Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schoma
Addig multi demó beficcen. 😊

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Smuggler
ez most uj rész vagy kiegészítõ?!

schoma
Még mindig nem a szívem csücske az Ubi.
Úgy látszik még jobban fejlõdtek a Raven után...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Hát akkor fasza 😞

Köszi 😊
Szóval ott tart a dolog, hogy lanban elvileg lehet játszani mert ott nem kér cdkulcsot.
Neten nem lehet rábirni mert kiküszöbölték az open ip parancsot is 😞
Át lehet verni úgy, hogy indítasz egy szervert és say parancsal a "megfeflelõ konzol" jön le kitörlöd asay-t és beírod az open parancsot.
Viszont vagy védelembõl vagy rosszul crackelés miatt a cstlakozásnál ledob deskre 😞
Most mással próbálkozunk (kiiktatni a cdkulcs ellenörzést) de ha ez sem megy akkor egy profi crackerre kell bízni ami azt jelenti, hogy lehet, hogy nem lesz multi 😞
Max a demóval alakítunk valamit ha kijön
hykao
Hehe, lehet, hogy az OTP is szponzorálta az UBI-t, nemcsak az Ericsson??? A menünek határozottan OTP-s bankkártyakiértesítõ levél fílingje van...
hykao
mivel cd kulcsot kér.
de tud valaki cd kulcsot egyáltalán, mert a warezes nfo fájban nem volt, ahogy máskor szokott...
schoma
Most fejezzétek be, ha kérhetem.
Semmi szükség itt az anyázásra. Az elsõ rész topicjában sem nagyon volt ez divat, kérlek titeket, hogy itt se legyen.
Oldjuk meg együtt a felmerülõ problémákat.
A CB-s srácok meg igencsak értenek a multi részekhez.
Nem beszólni nekik!

Szóval nem megy a multi...

Sorry, de akkor meg te se nézzél engem le ilyen hülye szmájlikkal körítve..

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

hykao
TÖBBIEKNEK: a ma 18-tól letölthetõ multi demóra gondoltam (azzal biztos lehet multizni)...
hykao
A probléma ott kezdõdik, hogy ACE-nek nevezed magad, és ilyen problémákkal küzködsz....
hykao
Nem tudom kit kavarsz össze vissza a driverekkel, de még egyszer mondom: nálam ment 4.2-vel, 4.3-al, és most az OMEGA féle 4.3-al (és nem történik lassulgatás drivercseréknél).

Ha meg a kérdésedre - segítségképpen - kapott válaszok csupán szemtelenséget váltanak ki belõled, akkor -le!!!
Tudom nincs köze a játékhoz, de a telepítõ menü igénytelen, ronda...

4.2-es driverrel már nálam is megy faszán, de 4.3-mal el sem indult... itt kezdõdik a probléma

steam, origin: ACE_hun

AndrewCB
Akkor most elárulom, hogy az nem jó semmire! Úgyhogy elöször informáld magad mielõtt mást nézel hülyének!

És Neked milyen vasad van?

insp
Andrew tudja, ne aggódj...
Ha viszont össze tudod hozni, hogy mûködjön, akkor oszd meg velünk plíz, mert sok hozzáértõ szakinak nem sikerült egyelõre...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Most kijött valami crackfix, nemtudom hogy mit orvosol. Holnap leér a játék, majd akkor kipróbálom.

AndrewCB
Azt tudom, hogy van multija, de törést is tudsz hozzá???

ez engem is érdekelne...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Kár hogy tudatlan vagy és ebben a részben már van multi 😛

Nehogy azt hitt hogy az nvidia sriverei jobbak, tapasztalatból mondom nekem két gépem van egy radeo 9600pro, meg egy ti4200, de ott se sokkal jobb a helyzet, szerintem mindent összevetve az ati a jobb az utóbbi idõben, de nem akarok vitát kezdeni e téren...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Devilke
Tuti nálad van a baki mert nálam is "Maxon" megy sõt még az Ati driverben 4x vons. és 16x ant. is be van kapcsolva. Nagyon szépen megy a progi Atin.

