Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ugye marad simán az "Akció"?

amúgy szép jó reggelt!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Jó8
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ja, és van benne jópár helyesírási hiba, de már kifulladtam addigra, mire javítani kellett volna...
Eddig ugyan nem láttam a magyarítást, de majd megnézem.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
ezt bemásolod a system könyvtárba.
ezután már F11 lenyomására aktiválható a "ghostmód", azaz noclip.
a legfölsõ képen lévõ ajtón menj így át (de már elõtte ghostolj, nehogy kivágjon mission complete-tel).
ha átértél és nem "gyökereztél a földbe" akkor F12-vel vissza normál módba, és máris tolhatod tovább.
nem nagy súllyal csinálok keveset hanem kis súlyal lassan sokat úgy hogy végig feszüljön a has, tehát ne legyen holt fázis.
De térjünk vissza a játékhoz.
Légyszi ird le, hogy hoztad be a 2 pályát végig.
...a közoktatás is kész gyötrelem volt számomra (emiatt is)
De nemsokára letölthetõ lesz a fordítás, és akkor úgyis a kezeid közé kaphatod, ízekre szedheted, és itt a fejemhez vághatod...

Persze, ha maradnak benne komoly hibák (akár stilisztikai, akár leiterjakab), akkor javítani fogom, úgyhogy ezúton is kérek mindenkit, hogyha KONSTRUKTÍV véleménye van a fordítással kapcs, ne habozzon közölni majd.
A súlyokkal való hasazás, jó a hasizom tömegének növeléshez, de mondom ahhoz, hogy a zsír fogyjon több mint félórányi edzés kell.
Namost súlyokkal hasazni félórán keresztül, az meg már sok.
Vagy mást is csinálsz, nem csak hasazol???
Én lehasazok, és húzok edzeni, így olyan másfél óra a móka összesen.
Egyébként az általánosban van Testépítés c. topik, ott szoktunk eszmét cserélni a témáról.
Ja, nem, nem akarok házigizda lenni, elég nekem a Fényképes topik...
ON
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Megérdemelnéd
vagy nem akarod?
elmondom akkor az én ötletem
az általános dolgok mellett amiket biztos ismersz
tudod van egy 45 fokos padom azon szoktam régebben 45 kilóval felülni, de azt rohadtul utáltam a gerincnek sem jó ezért találtam ki ezt és nekem nagyon bejött.
SZóval vettem ket régi hosszó zoknit beleraktam a darabonként egy jelentõsebb súlyt.
kötöttem ilyen kis papucsokat, lefexem az ágyra két 25 kilos súlyt a fejem környékére -abba kapaszkodok, hogy ne csúszkáljak- és lassú lábemelést végzek 6 18-as sorozattal.
Nekem ez igen jól leszedi a zsírt alulról, igaz még marad az oldalsó.
Te biztos jobban tudod ezeket, csak azért mondtam mert régen utáltam hasazni, de ezt a gyakorlatot imádom és közben nyújtja is a hasat és a gerincednek is jó.
...ja, hogy a kérdéseidre is válaszoljak: 50 lábemelés hajlított térddel, 50 felülés-lábemelés, 50 lábemelés nyújtott térddel, 200 oldal-lábemelés hajlított térddel, 100 oldal-felülés, 200 törzsfordítás. (blokkok között 20mp szünet)
De akkor OFF:
ahhoz, hogy a "hasizmod elõjöjjön" két dolog kell: zsírégetés és hasizomtömeg növelés.
Nálam többet sztem kevés ember hasazik: korábban kétszer hasaztam a hét 4 napján (össz. 8x), adagonként össz 700 mozdulat (felülés, lábemelés stb.), tehát 1400/edzésnap.
Mostanában már csak egyszer nyomom, maradt a 700/nap.
De mégse vagyok definiált a hasamon, mert sokat eszem, és (az igényeimhez képest) keveset mozgok.
Szóval, ha van szalonna a hason, akkor a zsírégetés beindulásához legalább fél óra (nõknél 45 perc) aktív mozgás kell (és ekkor még csak beindul...)
És nincs SZELEKTÍV ZSÍRÉGETÉS!!! Tehát bárminemû zsírégetés a test egészére hat! (az már más kérdés, hogy nyilván ahol több van, ott jobban látszik ha fogy...)
Illetve nyilvánvalóan, ha vaskosabb az izomtömeg, akkor még ha van is szalonnaréteg, akkor is feszesebbnek, definiáltabbnak tûnik a delikvens.
Na most pl: HASZNÁLATBA VESZ - EMBER MEGRAGADÁSA, vagy HASZNÁLATBA VESZ - AJTÓ NYITÁSA, vagy neadj isten: HASZNÁLATBA VESZ - LEUGRÁS, nem klappol...sajnos
Higgyétek el, a fordításnál (nálam legalábbis) nem a szöveg értelmezése a sok idõ, hanem a leg megfelelõbb, leg odaillõbb magyar szó, mondat összeeszkábálása...
...sokszor még napok múlva is visszatérek egy szövegrészhez, ha úgy érzem sántít kicsit.
csak nem akarom szétoffolni a topic-ot
de majd úgyis kitörlöd
énis ma kezdem újra a hasat, hogy nyárra elõjöjjön az izom
milyen hasakat csinálsz?
római
hasprés?
nekem van egy saját módszerem ami elég jól bejön
meg van egy ABSwing-em P
Akkor már inkább a "Cselekvés".
Mi tudok csinálni?
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
...és azért kiváncsi lennék hányan is értik pontosan angolul, hogy mi is pontosan a pálya.
Sajnos vannak olyan részek, amiket roppant nehéz "magyarrá tenni", ilyenek ezek is.
A CSELEKVÉS eddig (az 1-ben, meg a mission pack-ben) INTERAKTUS volt, na most ezzel is baja volt mindenkinek.
Más ötletem nincs. Ugyanis ez jelenik meg ha lámpát akarunk leoltani, vagy ha meg akarunk ragadni valakit hátulról...egyszóval mindenre.
...sztem a KÖLCSÖNHATÁS (szó szerinti jelentés) még hülyébben nézne ki.
Azért a párbeszédeket, meg a magánlevelezéseket már jobban lehet magyarítani.
Aki nem képes megérteni mirõl van szó, az mennyen már el valahova, már bocs. 2004-et írunk, a világnyelv az angol. Kész. Legalább ennyivel is fejlõdik az istenátka gyerek... :-)))
Meg egyébként is, milyen hülyén néz már ki:
"CSELEKVÉS"
"GÉPET HASZNÁLNI" :-DDDDDDDDDDD
Itt most nem Hykao-t szóltam le, hisz teljesen fasza, önzetlen dolog, hogy ingyen és bérmentve fordítgat!!!!!!!
Csak nem értem, miért van erre szükség!
Mégha egy bonyolult RPG lenne, esetelg okés.... (bár a 5-dik játék után már abban se hangzik el új fogalom...:-DDDD)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kilép!!!
Miért van?
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
célszerú elõszõr a régit lekapni,
ezt lehet úgyis hogy szabványos vga-t választasz de
ha jól emléxem a guru3D-n van két program erre.
Detonator Destroyer is the only tool that completely removes detonator drivers from your Windows 95 (All versions),Windows98,Windows 98SE,Windows ME system. It removes all versions of detonators from 6.XX up!
Detonator R.I.P.
This free utility is designed to remove the remains of Detonator AFTER your have uninstalled the ‘nVdia Detonator/Display drivers’ from the Windows’s Add/Remove programs option in the Control Panel.