5158
  • M@TriX
    hmm. esetleg át lehetne rakni a rádiózásokat ebbe?
    Lehet nem rossz 5let lenne. ;)
  • ZorroF1
    Nekem meg van az is:) Mondjunk az azért is király mert a hangok is magyarok mármint a rádiózás! De ott nem mennek helikopterek,repülők,vonatok meg időre kell menni stb.stb.
    Az jóval nehezebb , de nem rossz!
  • FiReBoY
    Reméljük... : - )
  • Taranov
    hehe, ez tök poén, köszi.

Következő már a hivatalos 18 Wheels of Steel Across Hungary lesz, igaz?:))
  • FiReBoY
    18 Wheels of Steel
    És most pedig a 18 Wheels of Steel Across America... Ha jól tudom...
  • Taranov
    Ennek mi volt az első része, ha ez a második?
  • FiReBoY
    Hát megmondom őszintén én a 18 Wheels of Steel Across Americánál nem hallottam ilyenről... Nem tudom, hogy létezik-e...
  • FiReBoY
    Nah... Felraktam egy szerverre a biztonság kedvéért én is az 1.8-as Patch-et... Innen lehet letölteni...
  • FiReBoY
    Szerintem az sem lesz nagyobb durranás ennél... Csak egy kis grafikai változás lesz, több nagyon nem...
  • FiReBoY
    Nem... A magyarosítás csak az alap játékkal műkszik...
  • Taranov
    ez működik magyarosítással?
  • Taranov
    Jaaa, értem :))

Ez biztos? :D
  • Zeenoo
    Csak egy pár oldalt kék visszaolvasnod és találnál térképet ...
  • FiReBoY
    : - )

Azért nem tudsz bérelni, mert nem szoktál visszaszólni a szabadúszó kamionosoknak (Freelance Trucker)... Ha visszaugatsz nekik valami értelmeset, akkor elvileg tudod majd bérelni...
  • Taranov
    Jaaaa, értem, de sofőrt hol lehet bérelni?
    Lehetséges, hogy azért nem tudtam, mert nem volt sofőr a Houston (Szeged) melletti kamionshopban?
  • FiReBoY
    Azért mutat csak egyet, mert a többiben még nem jártál és nem fedezted fel...
  • WiZZaRD
    öööö...ha van vmi melo szolj...
  • Taranov
    Na, nem tudom most mit tegyek, patch vagy magyarítás, de asszem patch nélkül nem jó a game.Majd pls. csináljátok meg patchhez is :))
  • Taranov
    Hűha, nekem komoly hibák lehetnek. Nem tudok felvenni egyszerűen sofőrt, légyszi mondja már el vki hogy lehet.
    Meg ha a road map-nál beállítom, hogy mutassa a kamionshopokat is, akkor csak Houston (Szeged) mellett mutat egyet, többet nem :((
  • Charly
    van már 1.8-is
  • FiReBoY
    Hát ezeket a hibákat elvileg javítja a patch, de a magyarítás nem műkszik patchel sajna... ezen dolgozok...
  • mafiahq
    Én csak uncsi képeket tudnék foootooozNi, De Nagy gubancok vannak vagy a gammel vagy a magyarosításal me a térképen 4 ből 3 helyen nincs ott a kamionos bolt! meg én is csak max 2 sofőrt tudok felvenni mert a 3 hoz hozzá teszi a 2 dik sofőrjét.

Amúgy Zorro látom tecccccik:))))))))), index? az minek, én mindig elakadás jelzővel megyek! :)))
  • ZorroF1
    Khhhhhmm, jó game :) tetszik ez a tempomat vagy mi (alapból c gomb) nem kell nyomni a gázt végig!! Amúgy a indexet ti hogy használjátok automatán vagy manuálisan ? netán sehogy?:o))
  • FiReBoY
    Figyi!!! Ha játszol a gémmel, akkor csinálj egy pár érdekes képet és kirakom a WMH TeaM Portálra... Ok?
  • mafiahq
    Thx, de pl kapásból 2 helyet úgy mond kikerült:| vagyis én arra nem láttam majd tüzetesebben átnézem!
  • FiReBoY
    Nah... Itt van az 1.7-es patch!!!
  • FiReBoY
    3061-es hozzászóláson rajta vannak...
  • FiReBoY
    : - )
  • mafiahq
    Fire jah kipróbáltam a mentésed neked több kamcsid van:|
  • mafiahq
    Wazze valaki léccike akkor adjon egy olyan térképet ahol rajta vannak a kamcsi boltok mert eddig egyet találtam és csak 4 db típus van :) a többi hová bújt? sok helyen voltam már de még nem találtam meg őket aki tud ilyen rulez térképet az írja meg a címét:)
  • FiReBoY
    Jajj!!! Nekem csak az 1.7-es van meg... Mind1... Jó az is...
  • FiReBoY
    Látom mindenkinek a patch kell... Mindjárt felrakom egy helyre, aztán le lehet majd szedni!!!
  • Anee
    A Patch-ek valamelyike elérhető valahol????
    Csak mert nem találok egy helyet se, örülnék ha adnátok egy linket...s nem érdekel hogy nem megy a magyarosítással:-)
  • Met
    De nekem nem kellenek a magyar városnevek seholsem.
  • Met
    Beszélgettél a többi "szabad" kamionossal amikor kérdeztek valamit?
    Állítólag ha dumálsz velük akkor bérelheted őket.
    Az számít valamit, hogy amikor az ellenséges kamion kérdezi, hogy milyen idő vagy forgalom van akkor a valóságnak az ellenkezőjét mondom neki?
  • Taranov
    Igen, átváltottam. De nem lehet addig új kamiont venni, amíg nincs sofőröm.
    Átváltok egy üres kockára, és azt írja, hogy még nincs sofőr, ezért nem tudok kamiont venni.
  • FiReBoY
    Hello!!! : - )
  • FiReBoY
    Mégegyszer bocsi, nem volt szándékos...
  • FiReBoY
    Ja, bocs. Csak nálam ha bemegyek egy kamion kereskedésbe, akkor az összes kamiont meg tudom venni...
  • Carlos
    Amúgy csá mindenkinek!