5158
-
#1206 az enyém is... -
#1205 Nemtom hogy értitek az átlátszóságot de kipróbáltam az enyémeket és a müszerfal világitással is müködik -
#1204 azokse átlátszóak -
#1203 olvass feljebb ;) -
#1202 azért nemm bírtam ki és belekukkantottam ;) Jól néznek ki.
AMS nem kell a belső km órákat csinálni, mert ZeenOO megcsinálta. De persze majd kiderül ha beletettem a gaméba és rendesen müxenek ;)
Na csaó -
#1201 phú, sok munka -
#1200 ok szedem azaz a gép, majd reggel megnézem. Ma is lesz még nap ;) -
#1199 Hopp, most látom. A kamionok belső km órái is átlátszóak. Látod a képen amit beszúrtam, hogy a felkapcsolt műszerfalvilágítás nem világít át rajta?
A berlső km órákat is úgy kell megcsinálni mint a HUDét... -
#1198 M@TriX
Kész vagyot én is a részemmel.
Innen letöltheted :truck -
#1197 jóéjt! -
#1196 hi -
#1195 nem-nem. Legalábbis nekem tetszik más meg nem érdekel ;)
Na tényleg húzok. Jó éjt. (vagy reggelt már) -
#1194 thx, szóval nem esett ki a profi munka halmazából? :) -
#1193 megérte ;)
Akkor a többi kamcsival már egyszerűbb lesz akkor ok... -
#1192 na elhúztál aludni?
Na én is azt teszem majd reggel (inkább déltájt ;) benézek... -
#1191 a hud 30perc
a STL 5 perc -
#1190 TökKéletes:
A HUDra még rábiggyeztem a piros csíkot a 90-hez.
A belső ok. Igaz mint látható a rendőrség rámakaszkodott ;)
-
#1189 :D -
#1188 rosszabb vagy mint a főnökeim ;) -
#1187 inkább nézd meg most:) naa nemsok:) -
#1186 holnap? ;) Én ma gondoltam de csak akkor ha kimásztam az ágyból ;) -
#1185 én Úthálózat-nak gondoltam fordítani...
Ja Wizzard fordítása, de ő csak a szavakat látta a környezetet nem, szóval korrektül fordított. A finomítás ezután jön... -
#1184 holnap ellenőrízd plz:) -
#1183 úttérkép=térkép :) -
#1182 ok, csak láttam ilyen hibát egy műszerfalosban és az rossz volt. Majd megnézem a játékban de már ki vagyok és húzok aludni. De ha megnézted akkor rendben van elhiszem ;)
Akkor király! -
#1181 de játékban jó a hud, plz nézd +. -
#1180 Pontosan ez nem egy egyszerű magyarosítás lesz. Ha valakinek csak annyi kell, hogy magyarul írjon ki minden és semmi plusz annak is lesz egy verzió ami igen csak töredékmérete lesz a fullnak ;) -
#1179 megkaptad a mélem? -
#1178 ja bocs, megjöttek.
Amúgy egyszerűen tesztelheted: Egy ACDSEE-be vagy infranview-ba hívd be és azok szépen megmutatják a képet a Photoshoppal ellentétben. A Stormrage überkirály, de a HUD-ban vannak fehér foltok a számok körül. Ha meg tudod csinálni, akkor retush. Ha nem, akkor majd én megcsinálom... -
#1177 "Hiába rajzolod át a Térképet, hiába adsz magyar nevet mondjuk Chicago-nak, amikor a Játék folyamán a Játékos tudja, és érzi, hogy mondjuk Szeged és Tiszalök nincs ilyen közel egymáshoz"
Úgy csináltam meg, hogy a Magyar térképet vettem alapul és a valóságban is ha az arányokat nézzük olyan távolságra vannak egymástól.
Persze nem valós távolságok mert az alapjátékban sincs 1:1-ben az arányok, mint tudod. Szóval én az alapjátékhoz mérten próbálom alakítani a játékot. Szóval amennyire hiteles az AA annyira lesz hiteles AH ;)
Itt a térkép (A helységek ott vannak):
-
#1176 megkaptad a mélem? -
#1175 "De a Játékban - és ráadásul több helyen (és ezt a képekből állítom) - az túlzás."
Mire gondolsz? Melyik képre? -
#1174 mert így gondolom jónak ;)
Szertintem így korrekt lesz. MOst játszok állandóan és csinálom atextúrákat és király feeling, hogy lekanyarpdok CSengersimára és viszek egy rakomány tehenet ;) -
#1173 jaja, amúgy NE 100-hoz hanem 90hez rakjátok. Ugyanis az eredetiben is ott van valahol. És amúgy is 90 az országúti sebességhatár ;) -
#1172 További jó munkát illetve játékot. -
#1171 Nah megyek aludni mert holnap meló -
#1170 np -
#1169 Ok kössz,hogy szóltál -
#1168 Fefe !
Ujabb probléma merült fel!
A piros vonalkát 100Km/h-hoz rakd ugyanis a sebességhatárt jelöli. Ha ezt meghaladod akkor büntet a Yard. USA-ban ez 55 Mph. mi kerekitsük 100 Km/h-ra OK? -
#1167 Meg végülis akinek nem tetszik az kiveszi belőle a kicserélt textúrákat és vissza rakja a régit.