18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Köszi: FiReBoY
valami 250ezer... :)
Szerintem ez a kamionok futtatása lesz plussz a benzin a kamionokba plussz a pilóták ára... :)
Valami ilyesmi lehet...
Þór vígi þessi rúnar
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Nálam meg az egyik úton volt egy olyan textúrahiba, hogy majd kiszakította a felfüggesztéseket. Aszittem leakad a cucc. De végülis nem. Ez a kettes patch-el volt... :)
Þór vígi þessi rúnar
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Mégvalami: patch elõtt újra kellett telepítenem a játékot, felraktam a patchet, és most ha az optionsre nyomok akkor kivág desktopra. ???
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
THX scscsoft guys!
\"Sic Dis Pak Perabalum\"
Asszem Friscoból Houstonba. Vagy fordítva... :)
Þór vígi þessi rúnar
Ott nézz szét... :)))
Þór vígi þessi rúnar
Biztos, hogy mindet letöltötted???
Vagy mindet kicsomagoltad???
Þór vígi þessi rúnar
Milyen térkép szerint???
Arra ne figyeljé'! Lehet, hogy valaki már elvitte... :)
Menny oda, ami a legtöbbet fizet, azt húzd el oda ahova kell... :)
Ennyi... :)
Hire-öljé' jó sok muksót magad mellé és nemtucc mit kezdeni a sok pézzel... :)
Þór vígi þessi rúnar
Asztán setup.bat vagy hasonló...
Amúgy 5 csillagot lehet elérni minden nehézségi szinten!!!
Þór vígi þessi rúnar
Várom válaszaitokat:
FiReBoY