5158
  • FiReBoY
    Hogy tetszik?
  • FiReBoY
    Ez fog szerepelni a WMH TeaM főoldalán:

Sziasztok!!! Azért gyűltünk itt össze, hogy eláruljuk mi is a célunk nekünk a WMH TeaM-eseknek. A csapat a SuperGamez fórumában jött öszze egy kis beszélgetés erejéig a Játékosok fórumában egy szuper kis játék kapcsán. Ez a játék a 18 Wheels of Steel Across America. Egyszer csak jött az ötlet, hogy nem lehetne-e magyarosítani a game-t. Az egész egyik elindítója, M@TriX neki állt és keresgetett a játék könyvtárszerkezetében. Második elindítónak veszem magamat, FiReBoY-t azért, mert én alapítottam meg a WMH TeaM-et. Aztán gyűltünk, egyre csak gyűltünk, amíg egy fasza kis csapat öszze nem jött és közös erőfeszítéssel a 18 Wheels of Steel Across America-ból egy 18 Wheels of Steel Across Hungary-t csináltunk. M@TriX csinálta a legnagyobb részét a magyarosításnak, aztán Carlos a textúrás, WiZZaRD és én az angolból magyarra fordítást, Antijedi a céglogók beszerzője, Fefe a kamionnevek gyűjtője. Asszem ennyi... Az én szerepkörömbe jutott még az is (mert saját ötlet volt :-), hogy csináljunk egy honlapot a WMH TeaM-nek. Nagyvonalakban ennyi lenne a története a magyarosításnak és az egész csapatnak. Jajj!!! Majdnem elfelejtettem, hogy mi is az a WMH TeaM? WheelsMakers Hungary TeaM
  • FiReBoY
    A mailben azt is írtam, hogy a Te meg az én nevem mellé légyszi tedd be azt, hogy a WMH TeaM megalapítója. És még pluszba az én nevehez azt, hogy a WMH TeaM weboldalának készítője... Ha nem teszed be, akkor nem teszed be... Nekem mind1, de szerintem úgy minden infó ott lenne a creditsben...
  • FiReBoY
    Az első béta verziót?
  • M@TriX
    ez már nem a legfrisseb de van benne infó:

• M@TriX
    Wizzard új verzióját megvárom, aztán összevágom a végelegest mármint a bétavéglegeset...
  • FiReBoY
    Nah akkor gyűjtsük össze ki mit csinált. M@TriX volt a mindenes, Carlos a textúrás fiú ( : - ), én és WiZZaRd a fordítós fiú, aztán már tovább nem tudom... Segítsetek sürgősen!!!
  • FiReBoY
    Még nagyon fos, szar verziójú a fordítás... Hulla fáradtan fordítottam... Minig is utáltam a hétfőt... :-)
  • FiReBoY
    :-)
  • M@TriX
    ja megjött! süti.. Majd összeollózom...
  • M@TriX
    18 keréken 4 kerék nélkül
  • FiReBoY
    Megkaptad a mailemet?
  • WiZZaRD
    passz:) nem vagyok egy kreativ alkat:)
  • M@TriX
    még mindig ;)
  • M@TriX
    Na egy kicsit MOLosítottam a benzinkutat ;)

• FiReBoY
    Zeenoo, Grave Digger, zaki?
  • M@TriX
    azt majd beválllaom..
  • FiReBoY
    M@TriX, Carlos, antijedi, WiZZaRD, Fefe, Ams? Ötlet?
  • FiReBoY
    Hahó!!!
  • FiReBoY
    Mi legyen a WMH TeaM szlogenje?
  • WiZZaRD
  • WiZZaRD
    a jobb dolgokat kell megtartani mindkettobol... de ezt ki nezi majd vegig?:)
  • FiReBoY
    Hallod!!! WiZZaRD meg az én fordításomat össze kéne vonni...
  • WiZZaRD
    ööö...akkor esetleg megnezem:) ezt elfelejtettem hehe:)
    good otlet a beta installer...korrekt. akkor legalabb csokorba lehet itt a forumon gyujteni a hibakat es mindenki kijavitgatja a magaet:)))
  • FiReBoY
    Majd a WMH TeaM oldalára feldobjuk... Hamarosan elkészül!!!
  • M@TriX
    hát még nem érkezett meg ;) De remélem hamarosan.
    Mint mondtam már úgy lesz ha midnnekitől beérkezik a cucc, akkor kiadok egy mindent tartalmazó béta csomagot installerrel. Aztán meg kiadjuk majd a véglegeset a visszajelzések után.
    Amúgy én is írtam neked mailt...
  • M@TriX
    vicc volt már válaszoltam is akkor ;)
  • WiZZaRD
    Matrix kollega urnak elment mailbe a forditas 100%-os valtozata, egy ket szoveget rovidebbre vettem, magyarabba tettem, de meg tesztelni kell. Valahova lehet fel kene dobni, hogy elerheto legyen es tesztelgessetek, aztan javaslatok alapjan kijavitom final verziora:)
  • FiReBoY
    Hja... Megjelnt már hozzá kettő amit nem mi csináltunk...
  • Ams
    küldtem 1et
  • Stranger
    Sziasztok! Király lesz a magyarosítás, már nagyon várom. Egy kérdés: jelent meg ehhez a játékhoz peccs? Mert valaki erről magyarázott valamit vagy 500 hozzászólással ezelőtt..
  • M@TriX
    miylen mailt?
  • Ams
    mélt megkaptad?
  • FiReBoY
    Jah... És lesz saját fórum is!!! :-)
  • FiReBoY
    :-)
  • FiReBoY
    Carlos nem akarsz segíteni mailelni?
  • FiReBoY
    Felőlem mehet... De nem árt azért még egy ember, aki besegít...
  • M@TriX
    sztem kinevezünk postásnak. Téged zargassanak majd a júzerek mindennel ;)
  • M@TriX
    sokat nem kellett tesztelgetni, de megnéztem. ;)
    A város kiírások jók, a Szervíz nálam nagy rózsaszínként jön be a játékba, nézegetővel, szóval megpróbálom besúvvasztani. A benzinkutakkal nem vitted túlzásba ;)
    A kis benzinkút jó, de a nagynak a töltődobozát kifehírétenéd, mint a MOL kutak ugye fehérek nem pirosak. Ha nem tudod vagy más dolgod van majd én megcsinálom.

Amúgy ma nekem is még melós napom volt mert egy sürgős munka futott be, de mondtam a górénak, hogy húzzon a francba ne hozzon jól fizető sürgős melókat mert játszani akarok!! (Na jó nem mondtam ;))
  • FiReBoY
    Nah... A WMH TeaM-nek már van egy közös e-mail postafiókja a freemailen... Aki szerkesztette a magyarítást annak megadom a jelszavát, de előtte adatokat kérek tőle a [email protected] címre!!!