4097
-
antijedi #1176 majd ha eccer ilyesmiért beperelnek és a gatyád is elmegy rá na majd akkor szard le :P -
#1175 Nem haragszom, van ilyen... -
#1174 Nem mert én spec. lesz*arom. -
antijedi #1173 mért? te honnét tudod hogy még nem védették le? utánajártál? :) -
#1172 SPOILER!!!-t írjál te is.
akkor mégiscsak alternatív, mert ha a liftből ölöm meg, akkor gondolom utána már nem kell megölni mégegyszer... -
#1171 Nehogymár bocsánatot kérj azért mert hasonló néven futsz. Nincs copyright-olva... :P -
#1170 Hmmmm, miről is volt szó az előbb....hogy szar a grafika??? Hmmm... -
antijedi #1169 mert te se figyelsz mivel miután beszélsz a csajal mondja is hogy msotmár megölhetsz bárkit de elött NEM!... :) -
-
traxy #1167 nem akartam elvenni a neved bocs.de engem már kiskorom óta igy becéznek a nevemből adódoan ami:TRAXLER.ja és még annyit hogy én lány vagyok. -
Pityuka Fővezér #1166 Nem, a zsidó csajt mindenképpem megölöd később. -
Pityuka Fővezér #1165 Persze. Miután beszéltem a csajjal simán szitává lőttem a snipert. -
#1164 ...de persze, most a helyzet megváltozott, hogy kiderült: itthon full magyarul jön ki... -
#1163 SPOILER!!!
Gyerekek ez a Jeruzsálemi pálya valami hatalmas nagy, és gyönyörű! Mindjárt rakok be képeket.
Más:
Tudja már valaki, hogy a történet módosul e, ha nem nyírjuk ki a zsidó csajt? Mert tovább lehet menni így is, úgy is. Lehet, hogy alternatív történetvezetés lesz??? -
#1162 LLLOOOLLL, ezt a részt este hang nélkül vittem, úgyis még végigviszem párszor! Elsőre csak végigrohanok, majd a magyarítás tesztelésével párhuzamosan másodszorra szép lassan mindent megnézve, meghallgatva, elbóklászva, minden eshetőséget kipróbálva tolom végig. -
#1161 Arcok! Bele lehet botlani a neten más magyarokba egy kis multi móka erejéig? -
Beepee #1160 megvan köszönöm -
#1159 Most látom! :) Pedig csak SS-at néztem... :)
Nem gáz, nekem nagy X van a nevemben, nem összetéveszthető!
Csak vigyázz traxy: mert engem nem mindenki szeret... Jobb ha tudod, mert értelmetlen vitákban fogsz résztvenni! -
#1158 SPOILER!!!
Ennél a résznél én is egy kissé elméláztam.
Na most két dolog: vagy nem ölöd meg a 3 madarat, és akkor majd meglátod mi lesz, vagy ha megölöd őket, akkor próbáld meg kilőni a rács alatt a hordókat (de inkább ne öld meg a 3 rosszfiút) -
antijedi #1157 neked is a 1155 a válasz... :)
amugy azért mission over mert megmondták hogy nem ölhetsz meg senkit... -
#1156 Offline könyvtárban keresd. -
antijedi #1155 azért durva hogy már a magyaritók se halgatják végig az instrukciókat... :)
a megoldás (amit a muki is mond neked, szal elvielg ez a rendes megoldás):
végig a fényszóró fénykörében kell maradni és akkor az éjjellátós csoka nem lát a fény miat..., szépen átérsz igy a tuloldalra és kész is, nincs ugrabugra rohangászás, lesebződés, semmi...
figyelni kéne néha a szöveget is amit mondanak nem poénbol mondják :) -
Atiii #1154 amikor lelövön a pasi akkor missoin over...méé 2 golyot a fejébe eresztettem...
-
#1153 akkor nézelődjél még, mert megvan mindkét fájlnak a helye (azért elérulom: offline, online...) -
#1152 Keress rá, ekkora láma nem lehetsz. -
Beepee #1151 a system alkönyvtárban találtam shadowstrikedolgot, de splinrer cell 2.exe-t sehol -
Beepee #1150 na emberek harci helyzet van. megvan a game, de nem tudom hova másoljam a crackfix alatti 2 filet mert hasonló nevü fileok(splinter cell2.exe , és shadowstrike...) nincs a játék könyvtárában csak pandora.exe és pandoratomorrow.exe.
mit hova kell másolni? -
Pityuka Fővezér #1149 Az egér görgöje a gyorsaságállítás default. Persze, ha nincs görgőd akkor más. Setup menü, keyboard config. -
#1148 Demoval. -
#1147 Lehet már vele multizni? -
Atiii #1146 sprint az előre és ugrás..mindezt megismételve? vagy van más gomb rá? -
Atiii #1145 spint az az eéőre és ugrás vgaymi? -
Pityuka Fővezér #1144 Nincs mit, de ne próbáld, hanem csináld!
-
HoTDoG #1143 Kösz, megpróbálom. -
Pityuka Fővezér #1142 Menj vissza a szellőzőben oda, ahonnan lelőtted a geciket és lődd ki a gázcsapot, attól eláll a gáz a szellőzőben. -
HoTDoG #1141 Menj a reflektorok fényében. Mondja is, h az őrnek van éjjellátója, tehát ha erős fényben vagy, nem lát. Így eljuthatsz a túloldalra és észre sem vesz. -
Pityuka Fővezér #1140 Lámpákkal nem kell foglalkozni, nem segít,ha kilövöd őket, mert éjjellátó van a sniperen is. -
HoTDoG #1139 Elakadtam.
A "hűtőházban" vagyok. A szellőzőn át eljutottam 1 szobába, ahol beszéltem 1 emberrel, és 1 telefont is mutatott. Visszafelé zárva van az ajtó, és a páncél ajtón sem tudok átmenni.
Valakinek 5lete? -
Pityuka Fővezér #1138 Én a bal oldalon mentem úgy, hogy takarásban legyek az oszlopok mögött, majd sprint a kerítés mellett. Kis szerencsével eljutsz a falig, ott már nem lát. Utána értelemszerű: fel az erkélyre, és szitává lőni a gecit. -
diegoam #1137 rendben:)