5158
-
#2641 A 0.9.9 müködik a 1.2patch alatt? -
#2640 mit? -
#2639 És nem lehet valahol ingyért le szedni?? -
#2638 ÉS MIKOR LESSZ 1.0???:)))))
-
#2637 na byez mindenkinek, jol indul ez az utazgatas, lazam van, faj a torkom...ami kell...
sokmindenrol fogok lemaradni:(
tsao!
:))) -
#2636 1ébként nagyon jóra sikerült átalakítani a gamet, csak gratulálni tudok, bár én a városnevekkel nem értek 1et. tudom, hogy a valódi térkép alapjául lett +oldva, de akkoris, szerintem jobb lenne, ha valami nagyvárosok lennének benne (Budapest, Pécs, Kaposvár, Debreden, Győr, Miskolc stb..). nem is lenne baj, ha össze-vissza lennének a városok a térképen, de ez az én véleményem -
#2635 hát nálam valami nem jó, kb 10-15 perc játék után, kidob a desktopra már másodszorra... -
#2634 na én már fel is telepítettem, most megyek zuhanyozni, utána kipróbálom, és beszámolok róla, hogyan tetszett nekem :) -
#2633 -
#2632 kkkkkirájö már töltöm is... -
#2631 Naszóval működő installerrel ;)
fennt van a v0.9.9
Letöltés -
#2630 Bocs fiúk, még szoknom kell az ilyen installer csinálást sorry ;)
AKI leszedte légyszi szedje újra.
Már töltődik fel a működő installeres.
Persze aki leszedte és tud másolni annakl nem kell. A héten úgyis megjelenik az 1.0 -
#2629 hmmm. mindjárt nézem... -
#2628 nekem is oda rakta.. -
#2627 Oké, megvan! :) -
#2626 Sziasztok! Megtaláltam ugyan a base.scs file-t, de nem találom a kamion+trailer textúrákat. Milyen kiterjesztésben vannak? .png? Vagy melyik könyvár pontosan? Előre is köszi a válszt! -
FiReBoY #2625 Felfedeztem egy érdekességet. Amikor telepíteni akarom, akkor beállítom hogy hova tegye erre nem oda teszi. Itt a példa: C:/Documents & Setting/FiReBoY/Dokumentumok/18 WoS Acroos America - ezt választom ki erre a C:/Documents & Settings mappába teszi... Érdekes... -
FiReBoY #2624 De azt látom M@TriX hogy nem írtad oda az én nevemhez hogy a WMH TeaM alapítója és a WMH TeaM Portál főszerkesztője... Na mindegy... Legalább is a telepítőben nincs átírva... -
FiReBoY #2623 Jah!!! Már föl is tettem a WMH TeaM Portálra a frissítést!!! -
FiReBoY #2622 Ha fönt volt a régi magyarítás akkor nem kell új játékot kezdeni ugye? -
#2621 Azt hogy lehet?
Vagy hol van egy magyar nyelvű leírás? -
FiReBoY #2620 Figyi!!! A beta letörlődött? -
#2619 ok ;) -
#2618 érdemes onnan indítani vállakozást ;) -
#2617 nyugalom, ahogy ujra itthonleszek mindent amit csak lehet precizen leforditok, megcsinalok! -
FiReBoY #2616 Természetesen!!! : - ) -
#2615 Irány Miami:) -
#2614 Miami (Lugoj)-nál kettő, Szombathely... -
#2613 bugokat fireboy-nak, hogy ki tudja tenni a honlapra. OK FireBoY? -
#2612 Akkor nincs összefüggésben a prestige-emmel.
Azt lehet tudni, hogy éppen hol vannak a kereskedők?
-
#2611 Itt a v0.9.9 ;)
18wosah_v0_99.exe -
#2610 7.6 -
FiReBoY #2609 Hány MB? -
#2608 Na majd aki hozzászólt a gaméhoz az nézze a Credits.et és a Readme-t. Várom a bugokat is amit csak tudtok. De ne olyat, hogy nem IFA megy az utakon ;) -
#2607 Most töltődik felfele a file. ;) a v0.9.9 -
FiReBoY #2606 Mikor mászkálsz az országban fogsz találni kereskedőket, ahol elől ki vannak állítva kamionok. Oda bemész és máris tudsz venni... -
FiReBoY #2605 Mikor jön? Mert én feltenném az oldalra, de nem leszek itthon, mert megyek a Fanyűvőbe. De aztán hazajövök. Kicsit lógok a suliból... : - ) -
#2604 Hello!
Hol tudok másik kamiont venni? -
#2603 nem, Carlos ez az a USER aki nem olvasta el hogy hova kell installni a játékot ;)
Már ne tedd fel, mert nemsokára itt a v0.9.9... -
#2602 1.0, kezdj új játékot!!!