AndrewCB
Kár, hogy nem lehet vele multizni! 😊

Ennyire elmaradott nem vagyok hogy 9.0b-nél régebbi DirectX lenne fent. Na ennyit errõl, 4.3 uninstall, 4.2 felrak, és most megy... ATI-nak jók a driverei, mi? 😄DD

Énis énis!
Már lentvan, csak fel kell rakni.

CarajoEsp
Énénén!!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

hykao
Na, este ki jön multizni???
hykao
Te mikrõl beszélsz???
Az ATI mára már minden tekintetben veri az Nvidiát!!! Driverekben is...
Nálam ment a demó (és most a full is) 4.2-vel, 4.3-al, ezzel biztos nincs gond.
Valami más a hiba nálad!
Milyen DirectX van fenn???
9.0b kell, ha nem az lenne fent esetleg.
grebber
Lehet ebben ugy multizni hogy én csinálok egy szervert és a haverom belép hozzám ip cim alapján vagy máshogy???

Next PC upgrade: 2022

És miért képzeli, hogy valami õsrégi drivert használok??? Egyébként most hoyg felraktam a régit, minden belassult, és semmi nem megy 😄 Na gratula ATI, ez volt az uccsó hogy bíztam ebben a szarban...

Breki33
ne veszekedjetek
sztem mikor beirta a te beírásod még nem látta
Egyébként most felrakom a 4.2-est, de ha bejön a sejtésem, hogy ezek a driverek visszafele cseppet sem kompatiblék, akkor lehet keresek erre is vevõt... utálom a drivercsereberét.

23.000

Ha mindent elolvasnál és figyeltél volna, akkor rájöttél volna hogy 4.3-as (legújabb) Catalyst van fent, és akkor az én rinyálásom sem tûnt volna annak, amiért Te is rinyáltál.

IMYke2.0.0.0
Szívesen...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ja, és 4.2 alatti driverrel is megy, de az induláskor szól, hogy lehet, hogy jobb teljesítményt kapnál, ha 4.2 (és feletti) drivert használnál...!
Nekem megy a Játék, és míly meglepõ: ATI-m van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Breki33
köszönjük
Breki33
mennyiért adod

csak kiváncsiság
IMYke2.0.0.0
Nekem: ATi Radeon 9500 Pro 128MB
Ha kicsit is vetted volna a fáradtságot, és belenéztél volna a Játék telepítõ szöveállományába - nem csak átklikkelgetted volna az összeset - akkor olvashattad volna, hogy a Pandora Tomorrow minimum 4.2-es Catalysttel megy! - S mellékelték is azt a Játékhoz!

Szeretem, amikor rinyál valaki, de hogy mindent meg tett volna, az kizárt...

Nem elfekvõben, épp eladás alatt van. Legújabb Catalyst (4.3) van fent... Most rakjak fel régebbit?

Breki33
nemtudom
ATI_m még nem volt
nem akarok hülyeségeket mondani
de úgy tudom az új driverek már megbíthatóak

amúgy csak úgy elfekvõben tárolsz egy TI4200-at?
Nekem speciel az van kb két éve és nagyon meg vagyok elégedve vele.
drivercsere... na ez a másik amitõl féltem, és mostantól minden játéknál drivert fogok cserélgetni???

Mingyá visszarakom a Ti4200-omat, és kipróbálom...

Breki33
hykaonak ATI-ja van és nála megy nyugi
lehet egy drivercsere és jó lesz
Szóljon már valaki akinél megy rendesen!

Igen az ment, na lehet hogy most fogom megbánni hogy suxx ATI-t vettem, ha tényleg az a baja...

Breki33
ez nagyon videokarisnak hangzik
de ATI-hoz nem értek
a demo ment?
schoma
2146 MB-ot rak fel a Windows szerint.