5158
-
FiReBoY #3240 Hello!!! A WMH TeaM Portál kint vagy a linkek menüben Fan Site-ként!!! Tudfsz róla??? : - ) -
Danny L #3239 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy kell rippelt verzióra patchet felrakni? Nekem nem megy. -
ZorroF1 #3238 atomboy de viszont azért az alkalmazottaknak az a jó kocsi mivel jóval kevesebbe kerül mint a Kenworth T-2000-es és nem sokkal több a fenntartás sőt ha a legjobb cuccokat veszed bele (váltó, motor stb.) akkor egyszerüen az erő több benne , a fenntartás meg éppen hogy nagyobb!!! ez a tuti választás! -
FiReBoY #3237 : - ) -
#3236 Áhh faszod :) -
FiReBoY #3235 Áhh faszom... Így is szar... : - ( -
FiReBoY #3234 Basszus!!! Megtaláltam a módját hogy működjön a parchel a magyarosítás!!! Bár még most tesztelem... -
#3232 Vagy nem mák hanem mákbogár?
poppybug -
#3231 Hmmm Hmmm
Igen ez a mák...
50 esetböl 1-szer bejött már nállam is, de sajnos erre nem lehet alapozni. Ezért irtam, hogy az egyetlen biztos megoldás a peccs -
FiReBoY #3229 Hát ja... Egyenlőre nem találom a moegoldást, hogy hogyan működnének együtt jól... -
ZorroF1 #3226 De azért magamnak a Kenworth T2000-est tartom fent:) már maga a márka miatt is :) pedig a volvo éppen hogy csak kevesebbet tud, de $ be jóval olcsóbb! Na most már ti is tudjátok melyiket éri megvenni :) -
ZorroF1 #3225 A volvo k a legjobbak a végére! ;P
Mivel kevés a fenntartásúk és egész erősek! -
ZorroF1 #3224 .. hát jó te tudod , ha akarsz gamelni . akkor ezt így kell 2 sofőrrel meg a nem mész semmire hiába veszed meg nekik a legdrágább kamcsit! amúgy nem nagy $ veztesség hiszen a régit beszámítják! te tudod én így gamelok és képzeld egy csomo pénzem van már ;) sőt még csőd szélén se nagyon voltam! -
ZorroF1 #3222 Carlos én nem tudom :) gumikacsa írta, én se találtam alapból tuti nincs talán valahonnét lehet hozzá tölteni. -
ZorroF1 #3221 Nem, én anélkül nyomom a magyarosítás miatt! :P ezzel a kis trükkel. -
#3220 És patch sem kell feltétlenül a 2-nél több sofőrhöz, igaz? -
ZorroF1 #3219 Nah én erre azt tudom mondani hogy nekem is volt ilyen hibám patch nélkül akkor úgy oldottam meg hogy ugye felvettem a 3 . sofőrt akkor ugye a 2. és a 3. ugyanaz volt nekem, ekkor felvettem egy másikat a 2. helyett , új kamcsival!! szóval egy komplett új kamcsit ekkor már nem ugyanaz lett a 2 sofőr. nah remélem érhető nekem így sikerült! :P
A csillag mind1! -
#3217 Meglehet, sőt több, mint valószínű, hogy nincs. -
#3216 MErt szerintem nincs! -
#3215 Ez engem is érdekelne :)) -
#3214 Mér' van? -
ZorroF1 #3213 H0l van pályaszerkesztő? :) -
ZorroF1 #3211 :)) én már úgymond végig vittem van 7 bérelt kamionosom dől a pénz meg minden:) már lassan uncsi :) , az a kár hogy a jó kamcsik amik tetszenek azoknak sok a fentartásúk:| ezért olyat nem veszek a bérelt sofőröknek;| túl drága a heti díj. -
#3210 Én addig nem játszom, amíg patch-re nem jön ki a magyarosítás :)) -
#3207 Help! Kéne egy eredeti inditófájl (aa.exe), mert a peccset nem akarja nekem elfogadni, és rippem van... -
Darkboy #3206 Segítsetek! újra raktam a játékot,iszonyúan szaggat, eddig ezt nem csinálta. Előzőleg semmi ilyen nem volt. Melyik patch kell és hogyan? -
#3205 jajaja matrix. mér pofázok mindig előre:/ öcsém tolja, aztán mondta, hogy nyú gémnél már jó. de addigra már mind1 volt:)
thx -
#3203 hát igen, a szokásos oda nem figyelés. Esetleg nézz bele a reame-ben, de az installba is benne van. ;)
A teljes magyarosításhoz új játékot kell indítani... ;) -
#3202 csókolom.
van vmi használható magyarosítás ehez? az az 1.0-ás 7.8 megás van és elég gizda hogy a nagy térképen magyarország van meg magyar városok. uticél is magyar város, viszont ha a térképet nézem drájv közben akkor már chicago meg hasonlók vannak:/ így az életben nem lehet odatalálni -
ZorroF1 #3201 :P mondjunk olyanokat hogy hol van baleset, zsaru stb. -
ZorroF1 #3200 :-))) múlt havi gs ben benne van :) teljes játékként! Különben abbana verzióban nem lehet rádiozni , csak néha dumálnak hozzád de te nem tudsz válaszolni! -
#3199 :)) -
#3198 ez nem egy hivatalos magyarítás, nem kérünk pénzt érte szóval ez egy nem legális vállakozás amúgy sem. ;)
Amúgy meg a readme-be beleírnánk, hogy honnan van ;) -
ZorroF1 #3197 sima hurd truck= Hurd truck 18 wheels of steel
Gs= Gamestar
... -
ZorroF1 #3196 Khm .. lehet:) nem tudom de király ami a sim hurd truckban van. De azt gondolom ingyen nem is engednék hogy át tegyük .. kéne engedélyt kérni gs től. -
#3195 NEm tudom, én Sidewinder Precision 2-vel játszom, és tökéletesen működik minden. -
#3193 Szerintem is!!! -
#3192 De jó lenne, ha csinálnátok :) -
#3191 Akkor nem csinálunk saját rádiózást? -
#3190 videot hol lattal, mert arra kivancsi lennek en is...