18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Most raktam fel, de még nem játszottam.
A jobb alsó sarokban 1.2 van, úgyhogy mûxik...

Þór vígi þessi rúnar

Charly
Próbálta valaki az új patch-et?

Carlos
tuggyarák. 15 kábé.
Szerintem a Volcano (Volvo) a legjobb.
Pedig csak 190.000, míg a Kinetic (Kenworth) 200.000
HARD TRUCK POWER!!!

Þór vígi þessi rúnar

Charly
skacok hány féle vas van bent a progiba?

Carlos
Ceruza 2Ghz
256 DDr
Ti4200
W98SE
Dx9

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
:)

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
Mert nekem jobban tetszik ha látom,hogy ül benne valaki.Mondjuk nem mintha azt nézném állandóan:)

Fefe
Aha. Milyen gépen nyomod?
Én
Abit alaplap
Intel 2 ghz
Asus v7700 gts 64mb
Dx9,Xp

Carlos
Asszem megtaláltam az összes dealert... :)
Bár lehet, hogy még egy hiányzik... :)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Minek a faszit látni. Kit érdekel??? :)
Miért akarod mindenáron látni???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Aszongya, hogy medium detail-en is több króm felület, mert sok volt a hiszti, hogy lassú a gám high-on. Ezért médiumra is raktak krómot.
Nemtom, mert minden High-ra raktam és jól megy. Najó, a visszapillantókat kikapcsoltam, mert akkor akad... :)

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
De nekem meg pont jó mert nálam szinte semmit nem látni a fasziból, olyan szürke az üveg.

Carlos
Akkor nemkell... :)
Nekem az tetszik, hogy olyan mintha üveg lenne, és nem mintha kiesett volna és a menetszél tépi a séróm... :)

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
A felni. Legalább is a kevés angol tudásommal ezt vettem ki. De ha tévedek akkor valaki javítson ki.

Fefe
Átlátszobb,nem olyan szürkés

Carlos
Milyen krómozást?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lámer kérdés...mi a különbség a két üveg között?
Eredeti és ez a mod???

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
Jaja. Meg a krómozást is észrevették.

Carlos
Szupi, ezekszerint õkis észrevették a klónozott témát, ami miatt sírtam nekik egyszer!!! :)
Épp itt volt már az ideje... :)

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
De én örülök neki :)

Fefe
Egy újabb patch:

Change log for 18 Wheels of Steel Across America version 1.2

- storing windshield wipers state in save game
- fixed Special Cargo state not saving properly in save games, could have
caused their temporary disappearance in a given week of the game
- skyboxes could be incorrectly set up after loading the game from save file
- fixed a bug with "cloned" drivers and trucks
- turn signals state now showing in HUD display
- game week number displayed in Competition page of Notebook
- controller "deadzone" remembered correctly in the Options screen
- increased the range for mouse sensitivity slider
- warning the player after calling 911 that not all damage was actually repaired,
911 can get you out of worst trouble, but full repair is only possible at Service Stations
- Road Map in Notebook now has option to display Weigh Stations
- fixed anisotropic filtering not working in DirectX, should allow for crisper display
of roads
- improved some of the formulations in the help text
- fixed chrome not displaying properly on rotating wheels in DirectX
- showing more detailed wheels with chrome on them even on medium detail settings,
people complaining about slow framerate on high detail should switch to medium,
they won't lose their chrome on wheels

Patch 1.2

M@TriX
tadamm. Na itt vannak a drágaságaim: ;)
Nekem a modern Vulcano meg ilyesmi nem annyira tetszik. Ezek merõ izomgépek, üzemanyagzabálók. ;)

Ez a felsõ nem azonos a lenntivel. Ehhez lehet venni koponyát az elejére és nagyobb és drágább ;) De hasonlít.
Ez az igazi csõrös kamion ahogyan régen mondtuk ;)

Nem csõrösbõl csak ez az egy tetszett mindig...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

warezcenteren free reszben fent van ripben (az sms reszben meg isoban de gondolom az nem izgat anyira :P)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Danny
Udv! Tudom uncsi kerdes, de honnan lehet letolteni? DC-n nem naon van fenn. Es persze csak azert akarom letolteni hogy megteccen es utana rohanhassak a boltba :P

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

M@TriX
szupi, ja miami-nál van egy másik is a sárga úton elfele...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Ams

--------------------------------------------------------------------------------
There's 1 on I-90, somewhere in the middle. Between I-29 & I-25.

There's actually 9. Your forgetting there is 2 dealers near Miami. 9 total.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

M@TriX
amúgy Chicago alatt én nem találtam kereskedõt...

M@TriX
ezt sajna én sem tudom, de el ne mond senkinek ;)
Próbáltam kattingatni össze-vissza de nem tudtam rájuk bírni az akaratomat. De végülis õk is dolgoznak és hozzák a pénzt. Ez a lényeg. Én meg a nagyobb fuvarokat csinálom. Amúgy melyik város melletti vásárlóban lehet a legjobb járgányokat venni? Mert amelyik üzletben egyszer jártál a laptoppon onnan akármikor vásárolhatsz. Még menet közben is. Ha veszel valamit még az is azonnal felszerelõdik. (gyorsfutár Rulz!) Miami 2 boltja, Frisco meg New York megvan.

