5158
-
#3096 hi! ujra itt! latom sokmindenrol lemaradtam:) mikor lesz az az ujabb tali pontosan? es hol?:)))) -
#3095 Hogy lehet boltom? Már van 2 alkalmazottam. -
#3094 Oksa... -
#3093 Reméljük majd jó lesz :-DDD -
FiReBoY #3092 Figyelem!!! Ha valaki hibát észlel a WMH TeaM Portálon az ne csodálkozzon, mert jelenleg átalakítás folyik!!! -
FiReBoY #3091 Ok... : - ) -
#3089 Ahova a magyarítást raktátok, Music könyvtár!!!
Azért egy ogg konverter sem árt, mert csak ogg-ot játszik le, mp3-at nem! -
FiReBoY #3086 Vagyis XP-nél: C:/Documents and settings/"felhasználónév"/Dokumentumok/18 WoS Across America -
#3085 a lényeg az, hogy oda legyen betéve a magyarosítás ahol a savegamet és screenshotot tárolja... -
FiReBoY #3084 Milyen op rendszered van? -
FiReBoY #3083 Hmmm... Tényleg... Lehet hogy visszavonták... Molt már erre példa pont náluk!!! Azt tudom, hogy működött... -
#3081 En nem akarlak idegesiteni de ez nem mukodik -
FiReBoY #3080 Mi a tényleges problémád? -
FiReBoY #3078 Szóval...
Itt van az 1.8-as Patch!!! -
FiReBoY #3077 Én sem szoktam megtalálni, csak próbálkozok, hogy most éppen melyik az aktuális patch... Erről beszélek:
http://www.scssoft.com/patch_1_1.zip
És ezt a linket végigpróbálom minden fajta patchhel!!! ( www.scssoft.com/patch_1_8.zip , stb. ) -
FiReBoY #3076 Szerintem ez nem a te hibád, bugos még egy kicsit az oldal, de nagy erőket mozdítok arra, hogy végre hibátlan, perfekt legyen!!! Szóval még tesztelés alatt van... Félig... -
#3075 Aruljatok mar el hogy milyen patchek ezek mert en meg a hivatalos oldalon sem talaltam nemhogy 1.8-ast de meg 1.1-est sem. -
#3073 Kijött a 1.8-as patch!!! -
FiReBoY #3072 Mi van? Angollal nyomatod? Nem szép dolog!!! : - ) -
FiReBoY #3071 Figyelem chatesek!!! Ide is beírom ami a WMH TeaM Portál jobb oldali részében szerepel!!!
Host: irc.irchat.tv ; Port: 6667 ; Szoba: #wmh_team
-
#3070 érdekes. Olyan fájlokhoz nem lett nyúlva és én találkozok velük, szóval ..háátt... phh :) -
#3068 köszi ;)
Mi volt a kérdés? -
#3065 nem. Ha megtalálod őket. Pl.: Miaminál (Lugoj) van 2 dealer is, Dallasnál, Los Angelesnél, Seattle-nél.. stb...
Ha behajtasz egyszer abba az árudába, akkortól fog látszódni a térképen... -
#3064 ;) Híresek leszünk. ;)
Ha lehet, akkor miértne. Ha valakinek kell, akkor legalább találja meg, ha mi meg már dolgoztunk vele. ;) Köszi! -
#3063 Jé, tényleg megnéztem és lehet kapcsolgatni, igaz a dealer-ekből csak azt látom ahol vásároltam idáig és nem látom a mérő állomásokat. Gondolom ha több csillagom lesz akkor lesznek láthatóak. -
#3062 majd ha lesz zseton meg boltod, akkor aztán lehet venni 200ezerért is kamiont ;) -
#3061 De van :
-
#3060 Hi!
Engem már töbször üldöztek és bizton állitom hogy le is lehet rázni öket. Egyszer már sikerült. Kb 100-ból -
#3059 Engem meg soha sem uldozott zsaru. Mindig csak kapom a cedulat, de zsaru meg a kornyeken sem volt. -
Toya #3058 Ha gondolod én is feltolom majd a Gamestar CD/DVD szimulátoros rovatába :-) -
#3057 Most egy Kinetic 9K9-em van de 60nál nem megy gyorsabban.
Van ennél gyorsabb kamion vagy nálam nem jó valami? -
#3056 "Nincs olyan térkép amin rajta vannak a kamionkupecek és a mérő pontok?"
nincs, vagy nem tudok róla, de meg lehet találni őket.
"Ha olyan árút viszek ami túlsúlyos (egy kis súly van az "adatlapján") akkor ne is álljak meg méreckedni?"
Meg kell nézni, hogy melyik kerül többe. A büntetés vagy a zsarubírság. Vagy szerezz egy gyors kamiont. Amúgy ha éppen nagy a forgalom akkor lehet szlalomozni is vagy beállni egy benzinkúthoz és lerázható a zsaru.
"Lehet úgy magyarítani, hogy a városneveket nem írja át?"
Töröld a "Dokumentumok" alkönyvtárdban lévő "18 WoS Across America\defs\" könyvtárban lévő "cities\" könyvárat. ;)
"Nem fagy vagy lépeget ki a játék a magyarítástól?"
Nem, ezt bizton állíthatom.
-
#3055 Hitelből vettem mind a 2 kamiont:)
Hány embernek kell lenni ahhoz, hogy ne essenek vissza a csillagok?
Nincs olyan térkép amin rajta vannak a kamionkupecek és a mérő pontok?
Ha olyan árút viszek ami túlsúlyos (egy kis súly van az "adatlapján") akkor ne is álljak meg méreckedni?
Lehet úgy magyarítani, hogy a városneveket nem írja át?
Nem fagy vagy lépeget ki a játék a magyarítástól?
Hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe de majd gondolkozom -
#3054 ja töltsd le a magyarítást ;)
Amúgy az akkor talán a "Tartozás", azaz vehetsz fel hitelt a banktól az elején, aztán a 10.000-esenként visszafizetheted, max 100e-et tudsz felvenni... -
#3053 Nyomst egy n betüt és azon az oldalon ahol a pénzügyi dolgaid vannak leírva.
Pirossal van írva és most asszem 250000$ van ott, tudok 10000$okat befizetni a pénzemből és akkor csökken. -
#3052 PC Guru:
"Sziasztok!
Wow! :)
Köszi szépen, felrakom a köv.utáni mellékletre! Gratu a munkátokhoz!
Andy"
Szóval még egy újság mellékletén is fenn leszünk. ;) -
#3051 hol? -
#3050 Mi az a Load Debth? -
FiReBoY #3049 Jól tetted!!! ; - ) -
#3048 Gondoltam csinálok egy kis reklámot a cuccnak ;)