5158
-
#1417 nemtudom csak úgy ;) ez a lényeg ;) -
#1416 mongyuk énsem értem. mi alakul át? -
#1415 mit alakít át, mit csináltam rosszul? -
#1414 No, megyek textúrálni... :) -
#1413 És miért van egy városban két baumax?
Vagymiaz a sárga alapon piros betűs izé... :) -
#1412 Amúgy lehet, hogy tényleg rossz a szemem.
Vak vagyok, vagy csak én nem látom a sebmérőn a / -jelet a 'm' és a 'h' között???
Merthogy km/h...
Ha ottvan csak vak vagyok (meginn') akkor nem szóltam... :) -
#1411 Mépont Jocó???
Bár nekem nagyon bejön!!! :) -
#1410 Én 1-2 órán belül készleszek, ha válaszol valaki (TE) az 1400-asra... :)
Az ottani kérdésekből már egy megvan... :) -
#1409 Jóvanmá' bazz!
Mifasznak kell ennyire bunkónak lenni... -
#1408 Eszembe jutott még két 5let!!!
Megnézhetnénk, hogy hol vannak elrejtve a rendőri büntetések szöveges és az is mehetne magyarra... :)
A másuk, hogy US és az I logókat is lecserélhetnénk.
Azokat megtaláltam. Ha lecseréljük, akkor mire??? -
#1407 Úgyhogy vagy 1-2 óráig várnám a kinntlevőségeket. Nem kell végleges meg már minden hanem amit addig meg tudtok csinálni. -
#1406 na akkor munkára! Ma szeretnék bétát kiadni!!! ;) -
#1405 ;) Süti. "COOL" volt odaírva ;) -
#1404 rossz a szemd, fiam ;) Menj el szemészetre. Ott egy lámpa. ;) Ennyire bénának ne nézz ;) -
#1403 akkor kerekítem 150-re!!!
Köszi!!! -
Majati #1402 tehát 500 láb 152.4 méter -
Majati #1401 1 láb 0.3048 méter. -
#1400 Gondom van... :)
Kérdések, amire a textúrázás miatt gyors választ várok:
500 Ft (feet/láb) hány méter lehet. Szerint 1 Ft fél méter lehet...
Runaway Truck Ramp mi legyen - kamion felhajtó???
Trucks use lower gear - ??? értem mit jelent, de magyartalan... -
#1399 Jóllátom a "süti" feliratot... :)
Nagyon süti... :) -
#1398 úgy csináltam...:) -
#1397 Nem lepődöm meg, hogy 13 éves vagy... :)
Azért sem, mert az uncsitesóm is annyi és 3 nyelven beszél anyanyelvi szinten (angol,német,magyar) és jó hacker... :) -
#1396 Nekilátok a textúrázásnak. A tegnap este fantasztikus volt...pedig nem is kamionoztam... :) -
#1395 A hitelesítő mérleg felirat le van csúszva a tábláról!!! -
#1394 persze-persze ;) Igaz AMS?
Legfeljebb nem. Így is szép, de a véglegesre lehet majd megcsináljuk.. -
#1393 nem! A képek alapján biztosan állíthatom hogy nem lesz, amit látsz csak vízió (vagy viziló). Annyira akarod látni, hogy már szinte az is. Ha nagyon nagyon nézzed annyira, azt fogod hinni, hogy az, hogy végül az lesz. Vagy nem az? -
#1392 mai termésemim
meg egy screenshot:
-
#1391 grafikára gondoltam... -
#1389 Felraktam az 1.2-es peccset és átalakitja a külsö nézetes kilométerórát. Ugye tudtatok róla és ugy csináltátok meg a Km/h-s verziót?
-
#1387 Az angolról forditást inkább hanygolom ha nem gond. Valami Egyéb grafikai cucc átalakitása? -
#1386 szétnézhetsz a játék könyvtárában, hogyha találsz valami angol szövegű reklámot vagy valamely feliratot, akkor azt lefodíthatod, de előbb kérdezd meg hogy az megvan e... -
#1385 egérrel körbe lehet nézni...
-
#1384 egérrel nézel szét:)) /alapból/ -
#1383 HI !
Ujra itt vagyok
totál kidolgoztam magam
kell segitség? -
#1381 mármint ha sok user ugrik a letöltésre. Legalábbis rossz tapasztalataim vannak, de végülis ugysem ugrik rá fél európa szóval jó lesz ;) -
#1379 Amúgy sztem nem FTPre feltenni a cuccost az mindig rázós szokott lenni. De végülis nekem 8 csak legyen elérhető... -
#1378 ok. akkor FiReBoY küld el holnap délelőtt amint lehet a fordításod, És holnap összegyúrom a bétát. Én kb 11ig nem leszek netközelben de aztán nekiállok... -
#1377 reszemrol az a beta amit atkuldtem, tobbet modositgatni mar csak ha en is latom...tehat hefon este reszemrol mar gyurhatod a veglegest, de elobb hetvegen teszt:))) -
FiReBoY #1376 Mármint várjuk a bétát. Na persze a teljest is!!! -
FiReBoY #1375 Jah... Én is küldök még egy javított fordítást holnap... És mi is várjuk!!! : - ) -
#1374 akkor az lesz, hogy ha már változtattál a nekem elküldötten akkor az utolsó verziót küld át nekem, mert a bétát a héten akarom kiadni. De akkor még dolgozol rajta és akkor 7főn elküldöd a módosítottat. Aztána FireBoY-ébnől meg a te véglegesdből gyúrok egy véglegeset.
Akkor Carlos holnap passzol textúrákat, addig én is csinálok pár dologt és remélem akkor hamarosan összejön a béta ;)