5158
  • Fefe
    De akkor az egész értelmét vesztí mivel a benzinkútak is itthoni cégek emblámájával lett átírva sőt még Matávos telefonfülkét is csinált Carlos.Meg olyan cégeknek az emblémája is benne van amik nem igazán vannak az Usa-ban.
  • Ams
    Zeenoo, a Stormrage TL-t megcsináltam!
  • Zeenoo
    Egyébként fele kilométerorával kész vagyok.
    Most jön a nehezebbik fele
  • Zeenoo
    M@TriX !

Pont ez fáj nekem egy kicsit ,hogy át vannak irva. Miért?
    Szerintem nem kéne azokat is átirni, hagy maradjon meg a feeling hogy szeljük az usában a kilométerket.
  • Fefe
    Jó de az itthon forgalmazott kocsikba is az van írva
  • IMYke2.0.0.0
    Kötekedjek????

Fuel...

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • Ams
    elment 2 k/h MaTRiX
  • Fefe
    Na már írni se tudok
  • Fefe
    NA még ezekez modósítottam,már ennyi elég volt mert holna sajna meló van :(

• IMYke2.0.0.0
    Miközben hangoztatnom kell: bármennyi munka is lesz benne, fantasztikus az ötlet, a megoldás és persze a fáradozás, amit bele fektettek! Csak ezt tudom mondani: le a kalappal előttetetk!

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

• IMYke2.0.0.0
    Láttam, s tényleg remek.
    Csak azért írtam, mondhatni "atyai jótanácsként" a korábbit, mert bizony könnyen átlehet esni annak a bizonyos lónak a túoldalára... és akkor az egész Játék férc lesz.
    Ha megjelenik mondjuk egy intro-ban, egy Credits-ben a magyarítást készítő(k) logoja, azzal nincs is baj. De a Játékban - és ráadásul több helyen (és ezt a képekből állítom) - az túlzás.
    Az remek ötlet, hogy Magyarországra helyezitek (az amúgy teljesen amerikai játékot), de arra is gondolni kellene, hogy teljesen ambivalens (ellentétes) a szöveges (értsd: grafika + szöveg) anyag a valódi, a Játék pályáit alkotó információkkal.
    Hogy érthetőbb legyek:
    Hiába rajzolod át a Térképet, hiába adsz magyar nevet mondjuk Chicago-nak, amikor a Játék folyamán a Játékos tudja, és érzi, hogy mondjuk Szeged és Tiszalök nincs ilyen közel egymáshoz, miközben mondjuk a grafikai munkák során így adódik (ez csak egy példa példája volt). Érted?
    Nincs és nem lehet bekalkulálni a Játék folyamán telő idővel azonosan megjelenő magyar városok feltűnését...!

• M@TriX
    amúgy én kifejezetten útálom az önreklámozó magyarításokat, szóval tudom miről beszélsz. Ezért biztos lehetsz benne, hogy ez nem olyan lesz.
  • M@TriX
    "pályát is át kellene editálni! Nem egyszerűen a grafikai elemekre gondolok itt"

Ennyire nem mászunk bele a játékba csak szöveg és textúra szinten. De minőségi lesz a cucc, elhiheted. Én eddig egy munkámat sem engedtem ki úgy a kezeim közül, hogy ne lennék vele elégedett, szóval a max-ot húzzuk ki a játékból.

A képeket láttad? Annyira van megváltoztatva a térkép és útvonal, várostérkép...
  • M@TriX
    én minden önreklámot visszafogtam csak a creditsbe pakoltam be magunkat. Egyéb helyre én nem javasoltam csak engedélyeztem, hogy az útszéli óriásplakátokon legyen rajta a logó, de mondjuk lehet végsőben inkább azt is lecserélem. Mert mi a francnak. Ez a csapat úgyis enneka játéknak a magyarosítására jött össze. A credits-et és az installt nézve úgy is látja a júzer hogy mi csináltuk. Szerintem is minden textúra és egyéb legyen reklámmentes.

Imyke: a cégek is mind valósak, csak a hajózási cégek lettek kitaláltak. Szóval próbálok ügyelni, hogy valósághű legyen az egész és a júzer Magyrországon érezze majd magát...
  • M@TriX
    a vársonevek át vannk írva lásd a lenti képeken a magyartérképnek megfelelően
  • M@TriX
    a dolgokat nekem küldjétek, hogy a pakkban benne legyen
  • Ams
    kész, vki plz tesztelje. kinek küldjem?
  • Zeenoo
    Igen erre már én is gondoltam olyan szinten hogy muszály átirni a városneveket is ?
  • IMYke2.0.0.0
    Csak annyit, ha mint a magyarítások nagyöregje mondhatnék:

Ne kezeljétek ennyire szabadon a Játékot! Nem az a cél, hogy minden lehetséges helyen a Ti logotok jelenjen meg, hanem maradjon valami az eredeti (alkotói) akartból is, még akkor is, ha teszem azt, az egész Játékot Magyarországba akarjátok átültetni - ami ugye teljességgel lehetetlen, hiszen ahhoz a (sok) pályát is át kellene editálni! Nem egyszerűen a grafikai elemekre gondolok itt...

• M@TriX
    na megnéztem őket szuper, majd tesztelem gémben is de egész nap melóztam és 18 Wheelertem szóval kikészült a fejem... Valszeg holnap. Ráfexem a dolgora és a béta installer is kész lesz holnap megérkezik mindenkitől a várt cucc...
  • Fefe
    Nagyon Királyok lettek le a kalappal
  • Fefe
    Köszi
  • Carlos
    PEACE...
  • Carlos
    Holnap reggel elolvasom a reakciókat.
    Senki sem ír semmit a munkámról...
    MIÉRT???
    Mind1. Please reagáljátok le a cuccaimat!!! Köszi!

Best regards!
  • Carlos
    Az eredetiek könyvtárban vannak azok, amiket még nem csináltam meg, de meg fogom őket!!!
    Amúgy a készek hogy tetszenek????
  • WiZZaRD
    nagyon kiraly lett!
  • Fefe
    Szívesen
  • M@TriX
    na hamar szóltam kösz, már jön is ;)
  • M@TriX
    ja jó lesz! a filet el ne felejtsd ;)
  • Fefe
    MaTriX-nak

Carlos magyarosítása
  • Fefe
    Szerinte=Szerintem
  • Fefe
    Szerinte is. Azért csinálta én is 140-ig csak még finomítani kellene rajta. (csak probálkoztam)
  • M@TriX
    ja jó lesz amit én mindig mondogatok a játék sebességérzetének is megfelel a
    0-20-30-40-60-80-100-120-140
  • M@TriX
    persze lnket írd majd be, kösz! ;)
  • Fefe
    Szerintem a 140 az jó.
  • FiReBoY
    Egy 3650-es ezeket az adatokat adta, e szerint kellen v.hogy beosztani:

1 mph = 1,60934 kmh
    10 mph = 16,0934 kmh
    20 mph = 32,1868 kmh
    30 mph = 48,2802 kmh
    40 mph = 64,3736 kmh
    50 mph = 80,467 kmh
    60 mph = 96,5604 kmh
    70 mph = 112,6538 kmh
    80 mph = 128,7472 kmh
  • Fefe
    Tudom mivel átlátszó felületen kell csinálni nem. Ahhoz már hozzá se merek nyúlni
  • Ams
    jó, a hudos nehezebb:(
  • Fefe
    Persze a Mph-t át kell írni Km/h-ra
  • Fefe
    MaTriX: akkor kell amit Carlos küldött?