18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyankor mit kell tenni ha bevételem semmi csak kiadásom van,pedig nekem kíirja ,hogy kapom a pénzt érte.Valamint csak 2 munkást lehet felvenni mert ha felvezek egy 3.-at,azt a sofõrt rakja rá aki a 2.-on még ha mást bérelek is rá,mindig ugyanaz lesz 2. és a 3.!
Valami 5let!!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ebben a szószerkezetben a bear szó (medve) kanadai rendõrt jelent!!! 😊 Bár ezzel sem lettem kisegítve... 😊
Þór vígi þessi rúnar
-Throwing all you bubba's out there the 3's and 7's.
-We've got a bear in the grass up ahead, go ahead and back it down.
-There's a full blown bear shooting tailpipes a few yardsticks ahead of ya...back it on down, hand.
-We've got the hammer down and stepping on.
-We got a clean shot, Bubba, lay the hammer down.
-Just look out for that crotch rocket cowboy and you'll be fine.
-Got an alligator in the granny lane slowing things down.
-We've got a lot of the white stuff up ahead, might want to back it down.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
2. Carlos: meg tudod csinálni a többi rádiózást? Ha nem akkor másold már be ide a kritikus mondatokat és akkor itt lefordítja valaki 😉
3. Hát igen. AMS!! Megvan a forrásfájl nálad, ha igen akkor írd már át km/h-ra, ha nincs akkor jelezd.
4. Hát ezzel lehet nem tudok mit csinálni, de belemászok majd. Már annyira ismertem az egész játék forrását, hogy csak na 😉
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
De ne csak rám gondolj majd 😊))
Jó munkát!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Uj játék kezdetekor ezzel a gombal kell inditani: ? LEJÁTSZÁS ? = Javaslat : Játék inditás
- A rádiózásban több szöveg nincs leforditva
-Külsö nézetben a kilóméterórán ez olvasható : ? Kph ? = helyesen Km/h
Érdekesség :
Legyél az ország királya játékmódban csak Bécs 😊 Választható induló városnak .
Ennyi igy hirtelen . Amikröl tudtatok azért bocs.
Egyébként ha senki sem ir az aszt jelenti hogy jó a cucc
MaTriX mivel nekem nem mûxik a tar.hu ezért elküldtem a mailedre a képet
Érdemesebb lenne inkább kipróbálni azt az X-et ott fen a jobb felső sarokban!!!
össz vissz 10 mega?
Kedves M@TriX Tudom hogy sok a baj velem de megint reklamálni szeretnék. Elirtad a nevem én ugyanis Zeenoo -nak irom és nem 00. BOCS a reklamációért.
Aztán az 1.0-ra lesz egy kis meglepetésem is, hogy Imike-nek is békessége legyen 😉
Úgyhogy nem fogom megkapni...
Mit írtál???
Az új mélem holnap lesz érvényben...
Þór vígi þessi rúnar