18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jobb alsó sarokban 1.2 van, úgyhogy mûxik...

Þór vígi þessi rúnar
Szerintem a Volcano (Volvo) a legjobb.
Pedig csak 190.000, míg a Kinetic (Kenworth) 200.000
HARD TRUCK POWER!!!
Þór vígi þessi rúnar
Bár lehet, hogy még egy hiányzik... :)
Þór vígi þessi rúnar
Miért akarod mindenáron látni???
Þór vígi þessi rúnar
Nemtom, mert minden High-ra raktam és jól megy. Najó, a visszapillantókat kikapcsoltam, mert akkor akad... :)
Þór vígi þessi rúnar
Nekem az tetszik, hogy olyan mintha üveg lenne, és nem mintha kiesett volna és a menetszél tépi a séróm... :)
Þór vígi þessi rúnar
Eredeti és ez a mod???
Þór vígi þessi rúnar
Épp itt volt már az ideje... :)
Þór vígi þessi rúnar
Change log for 18 Wheels of Steel Across America version 1.2
- storing windshield wipers state in save game
- fixed Special Cargo state not saving properly in save games, could have
caused their temporary disappearance in a given week of the game
- skyboxes could be incorrectly set up after loading the game from save file
- fixed a bug with "cloned" drivers and trucks
- turn signals state now showing in HUD display
- game week number displayed in Competition page of Notebook
- controller "deadzone" remembered correctly in the Options screen
- increased the range for mouse sensitivity slider
- warning the player after calling 911 that not all damage was actually repaired,
911 can get you out of worst trouble, but full repair is only possible at Service Stations
- Road Map in Notebook now has option to display Weigh Stations
- fixed anisotropic filtering not working in DirectX, should allow for crisper display
of roads
- improved some of the formulations in the help text
- fixed chrome not displaying properly on rotating wheels in DirectX
- showing more detailed wheels with chrome on them even on medium detail settings,
people complaining about slow framerate on high detail should switch to medium,
they won't lose their chrome on wheels
Patch 1.2
Nekem a modern Vulcano meg ilyesmi nem annyira tetszik. Ezek merõ izomgépek, üzemanyagzabálók. ;)
Ez a felsõ nem azonos a lenntivel. Ehhez lehet venni koponyát az elejére és nagyobb és drágább ;) De hasonlít.
Ez az igazi csõrös kamion ahogyan régen mondtuk ;)

Nem csõrösbõl csak ez az egy tetszett mindig...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
--------------------------------------------------------------------------------
There's 1 on I-90, somewhere in the middle. Between I-29 & I-25.
There's actually 9. Your forgetting there is 2 dealers near Miami. 9 total.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Próbáltam kattingatni össze-vissza de nem tudtam rájuk bírni az akaratomat. De végülis õk is dolgoznak és hozzák a pénzt. Ez a lényeg. Én meg a nagyobb fuvarokat csinálom. Amúgy melyik város melletti vásárlóban lehet a legjobb járgányokat venni? Mert amelyik üzletben egyszer jártál a laptoppon onnan akármikor vásárolhatsz. Még menet közben is. Ha veszel valamit még az is azonnal felszerelõdik. (gyorsfutár Rulz!) Miami 2 boltja, Frisco meg New York megvan.
Amúgy nem ez a legbestebb, de jobbat még nem találtam. 150ezerbe került és jól hitelbe vertem magam miatta. ;)
De bõkezû voltam és az alkalmazottamnak is vettem egyet. De mindjárt kiveszem alólla, mert állandóan 11%-os damage-vel dolgozik a piszok. ;)
Kérdés:(már megint:)) naszóval, hogy adhatom meg az alkalmazottamnak hogy milyen útvonalon milyen árut cipeljen?
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Amúgy érdmes minnél több csillagos embert felvenni, mert megéri a ráfordítás...
Az alapjárgányod érdemes feltuningolni. 5000-ért minden extrával felhúzhatod és mindjárt jobban muzsikál..
Én pár napja kezdtem napi pár órával de most van 2 alkalmazottam és a lennti járgányom, szóval nem nehéz feltörni. ;)
Mondjuk az egyik alkalmazottam rendszeresen 11%-os damege-vel szállítja a cuccokat, hiába mondom neki, hogy "óvatosan , fiam". ;)
Gondolom majd a csillagjai növekedésével egyre óvatosabb lesz, de addig össze tör mindent. ;)
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Éppen azt hiányoltam, hogy miértnem csinálták meg rádióként.
Ja még annyit hozzáfûznék, hogy több adót nyomjatok egybe mert a lejátszó behívásakor leáll az idõ meg csak 1 számot játszik le, így ha majd behívsz egy mp3-at akkor sokáig fog szólni, nem kell szöszmötölni..
Megbünettek azért, mert este nem kapcsoltam fel a lámpát. ;)
Kerékcsikorgásra nincs 5lete senkinek?
Csináljatok a Vice City adóiból mp3-at és úgy nyomjátok. Nagyon hangulatos... :)
Þór vígi þessi rúnar
Ja, itt az új járgányom. ;)

A fejlesztõ skacok valamiért nagyon leszürkítették az ablakot, pedig sztem nem kellett volna. Ezen javítottam egy csöppet:
Ha valakinek kell, akkor csak 14k az egész és a my documentsbe kell bemásolni ahol a mentést is tárolja a gém.
http://www.freeweb.hu/terminathor/aa.zip
A kerékcsikorgásnak nincs hangja. Valaki nem tudna segíteni ezen? Úgy tûnik a fejlesztõk ezt nagyon kihagyták pedig az elõzõ részekben simán volt. akkor tisztán lehetett érezni, hogy nem lehet megfogni a gépet mert csikorgott és csúszott. Most meg igaz még hamar meg is áll, de hang az nuku, csík az meg van legalább...