18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy egyszerû zip fájl szinte minden a játékkal kapcsolatos dolog benne van a kamionok és utánfutók festései ,zenékSTB.
A festésnél az a gáz ,hogy mindkét oldalon ugyanaz a kép van tehát egy szövegnél az egyik oldalon fordítva van a felirat.
Mondjuk ez se ronda.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
-autópályákon kötelezõ lett a mérlegelés.
ez tényleg igaz mert az usa-ban erre nagyon harapnak!
meg ez Orosz cég és ha jól tudom ezt csak õk aknázták ki pedig több cég is csinálhatna ilyen progit, hogy legyen választék.
\"Sic Dis Pak Perabalum\"
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
PLS HELP !
ez hogy a terképen auto bejelol mindent mint a hülyegyereknek nem tul jo szvsz, elõzõben pl pont azt élveztem hogy direkt nem vettem gps-t és térkép alapján tájékozodtam, igy kicsit életszagubb volt...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Seattle-nél vannak már jó vasak is :)
driverz -- meet all drivers
dealerz -- meat dealers
moneyz -- sets money
asszonja .:in the game press the ~ (tilde) key to display the console. Type in one or all of the following cheats
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Meglepõdve tapasztaltam ,hogy nagyon szórakoztató és alig bírom abbahagyni (na még ezt az egyet elviszem ,na még ezt is ,na még…).
Egy Dealer San Francisco hajtû kanyarba (ha a megvehetõ kamionok nem random dönti el akkor a NewYork -i jobb).
Elvágtam az ujjam, de nyomom a játékot ezerrel!!!
Imádom!!!
Csak a speckó cargo-k elég hülye helyen jelennek meg!!!
Épp félúton vagyok cuccal valahova... :)
Új kamion kéne!!! Hol lehet ilyen árusokat találni???
Þór vígi þessi rúnar
Bár az elõzõ is tetszett! Tetszik még, hogy a kommersz fuvaroknál nincs idõlimit (free mód).
Valaki vett már fel speckó cargo-kat??? Gyanítom az növeli a csillagokat... :)
Hol lehet új szekeret venni???
Þór vígi þessi rúnar
az utak nagyobbak nem 5 perc :)
joy tûz1 és tûz2-es gombra hogy lehet beállítani a gyorsítást és lassítást?
Amikor freeben mécc akkor mit kell csinálni? Jó tudom, autózgatni... de hogy lehet felkapni egy szállítmányt? Odatolatok a rakományhoz, de itt nemtom mit köll mûködni...
Vagy az elején el kell menni valahova? Amúgy karaj játék!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.