5158
  • M@TriX
    még jó hogy pár sorral írtam lejebb ;)
    :"A magyarítás v0.9.9-es verziója teljes (Wizzard és az én fordításomból) szövegezéssel, ékezetes nagy/kis betűkkel, logócserékkel, textúrajavításokkal előreláthatólag hétfőn este fog megjelenni. Ezt is leszednétek és játszanánk vele. Ha ebben már nem találunk hibát, akkor a előlép 1.0-ás verzióra. Ha van akkor persze egy javítás után lesz 1.0. Ennyi lenne, várjatok türelemmel és addig is keressetek hibákat a régiben!!! " + az 1.2-es az 1.0 után kezdődik el, azaz amikor össze van rakva a végleges 1.0 akkor lesz elkezdve az 1.2-es local.def lefordítása, hogy a végleges magyarítás kerüljön bele ;) Addig játszunk az 1.0 val ;)
  • Balusz
    Mikor jön ki a magyarosítás végleges verziója?
  • M@TriX
    végülis 3 óra alatt fennt vagyok de a benzin kb 5-6 rugó. Vonattal is gáz, mert diákok most perpill nincs.
  • M@TriX
    ;) NYH ;)
  • FiReBoY
    Nagy a valószínűsége hogy az első tali Bp-n lesz... VAgy holnbap vagy a jövő héten kaptok infót hogy pontosan hol, mikor, miért...
  • Taranov
    Legyen a tali Esztergomban, én ott leszek 11-én Nagymutternál :))
  • Fefe
    A városra gondoltam
  • M@TriX
    Kollégium út...
  • M@TriX
    persze és akkor fullos lenne mert
    ez a "tervezet"
    amit a csapat szervezett ;)
  • Zeenoo
    Hogy kell köszönni akkor ha tegnap reggel óta nem aludtam és valszeg hajnalig nem kerülök ágyba?

• Fefe
    Amúgy hány női ill. férfi hang van a játékban?
  • FiReBoY
    "az 1.2-es az 1.0 után kezdődik el, azaz amikor össze van rakva a végleges 1.0 akkor lesz elkezdve az 1.2-es local.def lefordítása, hogy a végleges magyarítás kerüljön bele ;) Addig játszunk az 1.0 val"

Ezt írjam a hír mögé az oldalon?
  • Fefe
    Merre fele lax MaTriX?
  • FiReBoY
    Az nem kifejezés!!! De ez csak az első tali lesz!!! Lesz majd még több is!!!
  • M@TriX
    ja, a talira sajna elég gáz lenne felröffennem, tapasztalhattátok, hogy mekkora kiesés nekem a felutazás. De gondolom jót fogtok bulizni ;)
  • M@TriX
    csövi ;)
  • Fefe
    Hellooooooooooooooooo MaTriX
  • M@TriX
    Na itthon vagyok.- Elolvastam ami péntek dután óta történ (rá is mentn vagy 20 percem ;)) Minek írtok annyit? ;)
    Naszóval ami hirtelen eszembe jut:
    1. valaki írjo már egy kis összegzést, hogy mi az ábra
    2. a rádiózás ok, én is gondoltam rá, de mikrofonom sincs meg nem tetszene a saját dörmögésem ;)
    3. Carlos: nem cenzúráztam ki a textúráidat, ne légy durci. Valamit hagyni kell a v0.9.9-be ;)
    4. szerintem a rózsasín paca egy tegnapi képen talán a rest lesz.
    5. Carlos: ha kész vagy a textúrákkal akkor dobd át őket.
    6. Carlos: a hajókat azért nem tettem be, mert igényes cuccot szeretnék. Ha a hajó oldalára feketével sima betűvel felírod ahogy WMH Team akkor az szerintem nem minőségi cucc.
    Ha legalább nyomsz alá egy magyar zászlót akkor már bekerült. Egy kis Designt is vigyünk bele azért.
    De amúgy benne lesznek a hajók mert ha te nem is de akkor én megcsinálom, hogy egy magyar zászló és rá a WMH Team szöveg.
    7. logóm: ez nekem már régen megvan és nekem tetszik, de kiegészítettem egy kicsit, hogy ápoljam a csapatszellemet ;)
    8. Wizzard: jutottál valamire az 1.2-es def-el?
    9. a tervem még mindig a következő ha valaki elsiklott volna:
    de a honlapunkon is rajta van: FireBoY:"A magyarítás v0.9.9-es verziója teljes (Wizzard és az én fordításomból) szövegezéssel, ékezetes nagy/kis betűkkel, logócserékkel, textúrajavításokkal előreláthatólag hétfőn este fog megjelenni. Ezt is leszednétek és játszanánk vele. Ha ebben már nem találunk hibát, akkor a előlép 1.0-ás verzióra. Ha van akkor persze egy javítás után lesz 1.0. Ennyi lenne, várjatok türelemmel és addig is keressetek hibákat a régiben!!! " + az 1.2-es az 1.0 után kezdődik el, azaz amikor össze van rakva a végleges 1.0 akkor lesz elkezdve az 1.2-es local.def lefordítása, hogy a végleges magyarítás kerüljön bele ;) Addig játszunk az 1.0 val ;)
  • FiReBoY
    Nyugodtan... Várunk szeretettel!!! Infó a WMH TeaM Portál főoldalán!!!
  • Taranov
    Mikor lesz? Én is elmennék szívesen, ha lehet.
  • FiReBoY
    Mert?
  • WiZZaRD
    erre a talalkozo dologra nagyon szeretnek en is elmenni, csak az a gaz, hogy 17-e utan erek csak ra:(((
  • Taranov
    :))
  • FiReBoY
    18-as sebességi fokozat max sebességgel... : - )
  • Taranov
    mi olyan extra? :))
  • FiReBoY
    Na... Így már jó... :-D
  • FiReBoY
  • FiReBoY
    Bakker!!! Nem jó!!!
  • FiReBoY
  • FiReBoY
  • FiReBoY
    Valószószínű hogy a játéknak a könyvtárába tetted a magyarosítást, de nem oda kell... Az install létre hoz a Dokumentumok könyvtáeban egy 18 WoS Across America mappát... Na oda kell telepíteni...
  • Taranov
    na letöltöttem, bocsi a 2449-es kérdésért, nem aktuális.

De hogy kell használni ezt a magyarosítást? Feltettem, de nem működik, nem magyar.
    Újra kell indítani a gépet?
    Vagy vmit kell még csinálni?
  • Taranov
    Honnan lehet ilyet szerezni???????? EZ MARHA JÓ GAME, Így még jobb lenne!!!!
  • FiReBoY
    Olvastad a WMH Portál főoldalán lévő Hungarosítás részt? Carlos-nak jó ötlete támadt!!! ; - )
  • FiReBoY
    nem a numpadon az 1-7-ig asszem... De ott írja a játék beállításaiban...
  • Fefe
    1,2,3,4,és az 5 + egérrel tudod körbeforgatni a kamerát
  • greco
    Mivel lehet nézetet váltani?Sehogy sem találom.
  • FiReBoY
    Ok... Akkor most azt várjuk meg, amíg Carlos visszamászik ide hozzánk... : - )
  • Fefe
    Hátha megtudjátok mondani,hogy mikor meg hol akkor megpróbálom úgy intézni a dolgaimat
  • FiReBoY
    Mikor lenne jó? Mert akkor Carlos-sal úgy alkalmazkodunk...