5158
  • bang
    egy ismerősömet megkértem, hogy töltse le nekem ezt a game-t
    Mondta, hogy tudja mire gondolok, erre amit hozott: Big Rigs Over the road racing !!!
    ez vajon miiii
    ha valaki ismeri, mert én semmit nem találok róla, de ha felinstalálom kiderül.
  • gumikacsa
    Danny L oldalán van egy riport, köszönet hogy lefordítottad (pár topikkal előbb én is kértem). Olvassátok el, érdekes. Csak egy valami szomorít el: 2004 4 negyedév a megjelenése :( Tök szar, kb.egy éve tudom, hogy készül, és várni,várni...:(
  • gumikacsa
    Jó kérdés. Sok mindent! :) Pl.: nagyon tud idegesíteni, mikor a kétsávos úton elágazás van, és jobbra kell kanyarodni. Ugye ilyenkor szinte az egész manővert a szembejövő sávban kell végrehajtani. És tuti hogy a művelet felénél a legrosszabkor megjelenik egy kocsi jobbról, és belemászik az arcodba. Ezen lehetne változtatni.(vagy áljon meg előbb, és várja meg még bekanyarodok, vagy tolasson picit, hogy beférjek.) Na meg a 2 sávoson nem lehet előzni. Ja persze, a lényeg: TELEPAKOLNÁM EURÓPAI KAMCSIKKAL...:)))
  • Carlos
    RIP-ek átka!
  • Danny L
    Nem hivatalos, egy kívülálló csinálta. Sajnos én nem tudom kipróbálni, mert rippelt verziójú játék van meg és arra nem akar rámenni egy patch sem.

"18 WoS Across Amrica patch failed. Game executables corrupted or tampered with."
  • Carlos
    A map kiegészítő hivatalos patch, vagy valaki "idegen" által csinált?
  • Danny L
    Nézzetek el a lapomra. Van egy-két frissítés aminek örülhettek.
    18WosAA Fan Site
  • Carlos
    warezcenter (ISO,RIP egyaránt)
    (warezcenter.cjb.hu)
  • bodesz
    honnan tudnám megszerezni a gamet?(warez,ftp)(ingyenes)
  • Carlos
    Jól átgyalogolt a kamion a templomon!!!
  • gumikacsa
    Viszont írtam egy levelet, valakinek, aki 3dstudiomax-al tervezett kamiont. Megkérdeztem tőle, ami nagyon érdekelt, hogy ezeket a 3d modelleket (Magnum, Volvo, Daf)bele lehet-e tenni az Across america-ba.
    Bele lehetne... Csak kellene hozzá egy konverter, amivel a modelleket át lehet konvertálni a játék által használt formátumba. Ezt a progit viszont a gyártó nem tette közzé,és valószínű nem is fogja... :(
  • gumikacsa
    Szerintem a hadr truck 2 veri a across americat, irányításban, a kamionok vezetheőségében, na meg abban, hogy tele van európai verdával...
    Az across america viszont a rengeteg belepakolható dologgal.
  • M@TriX
    nem
  • Danny L
    Hello!

