5158
-
#3189 hmm. esetleg át lehetne rakni a rádiózásokat ebbe?
Lehet nem rossz 5let lenne. ;) -
ZorroF1 #3187 Nekem meg van az is:) Mondjunk az azért is király mert a hangok is magyarok mármint a rádiózás! De ott nem mennek helikopterek,repülők,vonatok meg időre kell menni stb.stb.
Az jóval nehezebb , de nem rossz! -
FiReBoY #3185 Reméljük... : - ) -
#3184 hehe, ez tök poén, köszi.
Következő már a hivatalos 18 Wheels of Steel Across Hungary lesz, igaz?:)) -
FiReBoY #3183 18 Wheels of Steel
És most pedig a 18 Wheels of Steel Across America... Ha jól tudom... -
#3182 Ennek mi volt az első része, ha ez a második? -
FiReBoY #3180 Hát megmondom őszintén én a 18 Wheels of Steel Across Americánál nem hallottam ilyenről... Nem tudom, hogy létezik-e... -
FiReBoY #3178 Nah... Felraktam egy szerverre a biztonság kedvéért én is az 1.8-as Patch-et... Innen lehet letölteni... -
FiReBoY #3177 Szerintem az sem lesz nagyobb durranás ennél... Csak egy kis grafikai változás lesz, több nagyon nem... -
FiReBoY #3175 Nem... A magyarosítás csak az alap játékkal műkszik... -
#3174 ez működik magyarosítással? -
#3172 Jaaa, értem :))
Ez biztos? :D -
#3171 Csak egy pár oldalt kék visszaolvasnod és találnál térképet ... -
FiReBoY #3170 : - )
Azért nem tudsz bérelni, mert nem szoktál visszaszólni a szabadúszó kamionosoknak (Freelance Trucker)... Ha visszaugatsz nekik valami értelmeset, akkor elvileg tudod majd bérelni... -
#3169 Jaaaa, értem, de sofőrt hol lehet bérelni?
Lehetséges, hogy azért nem tudtam, mert nem volt sofőr a Houston (Szeged) melletti kamionshopban? -
FiReBoY #3168 Azért mutat csak egyet, mert a többiben még nem jártál és nem fedezted fel... -
#3167 öööö...ha van vmi melo szolj... -
#3166 Na, nem tudom most mit tegyek, patch vagy magyarítás, de asszem patch nélkül nem jó a game.Majd pls. csináljátok meg patchhez is :)) -
#3165 Hűha, nekem komoly hibák lehetnek. Nem tudok felvenni egyszerűen sofőrt, légyszi mondja már el vki hogy lehet.
Meg ha a road map-nál beállítom, hogy mutassa a kamionshopokat is, akkor csak Houston (Szeged) mellett mutat egyet, többet nem :(( -
#3164 van már 1.8-is -
FiReBoY #3163 Hát ezeket a hibákat elvileg javítja a patch, de a magyarítás nem műkszik patchel sajna... ezen dolgozok... -
#3162 Én csak uncsi képeket tudnék foootooozNi, De Nagy gubancok vannak vagy a gammel vagy a magyarosításal me a térképen 4 ből 3 helyen nincs ott a kamionos bolt! meg én is csak max 2 sofőrt tudok felvenni mert a 3 hoz hozzá teszi a 2 dik sofőrjét.
Amúgy Zorro látom tecccccik:))))))))), index? az minek, én mindig elakadás jelzővel megyek! :))) -
ZorroF1 #3161 Khhhhhmm, jó game :) tetszik ez a tempomat vagy mi (alapból c gomb) nem kell nyomni a gázt végig!! Amúgy a indexet ti hogy használjátok automatán vagy manuálisan ? netán sehogy?:o)) -
FiReBoY #3160 Figyi!!! Ha játszol a gémmel, akkor csinálj egy pár érdekes képet és kirakom a WMH TeaM Portálra... Ok? -
#3159 Thx, de pl kapásból 2 helyet úgy mond kikerült:| vagyis én arra nem láttam majd tüzetesebben átnézem! -
FiReBoY #3158 Nah... Itt van az 1.7-es patch!!! -
FiReBoY #3157 3061-es hozzászóláson rajta vannak... -
FiReBoY #3156 : - ) -
#3155 Fire jah kipróbáltam a mentésed neked több kamcsid van:| -
#3154 Wazze valaki léccike akkor adjon egy olyan térképet ahol rajta vannak a kamcsi boltok mert eddig egyet találtam és csak 4 db típus van :) a többi hová bújt? sok helyen voltam már de még nem találtam meg őket aki tud ilyen rulez térképet az írja meg a címét:) -
FiReBoY #3153 Jajj!!! Nekem csak az 1.7-es van meg... Mind1... Jó az is... -
FiReBoY #3152 Látom mindenkinek a patch kell... Mindjárt felrakom egy helyre, aztán le lehet majd szedni!!! -
Anee #3151 A Patch-ek valamelyike elérhető valahol????
Csak mert nem találok egy helyet se, örülnék ha adnátok egy linket...s nem érdekel hogy nem megy a magyarosítással:-) -
#3150 De nekem nem kellenek a magyar városnevek seholsem. -
#3149 Beszélgettél a többi "szabad" kamionossal amikor kérdeztek valamit?
Állítólag ha dumálsz velük akkor bérelheted őket.
Az számít valamit, hogy amikor az ellenséges kamion kérdezi, hogy milyen idő vagy forgalom van akkor a valóságnak az ellenkezőjét mondom neki? -
#3148 Igen, átváltottam. De nem lehet addig új kamiont venni, amíg nincs sofőröm.
Átváltok egy üres kockára, és azt írja, hogy még nincs sofőr, ezért nem tudok kamiont venni. -
FiReBoY #3147 Hello!!! : - ) -
FiReBoY #3146 Mégegyszer bocsi, nem volt szándékos... -
FiReBoY #3145 Ja, bocs. Csak nálam ha bemegyek egy kamion kereskedésbe, akkor az összes kamiont meg tudom venni... -
#3144 Amúgy csá mindenkinek!