18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyelem minden készítõ!!! Kérek mindenkit, hogy írja meg hol lakik és ahhoz viszonyítva fogunk egy találkozót szervezni!!! Várom a válaszokat!!!

Fefe
Ezt add meg elérési célnak a magyarítás telepítõjének. Többek közt ide rakja a játék a mentéseket stb...

Fefe
Ide raktad a magyarítást pl.: C:\Dokumentumok\18WoS across america?

IMYke2.0.0.0
1.2 elindul, de magyarítás nélkül!

Feltettem a magyarítást az 1.2-re és semmi sem magyar!
Mindössze a "Tibor" jelenik meg alul, az eligazító ablakban.

Khm... Nos, akkor most mi is van?

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fefe
A méret az stimmel nálam is

Figyelem grafikusok, flash programozók!!! Kéne a WMH TeaM-nek egy animált gif vagy flash banner, az ego növelésére!!! Azt kérném, hogy legyen rajta minden készítõnek a neve és perzse a csapat neve!!! Várom szeretettel a készítményeket a [email protected] címre!!! Elõre is köszönök mindent!!!

Fefe
Nekem is Fairlight verzió van meg és daemoon tools 3.29 -el be mountolva és nem kéri a cd-t.

IMYke2.0.0.0
Fairlight-féle iso. Full, nem crc-és. A *bin mérete: 220,838,688 (Total Commanderben)

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Benn van - azaz be van mountolva (lásd lejjebb: Deamon Tools 3.33)

1.2 nél cd-t kér?? érdekes nálam nem kér semit és szeirntem másnál se, szvsz semi védelem nincs a gamen szerintem (5let: tedd be a cd-t 😛)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

IMYke2.0.0.0
OpenGL-ben indítom, de kéri a CD-t!

IMYke2.0.0.0
1.0: p3shared.dll hibával leáll
1.2: elindul, viszont kéri a CD-t.
(Deamon Tools 3.33, *.bin-bõl és *.iso-ból is ez a hiba!)

Kérdés:
A http://www.standard.hu/zemp/18wosah.exe file most melyik verzió? 0.9 vagy 0.9.1 ?

IMYke2.0.0.0
Rendben.
A patchet sikerült megszereznem. Most megnézem, megy-e a game.

Megvan!!! A fõoldalon kint van cikként!!!

IMYke2.0.0.0
Összetett... (Azaz, a Játékokban az Advanced nem egyenlõ Fejlett-el!)

IMYke2.0.0.0
Belenéztem a "local.def"-be.

Akad hiba benne!

Ha már Magyarország MOD, akkor viszont magyar pénznemet kellene használni, nemde? Nem dollárt ($).
"qh_loan_10000:"10.000$ bankkölcsön felvétele"
qh_repay_10000:"10.000$ bankkölcsön visszafizetése"

Magyarországon nem 911 van:
ui_911_rescue_service:"911 segélyszolgálat"
o_im_call911:"911 hívása"

Pillanatnyilag, nincs megfelelõ vezetõ!
ui_no_free_driver:"Nincs megfelelõ vezetõ pillanatnyilag"

Vezérlõ
ui_controller:"Kontroller"

Automata... (rövid "ó")
ui_automatic_transition:"Autómata váltó"
ui_automatic_wipers:"Autómata ablaktörlõ"
ui_automatic_blinkers:"Autómata index"

gumós termény
cn_light_bulbs:"Könnyû gumóstermény"

Számítógépjátékok
cn_comp_games:"Számítógép-játékok"

Vegyszerek
cn_chemicals:"Kemikáliák"

Nagy forgalom (baleset)
vom_traffic_heavy:"Nagy forgalom(baleset)"

Kimaradt...
# minformer

mm_presskeymouse:"Press a key/mouse button"
mm_presskeymousejoy:"Press a key/mouse button/joystick button"
mm_movejoydesired:"Move joystick in desired axis"
mm_pressesctodelete:"Nyomj ESC-et a hozzárendelés törléséhez"

Összetett... (Advanced a Játékokban nem összetettet jelent!)
a_advanced:"Fejlett"

Fényszórók
pn_standard_flares:"Flares"

Ennyi, még a játék indítása elõtt.

WiZZaRD!!! Olvasd el a mailjaidat!!!

Sziasztok!!! Szépen lebetegedtem és egész nap itthon voltam, de az ágyban. De azt nem értem, hogy hogy a francba írtatok ennyit ebbe a szar fórumba??? ;-) Nem bírom végigolvasni!!! És nem is fogom, mert kifolyna a szemem!!!

IMYke2.0.0.0
Nem indul a game tõle!

1.2-es patchrõl mintha regéltetetk volna - http://www.valusoft.com innen nem tölthetõ le.
Honnan?

A gép nem kevés neki (még sok is)

Köszi megnézem 😊
sumi
má úgy hogy mindenki le tudja szedni........

sumi
ha kell adok helyet,csak tegyed fel,és linkeld ki.

IMYke2.0.0.0
Sajna a Resector-ról soha sem fog menni, marad hát a DC++.

