18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy!Ez a játék ténleg csak 210MB mer nekem ekkora van!Keveslem.

Carlos
Jobbklikk a városokon és a neked teccõ útvonalat meghagyod és azon megy... :)
Amúgy nálam az majdnem az összes városnál az én zászlóm van (kiv.: Washington és Pittsburg) mivan akkor, ha mindegyik az "enyém" lészen???

Þór vígi þessi rúnar

Grave Digger
Köszi sikerült:D

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

V-Storm
Nézd meg a 287-es hozzászólást Carlos leírta.

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

Grave Digger
Bazzeg felvettem a második emberemet, egy teljesen más városban és ugyanazt a cargot csinálja mint a másik:((( Mi a picsáért, nem megy más útvonalon???

Carlos
N gomb --> trucks --> kattints 1 üres slotra --> buy new track --> válaszd ki a neked tetszõ modellt, DE NE VEDD MEG! --> katt ismét az üres slotra --> hire-elj valakit --> most vedd meg a kamiont!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez egy kicsit bonyolult, mert összehülyül a gém... utánnanézek mingyár' pontosan... :)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
No, Miami-ban kettõ.
Chicago alatt egy, Friscoban egy, Seattlenél egy, New Yourknál egy, Houstonnál egy, és még van kettõ, de lefelejtettem, hol...

Þór vígi þessi rúnar

Grave Digger
Hát nem tudom, ma elkezdtem hardon a játékot és kurva könnyû. Az elsõ héten már van egy négerem, aki kineticcel rohangál. Igaz, hogy most törlesztenem kéne 200 rugót és én még csak a legelsõ vassal járkálok, de egy héten belül felveszek még1 csicskát és dõl majd lóvé:DDD

Hmuda
Szvsz a cheatnél hülyébb dolog a világon nincs. A játék élményét teszi tönkre. 100E pénzbõl már lazán lehet venni egy olyan truckot amivel akár 3 hétig is el lehet szórakozni. Ha meg nem futja ráa akkor úgyis ott van a kölcsön felvétele.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

M@TriX
Hát igen, szerintem részben hülyeség hogy a Truck dealerek nincsenek jelölve. Még a helpben le is írják. ;)
De szerintem cheat nem kell, mert elveszi a feelinget. Én speciel 40 ezret kaptam bombaanyag szállításért és nagyobbrészt autópályán kellett teperni. Szóval össze lehet szedni zsét kamionokra.
Ja kezdõknek: érdemes bemenni a truckdealerhez és az elsõ alapverdát feltuningolni. 5000-bõl minden extrát meg lehert venni és sokkal jobban visdelkedik a kicsike. Most még azzal nyomom az ipart és jól muzsikál...
Még az esõ kopogás is tetszik.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Fefe
Carlos
Miaz, mindenki jáccik??? :)
Mongyuk énis... :)
HARD TRUCK POWER!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szép, szép... :)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jövõre lesz a kamionos játékok királya!!! :)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Amúgy énis Ti4200-vel nyomom. Cerkád van???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
No, ez nekem is így volt. Marad az OpenGL... :)

Þór vígi þessi rúnar

V-Storm
Nem tudom lehet hogy megvárom a next patch-et.
~De miért a Ddhelp-el van baja?~

M@TriX
Ja akit a Rig 'n' Roll érdekel az kukkantson be ebbe a galériába.
http://www.fragland.net/index.php?page=screenshots&gid=1166

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
kösz! ahogy kimondtam meglett ;)

Nem rosz, mediumon, kocsikázok erre zsaruk. Ránézek az órára 50-el sem menntem mert az elsõ traktor volt alattam. Szépen oldalra állok, hogy majdf elhúz mellettem. :) erre megáll és megbüntet Wrong Side-ért. ;)
Ami igaz, mivel a HT2-bõl szokva én az egész utat uralni szoktam. :)

Mondjuk az érdekelne, hogy a biztos úr honnan értesült arrról, hogy én a rossz oldalon megyek. ;)
Amúgy állat. Amikor kifogyott a benzin. Indítózás, a motor néha belekap, rádiózás hangulatos...

