18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mondtam a Terminal móka jó, vagy Jocó AirCorps... 😊
Ez a Jocó már úgyis fogalom nálunk... 😊
Þór vígi þessi rúnar
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szárnyas Betét Repülõ Társaság Jó lesz?
De jó ötlet!!! Terminal A és Terminal B TÖKKKKKÉLETES... 😊
csak jó nagy legyen!!!
Þór vígi þessi rúnar
De mint olvashattad az ujrainstall csodákat tesz. Loadoltál régi mentést? Mert a mentés elraktározza a régi városneveket sajna így új Játékkot kell kezdeni Magyarországon 😉
"Nincs kamion eladó
fel lett fedezve"
ez szószerint ígyvan... 😊 Próbáld lecserélni a kamionod, amikor még nem látogattál dealert... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Mondjuk Terminal A és Terminal B 😉
Vagy Malév és Tegnapév vagy Malév és Malhónap
Nekem is kilépett a game kb 5 perc után minden elözetes vagy utólagos figyelmeztetés nélkül.
Repülõket?
Úgyis be akartam rakni a magyar Posta logóját.. 😉
Akkor az egyik legyen Funny: Jocó AirCorps vagy akármi... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy szerintem csak az America-t kell áétirni Hungary-ra.,.. 😊
Þór vígi þessi rúnar
TEXTÚRÁK:
- BCX_airport és a triair_airportnak ugyanaz a logója
- Homegarden_materials és trolleygardens-nak ugyszintén (ebbõl lehet az, hogy egy városban
két helyen is van Baumax vagymi)
- A rendõri büntetéseknél Weightstation és Stopsign kép nálam csak egy maszat!
- A rendõri büntetések szövege nem jól olvasható (csúnya)
- A WMH hajók ki lettek dobva... 😞(((
MENÜ:
- Fõmenü: ui_show_room
- Show roomban: ui_trailers
- Trailer06: vegáru (üvegáru)
- Trailer14: tkészlet (étkészlet), Bulb: izzó v. villanykörtét jelent!!!!!
- Trailer15: növény??? Az egy repülõ... 😊)
- Trailer16: Miazhogy "rc" ???
OPTIONS:
/Grafika
- Nem grafikus kártya, hanem megjelenítõ eszköz az OpenGL/Direct3D
- ui_set_low/medium//high gombok
- ui_traffic_density csúszka
/Irányítás
- a gomb rosszul van írva
- Térkép eérejtése (elrejtése)
- Zenelejátszó helyett rádió
- Szervíz kérése helyett javítás
- Steering sensitivity és Dead Zone nincs lefordítva
JÁTÉK:
- rd be a neved (Írd be a neved)
- feladattervek fordítása (Free mode)
- Back/Play gomb fordítása
- pületek betöltése (Épületek)
- kezdõ tanácsok fordítása (Run your company...)
N gomb:
- Hauling cargo: aktuális/cipelt cucc
- fenntartás helyett költség (kamionnál)
- alkatrészeknél: ui_paint_job(...)
- ui_replace_truck gomb (Kamion lecserélése)
- heti összesítésnél: Mûködési helyett fenntartási költség
- Opponent 1/2/3 helyett Ellenfél 1/2/3
- ui_weigh_station
Þór vígi þessi rúnar
De lehet, hogy leszedem és felteszem meginn. Lehet, hogy az a gond, hogy nekem ISO (full CD) van??? A RIP ki tuggya mit csinál... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy ha észrevettétek ninc sszabadságszobor 😉
Ha nagy akkor nem lehet miattad mert azt átalakítottam és azért sem mert sokat szambásztam elõtte.
Ha a kicsirõl beszélsz az lehet mert nem láttam még a textúra csere óta, de nem valószínû.
Dx9, 2Ghz Ceruza, Ti4200, W98SE
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar

Þór vígi þessi rúnar
Amúgy repülõtér melyik városban van?