18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Charly
A 0.9.9 müködik a 1.2patch alatt?

Carlos
mit?

Þór vígi þessi rúnar

Balusz
És nem lehet valahol ingyért le szedni??

Érdemesebb lenne inkább kipróbálni azt az X-et ott fen a jobb felső sarokban!!!

Balusz
ÉS MIKOR LESSZ 1.0???😊))))

Érdemesebb lenne inkább kipróbálni azt az X-et ott fen a jobb felső sarokban!!!

WiZZaRD
na byez mindenkinek, jol indul ez az utazgatas, lazam van, faj a torkom...ami kell...
sokmindenrol fogok lemaradni😞

tsao!
😊))

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

zaki
1ébként nagyon jóra sikerült átalakítani a gamet, csak gratulálni tudok, bár én a városnevekkel nem értek 1et. tudom, hogy a valódi térkép alapjául lett +oldva, de akkoris, szerintem jobb lenne, ha valami nagyvárosok lennének benne (Budapest, Pécs, Kaposvár, Debreden, Gyõr, Miskolc stb..). nem is lenne baj, ha össze-vissza lennének a városok a térképen, de ez az én véleményem

zaki
hát nálam valami nem jó, kb 10-15 perc játék után, kidob a desktopra már másodszorra...

zaki
na én már fel is telepítettem, most megyek zuhanyozni, utána kipróbálom, és beszámolok róla, hogyan tetszett nekem 😊

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
kkkkkirájö már töltöm is...

M@TriX
Naszóval mûködõ installerrel 😉
fennt van a v0.9.9
Letöltés

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Bocs fiúk, még szoknom kell az ilyen installer csinálást sorry 😉
AKI leszedte légyszi szedje újra.
Már töltõdik fel a mûködõ installeres.
Persze aki leszedte és tud másolni annakl nem kell. A héten úgyis megjelenik az 1.0

M@TriX
hmmm. mindjárt nézem...

sanzik
nekem is oda rakta..
cenobite
Oké, megvan! 😊

gamertag: kenobita

cenobite
Sziasztok! Megtaláltam ugyan a base.scs file-t, de nem találom a kamion+trailer textúrákat. Milyen kiterjesztésben vannak? .png? Vagy melyik könyvár pontosan? Elõre is köszi a válszt!

gamertag: kenobita

Felfedeztem egy érdekességet. Amikor telepíteni akarom, akkor beállítom hogy hova tegye erre nem oda teszi. Itt a példa: C:/Documents & Setting/FiReBoY/Dokumentumok/18 WoS Acroos America - ezt választom ki erre a C:/Documents & Settings mappába teszi... Érdekes...

De azt látom M@TriX hogy nem írtad oda az én nevemhez hogy a WMH TeaM alapítója és a WMH TeaM Portál fõszerkesztõje... Na mindegy... Legalább is a telepítõben nincs átírva...

Jah!!! Már föl is tettem a WMH TeaM Portálra a frissítést!!!

Ha fönt volt a régi magyarítás akkor nem kell új játékot kezdeni ugye?

Met
Azt hogy lehet?
Vagy hol van egy magyar nyelvû leírás?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Figyi!!! A beta letörlõdött?

M@TriX
ok 😉

M@TriX
érdemes onnan indítani vállakozást 😉

WiZZaRD
nyugalom, ahogy ujra itthonleszek mindent amit csak lehet precizen leforditok, megcsinalok!

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Természetesen!!! : - )

Met
Irány Miami😊

M@TriX
Miami (Lugoj)-nál kettõ, Szombathely...

M@TriX
bugokat fireboy-nak, hogy ki tudja tenni a honlapra. OK FireBoY?

Met
Akkor nincs összefüggésben a prestige-emmel.
Azt lehet tudni, hogy éppen hol vannak a kereskedõk?

M@TriX
Itt a v0.9.9 😉
18wosah_v0_99.exe

M@TriX
7.6

Hány MB?

M@TriX
Na majd aki hozzászólt a gaméhoz az nézze a Credits.et és a Readme-t. Várom a bugokat is amit csak tudtok. De ne olyat, hogy nem IFA megy az utakon 😉

M@TriX
Most töltõdik felfele a file. 😉 a v0.9.9

Mikor mászkálsz az országban fogsz találni kereskedõket, ahol elõl ki vannak állítva kamionok. Oda bemész és máris tudsz venni...

Mikor jön? Mert én feltenném az oldalra, de nem leszek itthon, mert megyek a Fanyûvõbe. De aztán hazajövök. Kicsit lógok a suliból... : - )

Met
Hello!

Hol tudok másik kamiont venni?

M@TriX
nem, Carlos ez az a USER aki nem olvasta el hogy hova kell installni a játékot 😉
Már ne tedd fel, mert nemsokára itt a v0.9.9...

Carlos
1.0, kezdj új játékot!!!

Þór vígi þessi rúnar

FrezeR
na most akkor hogy van ez a magyaritás?😊 feltettem de ugyanugy maradt minden angol..az alap 1.0-as exe-m van, azzal nem megy? vagy mi a szösz?
köszi

Carlos
8 kimaratt az 56-ból...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
zeenoo ???

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
a radiókat 😉
Nem tudod a srác nevét a ki a kmórákat csinálta?

Carlos
mit csináltam meg hébe-hóba... 😊

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
igaz már megnéztem. sajna, de Carlos elkészítette úgy ahogy.
Az 1.0-ába már benne lesz teljesen de már most is némelyik magyar.
Ki az a srác aki a kmórákat csinálat????

Carlos
:-)

Þór vígi þessi rúnar

: - (

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar