• FiReBoY
    Ez fog szerepelni a WMH TeaM főoldalán:

Sziasztok!!! Azért gyűltünk itt össze, hogy eláruljuk mi is a célunk nekünk a WMH TeaM-eseknek. A csapat a SuperGamez fórumában jött öszze egy kis beszélgetés erejéig a Játékosok fórumában egy szuper kis játék kapcsán. Ez a játék a 18 Wheels of Steel Across America. Egyszer csak jött az ötlet, hogy nem lehetne-e magyarosítani a game-t. Az egész egyik elindítója, M@TriX neki állt és keresgetett a játék könyvtárszerkezetében. Második elindítónak veszem magamat, FiReBoY-t azért, mert én alapítottam meg a WMH TeaM-et. Aztán gyűltünk, egyre csak gyűltünk, amíg egy fasza kis csapat öszze nem jött és közös erőfeszítéssel a 18 Wheels of Steel Across America-ból egy 18 Wheels of Steel Across Hungary-t csináltunk. M@TriX csinálta a legnagyobb részét a magyarosításnak, aztán Carlos a textúrás, WiZZaRD és én az angolból magyarra fordítást, Antijedi a céglogók beszerzője, Fefe a kamionnevek gyűjtője. Asszem ennyi... Az én szerepkörömbe jutott még az is (mert saját ötlet volt :-), hogy csináljunk egy honlapot a WMH TeaM-nek. Nagyvonalakban ennyi lenne a története a magyarosításnak és az egész csapatnak. Jajj!!! Majdnem elfelejtettem, hogy mi is az a WMH TeaM? WheelsMakers Hungary TeaM