18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Vállalkozó kedvûeknek ajánlom ,hogy pillantsanak bele a Játék/aa/ -ben található „base.scs” fájlba.
Ez egy egyszerû zip fájl szinte minden a játékkal kapcsolatos dolog benne van a kamionok és utánfutók festései ,zenékSTB.
A festésnél az a gáz ,hogy mindkét oldalon ugyanaz a kép van tehát egy szövegnél az egyik oldalon fordítva van a felirat.

Mondjuk ez se ronda.

Charly
ok mükszik

WiZZaRD
nyomod a gazt, aztan ahol ugy erzed elengeded es gyorsan nyomsz egy c betut (alapbeallitasban), es onanntol nem kell taponsod a gazt:)

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

V-Storm
Igen igen de melyik programban nincs hiba?
-autópályákon kötelezõ lett a mérlegelés.
ez tényleg igaz mert az usa-ban erre nagyon harapnak!
meg ez Orosz cég és ha jól tudom ezt csak õk aknázták ki pedig több cég is csinálhatna ilyen progit, hogy legyen választék.

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

Tombi
Elõre örültem : kapcsolathívási hiba :(

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Tombi
Leköteleztél köszi szépen !

Tombi
Vki mondjon 1 helyet ahonnan ingyen beleht szerezni ezt 1 progit mert nagyon kéne de DCn nincs :(((((((

PLS HELP !

Charly
Ez igy jó ahogy van fassza lett!!!De hogy lehet beállitani mondjuk egy fix sebességet?

hát amit jonak irsz nem mind jo szvsz
ez hogy a terképen auto bejelol mindent mint a hülyegyereknek nem tul jo szvsz, elõzõben pl pont azt élveztem hogy direkt nem vettem gps-t és térkép alapján tájékozodtam, igy kicsit életszagubb volt...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Charly
És mi kell hozzá hogy feltudj valakit fogadni?Pénzen kivül?

Charly
És mi kell hozzá hogy feltudj valakit fogadni?Pénzen kivül?

Carlos
Veszel vasat a géped alatti slotba és ott hire...

Þór vígi þessi rúnar

Charly
Még nem próbáltam hogy lehet felfogadni valakit?

Grave Digger
Sajnos nincs benne alvás, pedig az elõzõ részben az is jó volt, hogy ha jó fuvart akartam, csak álomra hajtottam a fejemet és mikor felébredtem már voltak új fuvarok, most meg el kell vinni ami van. tényleg valaki próbálta már mennyit kell várni, míg új szállítmány jelentkezik egy-egy helyen?

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

V-Storm
Dealer Seattle és egy Houston-nál is van.
Seattle-nél vannak már jó vasak is :)

sumi
nem tom beirni a kódokat...help....
driverz -- meet all drivers
dealerz -- meat dealers
moneyz -- sets money
asszonja .:in the game press the ~ (tilde) key to display the console. Type in one or all of the following cheats

sumi
nem tom belõni kormányra ! tipp??látni látja de nem reagál semmire.uez a kormány müxik minden többi autós játékban...

Fefe
Nekem legalábbis eddig nem volt pedig már 1 jópár éjszakát átvezettem.

M@TriX
kár, pedig az elõzõ részben tök jól meg volt oldva. Kép elsötétül, ásítás, tök király volt. Biztos nincs ebben a részben?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Fefe
Ebben szerintem nem kell aludni.

hogy lehet aludni??? hol jelzi hogy almos vagyok?

Hmuda
Leszedtem és nagyon ász. Én is úgy voltam, hogy na még csak ezt, na még csak ezt. Mondjuk kicsit zokon vettem mikor a gép lenullázta a presztizsem egy felbontásváltás után. :(

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

WiZZaRD
el is fogsz aludni a kormanynal, szoval eleg hosszuak az utak:)))

Grave Digger
Ha yol emléxem, van csikágó alatt az 55-ös úton is egy dealer

CS@
Kiprószáltam én is ez a játékot.
Meglepõdve tapasztaltam ,hogy nagyon szórakoztató és alig bírom abbahagyni (na még ezt az egyet elviszem ,na még ezt is ,na még…).
Egy Dealer San Francisco hajtû kanyarba (ha a megvehetõ kamionok nem random dönti el akkor a NewYork -i jobb).

