18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
És hogy lehet eljutni ehhez a pidzériához???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
12:15-ig tuggyák tartani az asztalt...
Amúgy akkor most ki is jön???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
12:00 - 12:15 között oda kell érni!!!!! 😊
Nem kért nevet, semmit... 😊
Ez érdekes lesz!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
Biztos bas..nak válaszolni

Mer?

Carlos
anyád!
ezek suttyók...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
félrebaszta a tellát, hogy várjak...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
alakul...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Oksa...akkor hívom õket!!!
Back in a Bit.

Þór vígi þessi rúnar

Nem a 17.ker-i... Az a tel szám 13.keri... Olyan kb 10 személy és 11-12 körülre... Ok?

Carlos
Vagy a 13 kerületi, eccerûbb, ha küldesz egy mélt, a tellaszámmal, hogy kit híjjak!
[email protected]

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az a 17. kerületi???
ûEzt híjjam fel???
10 személy, holnap hány körülre?

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
#2820 erre tudtok válaszolni,hogy mi lehet a baj

Jajj... Mák...

Jah!!! Jó lett a mél cím könyvtárcsoportosítása!!! : - )

Fefe
Hála a jóégnek nem.

A Crazy Polski Fans nevû az...

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nincs levél a wmh freemail-en!!!

Þór vígi þessi rúnar

Na!!! Én közben feltöltöttem!!!

Hello!! Rákos a kutyád??? Az szar ügy... Sajnálom... : - (

Fefe
Ja és bocsi az Off-ért

Fefe
Szaisztok=Sziasztok

Fefe
Jaja nekem is ezt írja ki

Fefe
Szaisztok. elnézést kérek mindenkitõl,hogy így kiestem a dolgokból de ma derült ki,hogy rákos-e a kutyám vagy nem.

Taranov
ajjaj, nem tudom feltenni Win XP-re az 1.0-ás magyarítást, mert azt írja, hogy a mittudoménmilyen.exe (a magyarosítás) leállt, ezért elnézését kérjük.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hallod Carlos!!! Föl kéne hívni õket!!! A wmhteam postafiókjában ott van a mail hogy "lécci hívd fel ezt a számot..."!!! Kéne úgy délelõttre idõt kérni holnapra, és úgy 10 személyre... Ha nem adnak vagy nincsenek nyitva szombaton, akkor 20-án megyünk!!!

Mindjárt fölmegy!!! Csak le ne töröljék... : - )

Na hy mindenkinek!!! Igazából most értem haza, mindjárt töltöm föl a file-t!!!

M@TriX
NA!!! Valamelyikõtök nem lökné fel a filet a medaott helyre??? 😉 Itt lógtok neten és nem tudjátok párhuzamban feltölteni? Ejnye-bejnye... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Zeenoo
M@TriX +e

Zeenoo
Igy igaz !

A dicséret Carlost illeti mi csak egy kis részt segitettünk be neki.
Alig pár százalékot, viszont az keményebb dió volt.

Amugy kösz a dicséretet gumikacsa

Mármint a wmhteam mélre ítram!!!

Hy!!! Ítram itt lejjebb, hogy hívd fel õket, de ezt mélben is megírtam!!! Én intézzek mindent??? Tudtommal csoportmunka!!! :-)

M@TriX
mail. 😉 kösz!
ha megvcan akkor szólj már ide 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Carlos
Sir, Yes Sir!!!

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
FireBoY: feldobtad már a másik tárhelyre a cuccot, vagy valaki megtudná csinálni, mert csináltam tárhelyet csak most nincs netem feltölteni. Carlos?

M@TriX
azért én is fordítottam párat 😉
De az oroszlánrész Carlos-t illeti 😉
Mi Zenoo-val csak besegítettünk 😉

Carlos
Ja, jól nyomja, de azt vedd figyelembe, hogy Õ csak 8-at fordított az 56-ból... 😊
Amúgy szerintem a Babba vagy Bubba vagymi az meg olyan, mint a picinyem, kicsim, bébi meg ilyenek.
Azért köszi a dícséretet!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Srácok. Sorry a tegnapért, de csak 5 percre ültem ide, végigolvastam, hogy mi történt, de senki nem írt semmit a meeting-rõl!!!
Most akkor cancel vagy mivan?
Mikor, hol, kik etc???

Amúgy jók lettek a fordítások, amiket itt a kolléga eszközölt lentebb...
Asszem mondtam is, de mondom meginn, a bear (medve), kanadai rendõrt is jelent... 😊

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
mail mennt...

Taptarap
miami-s a legjobb szerintem

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taranov
A megfogalmazás kitûnõ, egyedül a stílus amin még változtatni kellene a fórumozók kellemesebb reakciójáért.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Met
Hajrá kultúra

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Danny
Koszi szepen, akkor megkeresem 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Met
Miaminál van 2 és a Houston felé Miami felõl van egy. Illetv ezeket találtam én.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Danny
Hi! Szeretnek uj kamiont venni, de azt irja hogy meg nincs dealer. Hol lehet dealert felhajtani?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Ok... Nekem 384/64-es adsl-em van... Megoldjuk... [email protected] a mail cím...

M@TriX
ha átküldöm majd a jelszót fel tudnád tölteni a filet, csak mert nekem ISDN van, aztán így is sokat idõzök a neten 😉

M@TriX
de, vagy legalábbis remélem nem nyomtam el 😉