5158
-
#4158 ugye a Voga is volt? -
#4157 Ha valaki szereti a Bumerángot, felvettem a multkor a 24 órásat. Csak sajna WMA formátum -
#4156 Truckpol által készített riport első mondata:
Pavel, nagyon köszönöm, hogy elfogadtad a meghívást és így tisztázhatunk néhány kérdést a SCS Software által EZ ÉVBEN MEGJELENŐ játékkal kapcsolatban -
zoszt #4155 Én is így szoktam gondlkodni. Csak néha rámjön a hoppáré, és akkor már a tegnap is késő. -
#4154 ha Across America, akkor ogg, úgy emléxem, ugyanis azért nem másolgattam be magamnak zenét, mert nem volt kedvem oggozni. ;)
De azért nézd meg wav-val aztán verhetem a fejem a falba. ;)
De amúgy az egy jó 5let, hogy fogod a Vice city vagy a GTA3 rádióit, és ogg ba nyomod és akkor el vagy látva zenével rendesen... -
Vlala #4153 Thanx. Oggot nem hiszem, hogy tudnék konvizni, de wavval kipróbálom. -
#4152 azt mondják még sokminden hátra van, szóval készüljünk úgy, hogy jövőre aztán legfeljebb örülünk ;)
Jobb mintha készülünk aztán meg szívunk. ;) -
zoszt #4151 Remélem azért még az idén kijön. -
#4150 "talán" -
#4149 VAnnak olyan fuvarok amik az elején lehetetlenség határát súrolják.... értelemszerűen azokat nem kell elvállalni csak ha jobb gép lesz alattad:) -
#4148 úgy tűnik új 18WoS is csak jövőre lesz :( -
#4147 Ha jól emlékszem, nem MP3 koll, hanem WAV, vagy OGG. -
Vlala #4146 Ha úgy érted, hogy a fuvarra szánt időd jár le:
Nekem kezdetben az jött be, hogy olyan fuvart kerestem, amire bőven van idő. Ezeket onnan lehet megismerni, hogy kevesebb pénz jár értük. Kis idő után beleérzel a kamion lelkébe, vállalhatsz hajtósabb fuvart is.
Valaki leírnán nekem, hogy hogyan kell MP3-at tenni "Élet 18 keréken" alá? Ott a Msuic könyvtár, van benne egy szláv nyelvű txt, amiből egy szót sem értek... Ha mellémásolom a zenéimet, semmi.
Nevezetesen a Hard Truck 2 zenéit szeretném betenni (asszem 96 bps) lehet, hogy túl kicsi a bps-e? Konvizzam át, úgy műxeni fog? -
#4145 nyomni kell a gázt. ;) -
ten155 #4144 Sziasztok!
Aruljatok el legyszi, hogy mi a titka annak, hogy az ember idoben le tudjon szallitani egy fuvart!! Mar jo nehanyszor probalkoztam, de feluton mindig lejar az idom. Mitol lehet ez?? Valami vedelem?? -
#4143 Gyorsabb voltál -
#4142 Sza!
Van egy Seatle felett a 90-esen; San Franciscoban bent a városban; Houston után a 10-esen Miami felé; Miamiban a hurokban; Miamibból kifelé az 1-es főúton; New Yorknál a 70-esen; Meg asszem a 80-ason középtályban;
-
zoszt #4141 Miami környékén kettő is van. Ha 37 oldalt visszamész az #509-es hozzászólásnál találsz idevágó képet is. :-)) -
#4140 Hi All!
Egy kis segítséget kérek! Hol vannak a Kamion piacok ahol lehet vásárolni Kamionokat! Mert eddig csak 1et találtam a Los Angelesből kijövő 40es úton van!
Kérnék ebben segítséget! Köszi mindenkinek aki ír legalább 1et mindenkitől! -
#4139 -
#4138 Egy fórumon azt mondták, ha lehetne, már bizos csinált vola valaki hozzá valamit. Én is próbáltam, de csak néhány szöveget sikerült átírni magyarra. -
#4137 10.04!
A Kotr game-t senki nem tudja editálni? Senki nem foglalkozik ezzel? Vagy nem lehet? Mert én nem tudtam. -
#4136 Remélem... -
#4135 az írják, hogy az Across America editorjának elértek a határáig és nem tudták kivitelezni ezt az addont.
Nem túl jó hír, hogy az addon nyelve is német lesz.
