Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
JAh értem istenbiz ha lenne egy ilyen kártyám megnézném mit lehet tenni.

Akkor ugye marad simán az "Akció"?
Gfreiter
Qva GeFMX
amúgy szép jó reggelt!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
GfMX mizéria...
Breki33
???
Ja úgy látom azt elfelejtettem említeni,hogy win98 alatt játszom.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Bucser
válasz ment. további jó éjt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hykao
Írtam privátot, meg mailt is! És a többi játékos nevében is:
Gfreiter
Tõlem...Jó8

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Breki33
sztem az inter nem kell
cimán
AKCIÓ
Gfreiter
Nem, azóta nem babráltam.

Bucser
Ponz az a lényeg, hogy ne legyen egyértelmû, mert sokmindent akarsz vele kfejezni. Az interaktus (szerintem legalábbis)túlságosan személyhez kötõdõ, míg az interakció tárgyhoz is köthetõ. (Jelentése a cselekvés hat valami másra (az lehet másik cselekvés, tárgy, személy, bármi)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Breki33
neked megy már?
Gfreiter
Nekem jó volt az az interaktus. Sztem az interakció nme egyéretelmû, míg az (inter)aktus az.

Breki33
tényleg

akcióóóóóóóóóóóóó

ez jó lenne
Bucser
Interact-ra esetleg INTERAKCIÓ???? mert valljuk be az interaktus tényleg hülyén hangzik😊 ez meg valamennyire meghonosodott már😊

hykao
Csak majd azokat nézd, amit a játékban kiír, mert az olyan szövegekkel, amiket sajnos nem ír ki, nem nagyon szarakodtam.
Ja, és van benne jópár helyesírási hiba, de már kifulladtam addigra, mire javítani kellett volna...
schoma
Az lesz...
Eddig ugyan nem láttam a magyarítást, de majd megnézem.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

hykao
állok elébe, biztos sok hiba van már az eddigi fordításaimban is. (ha akarod nézd át az SC 1 meg a mission pack-ét)
hykao
kell a módosított splintercell2user.ini fájl, amit lejjebb a HQ-s linkre kattintva megtalálsz.
ezt bemásolod a system könyvtárba.
ezután már F11 lenyomására aktiválható a "ghostmód", azaz noclip.
a legfölsõ képen lévõ ajtón menj így át (de már elõtte ghostolj, nehogy kivágjon mission complete-tel).
ha átértél és nem "gyökereztél a földbe" akkor F12-vel vissza normál módba, és máris tolhatod tovább.
Breki33
hát én érzem közben és eléggé leszedi, igaz alapból sincs olyan sok szerencsére
nem nagy súllyal csinálok keveset hanem kis súlyal lassan sokat úgy hogy végig feszüljön a has, tehát ne legyen holt fázis.

De térjünk vissza a játékhoz.
Légyszi ird le, hogy hoztad be a 2 pályát végig.

schoma
Úgy is lesz.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

hykao
Ehh, köszi, de az az igazság, hogy én egy önfejû, makacs ember vagyok, és utálom, ha kijavítgatnak, meg ilyesmi...
...a közoktatás is kész gyötrelem volt számomra (emiatt is)

De nemsokára letölthetõ lesz a fordítás, és akkor úgyis a kezeid közé kaphatod, ízekre szedheted, és itt a fejemhez vághatod...

Persze, ha maradnak benne komoly hibák (akár stilisztikai, akár leiterjakab), akkor javítani fogom, úgyhogy ezúton is kérek mindenkit, hogyha KONSTRUKTÍV véleménye van a fordítással kapcs, ne habozzon közölni majd.
hykao
Nem, mindent fekve, meg ülve csinálok.
A súlyokkal való hasazás, jó a hasizom tömegének növeléshez, de mondom ahhoz, hogy a zsír fogyjon több mint félórányi edzés kell.
Namost súlyokkal hasazni félórán keresztül, az meg már sok.
Vagy mást is csinálsz, nem csak hasazol???

Én lehasazok, és húzok edzeni, így olyan másfél óra a móka összesen.

