5158
  • FiReBoY
    A Fanyűvő egész nap nyitva van???
  • Fefe
    De van nagyon sok hely
  • Fefe
    Így fejből nem tudok
  • FiReBoY
    Tudzommal oda járnak a bf-esek... Mi is menjünk oda?
  • Rincewind
    Menjetek a Fanyűvőbe. Igényes, pesti viszonyokhoz képest nem drága, és szoktak ott lenni érdekes társaságok (szerepjátékosok, kártyások, MMORPG-sek) sz'al megszokták már a fura embereket...
  • FiReBoY
    Cső!!!

Választ kérek a #2508-as üzenetre!!!
  • Fefe

Sumi: szerintem ahogy növekszik a prestiged úgy fogsz találni különleges szállítmányokat
  • Rincewind
    A flancos külső mögött mélyhűtött kaja található.
  • sumi
    hali.különleges szállitmányokat hol lehet megtalálni?vagy van valami trükkje a dolognak?még nem találkoztam ilyen szállitanivalóval.
  • M@TriX
    csak kár gondolom nem azt szállít :)
  • FiReBoY
    Szép!!! : - )
  • M@TriX
    á elég igényes :)
  • Rincewind
    Köszi megtaláltam...

• FiReBoY
    Ki tud olyan helyet Budapesten, ahol le tudunk ülni sörözni/kólázni/koktélozni és tudunk dumálni??? :)
  • FiReBoY
    Fasza... Amúgy is egy pár év múlva euro lesz nálunk...
  • M@TriX
    A dollárra én is gondoltam, csak akkor gázul néz ki, hogy 100.000 egy kamion azt meg nem vállalom be, hogy még az árakat módosítjuk mert az már nemtudom merre van. Mert akkor benzinár meg minden. Ezért gondoltam hagyom. De lehet azt megcsinálom, hogy EURO jelet rakok be. Akkor végülis az árak kb. jók. Szerintetek?
  • M@TriX
    megjött szuper! a tanker is ;)
  • Carlos
    Megy a fordításom Wizzard és MAtrix kollégáknak... :)
  • Carlos
    A kamionosok dumájával bajban voltam, és pár nincs kész. 56-ból 8 asszem.
    Megvannak a küldetés leírások/nevek is... :)
    Kinek küldjem???
  • Carlos
    Vannak fordításaim, kinek mennyen lektorálásra???
  • FiReBoY
    Ha sikerül, akkor októberben még lesz egy tali a 11-én kívül...
  • WiZZaRD
    latom megis 11-ere raktatok a talit...
  • FiReBoY
    Megpróbáljuk... Bár nem ígérek semmit, M@TriX tud erre nyilatkozni...
  • IMYke2.0.0.0
    Srácok! A dollárt ugye majd FORINT-ra fogjátok módosítani?
    Magyarországon ugyanis az EU-csatlakozás után sem dollárban ($) lesz kiírva a benzin ára a kutakhoz...!

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • FiReBoY
    : - ) De az... Én a legolcsóbbat 1,13-nak találtam... Hogy hol azt nem tom...
  • Zeenoo
    Piszok benzinkutasok. Ugyanazon a kúton az egyik oldalt 1,25$ az üzemanyag, a másik oldalt 2,32$. Hát nem szemétség?
  • FiReBoY
    Ez is jó... Így van... ; - )
  • IMYke2.0.0.0
    Ennél sokkal egyszerűbb a megoldás.
    Intézőben jobb klikk az *scs-n, majd "Open with" (Megnyitás ezzel) és a listából kiválasztod a rendszerben lévő WinRAR-t, és hagyod bepipálva (vagy ha nem volt, akkor most megteszed) az "Always use this program to open these files"-t (Mindig ezzel a programmal nyissa meg ezeket a fájlokat) beállítást.
    Ezek után MINDIG meg tudod nyitni a *scs-ket, és jobb klikk rajtuk (Kitömörít ... mappába) és máris ott van minden textúra (is.)
    Betömörítésnél - mert ugye azt is lehet - zip-et kell használni, normál tömörítés mellett, a könyvtárstruktúra megörzésével.

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • FiReBoY
    Az instaláláskor létrehoz egy aa nevű mappát. Abban van egy base.scs nevű file, amit egy Total Commanderrel tudsz megnyitni. Abban lesz egy pár darab mappa. Nah azok közül a shaders-ben van rengeteg kép. De ajánlatos leszedni a magyarítást, feltelepíteni és azokat átrajzolni, mert akkor biztosan működni fog... : - ) Egyéb infóért kérdezz bátran!!! ; - )
  • Rincewind
    Sziasztok!

Szeretnék én is házilag átrajzolgatni magamnak pár textúrát. Hogyan tehetem ezt meg, mert a játék könytárában nem igazán találtam editálható textúrákat.
  • Carlos
    oksa...majd mélben... :)
  • Carlos
    A fordításaim az 1.0 alapján jönnek majd, mert most a magyarosítás megy és nem tettem fel az 1.2-t... :)
    Szóval ma fordítok, a textúrák Matrixnál... :)
    Megnézem, hogy mit lehetne még fordítani.
    Mindenkinek kellemes hétvégét és jó játékot... :)
    És jó munkát azoknak, akik a project-el foglalkoznak.
    Majd még visszanézek vmikor... :)
    Peace...
  • FiReBoY
    Hy!!! Én is délelőttre terveztem... E-mailben megbeszéljük...
  • Carlos
    I'M back.
    Textúrák mennek Matrix-nak... :)
    Ma lefordítom a scenariok-at... :)
    Meg amit még találok.
    1.2-es Local.def-el jutottatok valamire a kockákon kívül???
    Mi van még...
    Nekem a tali délelőtt lenne jó 11-én esetleg kora du. De végülis mind1, majd alkalmazkodom.
    Női hang szerintem kettő van. Ha női sofőrrel vagy, akkor az ő hangja, meg a szembejövő kolléga hangok.
  • FiReBoY
    Szóval találkozó... Holnap zárjuk a szavazást a WMH TeaM Portál-on hogy hol legyen helyileg... Eddig a Budapest vezet...
  • Taranov
    neked is :))
  • FiReBoY
    Jó reggelt mindenkinek!!! : - )
  • WiZZaRD
    utazok:)
  • FiReBoY
    Először 0.9.9. és ha az fasza lesz előre lép 1.0-ra. Ha nem lesz fasza akkor a 0.9.9.-re jön egy patch és akkor úgy lesz 1.0
  • Taranov
    igen, csak jöjjön már az 1.0 :))