M@TriX
Talán San Francisco, de saját festés, és minden extra rajta van amit csak meg lehetett venni. ;)
Amúgy nem ez a legbestebb, de jobbat még nem találtam. 150ezerbe került és jól hitelbe vertem magam miatta. ;)
De bõkezû voltam és az alkalmazottamnak is vettem egyet. De mindjárt kiveszem alólla, mert állandóan 11%-os damage-vel dolgozik a piszok. ;)

SecMan
Kösz! Azt tudom hogy ha magamanak veszek kamiont akkor a régit beszámolja.

Kérdés:(már megint:)) naszóval, hogy adhatom meg az alkalmazottamnak hogy milyen útvonalon milyen árut cipeljen?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Charly
Fasza de hol vetted melyik dielernél?

M@TriX
ha van egy kamionod és újat akarsz venni helyette akkor a progi szépen beleszámítja a régi verdád, szóval nem kell eladni meg ilyesmi.
Amúgy érdmes minnél több csillagos embert felvenni, mert megéri a ráfordítás...

SecMan
Kösz, a korábbi tanácsod alapján már feltuningoltam a verdám ;), szvóal akkor vegyek új kamiont és hire, hát most kiprószálom.

M@TriX
azt jó tudni, hogy lehet kölcsönt felvenni 200.000-ig. Szóval érdemes felvenni és indítani egy másik kamiont sofõrrel. És ha megint összegyûlt zseton, akkor megint befektetni....
Az alapjárgányod érdemes feltuningolni. 5000-ért minden extrával felhúzhatod és mindjárt jobban muzsikál..
Én pár napja kezdtem napi pár órával de most van 2 alkalmazottam és a lennti járgányom, szóval nem nehéz feltörni. ;)
Mondjuk az egyik alkalmazottam rendszeresen 11%-os damege-vel szállítja a cuccokat, hiába mondom neki, hogy "óvatosan , fiam". ;)
Gondolom majd a csillagjai növekedésével egyre óvatosabb lesz, de addig össze tör mindent. ;)

Ams
olyan nincs:)

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

SecMan
Bocsássátok meg a láma kérdéseimet de kéne a válasz. Naszóval, ahhoz, hogy felvegyek egy sofõrt ahhoz kell vennem egy új kamiont? (azt tudom hogy kell hire-ölni, de úgy nem lehet hogy a kamionját hozza magával, vagy valami?:))

M@TriX
ez jó 5let...
Éppen azt hiányoltam, hogy miértnem csinálták meg rádióként.
Ja még annyit hozzáfûznék, hogy több adót nyomjatok egybe mert a lejátszó behívásakor leáll az idõ meg csak 1 számot játszik le, így ha majd behívsz egy mp3-at akkor sokáig fog szólni, nem kell szöszmötölni..

Megbünettek azért, mert este nem kapcsoltam fel a lámpát. ;)
Kerékcsikorgásra nincs 5lete senkinek?

Carlos
Egy kis apróság, ha gondoljátok...
Csináljatok a Vice City adóiból mp3-at és úgy nyomjátok. Nagyon hangulatos... :)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
HELYES!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lentebb van egy térkép valahol!!!

Þór vígi þessi rúnar

zaki
király, akkor ezt a játékot (is) be kell szerezni

M@TriX
na az üvegnek nem örül senki? :( ;)
Ja, itt az új járgányom. ;)

Charly
Ez annak a folytatása

zaki
emberek! lehet, hogy most nagy baromságot kérdezek: de most ez az az a játék, ami megjelent a Gamestarban ingyenesen (Hard Truck: Az élet 18 keréken)? mert a képek alapján sokkal jobban néz ki ez a game, vagy ez az a játék, és még csak nagyon az elejénél járok?

Charly
mindenki nyomja a gázt?

Alexease
Ez igy szokott lenni;))
SecMan
Megvan! Tudtam hogyha megkérdezem fórumban akkor egybõl megtalálom :)

SecMan
A városoknál mégis merrefelé van a dealer? Mert körbementem New Yorkon és nincs sehol! Pls kicsit részletesebben!

M@TriX
Egy kis újdonság. A base-ben mászkálva kissé kutyultam a dolgokat. ;)
A fejlesztõ skacok valamiért nagyon leszürkítették az ablakot, pedig sztem nem kellett volna. Ezen javítottam egy csöppet:

Ha valakinek kell, akkor csak 14k az egész és a my documentsbe kell bemásolni ahol a mentést is tárolja a gém.
http://www.freeweb.hu/terminathor/aa.zip

A kerékcsikorgásnak nincs hangja. Valaki nem tudna segíteni ezen? Úgy tûnik a fejlesztõk ezt nagyon kihagyták pedig az elõzõ részekben simán volt. akkor tisztán lehetett érezni, hogy nem lehet megfogni a gépet mert csikorgott és csúszott. Most meg igaz még hamar meg is áll, de hang az nuku, csík az meg van legalább...

SecMan
Salt Lake City környékén tudnátok mondani egy truck-kereskedõt?