5158
-
FiReBoY #2401 Na mi van? Mindenki gémel?
Vagy alszik? : - ) -
#2400 Köszönök mindent. Akkor belekezdek.
Köszi a fájlokat Carlos.
Szerintem meg a grafika sem rossz, de sok olyan játékot ismerek aminek jó a grafikája, és ennyi, a játék 1 nagy szar.
Nem úgy mint a hard truck, ami 99%, de a magyarítással már 100%.
De ha különállóan osztályoznánk a magyarítást akkor nem 1%-ot kapna, hanem 101-et.
Szerintem ha nincs jogi következménye, akkor még vmelyik újságnak is el lehetne küldeni.
Hadd lássa az ország, hogy ilyen minőségi projekteket is lehet csinálni.
Még1xer kösz mindent.
-
FiReBoY #2398 Nah... Én megyek gémelni... -
FiReBoY #2397 Meg magyarabb... : - ) -
FiReBoY #2396 Jah... Szerintem ez élvezetesebb... -
Roll #2395 Van egy hasonló témáju játék, és szerintem a grafikája is jobb. Ez pedig a King of the Road, ismeritek? -
FiReBoY #2394 Ok??? -
FiReBoY #2393 Magyarosítást a WMH TeaM Portál-ról szedheted le...WMH TeaM Portál -
FiReBoY #2392 Az ingyenes részén fönt van a RIP, a fizetős részén fönt van az ISO -
FiReBoY #2391 http://warezcenter.cjb.hu -
Chappy #2390 Kellene ze a game. -
#2389 Sütmény... :) -
FiReBoY #2388 El lehet vele hülyülni... -
#2387 checking... -
#2386 Nem a graf miatt, hanem a hangulat miatt... :)
Jobb mint ész nélkül hentelni... :) -
FiReBoY #2385 Hallod!!! Nézd meg a Portálon a közlöny jelét!!! Kicsit átformáltam!!! -
FiReBoY #2384 Áhh... Mind1... Jó a RIP is... -
Roll #2383 Nektek mi tetszik ebben a játékban? Én leszedtem és megnéztem de kb 5 percet töltött a gépemen. Szerintem a grafikája nem egy nagy szám. -
#2382 persze utánna reboot, de ez alap... :) -
#2381 leesett.. :) -
#2380 Jaja... :)
Miért? -
#2379 nos, akkor:
start/futtatás
beírod, hogy regedit, F3 (keresés) és mindent kiszedsz (törlés) ami a játékra hivatkozik.
(Keress rá a 18-ra. Macerás, sokáig tart, de műxeni fog... :) ).
Ja, felelősséget nemvállalok... :) -
FiReBoY #2378 Nekem is meg van, de nem engedi fölrakni, mivel a buzi registribe is nyomott valamit a RIP... -
FiReBoY #2377 Bakker!!! Te ISO-val nyomod??? -
#2376 MEgy a mél! -
FiReBoY #2375 De infó a WMH TeaM Portál-ján!!! -
FiReBoY #2374 Előbb nem fog kijönni... -
FiReBoY #2373 Köszönjük a dícséretet... Valószínű hogy Hétfőn vagy kedden jön ki a 0.9.9-es verzió... -
#2372 Kezd nyugottan elölről a kéát save game kompatibilis lesz előre, de vissza nem. :)
SZóval új játékot is csak a magyar városnevek miatt kellett kezdeni (a savegamed tárolja a városneveket) -
#2371 Sziasztok.
Leszedtem a RIP verziót, és kipróbáltam a magyarítást. Hát le vagyok nyűgözve. Minden elismerésem.
De van 2 gondom. Az egyik, hogy hétfőnél előbb semmiképpen sem fog kijönni a végleges, ami az 1.2-es verzióval is már működöképes lesz?
Annyira akarok már játszani. Alapverzióval nem merek belekezdeni, mert nincs kedvem újrakezdeni ha kijön a végleges.
Másik akinek megvan az ISO, az eltudná küldeni nekem az 1.0-ás verzió exéjét, ill a gamedir/aa/lib/ -ben található game.dll-t.
Mert próbáltam most felrakni a patchet, de nem engedi, ugyanez volt a másik hard truck-kal is. Ide küldjétek please: [email protected] .
Előre is köszönöm, és még1xer gratula mindenkinek aki részt vett a magyarításban. -
FiReBoY #2370 Jah!!! A wml-t kifelejtettem!!! Ugyanis wapon is nyomom!!! -
FiReBoY #2369 Valamit más nyelveken írnak azért... -
#2368 No, akkor milyen referenciáid vannak?
Leszámítva a WMH oldalt? -
#2367 mind:=mint
Amúgy a legtöbb játék Visual c++ és/vagy c. -
FiReBoY #2366 Nos én a html-en kívül úgy nagyvonalakban vágom a Java-t, Javascript-et, Php-t, Css-t, meg a C-t... -
#2365 Mennymá...mind minden játék... :) -
FiReBoY #2364 A 18WoSAA az Visual C++-ban íródott... -
#2363 Nos:
kontárkodom: html, c, pascal.
Szakdolgozatomat Delphi-ben írtam. -
FiReBoY #2362 Jah... Te programot programozol... Értem... Milyen nyelveken? C, C++, Basic, Visual Basic, Assembly? -
#2361 Én innen tanultam baromi sokat!!!