18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Amúgy az installja egyszerûbb lesz, de ez béta és nem volt annyi idõm rá 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
"Tallózd ki a Dokumentumok mappádat,
(PL.: 'C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\')
A '18 WoS Across America' könyvtárnevet
autómatikusan hozzáteszi a program."

Így tettél?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Én egy egyserû LÁMA felhasználó vagyok és csak spontán feltelepítettem a cuccot a gépre, a telepítõ elején a szöveget elolvastam, ott ilyenekrõl nem volt szó, ezekután jáccottam volna de nem ment. Minden átlag felhasználó így járna el! És ezért kérdeztem meg hogy mi a teendõ.
Idefigyelj! Én nem bíráltam, hanem az észrevételemet tettem közzé a fórumon a bétaverzióval szemben hiszen azért van. Nn sekint sem sértettem meg, nem beszéltem durván egyikõtökkel sem! Nem is fogok ilyet tenni, de te se csinálj ilyet másokkal.
Fefe
Ja elõször én is bajba voltam de már megszoktam

M@TriX
ez az 1662-nek szólt 😉

M@TriX
áhh, szuper végre valami pozítvi visszajelzés 😉

M@TriX
amúgy van "í" és "é" csak "Í" és "É" nem volt 😉
Most már azt is generáltam szóval az meglesz a fullban, de már el is mondtam ahogy megjelent csak nem volt idõm görcsölni vele. Meg legyen látványos javítás is az 1.0-ban 😉

M@TriX
NEhogy, nálam már jól mûködik 😉

SecMan
Ezekszerint mégsem telepítetted fel

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

WiZZaRD
nincs é is í betu? csereljem majd rovidre oket? megnezem majd, de csak hetvegen, es ahogy igertem Matrix, hetfon final hun😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Fefe
Ahhoz képest,hogy pár nap alatt ment végbe a project,über fasza lett. Ja és ráadásul még beta állapotban van.

Taptarap
ne huzzad nagyon fasza lett igy is már eltalálok a városokba is😊)

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

WiZZaRD

WiZZaRD
a keszitoi tudjak fejbol a verzioszamot ne aggodj😊

Charly
Ember addig amig te nem alkotsz semmit szakmai hozzá értés hiányába ne biráld azt a munkát amit saját BALFASZSÁGOD miatt nem tudsz használni SORRY!

Charly
Bocsi ki az a Hardboy?Ürlakó???

M@TriX
mivel a hozzáállásod elég béna így egy csöpnyit felhúztam magam (ritkán teszem) de a mostani kérdésed sem segített rajtad 😉
Nem is mondok mást csak azt: csak olvass el minden szépen. 😉

Emberek feltelepítettem a magyarosítást, de nem találkoztam semmi változással sem a menüben, sem a játék kezdetén. Lehet hogy csak én nem értek hozzá de hogy lehet szóra bírni a magyarosítást?
A férreértések tisztázása végett: Nem akartam senkit se megsérteni a szájlimmal! (Aki megsértõdött az vessen magára😊
Jóvanna! én csak próbálgatom a szmájlikat mert most sikerûlt beregelnem magam! Egyébbként akkor is a file neve is tartalmazhatja a verziószámot, mert akkor letöltés vagy elindítás nélkül is tudom hogy mirõl van szó!!!!!!!!
M@TriX
Azt mondod. Inkább örülnék ha mindenki figyelmesen olvasna egy projekt alkalmával.
Indítsd el az installt. Az elsõ bejelntkezõ dolgo címe "OLVASS EL" és ott az elején mi van? Ez :18 Wheel of Steel - Across Hungary v0.9.1 beta"
Érdekes mi?
És hogy mnást ne mondjak volt egy 18 Wheel of Steel - Across Hungary v0.9 beta is ami hibás textúrákkal jött ki. Az most milliókat ér ugyanis csak 10 percig volt a szerveren akinek megvan az örülhet. Olyan mint a fordítva nyomott bélyeg 😉

mielõtt neki állsz boxolni. Fizikai erõhatások elõtt inkább mentálisan tedd magad próbára 😉

Hoppá!!!!!!!!!! Egy jó tanács! a letölthetõ kiegészítéseknek és magyarításoknak Mindig írjátok oda a verziószámát, külömben nagy kavalkád lesz!
... 😛
én még nem mert ujra kéne hoz inditani a gépet ahoz meg lsuta vagyok 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Fefe
Biztos mindenki tesztel 😊

Fefe

semmi 😛
a honlapon amugy mért nem ir senki a forumba? 😛P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Fefe
Mi ez a csend 😊

rezsõztem

Ok!!! Admin vagy te is!!! Olvasd el a mailjaidat!!!

elveilg kat a nevemre és ott meglátod... 😛

kereken = keréken

WMH TeaM - 18 kerken 4 kerék nélkül

Erre ki szavaz? Én igen!!!

Ez jó!!! De szavazzuk meg!!! Ötletek és szavazatok ide!!!

Majd a látogatók regelnek!!! : - )

M@TriX
akkor ki lesz user ha midenki ADMIN? 😉

M@TriX
"18 keréken 4 kerék nélkül" ? 😉

WiZZaRD és antijedi!!! Tõletek is kérek email címet, mert ti is adminok lesztek!!!

mág = még

Fefe!!! Tudnál egy cookie-t üríteni? Mer a portál mág azt jelzi hogy a sima regeddel be vagy logolva...

Nah akkor jó lesz a Road to Hell szlogen?

M@TriX

Naná!!! Katt a képre a bétáért 😉

Nah... Ennek örülök!!! Most már ti is tudjátok szerkeszteni az oldalt...

SecMan
Köszi!

na tudok végre üzenni mert beregeltem megam!
Egyébbként mi ez a magyarítás? készen van már?
Fefe
Én is írtam a WMH-ra bugot

Fefe
Ok

Carlos
Ment Matrixnak Bug report!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
SecMan
A magyarítás oldalának címét megadná valamelyikõtök lécci?