Egyébként az általánosban van Testépítés c. topik, ott szoktunk eszmét cserélni a témáról.

Ja, nem, nem akarok házigizda lenni, elég nekem a Fényképes topik...

ON
schoma
Ha elküldöd nekem mailben a fordítást, akkor szívesen stilizálom. De most komolyan. Magyarból eléggé jó voltam. Mostanában pedig elég sok szerzõdést is olvasok. Tudom, ez más, de a nyelvhelyességet igencsak rendben tartja. 😊

Breki33
ja a többiektõl bocsi az off-ért
Breki33
van olyanod amivel állva csinálhatsz lábemelést miközben kapazkodsz?
Breki33
Miért nem kérsz itt házigazdaságot? :-)

Megérdemelnéd
vagy nem akarod?

elmondom akkor az én ötletem
az általános dolgok mellett amiket biztos ismersz

tudod van egy 45 fokos padom azon szoktam régebben 45 kilóval felülni, de azt rohadtul utáltam a gerincnek sem jó ezért találtam ki ezt és nekem nagyon bejött.

SZóval vettem ket régi hosszó zoknit beleraktam a darabonként egy jelentõsebb súlyt.
kötöttem ilyen kis papucsokat, lefexem az ágyra két 25 kilos súlyt a fejem környékére -abba kapaszkodok, hogy ne csúszkáljak- és lassú lábemelést végzek 6 18-as sorozattal.
Nekem ez igen jól leszedi a zsírt alulról, igaz még marad az oldalsó.

Te biztos jobban tudod ezeket, csak azért mondtam mert régen utáltam hasazni, de ezt a gyakorlatot imádom és közben nyújtja is a hasat és a gerincednek is jó.
hykao
OFF:
...ja, hogy a kérdéseidre is válaszoljak: 50 lábemelés hajlított térddel, 50 felülés-lábemelés, 50 lábemelés nyújtott térddel, 200 oldal-lábemelés hajlított térddel, 100 oldal-felülés, 200 törzsfordítás. (blokkok között 20mp szünet)
hykao
Hehe, nem tudok törölni, én nem vagyok moderátor, csak házigazda az egyik topikban.

De akkor OFF:
ahhoz, hogy a "hasizmod elõjöjjön" két dolog kell: zsírégetés és hasizomtömeg növelés.
Nálam többet sztem kevés ember hasazik: korábban kétszer hasaztam a hét 4 napján (össz. 8x), adagonként össz 700 mozdulat (felülés, lábemelés stb.), tehát 1400/edzésnap.
Mostanában már csak egyszer nyomom, maradt a 700/nap.
De mégse vagyok definiált a hasamon, mert sokat eszem, és (az igényeimhez képest) keveset mozgok.

Szóval, ha van szalonna a hason, akkor a zsírégetés beindulásához legalább fél óra (nõknél 45 perc) aktív mozgás kell (és ekkor még csak beindul...)

És nincs SZELEKTÍV ZSÍRÉGETÉS!!! Tehát bárminemû zsírégetés a test egészére hat! (az már más kérdés, hogy nyilván ahol több van, ott jobban látszik ha fogy...)

Illetve nyilvánvalóan, ha vaskosabb az izomtömeg, akkor még ha van is szalonnaréteg, akkor is feszesebbnek, definiáltabbnak tûnik a delikvens.
hykao
háát, mondom az a baj, hogy minden cselekvésnél ezt írja ki: pl: villany lekapcsolásánál, optikai kábel használatánál, ember megragadásánál, ajtó nyitásánál, zár megfésûzésénél, és ki tudja még mi mindennél...

