cdbol,reggelre lennt van. Remélem jo lesz. 😊

sazl : c

IMYke2.0.0.0
Nem jön DVD-n - tudtommal. Nem aakrják elkövetni a hibát, mint a FarCry esetében (ugye ott csak a Myth-féle DVD-rip segített)

schoma
Kijön vajon DVD-n is?
Vagy errõl még semmi infó?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Meg a Cd4 csak 21-22 rar

1 cd kb 4óra
4cd 16óra.
Simán lezuzza adigra 😊

IMYke2.0.0.0
hááááááááááát ...

Jaja tudom.
Majd ha holnap haza jöttem suliból már rakom is fel a gamet meg a cracfixet 😊

IMYke2.0.0.0
4CD-s lesz... 184 darab rar archívum!
Készülj fel hosszú töltésre...

ims-spta06.rar 1 cd-nél tartok 😊

schoma
Én még csak most veszem meg a diákcsomagot, de aszem holnap nem sokat fogok aludni.

grebber
KIRÁLY fennt van a kedvenc oldalamon is. HDC!!!!!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Elsõ benyomás: ISTENI!
Ilyen renderelt videokat sehol még nem láttál!
Az Unreal-motor tökéletes erre a Játékra. Úristen.
Be kell pótoljam az elsõ részt... és alig várom, hogy a folytatásaként rávethessem magam a megszerzett Pandora Tomorrow-ra---

De elõbb akkor az elsõ rész, Hykao-nak köszönhetõen, magyarul.