5158
  • Carlos
    Váza, majdha találsz több kamion boltot!!!
  • mafiahq
    azért ennyire nem kell hülyének nézni nem megy lejebb mivel 4 kamcsi közül válogathatok és azt kérdeztem hogy mikor lesz több?
  • FiReBoY
    A kamion vásárlásakor ott van egy görgető sáv, ott lehet mászkálni a kamionok közöt...
  • FiReBoY
    WMH TeaM Portál
    A főoldalon van egy olyan cikk Carlos jóvoltából, hogy Rádió. Ha azt elolvasod, megtudod, hogy hogy kell bele más zenét rakni... : - )
  • mafiahq
    most már igen! Most jó is hogy újra kezdtem , de viszont csak 4 kamcsit vehetek, mikor lesz nagyobb kínálat ?
  • Taranov
    SEGÍTSETEK MÁR PLS!!!
    Nem tudom hogy kell vezetőt bérelni, mikor új kamiont akarok venni azt írja, hogy nincs megfelelő vezetőm :((

PLS, HELP!!!!!
  • Taranov
    Új játékot kell kezdened, hogy magyar városnevek legyenek a térképen is.
  • Met
    Az útjelző táblákról, hogy lehet eltüntetni a magyar városneveket? Mert a térképen meghagytam az igazi városneveket de a táblákon meg magyarosodott.
    Elég nehéz megjegyezni, hogy Kiskunhalas tulajdonképpen Chicagó vagy nem is az ?:)
  • Met
    Kezdtél új játékot?
  • Taranov
    :(( Aha, én akkor kezdek egy új játékot most, próbálok venni utána sofőrt.
  • mafiahq
    zzz ez tök könnyü veszel 1 kamcsit és van hozzá valami hide gomb vagy mi a neve akkor kiválasztod a sofőrt és kész hát ez a legegyszerübb az egészben:D mondjunk kamiont ne felejts el venni , de én most nem is tudok mivel feltettem a magyarosítást és eccerüen nem enged:(
  • Taranov
    :)) És ha veszel egy másik kamiont, akkor ahhoz egy sofőr is jár, vagy azt külön kell szerezni?
    Ha külön kell, akkor hogyan?
  • Taranov
    Hogy kell sofőrt felvenni?
  • Taranov
    :))))
  • mafiahq
    Király , ez a magyarosítás , de van egy probléma nálam amióta feltettem nem tudok sofőrt felvenni , se új kamcsit venni eccerüen semmilyen kamion nem enged venni :| másnak is van ilyen hibája?

Amúgy nagyon jó a magyarosítás!
  • FiReBoY
    Szerintem mindenképpen...
  • mafiahq
    Ja a másik kérdés meg mikor éri meg sofőrt alkalmazni?
  • mafiahq
    kössz!
  • FiReBoY
    Mi a fazs van???
  • FiReBoY
    De új játék indításánál lehet választani módot... Ott lehet olyat is választani, ami időre megy...
  • FiReBoY
    igen... : - )
  • mafiahq
    Hy! figyu megvan az accross america ,na de a sima 18WoS-ben időre ment itt meg nem számol sehol semmit! itt mindegy mennyi idő alatt érsz el a célig?
  • FiReBoY
    Na mi van? Megint nem lesz találka?
  • FiReBoY
    :-)
  • FiReBoY
    Egyenlőre most nincsen aktív pacth fönt neten...
  • FiReBoY
    Passz... A magyarosítás csak patch nélkül működik egyenlőre...
  • Taranov
    Honnan tölthető le a patch?
  • IMYke2.0.0.0
    1.8 Patch nem tölthető le a régi linkről!
    Új hely?

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • Carlos
    Rakjátok fel a pecseket (1.8) és nem lesz gond a kamion vásárlással. Amúgy az 1.2 javította!!!
  • M@TriX
    akkor menj free ride-ba. Ott nem csak verseny van lehet nyugiba fuvarozni ;)
  • FiReBoY
    Figyelem!!! Kérek minden WMH TeaM Portál admin-t, hogy regisztráljon egy ugyanolyan nicknevet sima userként!!! Köszönöm!!!
  • Taranov
    Gyermekek, segítség!!!
    Én ezzel a játékkal nem tudok játszani :))
    Ma játszottam 3 órát, utolsó voltam végig, pedig tepertem mint állat, a presztízsem is rossz volt, nem tudom hogy kell felvenni alkalmazottat, vettem egy másik kamiont kölcsönből, de a régi eltűnt meg ilyesmi.
    A megtett km is a legkisebb volt nekem és a begyűjtött pénz is, pedig tepertem mint állat, végig 90-100-zal.

Segítsetek pls!
  • FiReBoY
    : - )
  • FiReBoY
    Mégsem kell újra regelni!!! Megoldottuk a problémát!!!
  • FiReBoY
    Mégsem kell újra regelni!!! Megoldottuk a problémát!!!
  • FiReBoY
    Figyelem!!! A WMH TeaM Portálon most folyik az átalakítás legnagyobb része, ezért ne csodálkozzatok, ha hülyeségeket találtok!!! És a régi regisztrációk kitörlődtek!!! Úgyhogy lehet újra regelni majd!!!
  • FiReBoY
    Lurdy... Elvileg...
  • WiZZaRD
    koszike:))), mindjart be is pakolom:))))
    es a campona lesz vasarnap?
  • FiReBoY
    Ha kell, akkor itt a WMH TeaM-es logód!!!
  • FiReBoY
    Nem volt tali, de vasárnap ha minden jól megy lesz...