18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Érdemesebb lenne inkább kipróbálni azt az X-et ott fen a jobb felső sarokban!!!
Þór vígi þessi rúnar
Az mondjuk mondjuk lehet, hogy azért esik vissza mert nehezet viszek...
A csillag asszem azert esik vissza, hogyha tulsulyos melot vallalsz. Legalabbis nekem visszaesett. Aztan biztos van mas oka is meg.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Volt két bérelt faszim... Mind a kettõnek ugyanolyan kamionja volt, de a beszédeknél (ott a bal alsó sarokban : - ) mikor szembetalálkoztunk egy mással, akkor más kamiont mutatott, mint amit kapott tõlem... Érdekes...
Érdemesebb lenne inkább kipróbálni azt az X-et ott fen a jobb felső sarokban!!!
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Legyetek jók meg minden!!!
A jövõhét vasárnap felõlem mehet!!!
Üdv mindenkinek, kellemes hétvégét a továbbiakban mindenkinek!!!
PEACE...LOVE...
Þór vígi þessi rúnar
Na, megyek enni!!!
Legyetek jók meg ilyenek. Majd egyszer csak benézek!!! 😊
Þór vígi þessi rúnar
EWgy észrevétel a telepítésnél, ill. a creditsnél is gondolom. Az útjelzõket asszem én csináltam...legalábbis úgy rémlik, amúgy meg tök mind1. 😊))
Þór vígi þessi rúnar
Nemtom, hogy mikor jövök vissza legközelebb!!!
Amúgy mindenkinek ajánlom a Z: steel soldiers-t. BAROMI JÓ stratégiai játék.
Þór vígi þessi rúnar