5158
-
#3552 BUÉK -
#3551 B.U.É.K.! -
#3550 újpeterbilt
újkenworthfelépítménnyel
újwestar 4tengelyes
Szerintem ezeket érdemes megkuksizni... -
#3549 Ja, én is úgy gondolom, hogy konfiguráció-függő (huhh) a dolog. Vagy oprendszer. Illetve egyszerre mindkettő.
Végül is volt, hogy hetekig nyomattam, és nem lépett ki egyszer sem, de van, hogy nem tudok játszani, mert kilép. És látszólag mindent ugyanúgy csinálok.... a netről letöltött dolgokra sem foghatom, mert frissen telepítve is kilép..... -
#3548 egyes gépeken instabil csak, nekem a patch nélküli szépen mennt egyszer sem állt le. A Magyarosítással is tökéletesíen mennt... -
#3547 szóval éppen a patchek után fagy? korrekt
nem raktam fel semmit, ezekszerint nem is fogok.
amúgy felvittem tegnap a játékot egy barátomhoz és ő is teljesen rákattant. -
FiReBoY #3546 Például akkor ha már felpatchelted a játékot és rárakod a magyarosítást. -
#3545 ezek a fagyások mikor jönnek elő? csak később, amikor már jobban benne leszek a dologban? mert így az elején nekem abszolút stabilan fut. -
#3544 TOYA -> Végre raktatok ki valami infot a rignroll-ról a hsw oldalra... Ha jól figyeltem a híreket most először. Igaz, hogy csak négy kép, de már ez is valami... -
#3543 Én azért nem untam meg, csak rettenetesen idegesít, hogy csak úgy tudok játszani, ha félpercenként mentek, mert állandóan kilép. Nem tudom, miért nem tudják stabilabbra készíteni a gamet...
-
#3542 No, mire mindenki jól megunta a játékot, én addigra szereztem meg. :) kezdtem egy free játékot, furikázom jobbra-balra, már egész belejöttem. Tetszik a dolog egyenlőre. Patcheket érdemes felpakolni? -
Toya #3541 A Horváth Rudolf félét én is szoktam látni sűrűn ;)
Persze illik neked is jól ismerni :D -
#3540 Ja, gyanítom. Én is csináltam ezt-azt. Bár én inkább pótokat, kamionokat "festegettem" át:
Ezek saját készítések... -
#3539 Ez így van! -
#3538 jaja. ;)
Azért jó lett az szerintem, igaz csak 1.0-ával, de jó volt. ;) -
#3537 Helyes, helyes!
És hogy tetszett a magyarítás?
Akárhogy küzdöttünk, sehogy sem sikerült kompatibilissé tenni a pecsekkel... :(
Szerintem ez miatt is lett bukta a dologból.
De végülis addig amig csináltuk, nagyon jól elvoltunk. Napokat töltöttünkfordítással, textúrázással...
Jó móka volt!!! :) -
#3536 Attól függ mihez képest… A következőképpen jutottam el a fórumra: A gamestar cd mellékletén olvastam egy hungarian simulator word nevezetű oldalról, ahova fel is mentem. Ott van egy Toya becenevű srác, aki tudta a kamionmániámat, ő szólt, hogy magyarítás készül az Across America-hoz, és megadta a wmh-team oldalát. Ott találtam a linkek közt a fórum linkjét.
A fórum szept.17.-én indult, én okt. 5.-e körül írtam az első hozzászólásomat. Akkor még nem volt itthon netem, ezért ritkábban írtam. De mióta van számítógépem (2,5 éve) azóta kamionos játékokat vadászok. Akik ismernek, tudják hogy igazi fanatikus vagyok.
-
#3535 Amúgy látom még újonc vagy, mesélnél egy kicsit arról, mi szél hozott a topicba? (Csak érdeklődöm, ne vedd sértésnek vagy negatívkodásnak).
Eleinte nagyon nagy volt itt a hajtás. Egy nap alatt 2-300 beírás... -
#3534 Azt bevállalnám énis!!! -
#3533 Bezony... Ezért kellene teszternek jelentkezni... -
#3532 Úristen, az még nagyon messze van!!! -
#3531 2004 utolsó negyedéve... Vajn erre nem lehet teszternek jelentkezni.... -
#3530 Süti! -
#3529 mesze van még, habár nemsokár mondhatjuk, hogy ebben az évben. ;) -
#3528 Mikorra várható? -
#3527 Jaja, várom már nagyon!!!!! -
#3526 Na de majd a RIG'N'ROLL -
#3525 Sajnos ez kevés... Szerintem sem érdemes letölteni. De volt ott egy térkép, ami kicsit át volt alakítva (kicsit nagyon) Sajna nekem a játék instabilitása vette el a kedvem, meguntam, hogy egy fuvart nem tudok elvinni anélkül, hogy kilépne a windowsba... -
#3524 Szerintem aranyos. Max nem veszem meg a Big Foot-ot meg a dömpert.
Bohóckodásnak jó!
Nem fog összeakadni a hivatalos pecsekkel? Vagy tartalmazza azokat? -
#3523 KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI!!!
Megyek játszani!!! -
#3522 Trailerkbe viszont van pár jó 5let...
Na mind1, így kb. mindenki eldöntheti, hogy kell-e neki. ;) -
#3521 110MB ;)
de van pár kép is:
Nem tartok mindent jó 5letnek, de nem mi csináltuk. ;)
Én mondjuk nem tartom érdemesnek a letöltésre, de egyéni (és ISDN) vélemény. ;) Mondjuk ökörködni jó, de én ilyen játékokban épp a realizmust szeretem. ;) -
#3520 nálam az oldal bejött, de ezen most van valami értékelhető?
Ja most látom:
"Add 15 New tractor model(Not only SKIN,inlucde new 3D model)
Add 18 New speical loads.Inlucde 4axel box,Spread axel dry van,Triples length trailer
Add 30 Over diffrent trailer for Nomal loads.All loads become different trailers.Can you see all trailers?
Add 9 Ai traffic car.
More realistic movement for traffic car.
Expand a map.add under sea tunnel,mountain road.
Add 13 Cities.Inlcude Mexicocity,Guatemalacity,Montreal and Honolulu.
Add many sky map.
Add many useful upgrade parts for youe truck.
Add many new shader program.It is very useful for customize your truck.
And Other many new features.
Add 10 unique Tractors & Cars(Monster Truck,Police Car, Rocket Car and more)(TRPack) "
Nem rossz!
Amúgy iTT a direktlink... -
#3519 ja egyetlen értékelhető, hogy a Mercedes Actros benne van. ;) -
FiReBoY #3518 Hmmm.... Ez érdekes... Pedig működik... -
#3517 Igen, nálam ez az oldal nem jön be!!! :) -
FiReBoY #3516 http://moemoesakuratan.homelinux.net/cgi-bin/pukiwiki/pukiwiki.php?Download -
FiReBoY #3515 Hello!!! :-) -
#3514 Az a nagy térkép, amiben bennevan Mexico meg Toronto meg miitomén az letölthető valahonnan már? -
#3513 Szia!
Rég láttalak!