18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. A legújabb patch most az 1.2-es... De már itt hallottam hogy volt 1.3-as is de letörölték, mert szar volt... Elvileg hétfõn jön az 1.3...

De vehetjük legújabb patchnek a mi magyarításunkat is... : - )
2. Találkoztam már én is olyannal az alap játékban, hogy a piros pont, ami a lerakási helyet jelzi a céglogó alá bújik le... Nemtom hogy neked ez a hibád e...

Taranov
Na hogy áll a magyarítás? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

magus
1. mi a legujabb patch most es honnan lehet leszedni?
2. elvittem kansas city be egy ilyen szart, de hova kell lerakni?

M@TriX
warezcenter esetleg...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

És az1.0-t honnan lehet leszedni?

M@TriX
csak az 1.0-val mûködik tökéletesen...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Azért Tatabányát lévén megyeszékhely, beletehetnétek. Ott lenne a központom.

Sziasztok!
Mondjatok egy 1.2 patch lelõhelyet, mert az 1.1-el a magyarosítással kiszáll.Köszi!!!

M@TriX
"Azért, ha belegondoltok: amerikai autók és kamionok magyar utakon...???!!! "

Azért most nem fogunk nekiállni modellezni 😉
Ezt az egészet úgy nevezném meg, hogy kissé bõvebbb magyarosítás. 😉

M@TriX
ha nem találuk akkor addig az 1.0-ás lesz, de majd én is figyelek, meg aki tud érdeklõdhet a külföldi fórumokon is...

IMYke2.0.0.0
Nos, utánanéztem.
Csak az 1.0-hoz van NoCD törés itt: Gamecopyworld
Az 1.2-es *.def fájljait nem lehet megnyitni - valóban.
A széles net világában sem találtam megoldást.
Viszont számos jó honlapot igen.
Ajánlom ezt (számos érdekes dologgal):Truck Sim Skins
Itt pedig egy jó kis fórum:Truck Sim Fórum

Azért nem adom fel. Kit tudja, lehet hogy tök egyszerû a megoldás. Az 1.2-es local.def header-jében ez található (ami ugye a file karakterisztikáját adja meg, és többnyire utalás a tömörítõ, vagy szerkesztõ eljárásra, programra): 3nK

Na, jóéjt!

Ui:
Azért, ha belegondoltok: amerikai autók és kamionok magyar utakon...???!!! Legalább a pénznem dolgát oldjátok meg! Könnyû ki(át)számolni a dollárt forintra (www.index.hu, alul nap árfolyam)! Ilyen kicsinységgel nem foglalkozotk, miközben szemetszúró, és amúgy megoldhatatlan dolgokkal pedig veszõdtök...? Khm.
És megint csak hangsúlyozom: még nem kötekszem!

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

M@TriX
naná, szinte azon készül 😉

M@TriX
Fõ a nyugalom.
Na majd rendbeteszem itt a dolgokat: 😉
Na:
Wizzard. Akkor meg tudod csinálni még az 1.0-ás def frissítését, azaz a jobban lefordított változatát igaz?
Mert ha igen, akkor nincs semmi gond. Ugyanis akkor terv szerûen megy minden. Hiszen hétfõn vagy kedd reggel v.0.9.9 és aztán Carlos megcsinálja ha rájövünk milyen progival lehet az 1.2-es def.et.
Ha valakinek van NOCD patche az 1.2-es patchez akkor én is felteszem és akkor tudok tesztelni és utánanézni, hogy mivel lehet belenyúlni az 1.2-es .def-be.

FrezeR
bocsi a kérdésért, de a rip verzióhoz is jó a magyarositás?
köszi

zaki
ez kiba. jó kép

WiZZaRD
jah, vaksi vagyok mar😊 hat ahogy gondolod, csak tul tobbfele stilusu lesz a forditas.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

WiZZaRD
milyen kozbelepesrol van szo?

Akkor úgy látom nekem kell közbelépni... WiZZaRD-tól átveszem a feladatot, hisz én is vállaltam a fordítást... Mi lesz konkrétan a feladatom?

WiZZaRD
😞((((( erre nem lesz egyszeruen idom holnap estig! utana meg mar csak 17-en vagyok legkozelebb😞(((

utana szivesen atnezem, de epp eleg lesz holnap estig bezsuppolni a local.def javitgatasat is sajna😞((

foleg ahogy nezem meg ki is van maradva egy par, ez csak 17 utan fog beleferni, de megcsinalom mindenkeppen. Jah Carlos, elkuldhetned esetleg az eredeti nem forditottakat is

Halló!!! Bf-esek!!! Válaszoljatok please!!! 😊

A Fanyûvõ egész nap nyitva van???

