5158
-
#3143 Váza, majdha találsz több kamion boltot!!! -
#3142 azért ennyire nem kell hülyének nézni nem megy lejebb mivel 4 kamcsi közül válogathatok és azt kérdeztem hogy mikor lesz több? -
FiReBoY #3141 A kamion vásárlásakor ott van egy görgető sáv, ott lehet mászkálni a kamionok közöt... -
FiReBoY #3140 WMH TeaM Portál
A főoldalon van egy olyan cikk Carlos jóvoltából, hogy Rádió. Ha azt elolvasod, megtudod, hogy hogy kell bele más zenét rakni... : - ) -
#3139 most már igen! Most jó is hogy újra kezdtem , de viszont csak 4 kamcsit vehetek, mikor lesz nagyobb kínálat ? -
#3136 SEGÍTSETEK MÁR PLS!!!
Nem tudom hogy kell vezetőt bérelni, mikor új kamiont akarok venni azt írja, hogy nincs megfelelő vezetőm :((
PLS, HELP!!!!! -
#3135 Új játékot kell kezdened, hogy magyar városnevek legyenek a térképen is. -
#3134 Az útjelző táblákról, hogy lehet eltüntetni a magyar városneveket? Mert a térképen meghagytam az igazi városneveket de a táblákon meg magyarosodott.
Elég nehéz megjegyezni, hogy Kiskunhalas tulajdonképpen Chicagó vagy nem is az ?:) -
#3133 Kezdtél új játékot? -
#3132 :(( Aha, én akkor kezdek egy új játékot most, próbálok venni utána sofőrt. -
#3131 zzz ez tök könnyü veszel 1 kamcsit és van hozzá valami hide gomb vagy mi a neve akkor kiválasztod a sofőrt és kész hát ez a legegyszerübb az egészben:D mondjunk kamiont ne felejts el venni , de én most nem is tudok mivel feltettem a magyarosítást és eccerüen nem enged:( -
#3130 :)) És ha veszel egy másik kamiont, akkor ahhoz egy sofőr is jár, vagy azt külön kell szerezni?
Ha külön kell, akkor hogyan? -
#3128 Hogy kell sofőrt felvenni? -
#3127 :)))) -
#3126 Király , ez a magyarosítás , de van egy probléma nálam amióta feltettem nem tudok sofőrt felvenni , se új kamcsit venni eccerüen semmilyen kamion nem enged venni :| másnak is van ilyen hibája?
Amúgy nagyon jó a magyarosítás! -
FiReBoY #3125 Szerintem mindenképpen... -
#3124 Ja a másik kérdés meg mikor éri meg sofőrt alkalmazni? -
#3123 kössz! -
FiReBoY #3122 Mi a fazs van???
#3118 -
FiReBoY #3121 De új játék indításánál lehet választani módot... Ott lehet olyat is választani, ami időre megy... -
FiReBoY #3120 igen... : - ) -
#3119 Hy! figyu megvan az accross america ,na de a sima 18WoS-ben időre ment itt meg nem számol sehol semmit! itt mindegy mennyi idő alatt érsz el a célig? -
FiReBoY #3118 Na mi van? Megint nem lesz találka? -
FiReBoY #3117 :-) -
FiReBoY #3115 Egyenlőre most nincsen aktív pacth fönt neten... -
FiReBoY #3114 Passz... A magyarosítás csak patch nélkül működik egyenlőre... -
#3112 Honnan tölthető le a patch? -
#3111 1.8 Patch nem tölthető le a régi linkről!
Új hely?
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
#3110 Rakjátok fel a pecseket (1.8) és nem lesz gond a kamion vásárlással. Amúgy az 1.2 javította!!! -
#3108 akkor menj free ride-ba. Ott nem csak verseny van lehet nyugiba fuvarozni ;) -
FiReBoY #3107 Figyelem!!! Kérek minden WMH TeaM Portál admin-t, hogy regisztráljon egy ugyanolyan nicknevet sima userként!!! Köszönöm!!! -
#3106 Gyermekek, segítség!!!
Én ezzel a játékkal nem tudok játszani :))
Ma játszottam 3 órát, utolsó voltam végig, pedig tepertem mint állat, a presztízsem is rossz volt, nem tudom hogy kell felvenni alkalmazottat, vettem egy másik kamiont kölcsönből, de a régi eltűnt meg ilyesmi.
A megtett km is a legkisebb volt nekem és a begyűjtött pénz is, pedig tepertem mint állat, végig 90-100-zal.
Segítsetek pls! -
FiReBoY #3104 : - ) -
FiReBoY #3103 Mégsem kell újra regelni!!! Megoldottuk a problémát!!! -
FiReBoY #3102 Mégsem kell újra regelni!!! Megoldottuk a problémát!!! -
FiReBoY #3101 Figyelem!!! A WMH TeaM Portálon most folyik az átalakítás legnagyobb része, ezért ne csodálkozzatok, ha hülyeségeket találtok!!! És a régi regisztrációk kitörlődtek!!! Úgyhogy lehet újra regelni majd!!! -
FiReBoY #3100 Lurdy... Elvileg... -
#3099 koszike:))), mindjart be is pakolom:))))
es a campona lesz vasarnap? -
FiReBoY #3098 Ha kell, akkor itt a WMH TeaM-es logód!!!
-
FiReBoY #3097 Nem volt tali, de vasárnap ha minden jól megy lesz...