4097
-
traxy #1015 oké.köszi -
Lifeforce #1014 Hozzátenném nagyon örülnifog az illető akinek a nicjét felvetted... -
#1013 NINCS! (Remélem ez csak átmeneti állapot. :)
Mi is a multiplayer demoval játszunk.
-
diegoam #1012 hát igen, de mostanában többre ne is számíts:)csak kiváncsi vagyok a demora és beleolvastam egy kicsit ebbe a forumba. -
traxy #1011 hellosztok!tudna valaki adni a pandora tomorrowhoz egy cd kulcsot mert azt kér ha felakarok menni multizni.köszi -
#1010 most tényleg nem magyarosítoooooooool????
a tiedében valahogy jobban bíztam volna -
#1009 szia -
#1008 Szép jó reggelt. -
#1007 -
#1006 -
#1005 Mert nem olvastad el az ismertetőjét a ragacs-kamerának: CO2-vel töltött kis tartály van hozzá...egyébként fütyülni is tud a kamera, ekkor odacsalja az ellenfeleket, majd gáz... -
#1004 hmm,nem tudtam pedig végignyomtam. -
#1003 elsőben is volt már ilyen.... -
#1002 tudtátok hogy a kis kiloheto kamera tud altatni is?ha a kozelébe ér a merc akkor shift és gázt nyomat ki magabol. -
#1001 na ez ku*va jo volt,eddig toltuk és megváltozott a véleményem,király a jatek!csak torjék már fel!!! -
antijedi #1000 meg kell egy adag mák is, mert hiába árny vagy akármenyire ha egyik sarkon full véletlen sembejönveled egy merc :) -
Corey #999 jah, bele lehet jönni, spy-jal mint az árny, ugy lehet tevékenykedni:) Csak gyakszizni kell -
antijedi #998 jah... -
antijedi #997 bele kell szokni..., amugy miutánléptél corey-ék meg engem picsáztak el :) -
#996 Jó volt Antijedi a játék :) Mondjuk én csak egyszer nyertem, mikor Corkey-el voltam :D
De egyébként jó kis game ez multiban is. Bár jobb lenne a többi pálya :( -
#995 engem egyelőre nagyon zavar ez a sok billentyű -
#994 hát antijediék rendesen elpicsáztak... -
#993 Amúgy magyar nyelven adnak ki egy játékot, kereskedelmi célból. Gondolom amit lehet megcsinálnak. -
#992 Fekete nélkül is megértem nem vagyok nyomorék. -
#991 Ilyet sose írj --- > abba a grafika és a video textúrák is beletartoznának. (Értsd: textúrák és nemcsak a betöltőképernyők)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#990 Nemár. Akkor megint rendelnem kell. Ebbe nem való a magyar hang. -
#989 FeLIRAT:D A Szinkronja isten:D -
antijedi #988 gyertek emg ket hely -
antijedi #987 antijedi a neve, 8as ban pass schun
hykao: ygere akkor msot hátha ksieb pingel jobblesz :) -
#986 gunther73, olyan lag volt, hogy 4x rakott át más csapatba... -
#985 Oke, majd írd be mi a neve. -
antijedi #984 ok inditok fél perc -
antijedi #983 őőő milyen néven? :)
amugy szerintem nem lagos csak a multi kb 15ször anyi erőforrást eszik mint single...
singlet 1600*1400ban nyomom high -al és meg se reccen itt meg ha azt akarom hogy teljesen folymaatos legyen akkor low és 1024*768..., no comment... :( -
#982 Na sikerült csatlakoznom. Valaki plz indítson már hostot! :) -
#981 Engem nem dobott ki, de olyan lagos volt, hogy valami iszonyat, ott voltam veled egy pályán egy darabig. -
#980 Remélem jó lesz! -
antijedi #979 egy ideig nekem is ment...
ezé mondom hogy random, kis mákal elkerülhető de a jóisten se mongya meg mi az oka... :/ -
#978 Ilyen volt a szinkron benne??? -
#977 hykao: full magyart csinálnak! -
#976 Nekem nem volt semmi gondom az accokkal, sem a desktopra nem dobált ki.
De nem mondom hogy isten vagyok, más dolgokban meg nekem nem szokott működni az, ami az emberek 99%-ának igen.