CsabSz
Miami alatt a tengerparti út mentén is, a csücsök környékén...

Carlos
New York-nál a 70-es út felé van egy truck dealer!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Klassz gém!!!
Elvágtam az ujjam, de nyomom a játékot ezerrel!!!
Imádom!!!
Csak a speckó cargo-k elég hülye helyen jelennek meg!!!
Épp félúton vagyok cuccal valahova... :)
Új kamion kéne!!! Hol lehet ilyen árusokat találni???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Sütemény játék!!!
Bár az elõzõ is tetszett! Tetszik még, hogy a kommersz fuvaroknál nincs idõlimit (free mód).
Valaki vett már fel speckó cargo-kat??? Gyanítom az növeli a csillagokat... :)
Hol lehet új szekeret venni???

Þór vígi þessi rúnar

V-Storm
A Progi tényleg jobb lett szerintem is.
az utak nagyobbak nem 5 perc :)

Alexease
Ebben milyen hosszuak az utak/palyak? 5 perc alatt vegig erek az USAn, vagy valami normalis?
WiZZaRD
sztem sokkal jobb lett mint az elozo resze, sokkal atlathatobb, szebb, jobb az iranyitas, tobb a lehetoseg, egyertelmuen nagyot fejlodott. es kiralysag, hogy alig tobb, mint 200 megaba belefert a cucc:)

V-Storm
HI all Gumikacsák
joy tûz1 és tûz2-es gombra hogy lehet beállítani a gyorsítást és lassítást?

Grave Digger
Nahh sikerült találnom egy tetves boltot ahol lehet kocsit venni. A második hétnél járok, de egy út San Franciscoból Washingtonig még elég sok idõbe kerül. Nahh majd veszek egy még jobb kocsit, aztán már ott is vagyok. viszont kurva jó, hogy a rendõrök most azért elég gecik, itt nem lehet úgy száguldozni, mint a másik 18 wheelsben, mert akkor is lekapcsolnak, ha rossz sávban mész, vagy veszélyesen vezetsz:D

köszi :)))
CsabSz
"T"-vel tudod felvenni, "D"-vel lerakni a pótot...

Én még csak most próbáltam, és sajna nem igazán értem...
Amikor freeben mécc akkor mit kell csinálni? Jó tudom, autózgatni... de hogy lehet felkapni egy szállítmányt? Odatolatok a rakományhoz, de itt nemtom mit köll mûködni...
Vagy az elején el kell menni valahova? Amúgy karaj játék!
Grave Digger
nem rossz a játék, csak ez a kurva térkép nem jelzi, hol tok új kocsit venni:(((((((((((((((((

Ma probalgattam a jatekot es kiralyos lett. Lehet radiozni. Igy nem unalmas a vezetes :P Ha pl bejelentkezik egy csako akkor lehet vele dumalni. "V" gomb alapban a radio opcio. Annyira radiozgatta, hogy nekimentem egy kocsinak :(

:PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

sumi

hát bocs de ez meg már magánügy... (mellesleg van dc topic is itt sg-n szal potolhatad volna hianyosagod, nah mind1 :P)

sumi
nem b..tam le senkit,én mondtam hogy nem értek dc-hez ...

iso is csak 200 mega... :P

M@TriX
azért ebbõl nekem elég lesz a RiP is. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

ehh kicsit viszaolvasnál jsutin semi mást nem csinált csak segitet, msot is tõle szedem, ha legalább gondolkodni nem tudsz ne basz le érte másokat hogy te csinálsz hülyeséget...

sumi
muszály volt igy +oldanom mert itt akkora segitséget kaptam...ezek után már nekem se lesz nagy kedvem segiteni senkinek.asszem jogos.

Charly
Nekem is hál isten

smsweb suxxx

sumi
warezcenterMár jön is lefelé