Szóval arról nem írtak, vagy elkerülte a figyelmemet, hogy mikortól fejlesztik, mondjuk mivel már anno elkezdték fejleszteni így lehet a modellek meg egyéb beimportálnivalók egy része már kész...
Lehet beszéltek a fejlesztőkkel, hogy megtudják-e csinálni. Sztem nem a vakvilágba fejlesztenek majd. -
#4134 Ja, a germanroados riportról van szó #4133 -
#4133 Erre nem tud senki válaszolni?
1.) Azt írják, hogy már készítik, vagy ezt csak tervezik, hogyha megjelenik, megcsinálják hozzá?
2.) Ha már készítik, akkor ahoz tudniuk kell mindent a rig n roll-ról, és meg kell hogy legyenek nekik a szükséges programok, amit az Softlab használ (ezt azért erősen kétlem)
3.) Ha csak tervezik, és a játék megjelenése után kezdenek hozzá, még akkor is szükségük lesz a programoka. Mi van, ha a játék nem lesz mod-olható?
4.) Bár szerintem marketing szempontból viszont nem lenne hülyeség, ha már megjelenéskor letölthető lenne, sztem, sokkal jobban vennék a játékot, németbe+ a környékén
(mivel ugye csak akkor lehetne használni, ha fent van az eredeti RNR).
Ebben a témában nincs semmi a riportban? -
#4132 Ja, de az ellenfelek padlógázzal mennek, mégsem borulnak fel... -
#4131 King of the road-ban nekem annyi bajom, volt, hogy viszonlag gyorsan végig lehetett csörtetni az útonalakon+ egy két nagyon elszállt terep is volt... mint pl a legdélkeletebbi város azalapverzióban. Sivatag közepin egy barikádváros 1 helyen lehet be és kimenni és nó út körülötteéés ha kicsit nagyobb rössel érkezik az ember percenként fejreugrik a vontató:) -
#4130 És a házilag kreált váltóval a legállatabb -
Danny L #4129 Hát pedig a KotR egy nagyon kis fasza game és máig is az. Volt egy nyár amikor éjjel-nappal azzal játszottam és még máig néha játszom vele (mármint a KotR-ral). -
#4128 hát, ha a kotr szted nem volt jo, akkor itt se találsz majd semmit ami teccik ;) -
#4127 Még mindig a kotr a legjobb.:) Ezek full mások, egyesek szerint jobbak. -
#4126 Hali!!Annyit szeretnék megtudni a játékrol hogy mennyire életszerü ill hasonlit-e még az anno kiadott king of the road-hoz??Mert az nagyon tré egy game volt!!itt mekkorák a megtett távolságok feladatok mennyire nehezek!!és mennyire realisztikusak a kamionok!!!! King of the road MAN F2000 19.403 -
#4125 Még valami, a Germanroads-os riportal kapcsolatban:
1.) Azt írják, hogy már készítik, vagy ezt csak tervezik, hogyha megjelenik, megcsinálják hozzá?
2.) Ha már készítik, akkor ahoz tudniuk kell mindent a rig n roll-ról, és meg kell hogy legyenek nekik a szükséges programok, amit az Softlab használ (ezt azért erősen kétlem)
3.) Ha csak tervezik, és a játék megjelenése után kezdenek hozzá, még akkor is szükségük lesz a programoka. Mi van, ha a játék nem lesz mod-olható?
4.) Bár szerintem marketing szempontból viszont nem lenne hülyeség, ha már megjelenéskor letölthető lenne, sztem, sokkal jobban vennék a játékot, németbe+ a környékén
(mivel ugye csak akkor lehetne használni, ha fent van az eredeti RNR).
Ebben a témában nincs semmi a riportban? -
#4124 Rig Roll-ban lesz, a 18WoS3-ban eddig úgy tűnik nem lesz, de még lehet...
én siklottam el felette.. -
#4123 De a vasúti átjárós ügy végére pontot tehetnénk, mert amit zoszt fordított, abban úgy van, hogy nem lesznek, amit te, abban pedig lesznek? íMelyik a helyes? -
#4122 jaja, persze, nem problem, csak nem akartam egy nyers fordítást, mert akkor egyes embereknek az a baja, hogy miért csak egy az egybe fordítjuk. ;) -
#4121 +v -
#4120 Te szerzeményed a cikk??? Bocsika...Nem úgy értettem, csak nekem az oldalra a riport pontos fordítása kellett.
(-Vajon kié az a hatalmas ízfejű gyerek?
-Az enyém.
-Jelzem, jól ál neki.) -
#4119 köszi