5158
  • Carlos
  • Carlos
  • Balusz
    ok:P
  • Carlos
    PC
  • WiZZaRD
    Matrixnak elkuldtem a local.def, remelhetoleg hibatlan s vegleges verziojat, kijavitottam amire rafert, es egy ket helyesirasi hiba is ki lett javitva.
  • Balusz
    milyen gép kell a game-nak??
  • Carlos
    ok
  • FiReBoY
    Átjött!!! : - )
  • Carlos
    oksa...
  • FiReBoY
    Egyenlőre még nem jött át...
  • Carlos
    Mél!
  • FiReBoY
    Ok... Én is küldtem vissza!!! A szar Portál meg nem megy a buzi uw.hu miatt....
  • Carlos
    cső!
    FireBoy, mentz mél!!!
    Fáj a fejem...
  • FiReBoY
    De a save game csak a magyarítással használható rendesen!!!
  • Taranov
    szuper lesz minden:))
  • FiReBoY
    Jah és fölraktam az oldalra az egyik save game-emet a letöltések közé...
  • FiReBoY
    éezártuk = lezártuk
  • FiReBoY
    A WMH TeaM Portál frissítve lett!!! A szavazást éezártuk, úgyhogy egyenlőre a tali adatait dumáljuk Carlos kollégával... : - )
  • FiReBoY
    Az 1.0 az az alap játék... Utánna két patch volt kiadva... 1.1 és az 1.2
  • FiReBoY
    Készülődik... Hétfőn elvileg 0.9.9.-es verzió!!! YYUUUUPPPIIIIII!!!! : - )
  • FiReBoY
    1. A legújabb patch most az 1.2-es... De már itt hallottam hogy volt 1.3-as is de letörölték, mert szar volt... Elvileg hétfőn jön az 1.3...

De vehetjük legújabb patchnek a mi magyarításunkat is... : - )
    2. Találkoztam már én is olyannal az alap játékban, hogy a piros pont, ami a lerakási helyet jelzi a céglogó alá bújik le... Nemtom hogy neked ez a hibád e...
  • Taranov
    Na hogy áll a magyarítás? :)
  • magus
    1. mi a legujabb patch most es honnan lehet leszedni?
    2. elvittem kansas city be egy ilyen szart, de hova kell lerakni?
  • M@TriX
    warezcenter esetleg...
  • unio21
    És az1.0-t honnan lehet leszedni?
  • M@TriX
    csak az 1.0-val működik tökéletesen...
  • unio21
    Azért Tatabányát lévén megyeszékhely, beletehetnétek. Ott lenne a központom.
  • unio21
    Sziasztok!
    Mondjatok egy 1.2 patch lelőhelyet, mert az 1.1-el a magyarosítással kiszáll.Köszi!!!
  • M@TriX
    "Azért, ha belegondoltok: amerikai autók és kamionok magyar utakon...???!!! "

Azért most nem fogunk nekiállni modellezni ;)
    Ezt az egészet úgy nevezném meg, hogy kissé bővebbb magyarosítás. ;)
  • M@TriX
    ha nem találuk akkor addig az 1.0-ás lesz, de majd én is figyelek, meg aki tud érdeklődhet a külföldi fórumokon is...
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, utánanéztem.
    Csak az 1.0-hoz van NoCD törés itt: Gamecopyworld
    Az 1.2-es *.def fájljait nem lehet megnyitni - valóban.
    A széles net világában sem találtam megoldást.
    Viszont számos jó honlapot igen.
    Ajánlom ezt (számos érdekes dologgal):Truck Sim Skins
    Itt pedig egy jó kis fórum:Truck Sim Fórum

Azért nem adom fel. Kit tudja, lehet hogy tök egyszerű a megoldás. Az 1.2-es local.def header-jében ez található (ami ugye a file karakterisztikáját adja meg, és többnyire utalás a tömörítő, vagy szerkesztő eljárásra, programra): 3nK

Na, jóéjt!

Ui:
    Azért, ha belegondoltok: amerikai autók és kamionok magyar utakon...???!!! Legalább a pénznem dolgát oldjátok meg! Könnyű ki(át)számolni a dollárt forintra (www.index.hu, alul nap árfolyam)! Ilyen kicsinységgel nem foglalkozotk, miközben szemetszúró, és amúgy megoldhatatlan dolgokkal pedig vesződtök...? Khm.
    És megint csak hangsúlyozom: még nem kötekszem!

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

• M@TriX
    naná, szinte azon készül ;)
  • M@TriX
    Fő a nyugalom.
    Na majd rendbeteszem itt a dolgokat: ;)
    Na:
    Wizzard. Akkor meg tudod csinálni még az 1.0-ás def frissítését, azaz a jobban lefordított változatát igaz?
    Mert ha igen, akkor nincs semmi gond. Ugyanis akkor terv szerűen megy minden. Hiszen hétfőn vagy kedd reggel v.0.9.9 és aztán Carlos megcsinálja ha rájövünk milyen progival lehet az 1.2-es def.et.
    Ha valakinek van NOCD patche az 1.2-es patchez akkor én is felteszem és akkor tudok tesztelni és utánanézni, hogy mivel lehet belenyúlni az 1.2-es .def-be.
  • FrezeR
    bocsi a kérdésért, de a rip verzióhoz is jó a magyarositás?
    köszi
  • zaki
    ez kiba. jó kép
  • WiZZaRD
    jah, vaksi vagyok mar:) hat ahogy gondolod, csak tul tobbfele stilusu lesz a forditas.
  • WiZZaRD
    milyen kozbelepesrol van szo?
  • FiReBoY
    Akkor úgy látom nekem kell közbelépni... WiZZaRD-tól átveszem a feladatot, hisz én is vállaltam a fordítást... Mi lesz konkrétan a feladatom?
  • WiZZaRD
    :(((((( erre nem lesz egyszeruen idom holnap estig! utana meg mar csak 17-en vagyok legkozelebb:((((

utana szivesen atnezem, de epp eleg lesz holnap estig bezsuppolni a local.def javitgatasat is sajna:(((

foleg ahogy nezem meg ki is van maradva egy par, ez csak 17 utan fog beleferni, de megcsinalom mindenkeppen. Jah Carlos, elkuldhetned esetleg az eredeti nem forditottakat is
  • FiReBoY
    Halló!!! Bf-esek!!! Válaszoljatok please!!! :)