18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy fasza vagyok szerintem bug report-ból... 😊
tetszett amint végigolvastam... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Egyszer megtaláltam de már elfelejtettem. Ez is rakjátok kia ahivatalos buglistre, hogy nehogy elfelejtsem. Átírni.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Még jó, hogy tanultuk a suliban a Bug Report-ot... 😊
Már megérte oda járni... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Mert én csak néztem milyen hibát mondasz, mert nem futottam össze ilyennel. Nekem a szûz 1.0-ás verzió van 😉
De végülis nem gond 😉
A local.def-et légyszíves e-mailemre dobd már át, hogy tudjak lépni az ügyben. Aztán lesz egy magyarítás 1.0 és lesz egy 1.2 😉
Az 1.0-ás rippereknek vagy akit nem érdekel a patch és lesz egy 1.2-es verziószámú ami az updatelt local.def-et tartalmazza... Mert itt az a kulcsfontosságú file...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Köszi
De a másik fele is!!!
Szerintem a fele hiba a pecsek miatt van... 😊
Ugyanis az ui_set_low meg ilyenek nem volt benne a simában és ezért ez kimaratt a fordításból!!!
Þór vígi þessi rúnar
Matrix: Milyen Dx-ed van???
Megkaptad a bug reportomat???
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy azt próbáltad, hogy újrateszed a gémet, Fefenél bevállt 😉
helyetem berakhatjatok amugy 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Csakmert 1 A4-es oldalt betelít... 😊
Jegyzeteltem ezerrel!!!
Láttam a Malév gépemet. Majd bepisiltem a gyönyörûségtõl... 😊
Þór vígi þessi rúnar
M@TriX barátom van 1 kis problémám ami kicsit feszélyez.Sajnálattal látom hogy szerény személyem lemaradt a stáblistáról. Bár érdemeim ténylek kicsikék a ti eröfeszitéseitekhez képest de legalább kis betümérettel odairhattátok volna azt hohy : és Zeenoo
GRRRRRRRRRR
Amúgy 1_2-es pecs javíccsa a dolgot... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Mondok egy jobbat:
Miami-ban kezdtem, ami most nemtommi, valami J-betûs... 😊
Felhúztam maxra az alap verdát. Mentem a magam útján és az elsõ benzinkút elõtt MINDIG(!!!) kiakad bezárás Részletek (prism3D) mókával!!! Csak eddig 3-4 próbáltam elsunyulni a benzinkút mellett, de mellé érek és elszáll... 😊
Þór vígi þessi rúnar

Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!
Végülis az a lényeg, hogy amikor nextet nyomsz akkor "dokumentumok/18 WoS Across America" legyen ott ennyi.
De ha azt csinálja a júzer amit leírtam akkor annak így kell történnie.
Egy hosszu nap után ujra itt vagyok .
Nagyon szaporák voltatok ma ami a hozzászólások számát illeti.
Érkezett egypár hozzám intézett kérdési is ezekre most válaszolok :
- Az 1.2 hivatalos patch a külsö nézetes kilométeórába beépiti az irányjelzö visszajelzöjét ami eddig nem volt de jó és hasznos ujjitás
- A belsönézetes kilóméterórákat én csináltam és az eredetiek között is van olyan amelyik tartalmazza a Km/h osztást is. Csak anyi a változás hogy megforditottam. Ami edig Mph volt Km/h osztásura.Középre pedig beraktam a mérföld osztást.
Most pedig mék és kipróbálom a bétát
Yupeeeeee
De ok ha megoldódott 😉
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Ja, mert mentést töltöttél be vagy újjat kezdtél és úgy szállt el? Mert lehet ha mentést töltöttél vissza akkor a városnevekbõl adódó differencia miatt akadt ki...
Szóval akkor nem értem mi a gond.
Van dokumentumok alkönyvtárad benne egy "18 WoS Across America" alkönyvtárral benne olyan könyvtárakkal, hogy saves, meg ilyesm igaz?
Akkor annyi a dolgod ami MáTriX bácsi leírt. Kitallózod a dukomentumok alkönyvtáradat amelyben a "18 WoS Across America" címû alkönyvtárad is van. Majd install...
Nem csomagoltam bele véletlenül cfg-t.
Nem megnéztem nem. Mert esetleg erre tippeltem. Így viszont nincs tippem, mert mondom nálam egyszer sem állt le. Reménykedjünk, hogy a teljes nem fog...
Esetleg leírhatod a konfigod és ha valakinek hasonló van és neki nem áll le akkor lehetne konkretizálni...