18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fefe
Ezt már probáltam de nem kamázta de inkább szerintem én rontottam el

Carlos
Pizza RULEZ!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
igaz...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Erre a legjobb megoldás:
A Telepítõvel lehet egy biztonsági másolatot készíttetni a felülírásra kerülõ fájl(ok)ról. Ezt szerintem minden install készítõ tudja.
A Magyarítás feltelepülése közben tehát készülne egy patch_1_2.scs.bak, és ha gond van a Magyarítással, akkor - mint jelenleg is - annak eltávolítása után a *.bak kiterjesztésût egyszerûen visszanevezni *.scs-re és kész, minden marad a régi.

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Na igen!
De figyicsak... 😊
Mivan, ha nem akarod a magyarítást és uninstallod???
Akkor mivan?
Kitörlöd az eredetieket?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Reméljük stabil lesz.
Amúgy, bár még nem foglalkoztam sokat a Játék "lelkével", szerintem azt is meg lehetne csinálni vele, hogy magába, a patch által feltett "patch_1_2.scs"-be rakni a magyarítást.
Hangsúlyozom, nem tudom még, miként reagálna, de más Játékok esetében már nem egyszer bejött a dolog.
A *.scs ugyebár zip, amit "Normal" tömörítés mellett kell elkészíteni, majd az "aa" könyvtárban lévõt felülírni...

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Kicsit lemarattam, mert a húgom pizzat hozott nekem. Fura... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lehet...
De mi nem azért fogunk magyarosítani minden játékot, hogy fetyázzunk, hanem azért, hogy szórakozzunk, jól érezzük magunkat. És lehet, hogy ez a pecs fél év múlva se lesz stabil, de a mienk lesz!!!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
úúúú, na erre már nekem is röhögnöm kell: helyesírás rulez!

😊)))))))))))

IMYke2.0.0.0
Ténylegh, ne vesszünk össze, hiszen - végülis - gey oldalon állunk, nemde?

Fefe
Nah most már tényleg megyek zuhanyozni 😊 10 perc és vagyok

IMYke2.0.0.0
Tudtommal nem "fikáztam", csak egyszerûen õszinte voltam.
Az Élet nem fenékig tejfel. S inkább, én, egyedül kritizáljak (melyek ugye nem ok nélküliek - de mivel Matrix közölte, amit közölt a 0.99-el kapcsoaltban), mintsem késõbb kapjátok az áldást.
Ezzel egyet lehet érteni, szerintem.

Fefe
"Egyszerûen (megvallom) jól esik olyan emberkékkel - még ha néha ki kell "oktatni õket - beszélgetni, akik ennyire bátran kiállnak egy vágy mellett.
Jómagam is így kezdtem."
Mondjuk én is ezt érzem amikor a villany,víz,fûtésszerelésben oktatók valakit 😊

Ui. Tényleg ne vesszünk már össze ilyen dolgokon.

Fefe
Jó de az se megoldás,hogy bejössz ide elkezded fikázni a dolgokat,hogy így nem meg úgy nem jó stb.... Ja és azt ne felejtsd el,hogy itt senki se grafikus ill. játék fejlesztõ. Ez az egész pusztán lelkesedésbõl jött össze. Az meg,hogy vannak hibái hát istenem azért vagyunk itt,hogy megosszuk egymással és amint lehet korrigáljuk. De pl azt én sem tudom lenyelni,hogy egy 13 éves srác pusztán jó indulatból csinált nekünk egy logót és te azt is lefikázod. Ha valakinek közölük nem tetszik az felkeresi Fireboyt és megbeszéli vele.

Ui.:Ezeket ne vedd sértésnek vagy rosszindulatnak mert tudom,hogy te segíteni akarsz csak másképp kell kifejezni magad.

Üdv Fefe

IMYke2.0.0.0
Tényleg, - õszintén - nem bántani akarok (és téged sem!) senkit!
Egyszerûen (megvallom) jól esik olyan emberkékkel - még ha néha ki kell "oktatni õket - beszélgetni, akik ennyire bátran kiállnak egy vágy mellett.
Jómagam is így kezdtem.
De nekem nem volt szerencsém, nem volt senki, aki kritikával segített volna, nem is tudtam olyan gyorsan eljutni erre a szintre, mint Ti - ha jól csináltok mindent.
Remélem, nem csak 1 Játékkal lesz még dolgotok.

Ehhez viszont az kell, hogy tanuljatok - Tõlünk (HJ, GMiki, Zagash, Jakuza, Guillotine, YarYar, én stb.).

