18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

18wosau??? Nem 18wosah???

M@TriX
ok regeltem egyet 😉 "18wosau" néven. De még nem jött meg a mail. Ha megjön akkor feltöltöm oda...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nincs hely és hagyni is kell helyet, mert ugye folyamatosan bõvül... És csak 40 Mb van szabad tárhely összesen a regelés után + 5 mb MySql tárhely...

M@TriX
amúgy megnéztem az UW reglapját de nem látom, hogy miértne rakhatnád fel:
"bármilyen anyagot elhelyezhetsz, ami nem sérti a jó erkölcsöt, szerzõi jogot ill. nem ütközik a hatályos magyar jogszabályokba."
Ezt mi csináltuk szóval miértne rakhatnád fel?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Oda nem fér fel? Kár. Akkor Valaki nem tud egy 8MB-os tárhelyet?

??? Mi van? A Portál tárhelyére nem rakom fel, mert letiltanak... De már kilinkeltem!!!

M@TriX
Héé, rakd már föl légyszi a honlapra, a tárhelyre mert ez csak átmeneti hely lehet...

Hy!!! Carlos még mindig nem válaszolsz? :-)

M@TriX

Zeenoo
Ok látom még nem müködik.

M@TriX imádlak a stáblistáért

Zeenoo
Ez müködik már az 1.2-vel?

M@TriX

Megjelent az 1.0-ás verzió. Lehet tölteni. 😉

Letöltés(8M😎
http://wmhteam.uw.hu/

FireBoY: majd minnél hamarabb rakd fel ezt a filet az oldalunkra, mert ez nem hivatalos szerver 😉

M@TriX
Valaki próbálta már az 1.2-es local def-ben átírni a szöveget? Igaz vannak kis négyszögek is de és simán belenyúltam olyan fájlokba amikben van, de minden ok és nincs fagyi...

M@TriX
Na megküdöttem a rádiózással is. Van valam ihiba még a gépben nincs? Akkor nemsokára kiadom az 1.0-t, aztán ha mégis van valami akkor lehet patch, de mostmár erre építünk így egészben már csak az 1.0-t adjuk ki. 😉

Zeenoo
+e

Zeenoo
Ennyire futotta a krativitásom a többit rátok bizom 😊

Zeenoo
"-Just look out for that crotch rocket cowboy and you'll be fine.
Csak nézz ki arra a csúzli rakéta cowboyra és akkor ok leszel."

Szeretem a rendöröket 😊 :

-Mosolyogj szépen a Fakabátra és tedd az ártatlant akkor semmi baj nem lesz

Zeenoo
"-Got an alligator in the granny lane slowing things down.
Találsz egy alligátort ami lelassít dolgokat a nagyi sávjában. "

A legjópofább 😊

Valami aligátor csoszog itt az eggyik sávban és lassabb mint nagyanyám.

Zeenoo
"-We got a clean shot, Bubba, lay the hammer down.
Van egy tiszta lövésünk, Bubba, tett le a kalapácsot. (vagy fektesd le a kalapácsot)"

szintén ugyanaz :

-Semmi akadály elöttünk. Rakj sulyt a gázra és dölj hátra.

M@TriX
ezaz jöhetnek és berakom õket. Mert most csak ennyi híjja van az 1.0-nak...

Zeenoo
"-We've got the hammer down and stepping on.
Van egy kalapácsunk lent, és lépj rá."

Ez pedig :

-Rakd a kalapácsot a gázpedálra, söt még rá is léphetsz (tiszta az ut)

Zeenoo
"-There's a full blown bear shooting tailpipes a few yardsticks ahead of ya...back it on down, hand.
Van egy teljesen kifulladt medve aki kipufogócsöveket lövöldöz néhány mérõrúdra (vagy kerítéslécre) elõtted az udvaron ….. aztán vissza le, kéz. "

Ez esetleg igy? :

- Van egy lerobbant yard elöttünk aki a rendszámodra lövöldöz egy mérörúddal, ha gyors vagy véged

M@TriX
hát ja, szóval akkor rajta. Kamionos szöveget lökjetek 😉

Zeenoo
Cool szétröhögtem az agyam rajtuk.
Legjobb az aligátor a nagyi sávjában.
Csak kár hogy értelmetlen a nagy része... de hát ilyen a szleng... viszont igy berakni szerintem kár lenne. Ezeket is magyarositani kék!

