4097
-
#1336 Szerintem csinálom atovább a mai napon miután megtanultam a Mikrobiológiát:)))) -
#1335 Én is ettől félek.
Lehetetlennek tartom, hogy valaki úgy készítsen jó fordítást, hogy nem ismeri a játékot, nem játszik vele.
Sokszor még fordított esetben is nehéz... -
#1334 Hát nem tudom Hykao, de félek, hogy a milyenkhez képest nagyon elcseszett lesz:)
Félek, hogy a sötétben tapogatózik:)
-
#1333 -
#1332 LOL.
A Magyarítások Portál-on tevékenykedő Peter gőzerővel elkezdte a Pandora magyarítását (bár megvallom őszintén kicsit szkeptikus vagyok, mert saját bevallása szerint a játék nem fut nála, tehát a játék nélkül fordítja...)
KATT IDE!!!
Na én így már biztos leteszem a lantot. -
#1331 LOL, még telepítő sincs a patch-hez, nekünk kell kikeresgélni, és felülírogatni... -
#1330 Akkor végül a XIII nem jött ki magyarul??? Hmm... -
#1329 Akinek már fennvan a demó, annak elég csak a 3 mega alatti patch-et felrakni!!! -
#1328 Sajnos a hivatalos UBI fórumon feltett ezirányú kérdésemre a válaszuk az volt: a játék - az engine sajátosságai miatt - nem alkalmaz FSAA-t (le van tiltva!), mert FSAA esetén átvilágítanak bizonyos fényforrások!
Nagyon idegesít engem is!!! -
#1327 Ki gondolta volna. :D -
otiq #1326 Egy kérdés: Csak nekem nekem nincs anti-aliasing a játék közben vagy ez a program sajátossága.
A demo-ban (lehet, hogy rosszul emlékszem) mintha lett volna.
-
#1325 Nem semmi, manapság már egy demóhoz is van patch :) -
HoTDoG #1324 Új MultiPlayer demo! Jópár dolgot kijavítottak. Kijött 1 patch is.
Info ITT ! -
#1323 Hykao,azé,ha estleg nem nagy fáradság,sztem csináld meg bátran a fordítást,kb XIII sem jött ki magyarul,sztem ez sem fog:) -
DePreSsZYo #1322 Hmmm Jeruzsálem jó volt :)
Azutáni pályán vagyok ahol a Suhadi Sadono repűlő gépére kell felrakni a bombát meg bejutni a villába, itt már vannak kutyák :) -
#1321 egyből a vonat után van.. -
Cvd #1320 SPOILER
Összesen csak 8 pálya, elég rövid a játék. Jerusalem a negyedik. -
Beepee #1319 SPOILER !!!
Na megvagyok hőérzékelővel kellett átmennem egy szobán most már vonatos de asszem fexem....apropó. végigtolta már valaki? jeruzsálem hányadik pálya? -
Beepee #1318 SPOILER!!!
ott kell másznom ahol már látszik a külvilág? ott hol pontosan? én ott vagyok hogy már látom kint az utcát vagy egy tér talán autók stb de nemtok hol kijutni -
Tschabi #1317 Ez egy végleges változat, amivel játszotok.
Az Iso-n az volt, hogy NUKE, az meg hibát jelent, nem? -
antijedi #1316 aztis tom, csak éppen multiban ha futsz akkoris kruva kevés az a 10 perc ugy meg még kevesebb lenne :( -
#1315 és ha leglassabban mész guggolva, akkor nem robban az akna. -
antijedi #1314 jah kilehet :) de az a gáz hogyha kisütöd akkor is kiirja mercnek hogy security failure... -
#1313 most jöttem rá, hogy a tárgyakat is ki lehet sütni a fegyverrel a kémeknél... -
#1312 Nem engedett fel a régi accountommal... -
#1311 SPOILER!!!
Hol vagy pontosan? Egy csempézett falú laborban fel kell másznod. -
antijedi #1310 :))) -
#1309 hehe, én voltam rozsomak -
antijedi #1308 akkor emg boven nyomtuk nah mind1 :) -
Beepee #1307 please help -
Beepee #1306 SPOILER!!!
párizs,labor,megtraláltam az agyakat kinyirtam mindenkit megvan minden kód de csak 2 emeleten tudok mozogni és nem jutok ki az épületből. vmi Francistől kell megszerezni a mobilját -
#1305 Látom küldtél még privit is, tényleg bocs hogy elmentem :) -
#1304 Uhh Antijedi mentem volna csak nem voltam gépközelbe :( Na mindegy, gondolom már nem megy :)
Majd holnap akkor. -
antijedi #1303 nah mltira nem jön senki?
8as reszben antijedi
pass: schun -
antijedi #1302 asszem az utáni -
Beepee #1301 a vonat hányas pálya? én párizsban a laborban most megyek az emeletre...nekem du. hozták a game-t. -
antijedi #1300 hmm, nemnagy a tolongás... :) -
antijedi #1299 nah lehet jönni már megy :) -
antijedi #1298 paraméterek szokásos akkor minyá indul aki akar jöjjön :) -
antijedi #1297 indithatok ha akarod :)