5158
  • FiReBoY
    Hello!!! A WMH TeaM Portál kint vagy a linkek menüben Fan Site-ként!!! Tudfsz róla??? : - )
  • Danny L
    Sziasztok!
    Tudja valaki, hogy kell rippelt verzióra patchet felrakni? Nekem nem megy.
  • ZorroF1
    atomboy de viszont azért az alkalmazottaknak az a jó kocsi mivel jóval kevesebbe kerül mint a Kenworth T-2000-es és nem sokkal több a fenntartás sőt ha a legjobb cuccokat veszed bele (váltó, motor stb.) akkor egyszerüen az erő több benne , a fenntartás meg éppen hogy nagyobb!!! ez a tuti választás!
  • FiReBoY
    : - )
  • Taranov
    Áhh faszod :)
  • FiReBoY
    Áhh faszom... Így is szar... : - (
  • FiReBoY
    Basszus!!! Megtaláltam a módját hogy működjön a parchel a magyarosítás!!! Bár még most tesztelem...
  • Zeenoo
    Vagy nem mák hanem mákbogár?

poppybug
  • Zeenoo
    Hmmm Hmmm

Igen ez a mák...
    50 esetböl 1-szer bejött már nállam is, de sajnos erre nem lehet alapozni. Ezért irtam, hogy az egyetlen biztos megoldás a peccs
  • FiReBoY
    Hát ja... Egyenlőre nem találom a moegoldást, hogy hogyan működnének együtt jól...
  • ZorroF1
    De azért magamnak a Kenworth T2000-est tartom fent:) már maga a márka miatt is :) pedig a volvo éppen hogy csak kevesebbet tud, de $ be jóval olcsóbb! Na most már ti is tudjátok melyiket éri megvenni :)
  • ZorroF1
    A volvo k a legjobbak a végére! ;P
    Mivel kevés a fenntartásúk és egész erősek!
  • ZorroF1
    .. hát jó te tudod , ha akarsz gamelni . akkor ezt így kell 2 sofőrrel meg a nem mész semmire hiába veszed meg nekik a legdrágább kamcsit! amúgy nem nagy $ veztesség hiszen a régit beszámítják! te tudod én így gamelok és képzeld egy csomo pénzem van már ;) sőt még csőd szélén se nagyon voltam!
  • ZorroF1
    Carlos én nem tudom :) gumikacsa írta, én se találtam alapból tuti nincs talán valahonnét lehet hozzá tölteni.
  • ZorroF1
    Nem, én anélkül nyomom a magyarosítás miatt! :P ezzel a kis trükkel.
  • Taranov
    És patch sem kell feltétlenül a 2-nél több sofőrhöz, igaz?
  • ZorroF1
    Nah én erre azt tudom mondani hogy nekem is volt ilyen hibám patch nélkül akkor úgy oldottam meg hogy ugye felvettem a 3 . sofőrt akkor ugye a 2. és a 3. ugyanaz volt nekem, ekkor felvettem egy másikat a 2. helyett , új kamcsival!! szóval egy komplett új kamcsit ekkor már nem ugyanaz lett a 2 sofőr. nah remélem érhető nekem így sikerült! :P
    A csillag mind1!
  • Taranov
    Meglehet, sőt több, mint valószínű, hogy nincs.
  • Carlos
    MErt szerintem nincs!
  • Taranov
    Ez engem is érdekelne :))
  • Carlos
    Mér' van?
  • ZorroF1
    H0l van pályaszerkesztő? :)
  • ZorroF1
    :)) én már úgymond végig vittem van 7 bérelt kamionosom dől a pénz meg minden:) már lassan uncsi :) , az a kár hogy a jó kamcsik amik tetszenek azoknak sok a fentartásúk:| ezért olyat nem veszek a bérelt sofőröknek;| túl drága a heti díj.
  • Taranov
    Én addig nem játszom, amíg patch-re nem jön ki a magyarosítás :))
  • cSuwwi
    Help! Kéne egy eredeti inditófájl (aa.exe), mert a peccset nem akarja nekem elfogadni, és rippem van...
  • Darkboy
    Segítsetek! újra raktam a játékot,iszonyúan szaggat, eddig ezt nem csinálta. Előzőleg semmi ilyen nem volt. Melyik patch kell és hogyan?
  • 12346
    jajaja matrix. mér pofázok mindig előre:/ öcsém tolja, aztán mondta, hogy nyú gémnél már jó. de addigra már mind1 volt:)
    thx
  • M@TriX
    hát igen, a szokásos oda nem figyelés. Esetleg nézz bele a reame-ben, de az installba is benne van. ;)
    A teljes magyarosításhoz új játékot kell indítani... ;)
  • 12346
    csókolom.
    van vmi használható magyarosítás ehez? az az 1.0-ás 7.8 megás van és elég gizda hogy a nagy térképen magyarország van meg magyar városok. uticél is magyar város, viszont ha a térképet nézem drájv közben akkor már chicago meg hasonlók vannak:/ így az életben nem lehet odatalálni
  • ZorroF1
    :P mondjunk olyanokat hogy hol van baleset, zsaru stb.
  • ZorroF1
    :-))) múlt havi gs ben benne van :) teljes játékként! Különben abbana verzióban nem lehet rádiozni , csak néha dumálnak hozzád de te nem tudsz válaszolni!
  • Taranov
    :))
  • M@TriX
    ez nem egy hivatalos magyarítás, nem kérünk pénzt érte szóval ez egy nem legális vállakozás amúgy sem. ;)
    Amúgy meg a readme-be beleírnánk, hogy honnan van ;)
  • ZorroF1
    sima hurd truck= Hurd truck 18 wheels of steel
    Gs= Gamestar
    ...
  • ZorroF1
    Khm .. lehet:) nem tudom de király ami a sim hurd truckban van. De azt gondolom ingyen nem is engednék hogy át tegyük .. kéne engedélyt kérni gs től.
  • Taranov
    NEm tudom, én Sidewinder Precision 2-vel játszom, és tökéletesen működik minden.
  • Carlos
    Szerintem is!!!
  • Taranov
    De jó lenne, ha csinálnátok :)
  • Carlos
    Akkor nem csinálunk saját rádiózást?
  • WiZZaRD
    videot hol lattal, mert arra kivancsi lennek en is...