5158
  • Kit--Kat
    ugye a Voga is volt?
  • gumikacsa
    Ha valaki szereti a Bumerángot, felvettem a multkor a 24 órásat. Csak sajna WMA formátum
  • gumikacsa
    Truckpol által készített riport első mondata:

Pavel, nagyon köszönöm, hogy elfogadtad a meghívást és így tisztázhatunk néhány kérdést a SCS Software által EZ ÉVBEN MEGJELENŐ játékkal kapcsolatban
  • zoszt
    Én is így szoktam gondlkodni. Csak néha rámjön a hoppáré, és akkor már a tegnap is késő.
  • M@TriX
    ha Across America, akkor ogg, úgy emléxem, ugyanis azért nem másolgattam be magamnak zenét, mert nem volt kedvem oggozni. ;)

De azért nézd meg wav-val aztán verhetem a fejem a falba. ;)

De amúgy az egy jó 5let, hogy fogod a Vice city vagy a GTA3 rádióit, és ogg ba nyomod és akkor el vagy látva zenével rendesen...
  • Vlala #4153
    Thanx. Oggot nem hiszem, hogy tudnék konvizni, de wavval kipróbálom.
  • M@TriX
    azt mondják még sokminden hátra van, szóval készüljünk úgy, hogy jövőre aztán legfeljebb örülünk ;)
    Jobb mintha készülünk aztán meg szívunk. ;)
  • zoszt
    Remélem azért még az idén kijön.
  • M@TriX
    "talán"
  • Bucser
    VAnnak olyan fuvarok amik az elején lehetetlenség határát súrolják.... értelemszerűen azokat nem kell elvállalni csak ha jobb gép lesz alattad:)
  • robotnyk
    úgy tűnik új 18WoS is csak jövőre lesz :(
  • gumikacsa
    Ha jól emlékszem, nem MP3 koll, hanem WAV, vagy OGG.
  • Vlala #4146
    Ha úgy érted, hogy a fuvarra szánt időd jár le:
    Nekem kezdetben az jött be, hogy olyan fuvart kerestem, amire bőven van idő. Ezeket onnan lehet megismerni, hogy kevesebb pénz jár értük. Kis idő után beleérzel a kamion lelkébe, vállalhatsz hajtósabb fuvart is.
    Valaki leírnán nekem, hogy hogyan kell MP3-at tenni "Élet 18 keréken" alá? Ott a Msuic könyvtár, van benne egy szláv nyelvű txt, amiből egy szót sem értek... Ha mellémásolom a zenéimet, semmi.
    Nevezetesen a Hard Truck 2 zenéit szeretném betenni (asszem 96 bps) lehet, hogy túl kicsi a bps-e? Konvizzam át, úgy műxeni fog?
  • M@TriX
    nyomni kell a gázt. ;)
  • ten155
    Sziasztok!
    Aruljatok el legyszi, hogy mi a titka annak, hogy az ember idoben le tudjon szallitani egy fuvart!! Mar jo nehanyszor probalkoztam, de feluton mindig lejar az idom. Mitol lehet ez?? Valami vedelem??
  • gumikacsa
    Gyorsabb voltál
  • gumikacsa
    Sza!

Van egy Seatle felett a 90-esen; San Franciscoban bent a városban; Houston után a 10-esen Miami felé; Miamiban a hurokban; Miamibból kifelé az 1-es főúton; New Yorknál a 70-esen; Meg asszem a 80-ason középtályban;
  • zoszt
    Miami környékén kettő is van. Ha 37 oldalt visszamész az #509-es hozzászólásnál találsz idevágó képet is. :-))
  • GyaxyBoy
    Hi All!

Egy kis segítséget kérek! Hol vannak a Kamion piacok ahol lehet vásárolni Kamionokat! Mert eddig csak 1et találtam a Los Angelesből kijövő 40es úton van!

Kérnék ebben segítséget! Köszi mindenkinek aki ír legalább 1et mindenkitől!
  • gumikacsa
  • gumikacsa
    Egy fórumon azt mondták, ha lehetne, már bizos csinált vola valaki hozzá valamit. Én is próbáltam, de csak néhány szöveget sikerült átírni magyarra.
  • ILLNeo
    10.04!
    A Kotr game-t senki nem tudja editálni? Senki nem foglalkozik ezzel? Vagy nem lehet? Mert én nem tudtam.
  • gumikacsa
    Remélem...
  • M@TriX
    az írják, hogy az Across America editorjának elértek a határáig és nem tudták kivitelezni ezt az addont.

Nem túl jó hír, hogy az addon nyelve is német lesz.

