5158
  • M@TriX
    ;)
  • FiReBoY
    Mindenki szegény M@TriX-ot basztatja... ; - )
  • Carlos
    Matrix: teszteled a cuccaimat???
    Nekem ma semmire sem volt időm, sorry...
  • FiReBoY
    Jah M@TriX... Mit kell átírni és hol hogy működjenek az ékezetes karakterek?
  • FiReBoY
    Szaisztok!!! A mostani oldalam chatjére lehet jönni chatelni ha akartok IRC kliensel!!! Port: 6667 ; Host: irc.irchat.tv ; Szoba: #polskisokk_hun Viszont készül a WMH TeaM oldala és chatje is!!! Jah... M@TriX elküldöm neked az én fordításomat mindjárt... Nem valami fasza, sőt valahol pontatlan mert nem tudtam és csak írtam valami feltételezést... Olyanok voltak, amikkel nem találkoztam a játékban még soha!!! De még ma elküldök mégegyet, ami már fejlesztette lesz!!!
  • zaki
    én is összekevertem előszőr a 2 játékot :)
  • Grave Digger
    Az egy másik játék:D
  • Joke
    Hát skacok mindne elismerésem az ötletért! A megvalósítás is minden bizonnyal nagyszerűen fog sikerülni!

A másik. nemrégiben megjelent egy magyar gamer újságban a Hard track:18 wos full játékként. Ez most ugyan az, mint az across america, vagy nem, mert ott nem láttam alcímet!
  • Ams
    de, mindjá küldök :)
  • M@TriX
    Na de most 3-ig nem leszek addig jó tesztelgetést...
  • M@TriX
    nincs, csak a hülye messenger kapcsol fel mindig ;)
    Mailbe nem jó? ;)
  • Ams
    icq-d van?
  • M@TriX
    A Create Install 2003 Pro úgy látom ok lest, találtam belőle egy full verziót ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Az Astrum InstallWizard-ot én fullban használom, így sajnos nem tudom neked megmondani, hogy a Shareware változatban milyen restrikciók vannak...

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • M@TriX
    sajna nem :(
  • M@TriX
    Setup Generator Pro nem tud ilyet?
  • M@TriX
    a shareware-ben?
  • IMYke2.0.0.0

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • IMYke2.0.0.0
    Tudomásom szerint a Create Install 2003 Pro is tud ilyet.
    Személyszerint, én az Astrum InstallWizard-ot használom, abban van ilyen opció.

• M@TriX
    ja én sem fizetek ilyenre, akkor hülyeség. Mindig is a Warez fizetés ellen voltam...
    Egy kis gógyi kell és ingyen is be lehet szerezni aki nem képes rá az meg megérdemli hogy előfizessen ;)
  • M@TriX
    ez csak rész a műszerfalak "magyarosítása"
  • M@TriX
    erre gondoltam én is de van ilyen program ami elérhető? ;)
    Mert gondoltam hogy pipák lennének, hogy csak szöveg; vagy városnevek, utak, térkép egy másik pipa... Mint ahogyan egy Custom install megy. an ilyen progid? Ha igen akkor vagy mailre vagy ide megmondod?
  • M@TriX
    a rakétaautó sztem maradhat...
  • M@TriX
    EZT már mondtam Imike elkerülte a figyelmed ;) Lesz egy olyan amiben csak a magyarítás van és lesz egy olyan verzió amiben annyi van megváltoztatva amennyit tudtunk ;)
    Aztén én speciel nem vállalom be hogy pályazserkesztésbe kezdek.
    Ahogy most én járkálok vele szerinbtem van benne poén, hogy Csngersimára viszek egy rakat tehenet ;)
    Ahogy írtam is csak talán nem olvastad. Igaz nem tökéletes Magyrország, de nekem jó lesz. Akinek meg nem az a magyarítást szedi le.
  • M@TriX
    ja amúgy végre sikerült kitápászkodnom az ágyból ;)
  • M@TriX
    bocs nálam volt a pruci, szóval készen vannak abelső és külső km órák
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor lesz drága, ha majd úgy jársz (járnak), mint az Apollo Warez Team "előfizetői" - váratlan látogatás a BSA-tól és a Rendőrségtől.

• IMYke2.0.0.0
    Zínó!

A két fajta telepítő helyett elég egy darab telepítőt csinálni (egy jobb fajta telepítőt készítő program már tud csomagokat készíteni, és azok a telepítéskor az Egyéni opcióknál választhatók lehetnek.

