Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egy csomó - fontos - párbeszédet megint nem feliratoztak.
Bebujtam jobbra eövettem és óvatosan felálltam
na ez kicsit félreérthetõ
aztán ráírényoztam és végighallgattam mit dumál
Maradj az ajtóban, kicsit slisszolj balra, és már kezdi is Soth a rádiótelefonálást.
Itt van ni:

Nekem 5 perc játék után nagyon bejön a játék. Tetszik nah.
Milyen k. jül meg van az is csinálva, ahogy kint mászol a vonat oldalán. Nagyon szuper. Nah megyek vissza játszani. 😊)
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Jelentkezett ez másnál is?
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
a másikat kinyirtam de mondom visszatoltom, hogy ne 5 lövéssel
mostmeg ha kinyirom mission over
nem értem
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Azért nagyon komoly!!! Neki is látok a napokban a magyarításnak (demo és full is).
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me