5158
-
FiReBoY #1373 Igazából még nem tudjuk mekkora lesz a cucc, de egy pár Mb biztos lesz. -
FiReBoY #1372 Köszi... Igaz hogy én tanulok, de felvételi előtt állok... Szívás... Jah egyébként nem meglepő, hogy 13 éves vagyok? Pedig elhihetitek!!! Ha kell küldök képet is!!! -
#1371 amugy nagyon dogosen nez ki a honlap! profi! -
#1370 Ja én is dolgozom ezerrel -
#1368 ne panaszkodj:) te csak tanulsz de en dolgozom:) -
FiReBoY #1367 Áhhh... Nem könnyű mindent csinálni 13 évesen... De azért tartom magam... : - ) -
FiReBoY #1366 Holnap még én is finomítgatok a fordításomon és összehozunk egy profit... -
FiReBoY #1365 Nyugi WiZZaRd besegítek... : - ) -
#1364 Na elolvastam a mailodat, rendben tesztelni fogom, de sajna erre csak a hetvegen lesz idom, de legkesobb jovo heten hetfon megkapod a teljesen vegleges filet. Talan csutortok este lesz kis idom meg, de nem tudom...a hetvege a tuti.
raadasul jovo het keddtol nem vagyok masfel hetig:( pedig arra a vegleges csomagra nagyon kivancsi leszek... -
#1363 Ok -
#1362 Nekem van 1 tárhelyem az x3-on már vagy 6 hónapja és van rajta egy .zip fájl de eddig még nem törölték -
FiReBoY #1361 Rendben... De az nem ütközik törvénybe, ha saját állományt vagy egy demót pakolsz egy ftp-re. Vagy igen? -
FiReBoY #1360 Jah tényleg most jut eszembe... Fefe és Carlos!!! Holnap a mai regisztrációtokat törlöm és adminisztrátori jogot kaptok... -
#1359 még nem tom mekkora lesz az installer. Na majd meglátjuk. A bétának tudok biztosítani tárhelyet mert a rövid távú, de hosszú távra nem tudok helyet... Na majd meglátjuk ha aktuális lesz... -
#1358 Jaja -
FiReBoY #1357 Jah és látom Fefe átment a visszaigazoló email... -
FiReBoY #1356 Látom megindult a regisztrálgatás... -
FiReBoY #1355 Van tárhelyem nekem amire fel lehet tenni. Ha letörlik, letörlik. Átrakjuk másikra... -
#1354 Én is -
antijedi #1352 szvsz én még mindent megszereztem amugy fizetős ftp nélkül is,... :p -
antijedi #1351 egyetértek..., fizetős ftp-k ara jok hogy az ilyen lámákból megéljenek, lol :PP -
FiReBoY #1350 Hát.... Fel tudok tenni az enternetre... Asszem max. 20 Mb-t, de már van fent 7Mb-nyi cucc. Mekkora hely kéne? -
#1349 héten béta jövő héten végleges...
FiReBoY: mekkora filet tudsz elhelyezni a honlap szerverén? És nem törlik le? -
FiReBoY #1348 Nem tom... Ezt a Php-Nuke tartalmazza, de nemtom minek. Majd megpróbálom kiszedni belőle valahogy... -
#1347 ez nem warez topic úgyhogy nem fejtem ki. Az akkori állításomat tartom. És elhiheted, hogy akkor már megvannak a cuccok amikor a warezon elősször feltűnnek... -
#1346 #1336 hozzászólás -
#1344 nem ha közelre odamész a kúthoz ami előtt forog a töltő láthatod, hogy tükrözve van... -
FiReBoY #1343 Ne aggódj.. Egyszer csak megjön... :-) -
#1342 Nekem még mondjuk nem jött meg a válasz mail -
FiReBoY #1341 Ha királyak vagyunk akkor még ezen a héten... -
FiReBoY #1340 Vigyázat!!! Az oldal még fejlesztés alatt áll!!! -
#1338 Regeltem magam én is -
Nyiri #1337 Mikor lesz letoltheto a magyarositas? -
FiReBoY #1336 Jah tudom... Ez benne van a MySqlben is úgyhogy nehéz lesz kiszedni, de majd kiszedem mert tényleg idegesítő!!! -
#1335 Minden gratulációm ezért a frankó magyarításért! A képek tök frankók! De a modokat még mindíg nem tudom mire jók!
2ik:
Nem tudnak kijönni hozzám a BSA-sok, mert a reg csupán egy emil cím (ez alapján különböztetik meg/azonosítják be az előfizetőket), a befizetésnél meg nem kell név (OTP-s folyószámlára utalás)! Másrészt meg vannak Apollo-s haverjaim, és oda sem kellett (anno) név! Láttátok az Apollos ftp-t? Na ilyen mértékű szoftverbázishoz (mikrós rendszer kivételével) nem lehet ingyen hozzájutni!
Matrix:
Az addig rendben van hogy game-kat le lehet különböző warez oldalakról szedni ingyen is, de a grafikus rajzprogramokat nem nagyon szokták felrakni, a hozzájuk tartozó Plug-in-eket meg egyáltalán nem! De ezenkívül (ha csak a játékok kellenek nektek, meg 56-os bakelitfilmek, meg tök gagyi mp3-ak) teljesen igazatok van!
A magyarítással meg csak így tovább! Nagyon jók az ötletek! -
#1334 MEgyek enni, majd kűdd a mélcímünk cuccait... :)
Peace mindenkinek!!!
Holnap ugyanit, ugyanvelem, meg a textúráimmal... :)) -
#1333 átfésülöm majd a textúráját a kedvesemnek.. .:)
-
#1332 sütemény... :) -
#1331 regisztráltam magam.
Minek az a biztonságiu kód???
Elég idegesítő... :) -
FiReBoY #1330 Ok... De a rövidítés az jó... WMH TeaM - WheelMakers Hungary TeaM