5158
-
#3464 Na már megint eltűnt mindenki??? -
#3462 szőke-pepe: dc -
#3461 Heló.Win 2000-rem van tehát nem az XP a probléma. -
#3459 Nincs mit... -
#3458 KÖSZI SZÉPEN GUMIKACSA!!! -
Danny L #3456 Én sem tudom mit tartalmaz, még nekem sincs meg, mert az én netem is lassú -
#3455 A *.psm file-okkal hogy áltok? Semmi? A levelet nem próbálta senki? (Mégis nekem kell? -
#3454 A *.psm file-okkal hogy áltok? Semmi? A levelet nem próbálta senki? (Mégis nekem kell? -
#3453 Nem én fotóztam, truckpol oldalról szedtem... -
#3451 Yess!
Nagyon kreativ, söt müvészi beállitás :) -
#3450 Kár próbálkozni a magyarításokkal, mert a patch-ekkel együtt nem működik egyik sem... -
#3449 Kár próbálkozni a magyarításokkal, mert a patch-ekkel együtt nem működik egyik sem... -
#3448 -
#3447 Sziasztok.Letöltöttem gmiki-ről a 18 WOS across america magyaarosítását de a magyarítás telepítésekor ezt írja:
Ezt a telepítőcsomagot a Windows Installer nem tudja telepíteni.Telepítsen olyan windows szervízcsomagot amely a windows installer újabb verzióját tartalmazza.
Mit csináljak??
Honnan telepítsem újra ezt az installert?
-
#3446 Küldöm. -
#3445 valaki!! -
#3444 Már mint most az across america-ra gondolok!! -
#3443 Nem tudna küldeni valaki képeket a játékból???
[email protected] -
#3442 Elég konkrét game lesz a rig'n'roll. Természetesen kamionos. Danny L -> Nincs módom letölteni, amit felpakoltál az oldaladra (mert olyan nagy file-hoz lassú a netem...) Írd le légyszi mit tartalmaz!!!
COWEK -> Open GL-en van, úgy is kilép. -
#3441 Mert milyen lessz az a game???Ilyen kamionos??miben lessz más??? -
Danny L #3440 A teljes realizmusig még várni kell egyészen 2004 végéig. Akkor jön ki a Rig 'n' Roll!!! -
#3439 Már tavaly -
#3438 Császtok.Itt a városok már olyanok mint a valóságban?
(pl nagyok, washingtonban ott a fehér ház, New Yorkban az empire street buiding stb... -
Danny L #3437 Most frissítem a lapot. Felkerült két átfestés, meg #3427-esben írt linkről egy-két dolog.
A #3420-as kérdésben feltett kérdésre a válasz: igen. Mégpedig durván két, két és fél éve van a piacon, a Hard Truck 2 tovább fejlesztett változata. Ha esetleg félreértettem volna a kérdést akkor sorry.
18 WoS AA Fan Site -
#3436 tedd át OPENGL-re ott azt írták működik... -
#3434 Szerintem pprogramhiba. Nekem GeForce kártyám van, XP, de mikor a millenium volt fen, akkor is ezt művelte. Rohadtul idegesítő... -
#3433 Szerintem pprogramhiba. Nekem GeForce kártyám van, XP, de mikor a millenium volt fen, akkor is ezt művelte. Rohadtul idegesítő... -
#3429 Lentebb írtam egy angol szöveget. Van benne valami érdekfeszítő. Egyszerűen nem tudok egy fuvart sem elvinni, mert mindig kilép. Nincs rajta semmi extra, csak az 1.10. -
#3428 Ha valaki le tudja tölteni az egész cuccot, mert nekem sok, írja ide, hogy mi az. Másnak is csinál olyat a játék, hogy állandóan kilép? Prism 3d hibát észlelt stb.stb. -
#3427 http://moemoesakuratan.homelinux.net/
itt keressétek. -
#3426 Vissza kell keresnem a címet, de még ma felteszem. -
#3423 Ha valaki még nbem olvasta volna, de bele tud kukkatani a novemberi Gamestar-ba, akkor tegye. ;)
Benne van a szép Magyarosításunk, ajánlva! ;) -
#3422 Kosz :) -
#3421 Még nem! -
#3420 A King of the road kijott mar? -
#3419 Honnan lehet letölteni ezt a szép nagy térképet? -
#3417 ilyenekre nem emlékszek, az eredei térképet használod? -
#3415 Szerinted Torontó amerikához tartozik? -
#3412 Azé má van ez-az a neten... :) -