Carlos
Warezcenter Free...
Warezcenter SMS (ISO)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nekem a patch-el lett stabilabb. Elõtte fagyott félóránként, mostmeg végighallgatom a ChatterBox-ot is akár... :)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énnekem nincs ilyen problémám...mindig más jön!!!

Þór vígi þessi rúnar

Grave Digger
Hát képet berakni azt nem tok, mert mint azt már lejjebb leírtam elkúrtam a save-ket és újat kellett kezdenem

Alexease
Az iSO 200 mega, az instalalt jatek 149 mega;)) Ossze sem lehet jobban csomagolni, mert egy zip az egesz jatek;))
Ha tudsz ftp-t feltoltom (fxp).
M@TriX
valaki nem tudja még valahol fennt van a cumó, mert az én kis szerveremre vártam hátha fölkerül de sajna nem. RiP is elég ISO is lehet...
Ha HUB-ot mond valaki az is jöhet...
De jobblene inkább ftp vagy net...

Charly
Ez igy igaz

Charly
Ez furcsa !

Rincewind
Egyébként tiszta gáz! A patch óta nem láttam más kamiont, csak olyat, ami explosive-ot szállít. Azért ez így egy kicsit egysíkú... :P
Rincewind
Egy perc, egy órának felel meg a játékban. ;)
V-Storm
A Patchel kapcsolatban van egy érdekes dolog ha fent van akkor ddhelp error-al lefagy ha nincs patch akkor meg nincs gond? érdekes egy dolog.

Carlos
De amúgy szvsz a percmutató gyorsabban megy a játékban, mint az életben a másodpercmutató!!!
SZERINTEM!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jólvan, majd megnézem... :)

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Ha figyeled az órát, akkor láthatod, hogy a gémben egy perc egyenlõ egy másodperccel a való világban. Magyarán két nap pontosan 48 perc.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Miért, egy óra egy perc a játékban?
Nem hiszem... :)
Bár lehet... :) Fene se figyeli az órát, ha jáccik... :)
De szerintem 2 nap olyan 20 perc lehet, max... :)
De lehet, hogy majd lemérem!!! :)

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Ha két nap ajátékban az nem tiz perc hanem 48 perc a való életben.

Ruffi
MI 10 perc??
Most nem két nap??
vagy mit modnassz

Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszi mindenkinek!
Node!!!
Mûxik, kivéve egy feltétellel!!!
Nálam ha Adalbert-et akarom hire-elni, még a mûködõ kombinációnál is összekeveredik. De csak Adalbertnél... :)
Van ez így. Helyette Kelly ült a volán mögé. Õ csak szebb... :)

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
Lekéstem :D

Fefe
Válassz 1 üres slotot, válaszd ki a kamiont-majd megint kattints ugyan arra az üres slotra, hire-lej majd, vedd meg a kamiont

CS@

Carlos
IGAZAD VOLT!
A katt újra az üres slotra témával megy!!!
Köszönöm Szépen!!!
Majd meghálálom valahogy Neked!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

CS@
Most nemtom meddig maradok.
Na ma ki is próbáltam ha így csinálod ahogy írtam akkor lehet.
Csak ne felejtsd ki a „katt ismét az üres slotra” -rát.

Carlos
tesztelem, de szerintem nem megy.
Majd próbáld ki a peccsel, hogy nem lehet üres slotra hire-elni!!!
Meddig maracc??????

Þór vígi þessi rúnar

CS@
Most már fent ,de eddig nem volt és müxöt.
Kihagytál egy klikket :
N gomb --> trucks --> kattints 1 üres slotra --> buy new track --> válaszd ki a neked tetszõ modellt, DE NE VEDD MEG! --> katt ismét az üres slotra --> hire-elj valakit --> most vedd meg a kamiont!

Carlos
írd le lécci, hogy hogyan kell megvenni az 5. kamiont, hogy ne kavarodjon össze!!!
Neked fennvan a patch???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szivesen...

Þór vígi þessi rúnar

megtaláltam, köszi!