Halisztok !!
Én egy kis segítséget szeretnék kérni.
Mondjátok el, hogy honnan lehet letölteni A 18 WoS:Across America teljes verzióját
M@TriX
MOst le szeretnék írni egy kis munkát egyes Mbereknek. Nem tudom hogy lesz-e lehetõségem a reagálásokat szombat elõtt megnézni. 😉

BP felé jövet láttam egy Marhákat szállító kamion-t 😉 Tökkre beugrott a gém azután nem sokkal meg a Salgótarján táblát láttam (M3) 😉
1. BP határában megláttam a BricoStore nevû céget, akkor jutott eszembe, hogy hasonló a Baumax-hoz, szóval annak a logója fog bekerülni az egyik Baumax helyére.
Ha valakinek van logója, akkor átdobhatja nekem (De ne másfél MBosat 😉
2. FireBoY: Légyszíves rakd már ki a honlapunkra, hogy: A magyarítás v0.9.9-es verziója teljes (Wizzard és a te fordításodból) szövegezéssel, ékezetes nagy/kis betûkkel, logócserékkel, textúrajavításokkal elõreláthatólag hétfõn este fog megjelenni, ha Wizzard addig átküldi a fordítását. Ha nem akkor ahhoz az idõponthoz viszonyítva csúszik amikoris megérkezik hozzám.
Akkor megjelenne a v0.9.9. Ezt is leszednétek és játszanánk vele. Ha ebben már nem találunk hibát, akkor a elõlép 1.0-ra. Ha van akkor persze javítás után. (Ami szerintem már akkor nem sok lehet.)
3. 1.2-es probléma: a következõt gondoltam megoldásnak. ((Nem most kell megcsinálni amit most leírok, csak hétfõn!!Én Carlos-ra gondoltam, de ha van hasonló angoltudással és elhivatottsággal rendelkezõ egyén akkor mehet 😉 Szóval kell egy magyarítás nélküli 1.2-es játék. Abból ki kellene szedni a "local.def"-et, betenni egy Word-be. A magyarított "local.def"-et pedig egy másik WOrdbe behívni. És megnézni, hogy mit írtak újjat az 1.2-es local.def-be. Ezt egyszerûen lehet. Pl. egybõl az elején megnézed a 99. sort. Ha megegyezik, akkor 90%, hogy addig nem volt változás. És így tovább. Ami plusz sor az 1.2-ben, azt át kellene másolni az 1.0-ás magyarított .def-be, így update-elve 1.2-re a magyarított .def-et.
Végülis csak ezt kell módosítanunk mert amúgy a magyarítás csak a képekhez nyúl, ami nem zavarhatja be az 1.0 és az 1.2-es közötti különbséget.
Elõreláthatólag hétfõn elkészítem a végleges local.def-et. És azt át küldöm annak az embernek aki ezt bevállalná. Õ megcsinálja az update-elt local.def-et amihez én csinálok egy patchet. Így lesz egy 1.0-ás magyarításunk ami rámegy az 1.0-ásra és az 1.2-esre. Ha a játékod 1.2-es akkor feltezsed a magyarítás 1.2-es patcét is 😉
Jó mi?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
BP: Elõsször is: szeretné mindnekit megnyugtatni, meg lesz oldva az 1.2-es probléma 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
BP:Na ha nem lépek be csak 3 percenként írhatok 😉

sumi
1.2-re mikor lesz kábé??

Fefe
De MaTriX-nak hála már rajta van az ügyön

Fefe
MaTriX írta tegnap:

JAJJJ! Aha basszus. nekem speciel nincs 1.2-re frissítve 😉
Mert én csak néztem milyen hibát mondasz, mert nem futottam össze ilyennel. Nekem a szûz 1.0-ás verzió van 😉
De végülis nem gond 😉
A local.def-et légyszíves e-mailemre dobd már át, hogy tudjak lépni az ügyben. Aztán lesz egy magyarítás 1.0 és lesz egy 1.2 😉
Az 1.0-ás rippereknek vagy akit nem érdekel a patch és lesz egy 1.2-es verziószámú ami az updatelt local.def-et tartalmazza... Mert itt az a kulcsfontosságú file...

És ezúton szeretnék mindenkitõl elnézést kérni,hogy ezt elefelejtettem,hogy az 1.2 patchel még nem ûxik

Fefe
Aha az 1.2 patch miatt csinálja

Fefe
Mert Matrix mondta is,hogy amikor csinálta kkor neki az 1.0 verzó volt fennt és ahhoz csinálta. De mindjárt felrakom a patchet és megnézem

Zeenoo
Hmmm Hmmm

Fefe
Bazz tényleg, amióta újra raktam azóta nincs fennt

Zeenoo
igen

Zeenoo
1.2 fent van?

Fefe
És hiba üzi nélkül dob ki?

Zeenoo
ehhh

Fefe
Hi. Mert nekem és még sokan másoknak az újra install megoldótta a problémát

Fefe
Akkor nem vágom a dolgot.

Zeenoo
Egyébként jóreggelt

Zeenoo
Hmmm Hmmm

Ez nem fasza!
Engem bizony még mindig kidob az asztalra pár percenként pedig megvolt az ujrainstall is!

Fefe
Ok. Mindenféleképp rakd újra

Fefe
Pedig úgy mennie kellene,ha a játékot uninstalláltad majd újra raktad és úgy rá a magyarítást. Abból gondolom mert itt többeknek is ez volt a gondja de ez így ebben a sorrendben meg is oldódott

Fefe
Hi all

Carlos
Igen, ez valamamiért nálnuk is elõfordul...
Még nem jöttünk rá, hogy miért lépeget ki desktopra.
Amúgy ez a hibaüzenet nélkül kilépek a desktopra, álltalában memória túlcsordulás miatt szokott elõjönni.
Mennyi memóriád van???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A dokumentumok könyvtárba installtad a magyarítást???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jó éjt Neked is! MEgyek énis akkor!!!
Szundítok 1et!!!
Akkor Holnap!!! Vagyis ma, majd késõbb!!! 😊
PEACE!

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
Nah megyek aludni majd holnap dumálunk. Addig is jó tesztelgetést 😊