Na most pl: HASZNÁLATBA VESZ - EMBER MEGRAGADÁSA, vagy HASZNÁLATBA VESZ - AJTÓ NYITÁSA, vagy neadj isten: HASZNÁLATBA VESZ - LEUGRÁS, nem klappol...sajnos

Higgyétek el, a fordításnál (nálam legalábbis) nem a szöveg értelmezése a sok idõ, hanem a leg megfelelõbb, leg odaillõbb magyar szó, mondat összeeszkábálása...
...sokszor még napok múlva is visszatérek egy szövegrészhez, ha úgy érzem sántít kicsit.
Breki33
Ez érdekelne

csak nem akarom szétoffolni a topic-ot
de majd úgyis kitörlöd

énis ma kezdem újra a hasat, hogy nyárra elõjöjjön az izom
milyen hasakat csinálsz?
római
hasprés?

nekem van egy saját módszerem ami elég jól bejön
meg van egy ABSwing-em P
Breki33
félig komolyan mondtam

köszönjük
Breki33
ennek olyan erotikus beütése van :-)
schoma
Használatba vesz: mondjuk az ellenséget?
Akkor már inkább a "Cselekvés".

hykao
Még el se mentem, (már nem is fogok, mai edzés kimarad) csak hasaztam itthon.
Bucser
NA mi az már vissza is jöttél?😊

Bucser
Szerintem az INTERACT lehetne HASZNÁLATBA VESZ

hykao
most komolyan kérdeztem...

Egyébként a magyarítás (legalábbis a demó) egy-két nap és kész.
hykao
LOL...
Breki33
pl visszaolvasod a mai napot :-)
Breki33
"MOZDULJ" PPP
Kaplan
Igen GefMX-m van.
Mi tudok csinálni?

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hykao
...de ha van valakinek jobb ötlete az INTERACT-ra, csak szóljon!
hykao
A történet, a magánlevelezések megérik, hogy lefordítsa az ember.
...és azért kiváncsi lennék hányan is értik pontosan angolul, hogy mi is pontosan a pálya.

Sajnos vannak olyan részek, amiket roppant nehéz "magyarrá tenni", ilyenek ezek is.

A CSELEKVÉS eddig (az 1-ben, meg a mission pack-ben) INTERAKTUS volt, na most ezzel is baja volt mindenkinek.
Más ötletem nincs. Ugyanis ez jelenik meg ha lámpát akarunk leoltani, vagy ha meg akarunk ragadni valakit hátulról...egyszóval mindenre.
...sztem a KÖLCSÖNHATÁS (szó szerinti jelentés) még hülyébben nézne ki.
Azért a párbeszédeket, meg a magánlevelezéseket már jobban lehet magyarítani.
Blasta
Szerintem az ilyen és ehhez hasonló játékokat hulla gáz magyarítani...
Aki nem képes megérteni mirõl van szó, az mennyen már el valahova, már bocs. 2004-et írunk, a világnyelv az angol. Kész. Legalább ennyivel is fejlõdik az istenátka gyerek... :-)))

Meg egyébként is, milyen hülyén néz már ki:
"CSELEKVÉS"
"GÉPET HASZNÁLNI" :-DDDDDDDDDDD

Itt most nem Hykao-t szóltam le, hisz teljesen fasza, önzetlen dolog, hogy ingyen és bérmentve fordítgat!!!!!!!

Csak nem értem, miért van erre szükség!
Mégha egy bonyolult RPG lenne, esetelg okés.... (bár a 5-dik játék után már abban se hangzik el új fogalom...:-DDDD)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hykao
ok, megkukkolom, csak most spuri edzésre, de ha visszajöttem már nézem is.
hykao
Gondolom GefMX-ed van...
Kaplan
Miért van az , hogy elindúl a játék kiírja a LOADING felirtot és mikor vége lenne a töltésnek ?
Kilép!!!
Miért van?

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Bucser
Hykao Nézd majd meg a mailedet. Megcsináltam a fordítást. Ha kell valami majd szólj.

Breki33
jó de azt kérdem, hogy telepítetted
célszerú elõszõr a régit lekapni,
ezt lehet úgyis hogy szabványos vga-t választasz de
ha jól emléxem a guru3D-n van két program erre.

Detonator Destroyer is the only tool that completely removes detonator drivers from your Windows 95 (All versions),Windows98,Windows 98SE,Windows ME system. It removes all versions of detonators from 6.XX up!

Detonator R.I.P.
This free utility is designed to remove the remains of Detonator AFTER your have uninstalled the ‘nVdia Detonator/Display drivers’ from the Windows’s Add/Remove programs option in the Control Panel.