M@TriX
Ezeket a fordításokat kaptam 😉

"-Throwing all you bubba's out there the 3's and 7's.

Az összes „bubba”-dat oda kidobva a 3-asok és 7-esek??????
-We've got a bear in the grass up ahead, go ahead and back it down.
Van egy mackónk a füvön elõttünk, menj elõre és vissza, (vagy hozd vissza).

-There's a full blown bear shooting tailpipes a few yardsticks ahead of ya...back it on down, hand.
Van egy teljesen kifulladt medve aki kipufogócsöveket lövöldöz néhány mérõrúdra (vagy kerítéslécre) elõtted az udvaron ….. aztán vissza le, kéz. ???????

-We've got the hammer down and stepping on.

Van egy kalapácsunk lent, és lépj rá.
-We got a clean shot, Bubba, lay the hammer down.

Van egy tiszta lövésünk, Bubba, tett le a kalapácsot. (vagy fektesd le a kalapácsot)

-Just look out for that crotch rocket cowboy and you'll be fine.
Csak nézz ki arra a csúzli rakéta cowboyra és akkor ok leszel.

-Got an alligator in the granny lane slowing things down.

Találsz egy alligátort ami lelassít dolgokat a nagyi sávjában.
-We've got a lot of the white stuff up ahead, might want to back it down."

Van egy csomó fehér cucc elõttünk, talán vissza akarod hozni.

M@TriX
egy haver magántaxizini akar és kellene neki infó, hogy mi kell hozzá, meg autót hogyan kell alkalmassá tenni stb.

izé minek az neked??
amugy a sulimban a büfés régen taxizott 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

M@TriX
Valakinek van Taxisofõr ismerõse? Ha igen akkor keressen már meg e-mailen: [email protected]

Taranov
Köszönöm, igyekszem 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

M@TriX
persze kösz, addig nézelõdök, de jó lenne holnap is ha sikerül. 😉 Akor majd bekerülsz majd a Creditsbe mint életmentõ 😉

Taranov
Ha jobban meggondolom, elfaxolhatom neki ezeket, és lehet, hogy visszafaxolja magyarul 😊)
Ráér holnapig? 😊)
Mert most nekem aludnom kell, kicsi vagyok még az éjszakázáshoz 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát igen, ezért mondom, hogy sajnos mindenre lehet találni ismerõst, csak rövid az élet 😊)

Halló!!! Carlos!!! Válaszolj!!!

M@TriX
ez mondjuk órákon belül kellene 😉))

Taranov
Hát fater, talán, õ angol tolmács, de én ritkán találkozom vele, mondjuk talán tudok vele talizni vasárnaphoz egy hétre, de az is lehet, hogy csak három hét múlva hétvégén 😞

M@TriX
😉) És nincs egy profi ismerõsöd akit zaklathatnál? 😉

Taranov
Hát én max olyanokat tudok lefordítani, hogy
Sorry, but I don't speak English
vagy This is a great game and a fantastic Hungarian patch 😊)

M@TriX
Valai le tudná fordíttatni ezt a 8 soros rádiódumát?
Mert akkor kiadnánk az 1.0-át. Aztán ha lesz rádió az már patchben lesz.

-There's a full blown bear shooting tailpipes a few yardsticks ahead of ya...back it on down, hand.

Taranov
Na hogy áll a magyarosítás és a mikrofonos rádiómagyarosítás? 😊)

No válasz???

Halló!!! : - )

Én is mindjárt kitöltöm!!! : - )

Ha olvastad, akkor megtennéd hogy fölhívnád a buli kedvéért? Mer a másik Pizzéria már nem él... Megtennéd?

Carlos
Eddig ketten töltötték ki az ûrlapot velem eggyütt... 😊
Jól elleszünk... 😊
FireBoy, azért Te is tõcsd ki!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Új mélcímem, már él:
[email protected]

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
olvastam!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos!!! Olvasd el a wmhteam mailpostafiókot!!!

M@TriX
Ezekre amondatokra nincs 5leted? 😉

M@TriX
😉))

Alexease
... es Magyarorszag domborzatot, varosokat korrekttul, persze a fobb latvanyossagokkal, epuletekkel, szoborcsoportokkal, es toronyorat lanccal