Azon gondolkodtam a napokban, hogy megvalósítható-e valahogy hálón keresztüli játék az 18WoSAA-val. A GTA3-hoz és a Vice City-hez kiadtak egy klienst, melynek segítségével csinálhatsz servert, vagy csatlakozhtasz és hálóban játszhatsz vele. Elnézve az AA rugalmasságát a kiegészítőkhöz, szerintem egy hasonló programmal lehetővé lehetne lenni a hálózaton, interneten keresztüli játékot.
  • Gbr
    Hello!
    Leszedtem most azokat a cuccokat amit gumikacsa(A Konvoj cimű filmbe volt a fazon neve,asszem) irt, tők karaj dolgokat pl.:átfestések,épp most vittem sport cuccot a Ferraris trailerel,király.!3* vittem már végig és elkezdtem 4ed* is.Egyszer a magyarítással,de le kelett szednem mert patchel nem ment,apropó magyaítás a barátnőm most vett egy PC-s ujságot a G........T és van egy kis rész róla.
    1.9 nincs valahol máshol is mert nekem ahttp://www.freewebs.com/pcth18wheelsofsteelacrossamerica/editingpatches.htm nem jött le!
    A Rig'n'roll mikor jön ki?
  • Faterx
    Voltam... harmincegynéhány évig.
    Végigzongoráztam IFA Framótól(Barkas elődje) az M.A.N.-ig szinte mindent. Autómentő, TIR, ADR, daruskocsi, taxi és haddnesoroljam...
  • gumikacsa
    Az ezt hogy érted atomboynak szól.
  • gumikacsa
    Ezt hogy érted?
    Scania413->Szerintem a legélethűbb a szimuláció a King of the road-ban (vagy Hard truck2) volt. Legalábbis a fizika sokkal jobb volt és a menettulajdonságok jobban hasonlítottak az igazira min az Across america-ban.
    format:c/u -> te amúgy sofőr vagy?
  • ZorroF1
    Már ha elindulna az ő gépén :-) , ezért amikor tud az enyémen vagy a haveromén "lóg" :)
  • Faterx
    Ok fiúk nyomjátok csak
  • gumikacsa
    Én nem mondtam, hogy sofőrködtem. Egy régi csajom faterja vezetett edét, mikor velementem, akkor vezethettem a szekeret. Ez kb. 6 éve volt... Azóta még szgk-t sem vezettem... A hc és a volántefu amúgy is egy cég már, vagy legalábbis az lesz.
  • Faterx
    Anno a Hungarocamion után a Volán-Tefu Bp. XV. Bogáncs u. telepe volt a legnagyobb "Nagyautós" telepe, Volvo, Rába, Liaz és Skoda (füstös) tipusokkal. Aki sofőrködött már nagyobb szerelvényen, legalábbis már hallott róla...
  • Faterx
    Ok akkor nem jártál
  • gumikacsa
    ???
  • 12346
    jaja ez a rig'n'roll biztos gut gém lesz, az elődöket lesve.. ht, kotr után ezek a gagyi próbálkozások... ez a 18 wheels is elég taliga lett sztem.
  • M@TriX
    szép...
  • Faterx
    Gumikacsa jártál már régebben a Bogáncs felé?
  • gumikacsa
    De azóta minden nap vezet leg. 3h-t? :)
  • gumikacsa
    Ez a két képecske pedig a készülő rig'n'roll-ból való
  • gumikacsa
  • gumikacsa

• ZorroF1
    Óra :D de neki nagyon bejött :)
  • gumikacsa

• gumikacsa
    http://cave.pure.net/~rudd21/
    Innen szintén rengeteg átfestést találtok, nemcsak kamionokra, hanem benzinkút, egyebek. Ezeket a scineket aki még nem töltött le, feltétlenül tegye meg, nagyon tutik vannak, és abszolút nem nehéz őket használni. Nekem már van olyan kamionom, aminek több mint 20 féle festése van...
  • gumikacsa
    http://www.angelfire.com/extreme4/rignroll
    innen pedig rengeteg átfestést kamionokhoz,pótokhozz, A combo-k közt megtaláltok egy mercit is, amit igaz hogy az argosira húztak rá, de nagyon jól sikerült, és jobban is megy.
  • gumikacsa

Innen tudtok letölteni egy kicsit átalakított america mappát (Bronx, Queens, Brooklyn, Manhatten, Alabany), és még néhány érdekességet.
  • gumikacsa
    Pedig én próbáltam tenni a dolog érdekében. Kb. 3 hónappal ezelőtt több lapnak is küldtem emilt, hogy lesz ez a játék, meg lesz amaz (rignroll), említsék már meg, hogy akit esetleg érdekel, tudjon róla. Mondanom sem kell, egy újságtól válaszoltak, hogy továbbítják az infot az illetékesnek. Azóta 3 szám jelent meg, és egy mukkot nem írtak... Én is csak úgy tudom meg, ha megjelenik valami, hogy én tudatosan ezt keresem a neten (A hülye fanatikus :D ). De akinek nincs nete? Sokszor, mikor valahol elsütöm, hogy kamionos game, ahol fuvarozni lehet, álltalában nem is hallotak még ilyesmiről.
  • bang
    Sziasztok
    én azok közé tartozom, akik nem igazán kedvelik az autós játékokat, de az itt olvasottak alapján látom, hogy ez tetszeni fog, be is szerzem rövidesen. De ehhez a döntésemhez rá kellett, hogy találjak erre a topicra, mert ahogy írtátok is semmi nem foglalkozik vele, pedig - úgy látom - megérdemelné.
    ZorroF1: "minimum 3 h ig " itt a "h" hónap, hét, vagy óra ?? :)))
  • Taranov
    :)
    Én a PC Worldöt megveszem úgy 3 havonta és az Autó2-t veszem minden hónapban, mert színvonalas és olcsó is.
    Nem találtam még sosem annál színvonalasabb autós újságot, persze ezzel nem arra célzok, hogy ez a legjobb.
  • Taranov
    Szerintem elég gagyik a magyarországi pc játékokról szóló magazinok.
    Szinte minden stratégiai és kalandjáték benne, ahogy az előttem szóló is említette.
    Én meg csak azokat szeretem, amikben van vmi jármű :)