5158
-
FiReBoY #3512 No kép, no kép... Nem találtam... Csinálni kell de semmi változás szinte... -
FiReBoY #3511 Jah... Én is csak a kamionváltozásokat vettem észre... Csak kamiontuning... De úgy elszabta a kamionom fékjét hogy az na... -
#3510 Képecske nincs róla? -
#3509 Letöltöttem onnan egy hivatkozást, de az csak a kamionokat változtatta. Nem a kinézetet, csak a teljesítményt. Erősebb motorok, váltók, turbo, ez-az és a rendőröknek esélye sincs, még a rusti ellen sem... -
FiReBoY #3508 Valami 1.025-ös térképcsomag kijött...
Majd lefordítom nektek a teljes szöveget, adjatok egy kis időt, amíg kipróbálom... -
#3507 Légyszi írd le, mit találtál, mert angol tudásom nem a legjobb... Azt sem tudtam, mit keressek... -
#3506 A PC Guru következő számának teljes játéka:
Jan.23. Egyébként másért nem nagyon érdemes megvenni... -
FiReBoY #3505 Na ezt olvasgassátok!!!
LINK -
#3504 Neked is! -
#3503 BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Le lehetett tölteni, de nem tudom, él-e még az oldal. -
#3502 Honnan töltötted le a nagy térképet?
Nekem a lenti link nem jön be!!! -
#3501 Ezt le lehet már tölteni???
Csakmert akkor elkezdenék meginn' játszani a játékkal... -
#3500 Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
#3498 Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek! -
#3497 Mehet még? Mert van ám! De nem hiszem, hogy itt a fórumon nem csinált senki se kamion, se pótfestést... -
Danny L #3495 Sziasztok! Hát elfogytak a nyersanyagok? Gumikacsa már nem küldesz nekem átfestéseket sem. Úgy néz ki ez az 18wos is idő előtt befulladt. -
#3494 nekem is ez a gondom -
#3493 -
#3491 Én már meguntam :(( Nem lehet benne elég mindent csinálni és nem sikerült sofőrt felvennem :( -
#3489 engem érdekel a game, csak sehol nem találom -
#3488 Kihalt a net kamionügybe...hol a kezdeti lelkesedés??? -
Bandeeka #3487 Hali!
Vki DC++-on megtudna nekem osztani a gamet? Nembirom sehonnan se megszerezni:( Aki megosztaná nekem az írjon pirvát üzit thx előre is -
#3486 Ja. Azé itt nézz szét:http://ibpro.ikonboard.com/Trucksim/
Ez egy kamionos fórum, Itt azért rengeteg érdekes link van. Ennél konkrétabbat én sem tudok. Talán még a gyártók oldalaival lehet próbálkozni, hátha ott találsz valamit.
-
#3483 Mostanában az across america-ról semmi... -
#3482 Hát remélem, az 1.6 athlonom elég lesz. Bár a geforce2mx kártyám már amúgy is megérett a cserére, de gondolom, hogy majd memóriahegyek kellenek a játékhoz. (Sajnos abból a rettenetes memória árak, meg a rettenetes fizetésem miatt csak 128Mb van, ami már most is kevés.) -
#3481 Csinos képek... de mekkora gép kell hozzá, hogy ilyen szépen lássam a kamionvilágot? -
#3480 Ja. A marha fejemmel nem nyomtam entert a képek között...
-
#3479 szépek, mondjuk arról ne beszéljünk, hogy enyhén szétcsúszott a topic. ;) -
#3478 Néhány friss kép a rignroll-ból (lesznek gyalogosok, legalábbis ha jól látom a 3.képet) Huh, ezt hogy raktam ide... -
#3477 -
#3475 Ja, amilyen f*sz vagyok... -
#3474 MEGIRATTAD????:)))) az a komoly. minek? mé nem nézted meg előbb, hogy milyen? legalább pénzé?
ezért jó a dc.. -
#3473 Ja. Én is negírattam a törzshelyemen, hazavittem, bennem az érzés, hogy "talán most!", Erre feltelepítem és...Hát nem ide való amit akkor elengedtem... Hihetetlen! Ilyet kiadni!? Már a hard truck 1 is sokkal komolyabb volt...6 vagy 7 évvel ezelőtt... -
#3472 . ;) Kössz! -
#3471 rig'n'roll kéne már. várhatunk még rá vagy egy évet:/ addig jön néha 1-2 érdekes próbálkozás, amiket nem tudok mire vélni -
#3470 ez az a játék, amit ici-picit sem ajánlok senkinek. ennél összecsapottabb, szarabb vmit még soha nem láttam -
#3469 Erről ki mit tud? Tudom, hogy Value, de egy árva scrínshotot sem láttam belőle: ;)
-
#3467 Én a vizsgákra készülök, nem is játszok... -
#3466 Helyes!
Hiresek lettünk!!!!! :) -
#3465 ??? Mindenki kamiont tervez?