18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltettem a magyarítást az 1.2-re és semmi sem magyar!
Mindössze a "Tibor" jelenik meg alul, az eligazító ablakban.
Khm... Nos, akkor most mi is van?
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
1.2: elindul, viszont kéri a CD-t.
(Deamon Tools 3.33, *.bin-bõl és *.iso-ból is ez a hiba!)
A http://www.standard.hu/zemp/18wosah.exe file most melyik verzió? 0.9 vagy 0.9.1 ?
A patchet sikerült megszereznem. Most megnézem, megy-e a game.
Akad hiba benne!
Ha már Magyarország MOD, akkor viszont magyar pénznemet kellene használni, nemde? Nem dollárt ($).
"qh_loan_10000:"10.000$ bankkölcsön felvétele"
qh_repay_10000:"10.000$ bankkölcsön visszafizetése"
Magyarországon nem 911 van:
ui_911_rescue_service:"911 segélyszolgálat"
o_im_call911:"911 hívása"
Pillanatnyilag, nincs megfelelõ vezetõ!
ui_no_free_driver:"Nincs megfelelõ vezetõ pillanatnyilag"
Vezérlõ
ui_controller:"Kontroller"
Automata... (rövid "ó")
ui_automatic_transition:"Autómata váltó"
ui_automatic_wipers:"Autómata ablaktörlõ"
ui_automatic_blinkers:"Autómata index"
gumós termény
cn_light_bulbs:"Könnyû gumóstermény"
Számítógépjátékok
cn_comp_games:"Számítógép-játékok"
Vegyszerek
cn_chemicals:"Kemikáliák"
Nagy forgalom (baleset)
vom_traffic_heavy:"Nagy forgalom(baleset)"
Kimaradt...
# minformer
mm_presskeymouse:"Press a key/mouse button"
mm_presskeymousejoy:"Press a key/mouse button/joystick button"
mm_movejoydesired:"Move joystick in desired axis"
mm_pressesctodelete:"Nyomj ESC-et a hozzárendelés törléséhez"
Összetett... (Advanced a Játékokban nem összetettet jelent!)
a_advanced:"Fejlett"
Fényszórók
pn_standard_flares:"Flares"
Ennyi, még a játék indítása elõtt.
1.2-es patchrõl mintha regéltetetk volna - http://www.valusoft.com innen nem tölthetõ le.
Honnan?
A gép nem kevés neki (még sok is)
Én egy kis segítséget szeretnék kérni.
Mondjátok el, hogy honnan lehet letölteni A 18 WoS:Across America teljes verzióját
BP felé jövet láttam egy Marhákat szállító kamion-t 😉 Tökkre beugrott a gém azután nem sokkal meg a Salgótarján táblát láttam (M3) 😉
1. BP határában megláttam a BricoStore nevû céget, akkor jutott eszembe, hogy hasonló a Baumax-hoz, szóval annak a logója fog bekerülni az egyik Baumax helyére.
Ha valakinek van logója, akkor átdobhatja nekem (De ne másfél MBosat 😉
2. FireBoY: Légyszíves rakd már ki a honlapunkra, hogy: A magyarítás v0.9.9-es verziója teljes (Wizzard és a te fordításodból) szövegezéssel, ékezetes nagy/kis betûkkel, logócserékkel, textúrajavításokkal elõreláthatólag hétfõn este fog megjelenni, ha Wizzard addig átküldi a fordítását. Ha nem akkor ahhoz az idõponthoz viszonyítva csúszik amikoris megérkezik hozzám.
Akkor megjelenne a v0.9.9. Ezt is leszednétek és játszanánk vele. Ha ebben már nem találunk hibát, akkor a elõlép 1.0-ra. Ha van akkor persze javítás után. (Ami szerintem már akkor nem sok lehet.)
3. 1.2-es probléma: a következõt gondoltam megoldásnak. ((Nem most kell megcsinálni amit most leírok, csak hétfõn!!Én Carlos-ra gondoltam, de ha van hasonló angoltudással és elhivatottsággal rendelkezõ egyén akkor mehet 😉 Szóval kell egy magyarítás nélküli 1.2-es játék. Abból ki kellene szedni a "local.def"-et, betenni egy Word-be. A magyarított "local.def"-et pedig egy másik WOrdbe behívni. És megnézni, hogy mit írtak újjat az 1.2-es local.def-be. Ezt egyszerûen lehet. Pl. egybõl az elején megnézed a 99. sort. Ha megegyezik, akkor 90%, hogy addig nem volt változás. És így tovább. Ami plusz sor az 1.2-ben, azt át kellene másolni az 1.0-ás magyarított .def-be, így update-elve 1.2-re a magyarított .def-et.
Végülis csak ezt kell módosítanunk mert amúgy a magyarítás csak a képekhez nyúl, ami nem zavarhatja be az 1.0 és az 1.2-es közötti különbséget.
Elõreláthatólag hétfõn elkészítem a végleges local.def-et. És azt át küldöm annak az embernek aki ezt bevállalná. Õ megcsinálja az update-elt local.def-et amihez én csinálok egy patchet. Így lesz egy 1.0-ás magyarításunk ami rámegy az 1.0-ásra és az 1.2-esre. Ha a játékod 1.2-es akkor feltezsed a magyarítás 1.2-es patcét is 😉
Jó mi?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
JAJJJ! Aha basszus. nekem speciel nincs 1.2-re frissítve 😉
Mert én csak néztem milyen hibát mondasz, mert nem futottam össze ilyennel. Nekem a szûz 1.0-ás verzió van 😉
De végülis nem gond 😉
A local.def-et légyszíves e-mailemre dobd már át, hogy tudjak lépni az ügyben. Aztán lesz egy magyarítás 1.0 és lesz egy 1.2 😉
Az 1.0-ás rippereknek vagy akit nem érdekel a patch és lesz egy 1.2-es verziószámú ami az updatelt local.def-et tartalmazza... Mert itt az a kulcsfontosságú file...
És ezúton szeretnék mindenkitõl elnézést kérni,hogy ezt elefelejtettem,hogy az 1.2 patchel még nem ûxik
Ez nem fasza!
Engem bizony még mindig kidob az asztalra pár percenként pedig megvolt az ujrainstall is!
Még nem jöttünk rá, hogy miért lépeget ki desktopra.
Amúgy ez a hibaüzenet nélkül kilépek a desktopra, álltalában memória túlcsordulás miatt szokott elõjönni.
Mennyi memóriád van???
Þór vígi þessi rúnar
Szundítok 1et!!!
Akkor Holnap!!! Vagyis ma, majd késõbb!!! 😊
PEACE!
Þór vígi þessi rúnar