18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah... Megyek tesztelni...

Kéne valami fasza bannert csinálni a WMH TeaM-nek...

Ok...

M@TriX
nem kell már ki van operálva.. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

No problem

Fefe
Ok Köszi

Akkor ezt is írjam bugnak? Hja egyébként ment email neked is meg Fefének is!!!

M@TriX
véletlenül bennehagytam egy saját MODot 😉
Ha beveszel egy dealert ami az 1.-es a játékban akkor az összes kamiont megveheted. Sorry 😉
Nekem most Lugoj-nál az egyik dealernél már mindent tudok venni 😉 Igaz zseton nincs de jó nézni õket 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
[email protected]

állandóan nézve 😉

Ok!!! Akkor neked id törlöm a sima regisztrációdat!!!

M@TriX
Köszi. 😉

Fefe
[email protected]

A rendõrségi cédula az nagyon komoly lett

Mind a hárman adjatok egy gyakran használatos email címet!!!

Nah akkor... antijedi, M@TriX, Fefe - ti is kaptok admin jogot!!!

Bugreport a fõoldalon!!!

ÁjjLe BoBBi
valaki dojon mar egy JÓ linket plz...vagy dc is oké csak ha lehet T1 vagy T3 connection legyen 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Fefe
Mindenki tesztel Akko megyek én is tesztelni

Fefe
kezdet=kezdtem

Fefe
Nah most kezdet egy új játékot és így müxik a térképen lévõ nevek is :-)

M@TriX
FireBoY
Kitehetnéd a buglistet az oldalra 😉
Amit már tudok:
- Í, É betû hiányzik

Ja most jut eszembe! Lehetne versenyt rendezni. Eldugtam egy dolgot a játékba és majd azt kell megkeresni mit szóltok? Ha kiteszteltétek magatokat akkor megmondom, hogy mit kell keresni. Aki leghamarabb megtalálja, az majd letöltheti a full verziót (mint midnneki más is 😉)

M@TriX
SecMan küldte is a hibát miután javítottam, neki az a verzió volt meg, szóval nem csak nálam jött elõ.
Ebben elméletileg nem szabad rózsaszín elefántot látni 😉

M@TriX
volt pár textúrahiba. Az lett javítva. De nem muszály leszedned. De hogy követhetõ legyen ez lett a v0.9.1 a tiétek a v0.9 😉

Carlos
Na, megyek tesztelni... 😊
Legyetek jók...
Majd jövök... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Okés... 😊

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
milyen "újraindítás dolgot"?

Akkor töröltem a sima regedet!!!

Carlos
thx... 😊
Megyek tesztelni asszem... 😊
Késõbb, még lehet, hogy benézek... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Road to Hell...

Þór vígi þessi rúnar

No problem!!!

Carlos
Sikerült az admin... 😊
Köszi... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Jah!!! Szlogent még minig várok!!! Mi legyen a WMH TeaM szlogeje?

Küldtem mailt, és a sima userként regisztrált nevedet törlöm!!!

Carlos
Miez a pangás?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
oksa... 😊

Þór vígi þessi rúnar

akkor meg minek adminjog?? 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Fefe
MaTriX: amit most felraktál az mit javít?

azt szolom hogy minek kelet ezt az ujrainditás dolgot belerakni? szvsz full fölösleges nem hiszem hogy csak igy menne... 😛
amugy jó 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Csinálok egyet, elküldöm emailben a jelszót, te belépsz és megváltoztatod. De kérlek ne változtass a jelszódon kívül majd mást!!!

Nem tudsz adni antijedinek egy tört frapsot? én szerintem az installerjét már letöröltem a gépemrõl...

Carlos
fennvagyok...hogy kapok admin-t???

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
ahonnan az elõzõt is szedted Onnan töröltem és feltettem az újabbat

M@TriX
Na de az installerhez mit szóltok, meg a képhez? 😉 Tuningolt screenshot 😉

Carlos
Oksa...akkor a 17:20-as fixált textúrázott és letölthetõ már???

Þór vígi þessi rúnar

Most akkor mi alink ahonnan le lehet szedni?

M@TriX
ja 😉 béta v0.9.1

M@TriX
Nem, mondom, a bétát még ne szórjuk, ez még ne terjedjen el. Ez itteni embereknek bugkeresésgynánt készült. Avéglegeset már lehet... OK?
Ez a szerver biztosan mûködik...

Figyelem minden 18wosah szerkesztõ!!! Mindenki megkapja a WMH TeaM Portálon az admin jogot!!!

hmm, adsz egy linket? vagy nyomd fel honlapotokra pls 😛P

Fefe
De végülis nekem mind1. Döntsön a többség :-)

Carlos
Lennvan... 😊
Akkor ez most a jó patch?

Þór vígi þessi rúnar