18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Hát még a játék újrainstallját tudom ajánlani, de ismerem a magyarítás részeit és azért nem felelhet, hogy egy idõ után lefagy. Textúrahibák lehetnek (amúgy már az sincs), de elméletileg nem okozhat hibát a játékban....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
vannak ügyvédeim a gatyádat is ott hagyod 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
de nem úszod meg, úgyis feljelentelek 😄

zaki
igen

M@TriX
Amúgy ez mindenkire vonatkozik, de bele is írtam az installerbe: Új játékot kell kezdeni.

M@TriX
inkább olvas. Már kérdeztem: új játékot kezdtél?

M@TriX
😉

: - )

zaki
Mátrix... BEPERELLEK

Aha... Hát... Akkor neki kell állni javítani a magyarítást...

zaki
biztos, hogy azzal van a gond, mert én nem elõször játszom a játékkal, és nekem eddig egyszer sem bvolt vele semmi problémám

De két különbözõ hiba az oka, hogy nem jó... Tehát nagy a valószínûsége, hogy nem a magyarítással van a gond... De minden lehetséges!!! : - )

zaki
legalább nem vagyok 1edül, akinek nem ok a játék 😞

: - ) kösz

M@TriX
majd azért megpróbálom megnézni

M@TriX
új játékot kezdtél?
Mert én most keményen teszteltem esõbe este nappal rádióztam minden, de minden oknak tûnik...

M@TriX
király logók

M@TriX
leshotolnád a fagyás elõtt hogy hol jársz?

Ez itt Carlos barát képe, egy kicsit gif.esítve... : - )

Hmmm... Érdekes...

Egy kis önreklám, ami végül is a témával foglalkozik...
WMH TeaM Portál

: - )

Dehogy is!!! Csak és kizárólag a magarítás az alap játékkal mûködik eddig, de igyekszünk azon, hogy mûködjön a patchekkel...

Szerinted az lehet oka a lefagyásnak, hogy 1.0 verzióra raktam fel?

Ahogy a 10-es útról kanyarodnék a 33-ra.

Köszi!!! : - )

Hol?

Balusz
Tök jók lettek a logók!!😄

Érdemesebb lenne inkább kipróbálni azt az X-et ott fen a jobb felső sarokban!!!

Nekem mindig egy bizonyos pontnál van baj, nem dob ki, csak lefagy.

Itt vannak új logók a fórumba... : - )

Fel kell venni munkásokat, de ahoz elõtte kamiont kell venni...

Met
Mi kell ahhoz, hogy céget alapítsak?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zaki
én kétszer játszottam a játékkal eddig, 2X lépett ki és én úgy vettem észre hogy 1 idõ után küld vissza az asztalra, és nem azért mert pl a barna ház mellett mentem el

zaki
hát gondolom...

M@TriX
mi miatt esetleg?
Nem valamilyen épület mellett mész el éppen, vagy nem tudod egy helyhez azonosítani?
Vagy pedig mindig idõszerûen?

Hát... Eddig csak Te írtad... Érdekes egyébként, hogy kilép... Nem lenne szabad neki...

zaki
emberek, csak nekem lép ki a játék kb 15 perc múlva az asztalra?!

Na mind1... Küldök a régire...

Hy!!! Épp most akartam e-mailt küldeni neked Carlos, de amint olvasom nem aktuális a mail címed... Mi az új mélcím?

Balusz
jóóó vaaaa😊 Akkor szolj majd😊

M@TriX
vagy ba WarezCrõl...

Taranov
hányszor mondtam már neked, hogy töltheted tõlem FTP-rõl? 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Balusz
Nem lehet valahol ingyért le tölteni a wosaa-t?? 😊

M@TriX
az 1.0-ban majd leírom melyik alkönyvtár miért felel így mindenki úgy alakítja ahogy majd akarja..

M@TriX
nem, ahogy írva is van az installerben

Charly
Kiprobáltátok az új motorokat és a váltokat amit a truck oldalról lehet letõlteni?

Met
Fórum fõoldala, felhasználói infok

Carlos
Hogy lehet a mélcímet megváltoztatni a supergamezen?
Csakmert nem aktuális a mélcímem és szeretném átírni...
Hogy kell???

Þór vígi þessi rúnar

Met
Olyan verzió nincs amiben a városnevek nincsenek átírva?
Nekem nem jön be az, hogy Kocsordról megyek Bugyiba😊