5158
-
#1247 ;) -
FiReBoY #1246 Mindenki szegény M@TriX-ot basztatja... ; - ) -
#1245 Matrix: teszteled a cuccaimat???
Nekem ma semmire sem volt időm, sorry... -
FiReBoY #1244 Jah M@TriX... Mit kell átírni és hol hogy működjenek az ékezetes karakterek? -
FiReBoY #1243 Szaisztok!!! A mostani oldalam chatjére lehet jönni chatelni ha akartok IRC kliensel!!! Port: 6667 ; Host: irc.irchat.tv ; Szoba: #polskisokk_hun Viszont készül a WMH TeaM oldala és chatje is!!! Jah... M@TriX elküldöm neked az én fordításomat mindjárt... Nem valami fasza, sőt valahol pontatlan mert nem tudtam és csak írtam valami feltételezést... Olyanok voltak, amikkel nem találkoztam a játékban még soha!!! De még ma elküldök mégegyet, ami már fejlesztette lesz!!! -
#1242 én is összekevertem előszőr a 2 játékot :) -
#1241 Az egy másik játék:D -
#1240 Hát skacok mindne elismerésem az ötletért! A megvalósítás is minden bizonnyal nagyszerűen fog sikerülni!
A másik. nemrégiben megjelent egy magyar gamer újságban a Hard track:18 wos full játékként. Ez most ugyan az, mint az across america, vagy nem, mert ott nem láttam alcímet! -
#1239 de, mindjá küldök :) -
#1238 Na de most 3-ig nem leszek addig jó tesztelgetést... -
#1237 nincs, csak a hülye messenger kapcsol fel mindig ;)
Mailbe nem jó? ;) -
#1236 icq-d van? -
#1235 A Create Install 2003 Pro úgy látom ok lest, találtam belőle egy full verziót ;) -
#1234 Az Astrum InstallWizard-ot én fullban használom, így sajnos nem tudom neked megmondani, hogy a Shareware változatban milyen restrikciók vannak...
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
-
#1233 sajna nem :( -
#1232 Setup Generator Pro nem tud ilyet? -
#1231 a shareware-ben? -
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
-
#1229 Tudomásom szerint a Create Install 2003 Pro is tud ilyet.
Személyszerint, én az Astrum InstallWizard-ot használom, abban van ilyen opció.
-
#1228 ja én sem fizetek ilyenre, akkor hülyeség. Mindig is a Warez fizetés ellen voltam...
Egy kis gógyi kell és ingyen is be lehet szerezni aki nem képes rá az meg megérdemli hogy előfizessen ;) -
#1227 ez csak rész a műszerfalak "magyarosítása" -
#1226 erre gondoltam én is de van ilyen program ami elérhető? ;)
Mert gondoltam hogy pipák lennének, hogy csak szöveg; vagy városnevek, utak, térkép egy másik pipa... Mint ahogyan egy Custom install megy. an ilyen progid? Ha igen akkor vagy mailre vagy ide megmondod? -
#1225 a rakétaautó sztem maradhat... -
#1224 EZT már mondtam Imike elkerülte a figyelmed ;) Lesz egy olyan amiben csak a magyarítás van és lesz egy olyan verzió amiben annyi van megváltoztatva amennyit tudtunk ;)
Aztén én speciel nem vállalom be hogy pályazserkesztésbe kezdek.
Ahogy most én járkálok vele szerinbtem van benne poén, hogy Csngersimára viszek egy rakat tehenet ;)
Ahogy írtam is csak talán nem olvastad. Igaz nem tökéletes Magyrország, de nekem jó lesz. Akinek meg nem az a magyarítást szedi le. -
#1223 ja amúgy végre sikerült kitápászkodnom az ágyból ;) -
#1222 bocs nálam volt a pruci, szóval készen vannak abelső és külső km órák -
#1221 Akkor lesz drága, ha majd úgy jársz (járnak), mint az Apollo Warez Team "előfizetői" - váratlan látogatás a BSA-tól és a Rendőrségtől.
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
#1220 Zínó!
A két fajta telepítő helyett elég egy darab telepítőt csinálni (egy jobb fajta telepítőt készítő program már tud csomagokat készíteni, és azok a telepítéskor az Egyéni opcióknál választhatók lehetnek.