Carlos
A sceanriok le vannak már fordítva? Mertha igen, akkor nem esek neki énis, mert minek... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Addig lefordítom a missziók leírásait és a skin festés neveit, ha megtalálom... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
oksa... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Igazad lehet, DE szerinted egy kezdõnek jólesik, ha CSAK a hibáit említed??? Mert más t nem nagyon hallottam Tõled!!!
Te is voltál kezdõ!!! Ezt meg Te vedd figyelembe!

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
Megyek
jövök minnyá

IMYke2.0.0.0
Õszintén? Nem nagyon érdekel, hogy Te mit gondolsz (már megbocsáss)!
A helyzet az, hogyha a kritikát nem bírod akkor az értékelést sem érdemelheted ki.
Gondolkozz el ezen és nyeld le a nyomdafestéket nem tûrõ szavaid, mert megfulladsz míg a szádban forgatod õket...

Ja, és ez még nem is sértegetés volt.

Carlos
oksa... 😊
Valaki küldje át!!!

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
oké nézzd át

Carlos
1957 pls

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ja, én meg kuncsorgok nála melóért... 😊
AMúgy én 23 vagyok... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
Még az is lehet,hogy egy pár év múlva õ fog írni 1 kamionos játékot

Fefe
Pont ezt akartam írni. Bazz én 25 leszek de a weboldal készítést nem igen vágom

Carlos
Szerintem is jól nyomja...!!!
Egy ilyen srác szerintem mehetne ilyen téren tovább... 😊
Vagy megtaníthatna ilyen kis site csinálására engem is... 😊
Amúgy énis programozó vónék... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
Semmi kül.

Carlos
Back in a Bit, hozok erre a gépe is WOS-t... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
Hát ha én 13 évesen mint Fireboy ennyit tudtam volna a számítógép világáról akkor én lennék a legboldogabb ember a világon. Szal Fireboy a korodhoz képest le a kalappal elõtted amiket eddig megcsináltál (Magyarítás,Website stb..).

Carlos
Mizu?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Csákány!!!
Szóval, ha nincs kijavítva, akkor bevállalom ezeket a fordításokat: Missziók fordítása, a skin-ek fordítása magyarra. És amúgyis, ha gondopljátok átnézem a fordított file-t/file-okat és javaslatokat teszek a javításokra. 😊
Például a nagyarcú fijatalember itt nagyon példáloz a Gumós növénnyel, amikor az VILLANYKÖRTE!!! Könyörgöm...

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
Szasz Carlos

Carlos
Szerintem jók!
Ne szívd mellre...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Barátom. Kezdesz az agyamra menni!!!
Visszavehetnél már, mert csak basztatni tucc!!!
Tuggyuk, hogy bajok vannak a peccsel, csináljuk, de Te még arra sem vetted a fáraccságot, hogy elolvasd a leírást, amire felhívtuk a figyelmedet..... 😊
Szóval vegyél vissza, mert a nehezedre esek!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Jó van na!!! Nem vagyok nagy grafikus...

IMYke2.0.0.0
Hát igen, kinek a pap...

a szebb nem stimm mert kinek mi a szép..., a láthatóban azér tigazadvan 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

IMYke2.0.0.0
Ronda a logod(tok)!
Szebb és láthatóbb színeket kellett volna választanod!

Mi van veletek? Nagy a csönd 5 óra óta... ; - )

Akinek kell az leszedi és berakja magának!!!

Hopplá!!! Itt vannak a saját gyártású logók!!! Elég amatõr szarok lettek, de ideiglenesnek jó!!!

Kérem mindenképp olvassátok el a #1932-es és #1937-es üzenetet!!!

IMYke2.0.0.0
De a telepítõ akkoris hibás!

IMYke2.0.0.0
Naja.
Ugyanis a telpeítõ a telepítés alapértelmezett útvonalaként ezt adja meg:

"C:\Program Files\18 WoS Across America"

Én mindent a D:\ meghajtóm gyökerébe teszek, így evidens volt, hogy így fog kinézni: D:\18 WoS Across America.
Ebbõl lett a galiba!
Tehát a telepítõben kell átállítani az alapértelmezett útvonalat!
De vigyázat!
Angol és magyar nyelvû Windows-tulajok is vannak! (Én speciel angol Milleniumot használok...)

IMYke2.0.0.0
Nos, elindult, megy és magyar.
A problémák azért adottak - menüben nem jelennek meg szövegek és helyesírás is...
Tudom, majd hétfõtõl stb.

Az, hogy megy-e majd a game 1.2-vel majd kiderül, pár napig úgy sem tudok leülni elé, sajna.

Fefe
Szívesen.De az 1.2 patch-el nem fog sokáig menni sajna

IMYke2.0.0.0
Hoppá! Erre nem is gondoltam!

Na, akkor emgnézem, köszi!