Szóval arról nem írtak, vagy elkerülte a figyelmemet, hogy mikortól fejlesztik, mondjuk mivel már anno elkezdték fejleszteni így lehet a modellek meg egyéb beimportálnivalók egy része már kész...

Lehet beszéltek a fejlesztőkkel, hogy megtudják-e csinálni. Sztem nem a vakvilágba fejlesztenek majd.
  • gumikacsa
    Ja, a germanroados riportról van szó #4133
  • gumikacsa
    Erre nem tud senki válaszolni?

1.) Azt írják, hogy már készítik, vagy ezt csak tervezik, hogyha megjelenik, megcsinálják hozzá?

2.) Ha már készítik, akkor ahoz tudniuk kell mindent a rig n roll-ról, és meg kell hogy legyenek nekik a szükséges programok, amit az Softlab használ (ezt azért erősen kétlem)

3.) Ha csak tervezik, és a játék megjelenése után kezdenek hozzá, még akkor is szükségük lesz a programoka. Mi van, ha a játék nem lesz mod-olható?

4.) Bár szerintem marketing szempontból viszont nem lenne hülyeség, ha már megjelenéskor letölthető lenne, sztem, sokkal jobban vennék a játékot, németbe+ a környékén
    (mivel ugye csak akkor lehetne használni, ha fent van az eredeti RNR).

Ebben a témában nincs semmi a riportban?
  • gumikacsa
    Ja, de az ellenfelek padlógázzal mennek, mégsem borulnak fel...
  • Bucser
    King of the road-ban nekem annyi bajom, volt, hogy viszonlag gyorsan végig lehetett csörtetni az útonalakon+ egy két nagyon elszállt terep is volt... mint pl a legdélkeletebbi város azalapverzióban. Sivatag közepin egy barikádváros 1 helyen lehet be és kimenni és nó út körülötteéés ha kicsit nagyobb rössel érkezik az ember percenként fejreugrik a vontató:)
  • gumikacsa
    És a házilag kreált váltóval a legállatabb
  • Danny L
    Hát pedig a KotR egy nagyon kis fasza game és máig is az. Volt egy nyár amikor éjjel-nappal azzal játszottam és még máig néha játszom vele (mármint a KotR-ral).
  • arty
    hát, ha a kotr szted nem volt jo, akkor itt se találsz majd semmit ami teccik ;)
  • gumikacsa
    Még mindig a kotr a legjobb.:) Ezek full mások, egyesek szerint jobbak.
  • gercse
    Hali!!Annyit szeretnék megtudni a játékrol hogy mennyire életszerü ill hasonlit-e még az anno kiadott king of the road-hoz??Mert az nagyon tré egy game volt!!itt mekkorák a megtett távolságok feladatok mennyire nehezek!!és mennyire realisztikusak a kamionok!!!! King of the road MAN F2000 19.403
  • gumikacsa
    Még valami, a Germanroads-os riportal kapcsolatban:

1.) Azt írják, hogy már készítik, vagy ezt csak tervezik, hogyha megjelenik, megcsinálják hozzá?

2.) Ha már készítik, akkor ahoz tudniuk kell mindent a rig n roll-ról, és meg kell hogy legyenek nekik a szükséges programok, amit az Softlab használ (ezt azért erősen kétlem)

3.) Ha csak tervezik, és a játék megjelenése után kezdenek hozzá, még akkor is szükségük lesz a programoka. Mi van, ha a játék nem lesz mod-olható?

4.) Bár szerintem marketing szempontból viszont nem lenne hülyeség, ha már megjelenéskor letölthető lenne, sztem, sokkal jobban vennék a játékot, németbe+ a környékén
    (mivel ugye csak akkor lehetne használni, ha fent van az eredeti RNR).

Ebben a témában nincs semmi a riportban?
  • M@TriX
    Rig Roll-ban lesz, a 18WoS3-ban eddig úgy tűnik nem lesz, de még lehet...

én siklottam el felette..
  • gumikacsa
    De a vasúti átjárós ügy végére pontot tehetnénk, mert amit zoszt fordított, abban úgy van, hogy nem lesznek, amit te, abban pedig lesznek? íMelyik a helyes?
  • M@TriX
    jaja, persze, nem problem, csak nem akartam egy nyers fordítást, mert akkor egyes embereknek az a baja, hogy miért csak egy az egybe fordítjuk. ;)
  • gumikacsa
    +v
  • gumikacsa
    Te szerzeményed a cikk??? Bocsika...Nem úgy értettem, csak nekem az oldalra a riport pontos fordítása kellett.
    (-Vajon kié az a hatalmas ízfejű gyerek?
    -Az enyém.
    -Jelzem, jól ál neki.)
  • M@TriX
    köszi