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
#1219 Jó hát akkor adj ilyen címeket! Szúrjunk ki a többiekkel! De hát azért azt ne mondd, hogy 2rongy/hó-ért drága a ftp! -
#1218 Azért nem kellene belenyugodni abba, hogy a netről INGYEN leszedhető dolgokat mások PÉNZÉRT tesznek közkinccsé!!!!!!
Én például nem töltök ilyen helyekről - jól kiszúrok velük, mi - , helyette inkább DC és ingyenes sites-ok.
#1217 Hát fizetős ftp-ről, sms-es web-es warez oldalakról! Ingyen ma már semmit sem tudsz leszedni! De azért látom még vannak optimista emberek! -
Juster #1216 Honnan lehet letölteni??? -
#1215 Zeenoo:
Van egy linked, amit leszedtem! Ez mit csinál a gaméval? Mert bár olvastam, hogy magyarításról van szó, de ha ez csak a te részed, akkor biztos nem teljes (vagy rosszul gondolom?)!
Meg ha valaki tudna felvilágosítást adni, hogy melyik modban mi a lényeg azt megköszönném! A New Yorkit megcsináltam, kaptam egy kongratulációt, aztán vissza a menübe! Na ez megérte gondoltam! A Free mod-ban viszont semmi kihívás nincs, mert semmi sincs megkötve (a sebességen kívül)! Apropó sebesség! Mennyivel lehet menni? Ha 40-nél többel megyek akkor mindenhol lekapcsolnak? -
Juster #1214 Honnan lehet letölteni a game-t?????
-
#1213 M@Trix! adsz 1 icq-t? -
#1212 Mondtad, hogy az önreklámokat kiveszed. Okés, csinálok TESCO gazdaságos óriásplakátot, nem gond!
DE!
A WMH TeaM-es rakétaautót is kiveszed??? Meg a Rest-es könyvet is??? Alapból amin rajtavan a nevünk aszt ki fogod venni, vagy ezek maradhatnak.
Mert a nagy reklám okés. Deha rárakják a rakétaautóra, hogy SCS Software, akkor mi miért ne??? Amúgyse láttam még azt az autót seholse, szóval szerintem az ilyen apró reklámok maradhatnak, főleg, hogy nincs is belőlük sok (2db). -
#1211 Amúgy felrakni sem kell a pecsünket.
Mindenesetre engem nem zavar, hogy felhőkarcoló van Miskolcon.
Megyek csinálgatom a textúrákat... :) -
#1210 Hmmm Hmmmm
Ismétcsak kötözködik a Bácsi. De megintcsak igaza lehet.
Csinálni kék egy olyan verziót is amiben csak azok a részek vannak átirva amelyek a játék realitását nem változtatja meg (maradnának a városok, utak nevei, stb).
Aztán vigye kinek amelyik tetszik.
Söt szavazást is lehetne csinálni kiváncsiságképp melyik veziónak van nagyobb sikere
-
#1209 Akkor szerinted - mint a lenti képen is - reális az, hogy Magyarországnak tengerpartja van?????!!!!! (Na ne jöjjön senki nekem a revízionista nézetekkel!!!!)
Srácok, azért ne ringassátok magatokat tévhitekben.
Szép lesz, jó lesz, de semmi köze az igazi Játék koncepciójához.
Ezen tényleg morfondírozzatok el. Ha igazi MOD-ot akartok csinálni, akkor igenis módosítsátok a pályákat is, és ne legyenek benne pl.: teljes mértékben Amerikára jellemző autópályák (M7-es rulez), Buickok, Cadillac-ek, amerikai kamionok, tengerpartok, hatalmas felhőkarcolók stb.
Ha ezeket nem küszöbölitek ki, akkor továbbra is - bármennyire magyar lesz benne minden - olyan lesz a munkátok, mint a Vice City-ben megjelenő Magyar Posta autó stb.: eléggé muris és teljességgel oda nem illő.
Helyette legyen csak simán magyarítás: szövegek, táblák, feliratok - szöveghűséggel, önkény nélkül.
Gondolkozzatok!
Leeht jönni azzal, hogy akit nem érdekel, az majd nem teszi fel, de kicsit is átgondoljátok, akkor rájöttök: a munkátok azért megy veszendőbe, mert nem tudjátok elérni a célotokat - miszerint a Játékos tényleg Magyarországon érezze magát (lásd fentebb - tengerpart, felhőkarcolók, amerikai cirkálók stb.)
#1207 A bizonyiték :