4097
-
#1296 Valaki nem indít servert? Mert úgy látom most nincs :( -
antijedi #1295 énis msot tartok a vonatnál azal a különbségel hogy én a demot nem nyomtam :) -
#1294 Egyész jó kis game ez single-ben is. Most tartok a demo-s vonatos pályán.
Egyébként kár, hogy még nem oldották meg a tört-verziós multit... Gondolom nincs is rá sok esély, hogy meg fogják, bár azért én reménykedek :) Kár lenne érte, de 10k forintot meg nem hiszem hogy emiatt megér. -
#1293 Fent volt. :( Még mindig kiírja:
"History: ConfigUI <- InitEngine"
A multit nem tudtam, bár gondoltam, hisz ubi ... :(
-
antijedi #1292 nah mivan ha nem vagyok senki nem szervez multit? vagy csak nem irják be a forumba? :) -
#1291 Köszi a segítséget! Felraktam, tényleg lejátszik mindent! A gond viszont a hangkártya driverem volt! de már orvosoltam! thx -
#1290 Mi a teendő??? kb. 20-at visszaolvasni...
...amúgy crackfix!!!
A multihoz - legalábbis egyelőre - egy eredeti játék kell cd kulccsal.
Demóval multizik még mindenki. -
#1289 Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki, hogy mi kell a multihoz? Nálam állandóan CD-t kér. (Csak meg szeretném nézni ...) Meg kiírja ezt:
"History: ConfigUI <- InitEngine"
Mi a teendő? -
#1288 nm, ha ilyeneket kérdezel, írd ki, előre, hogy:
SPOILER! -
Beepee #1287 thx
-
#1286 *sorban -
#1285 nem kilőni kel!!! (nem is tudnád mert felfelé néz, mivel ezek légvédelmi féle lámpák)
hanem lekapcsolni.
felmászol a létrán, és lekapcsolgatod őket sorba. -
Beepee #1284 az meg volt addig nem tudtam hogyan lopózzak el a 3 őr mellett de már megvan, most az van hogy ki kell lőnöm a spotlámpákat a faluban vagy ilyesmi...de nincs is annyi töltényem meg nem tudom a miértjét...kéne jobban tudni angolul...vki help? mi most a teendő? -
#1283 Majd felteszem én is azt nyomom vadul! -
Gandibá #1282 Tegnap este lejött a gém. Már alig várom hogy tolhassam vele, de sajnos nincs hely. Előbb végignyomom Far Cry-t, még van pár pálya, és utána sunnyogás ezerrel! :D -
#1281 nálam kérte az installnál, és másolt is róla, de volt akinél nem kérte. -
#1280 akkó' nem jól raktad föl!!!
két fájl van, mindkettőt ki kell cserélni! -
#1279 olvass vissza...
...de a megoldás: járj a fényben... -
#1278 végre... -
__csokisfiu__ #1277 sziasztok. a négyes cd kell egyáltalán? -
#1276 Csumeee!! NEkem is ez a baj : General protection fault!
History: ConfigUI <- InitEngine
Feltettem a crackfixet, de még mindig ugyanaz a baj... kell még mást is feltenni???? -
Beepee #1275 ERlső pályán a követségen mikor a csajt kell megtalálnom az udvar végén a toronyban, csak a Hall-on kersztül tudok menni? mert ott mindig észrevesznek az őrök és késöbb lelőnek...van vmi másik útvonal hogy ne vegyenek észre? bocs ha már volt -
#1274 SPLINTER CELL: PANDORA TOMORROW v1.0 [ENGLISH] NO-CD/FIXED EXE (237KB)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1273 Akkor kereshetem a crakcfixet -
#1272 crackfix!!!...az isten áldjon meg. -
#1271 Help! Most szedtem le a full-t, de mikor indítom a single-t, consolba kicsapja hogy "General protection fault!
History: ConfigUI <- InitEngine"
Valaki már korábban berakott erről képet, akkor hogy lett megoldva a dolog? Bocs hogy nem keresek vissza de a lekorlátozott chelloval kínszenvedés betölteni az oldalakat :( -
antijedi #1270 lehet en akkor mashol voltam es pont nemlattam :) -
#1269 ki is írta, hogy semlegesítettek, és elterültem mint a nagyalföld...
a társad még be is írta, hogy: LOL, v. valami ilyesmi... -
antijedi #1268 hmmm, öszintén szovla nem emléxem :) -
#1267 honne működne!!! nem emlékszel, ma amikor kezdtünk, a társam egyből a nyakamba ugrott véletlenül... -
antijedi #1266 eheh :P -
#1265 Holnapra lesz egy javaslatom, de most nem mondom el, mert megyek el itthonról, és nem akarom hogy nélkülem játszátok! :D -
antijedi #1264 kérdés: mivel tudja spy elkapni enemy nyakát? mert nekem még nem sikerült
másik: az a modszer hogy enemy nyakába ugrasz és akkor elájul még itt is mukodik? -
antijedi #1263 a matrix style nál arra gondolsz amikor nekimesz falnak felfutsz es viszaszaltozol? mert neha jol jone falon futas ugy hogy ne csak felfele hanem viszintesen, de az már nagyon unreal lenne :) -
#1262 Én még csak a mozgásokat csinálom, nem is tudtam, hogy van ilyen mátrix-style falon az ellenfél feje fölötti átpörgés :))
Sztem már csak holnap délelőtt, de akkor csakazértis elkészülök a info-pagedzsel. -
#1261 Na már vagyok én is, most megy a multi-móka magyar server? :)
Mennék egy kis lopakodásra. Egyetértek Dikki kollégával, rengeteg lehetőség van a multiban azzal a sok kis biszbasszal. Főleg a Spy Bullet tetszik nekem nagyon! Hasznos jószág. -
#1260 tudom -
#1259 NEEEEEE codec pakkot NEEEE! -
#1258 Amúgy készül a multiplayer "cikk" (inkább info-oldal) és döbbenet. Tegnap egy órát játszottam, és a lehetőségek kb. 5%-át használtam!
És ez egyetlen pálya volt csak... -
#1257 Ubisoft Shanghai. Az Kína :)