18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha csak nekem a véleményem, akkor maradhat. Majd megszokom... 😊
Þór vígi þessi rúnar
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Felrakom és tesztelem... 😊
Meg megkeresem a savegame-ben a városneveket... 😊
Úgyis unatkozom... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Azért 17:20-tól mert akkora ér fel ISDN 😉
Mutass egy olyan járgányt, amibe mindkettõ bennevan... 😞
Þór vígi þessi rúnar
Mit basztam vajh el. Most nem lehet az a gond, hogy rossz helyen van a vesszõ, vagy a zárójel... 😊
Talán a rétegek? Bár...nemtom...
Mind1.
Matrix: Mi volt a hiba?
Þór vígi þessi rúnar
Mi a gond velük???
Rájöttél, hogy mi a hiba forrása???
Csakmert két gépen is csináltam... 😊
Igaz ugyanazzal a fotosoppal... 😞
Þór vígi þessi rúnar
Carlos te inkább várd már meg ezt.
Aki leszedte nem kell ezt leszednie, csak 13 textúrát javítottam benne. Némelyik elég eldugott helyen volt és egybõl nem vettem észre 😉
Valahogy rosszak voltak a Carlos konverterek. nem az õ hibájából, mert képnézegetõvel jók, de a játékban némelyik csak rózsaszín és kész.
Most csúszik fel ugyanoda a beta.
Ezt még ne terjesszétek és ne tegyétek fel más helyre. Csak innen lehessen letölteni. A véglegeset már majd szórhatjátok.
A fagyásokat nem értem, nálam egyszer sem fagyott le, pedig alatt szerkesztettem végülis ezt az addon-t.
Letöltés: Letöltés (17:20-tól)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Miért lesz nehéz? a tárhely miatt???
Van egy süti kis videóm, 6 mega és 3 perc.
Ausztrál szuperkamionok... 😊
Tudod, a 98 wheeler-ök...Nagyon komoly... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Mármint erre a fórumra.
Kellene még egy képtár/videótár, ahova kamionos képeket/videókat lehetne feltenni.
Þór vígi þessi rúnar