18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nagyon komoly!!! : - )

M@TriX
elírtunk valamit valahol?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX

Balusz
szoval ebben a magyarosításban vannak uj teksztúráák? 😊

Érdemesebb lenne inkább kipróbálni azt az X-et ott fen a jobb felső sarokban!!!

Carlos
Akkor is visszaesik ha már sokadjára cseszteted a törvényt és a rendõr mindig elkap...

Þór vígi þessi rúnar

Hát ma nem nagyon volt élet itt fórumon...

Vagyis nem a fõoldalon, hanem a jobb oldali rész alján!!! : - )

FIGYELEM!!! MEGNYÍLT A WMH TEAM CHATJE!!! BÕVEBB INFÓ A WMH TEAM PORTÁL FÕOLDALÁN!!!

Ok!!! : - )
Az mondjuk mondjuk lehet, hogy azért esik vissza mert nehezet viszek...

Danny
Koszi szepen hogy valaszoltal! 😊
A csillag asszem azert esik vissza, hogyha tulsulyos melot vallalsz. Legalabbis nekem visszaesett. Aztan biztos van mas oka is meg.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Hey!!! Hello és köszi!!! : - )

Carlos
FASZA!!!

Þór vígi þessi rúnar

: - )

Rincewind
Picit lassítsd le a szövegeket, mert nem lehet elég gyorsan elolvasni. Amúgy jó! 😊
M@TriX!!! Milyen telepítõprogit használsz a magyarosítás feltelepítéséhez? Lécci dobj már meg egy olyan linkkel, ahonnan le lehet szedni!!! Köszi!!!

: - ) Jó szar mi???

Jah... Jó reggelt!!! : - )

Nagyon erre sem tudom a választ... De nekem is volt hasonló problémám...
Volt két bérelt faszim... Mind a kettõnek ugyanolyan kamionja volt, de a beszédeknél (ott a bal alsó sarokban : - ) mikor szembetalálkoztunk egy mással, akkor más kamiont mutatott, mint amit kapott tõlem... Érdekes...

Az a kamion a legjobb, amit alapból 200.000-ért veszel és utánna fullosra tuningolod... : - )

Ez érdekes... Nekem az volt hogy hármasig elment aztán visszaesett kettesre és újra fel kellett menni hármasig és tovább... Az is lehet ennek az oka, hogy kettes csillagnál már kéne egy pár db bérelt emberednek is lennie...

Nem nagyon lehet kikapcsolni, a játék rész. Elvileg ha visszadumálsz az egy szabadúszó kamionosnak, akkor azt már tudod majd bérelni. Elvileg...

Balusz
jóóóreggeltvietnááámm!

Érdemesebb lenne inkább kipróbálni azt az X-et ott fen a jobb felső sarokban!!!

Danny
Meg van egy alkalmazottam akinek csoros kamionja van. Amint felveszek meg valakit es annak veszek egy masfajta kamiont, azonnal mind a 2 olyan lesz mint amit legutoljara vettem. Ez miert van?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Meg nem no a csillagom sem 2esnel tovabb. Valaszoljatok plz.

M@TriX
de nem próbálta valaki editálni az 1.2-es local.de-et, ugyanis lehet, hogy át lehet írni, csak nem kell nyúlni a kis négyzetekhez. valaki nem próbálja ki?

Danny
Ja es meg egy kerdes: Ki lehet kapcsolni azt a kis ablakot ami a bal also sarokban jon be amikor bejelentkeznek mas kamionosok? Nagyon berangatja a gepem mikor bejon.

Danny
Hello! A Kinetic 2T2 -nel van jobb kamion a jatekban vagy mar ez a csucs?

Nem tudom hogy mit javítottak vele...

Mondom...

Szerintem nem mûkszik még... Ha az 1.1-el nem mûxik akkor ezzel sem fog...

Zeenoo
Hmmm Hmmm

Sajnos ezzel az uj peccsel is kilép

Charly
Van valaki?

Charly
Lehet hogy ezzel a patch-el müxszik a magyarosittás

Charly
Mit javitottak vele?

Áhhh!!! Tényleg!!! Köszi!!!
Tehát...
Patch 1.7

Charly
1.7

Hányas??? Hol??? Miért??? Mikor??? : - )

???

Charly
Van új patch!!

Carlos
Nos, énis most vagyok utoljára ma!!!
Legyetek jók meg minden!!!
A jövõhét vasárnap felõlem mehet!!!
Üdv mindenkinek, kellemes hétvégét a továbbiakban mindenkinek!!!
PEACE...LOVE...

Þór vígi þessi rúnar

Ok!!! Bye!!! : - )

Carlos
Süti!!!
Na, megyek enni!!!
Legyetek jók meg ilyenek. Majd egyszer csak benézek!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Oksa.
EWgy észrevétel a telepítésnél, ill. a creditsnél is gondolom. Az útjelzõket asszem én csináltam...legalábbis úgy rémlik, amúgy meg tök mind1. 😊))

Þór vígi þessi rúnar

Jahh!!! WMH TeaM Portál!!! : - )

Ítram nekik, hogy elmarad és bõvebb infó a WMH TeaM Portál fõoldalán...

Carlos
okés, azt is, hogy csúszik egy héttel?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Megyek enni, aztán meg megyek kedvesemhez...
Nemtom, hogy mikor jövök vissza legközelebb!!!
Amúgy mindenkinek ajánlom a Z: steel soldiers-t. BAROMI JÓ stratégiai játék.

Þór vígi þessi rúnar

Írtam nekik mailt...