18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebi-hub.sytes.net
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
bár lehet vlaami kis szemét hub jo lene hogy ne tolcsen rolad mas max mi 😛
A térkép elég nagy, egész Amerika benne van (természetesen nem arányosan). Vittek a játékba egy kis gazdasági részt is. A kamiont lehet "tuningolni", motort, seb.váltót, kereket, festést lehet változtatni. Az irányítás olyan mint eddig, a fékezés kicsit reálisabb.
itt fent van,csak fizetös,most szoljatok hozzá...
A lista:
Filmek ízelítõnek:
2.Fast.2.Furious.DVDSCR.XViD-DVL
8.Mile.2002.DVDRip.DivX.Hungarian-pND
Daredevil.DVDRiP.XviD.RETAiL.Hungarian-pND
Hulk.DVDSCR.XviD.HUNDUB.Hungarian-pND
T3.Rise.Of.The.Machines.TS.DivX.Hungarian-SCP
The.Favourite.Game.2003.DVDRip.XViD-TWiST
The.Transporter.2002.DVDRiP.SVCD.Hungarian-pND
X2.X-Men.United.PROPER.DVDRip.XViD-DVL
The.Favourite.Game.2003.DVDRip.XViD-TWiST
Játékok ízelítõnek:
Street_Legal_Racing_Redline-iMMERSiON
Battlefield_1942_Secret_Weapons_of_WWII-iMMERSiON
BABES.N.BALLS.XTREME.BEACH.VOLLEYBALL-DEViANCE
18_Wheels_of_Steel_Across_America-FLT
Mobilokhoz program: (~130 progi)
AEG
Alcatel
Bosch
Ericsson
Nokia
Panasonic
Philips
Sagem
Samsung
Sharp
Siemens
Sony
Feliratok, borítók játékokhoz - zenei cdkhez - filmekhez A-Z-ig! ~500 borító ~600 felirat
Több ~100 album!
Extra, Miss Balaton limitált képek!
és, SOK SOK PLUSZ CUCC! 2 hétig azt töltesz amit akarsz! minden nap több új film, és játék
viszont hali nem biztos...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amugy érdekes hogy pont az e havi gamestarban volt full game az elõzõ része 😛