Fefe
De van nagyon sok hely

Fefe
Így fejbõl nem tudok

Tudzommal oda járnak a bf-esek... Mi is menjünk oda?

Rincewind
Menjetek a Fanyûvõbe. Igényes, pesti viszonyokhoz képest nem drága, és szoktak ott lenni érdekes társaságok (szerepjátékosok, kártyások, MMORPG-sek) sz'al megszokták már a fura embereket...
Csõ!!!

Választ kérek a #2508-as üzenetre!!!

Fefe

Sumi: szerintem ahogy növekszik a prestiged úgy fogsz találni különleges szállítmányokat

Rincewind
A flancos külsõ mögött mélyhûtött kaja található.
sumi
hali.különleges szállitmányokat hol lehet megtalálni?vagy van valami trükkje a dolognak?még nem találkoztam ilyen szállitanivalóval.

M@TriX
csak kár gondolom nem azt szállít 😊

Szép!!! : - )

M@TriX
á elég igényes 😊

Rincewind
Köszi megtaláltam...

Ki tud olyan helyet Budapesten, ahol le tudunk ülni sörözni/kólázni/koktélozni és tudunk dumálni??? 😊

Fasza... Amúgy is egy pár év múlva euro lesz nálunk...

M@TriX
A dollárra én is gondoltam, csak akkor gázul néz ki, hogy 100.000 egy kamion azt meg nem vállalom be, hogy még az árakat módosítjuk mert az már nemtudom merre van. Mert akkor benzinár meg minden. Ezért gondoltam hagyom. De lehet azt megcsinálom, hogy EURO jelet rakok be. Akkor végülis az árak kb. jók. Szerintetek?

M@TriX
megjött szuper! a tanker is 😉

Carlos
Megy a fordításom Wizzard és MAtrix kollégáknak... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A kamionosok dumájával bajban voltam, és pár nincs kész. 56-ból 8 asszem.
Megvannak a küldetés leírások/nevek is... 😊
Kinek küldjem???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Vannak fordításaim, kinek mennyen lektorálásra???

Þór vígi þessi rúnar

Ha sikerül, akkor októberben még lesz egy tali a 11-én kívül...

WiZZaRD
latom megis 11-ere raktatok a talit...

Megpróbáljuk... Bár nem ígérek semmit, M@TriX tud erre nyilatkozni...

IMYke2.0.0.0
Srácok! A dollárt ugye majd FORINT-ra fogjátok módosítani?
Magyarországon ugyanis az EU-csatlakozás után sem dollárban ($) lesz kiírva a benzin ára a kutakhoz...!

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

: - ) De az... Én a legolcsóbbat 1,13-nak találtam... Hogy hol azt nem tom...

Zeenoo
Piszok benzinkutasok. Ugyanazon a kúton az egyik oldalt 1,25$ az üzemanyag, a másik oldalt 2,32$. Hát nem szemétség?

Ez is jó... Így van... ; - )

IMYke2.0.0.0
Ennél sokkal egyszerûbb a megoldás.
Intézõben jobb klikk az *scs-n, majd "Open with" (Megnyitás ezzel) és a listából kiválasztod a rendszerben lévõ WinRAR-t, és hagyod bepipálva (vagy ha nem volt, akkor most megteszed) az "Always use this program to open these files"-t (Mindig ezzel a programmal nyissa meg ezeket a fájlokat) beállítást.
Ezek után MINDIG meg tudod nyitni a *scs-ket, és jobb klikk rajtuk (Kitömörít ... mappába) és máris ott van minden textúra (is.)
Betömörítésnél - mert ugye azt is lehet - zip-et kell használni, normál tömörítés mellett, a könyvtárstruktúra megörzésével.

Az instaláláskor létrehoz egy aa nevû mappát. Abban van egy base.scs nevû file, amit egy Total Commanderrel tudsz megnyitni. Abban lesz egy pár darab mappa. Nah azok közül a shaders-ben van rengeteg kép. De ajánlatos leszedni a magyarítást, feltelepíteni és azokat átrajzolni, mert akkor biztosan mûködni fog... : - ) Egyéb infóért kérdezz bátran!!! ; - )

Rincewind
Sziasztok!

Szeretnék én is házilag átrajzolgatni magamnak pár textúrát. Hogyan tehetem ezt meg, mert a játék könytárában nem igazán találtam editálható textúrákat.