• GvD
    Jó hát akkor adj ilyen címeket! Szúrjunk ki a többiekkel! De hát azért azt ne mondd, hogy 2rongy/hó-ért drága a ftp!
  • IMYke2.0.0.0
    Azért nem kellene belenyugodni abba, hogy a netről INGYEN leszedhető dolgokat mások PÉNZÉRT tesznek közkinccsé!!!!!!
    Én például nem töltök ilyen helyekről - jól kiszúrok velük, mi - , helyette inkább DC és ingyenes sites-ok.

• GvD
    Hát fizetős ftp-ről, sms-es web-es warez oldalakról! Ingyen ma már semmit sem tudsz leszedni! De azért látom még vannak optimista emberek!
  • Juster
    Honnan lehet letölteni???
  • GvD
    Zeenoo:
    Van egy linked, amit leszedtem! Ez mit csinál a gaméval? Mert bár olvastam, hogy magyarításról van szó, de ha ez csak a te részed, akkor biztos nem teljes (vagy rosszul gondolom?)!

Meg ha valaki tudna felvilágosítást adni, hogy melyik modban mi a lényeg azt megköszönném! A New Yorkit megcsináltam, kaptam egy kongratulációt, aztán vissza a menübe! Na ez megérte gondoltam! A Free mod-ban viszont semmi kihívás nincs, mert semmi sincs megkötve (a sebességen kívül)! Apropó sebesség! Mennyivel lehet menni? Ha 40-nél többel megyek akkor mindenhol lekapcsolnak?
  • Juster
    Honnan lehet letölteni a game-t?????
  • Ams
    M@Trix! adsz 1 icq-t?
  • Carlos
    Mondtad, hogy az önreklámokat kiveszed. Okés, csinálok TESCO gazdaságos óriásplakátot, nem gond!
    DE!
    A WMH TeaM-es rakétaautót is kiveszed??? Meg a Rest-es könyvet is??? Alapból amin rajtavan a nevünk aszt ki fogod venni, vagy ezek maradhatnak.
    Mert a nagy reklám okés. Deha rárakják a rakétaautóra, hogy SCS Software, akkor mi miért ne??? Amúgyse láttam még azt az autót seholse, szóval szerintem az ilyen apró reklámok maradhatnak, főleg, hogy nincs is belőlük sok (2db).
  • Carlos
    Amúgy felrakni sem kell a pecsünket.
    Mindenesetre engem nem zavar, hogy felhőkarcoló van Miskolcon.
    Megyek csinálgatom a textúrákat... :)
  • Zeenoo
    Hmmm Hmmmm

Ismétcsak kötözködik a Bácsi. De megintcsak igaza lehet.
    Csinálni kék egy olyan verziót is amiben csak azok a részek vannak átirva amelyek a játék realitását nem változtatja meg (maradnának a városok, utak nevei, stb).
    Aztán vigye kinek amelyik tetszik.
    Söt szavazást is lehetne csinálni kiváncsiságképp melyik veziónak van nagyobb sikere
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor szerinted - mint a lenti képen is - reális az, hogy Magyarországnak tengerpartja van?????!!!!! (Na ne jöjjön senki nekem a revízionista nézetekkel!!!!)
    Srácok, azért ne ringassátok magatokat tévhitekben.
    Szép lesz, jó lesz, de semmi köze az igazi Játék koncepciójához.
    Ezen tényleg morfondírozzatok el. Ha igazi MOD-ot akartok csinálni, akkor igenis módosítsátok a pályákat is, és ne legyenek benne pl.: teljes mértékben Amerikára jellemző autópályák (M7-es rulez), Buickok, Cadillac-ek, amerikai kamionok, tengerpartok, hatalmas felhőkarcolók stb.
    Ha ezeket nem küszöbölitek ki, akkor továbbra is - bármennyire magyar lesz benne minden - olyan lesz a munkátok, mint a Vice City-ben megjelenő Magyar Posta autó stb.: eléggé muris és teljességgel oda nem illő.
    Helyette legyen csak simán magyarítás: szövegek, táblák, feliratok - szöveghűséggel, önkény nélkül.

Gondolkozzatok!

Leeht jönni azzal, hogy akit nem érdekel, az majd nem teszi fel, de kicsit is átgondoljátok, akkor rájöttök: a munkátok azért megy veszendőbe, mert nem tudjátok elérni a célotokat - miszerint a Játékos tényleg Magyarországon érezze magát (lásd fentebb - tengerpart, felhőkarcolók, amerikai cirkálók stb.)

• Zeenoo
    A bizonyiték :