5158
  • gumikacsa
    Kösz.
  • M@TriX
    Hát nem sok újdonságot olvastam, mondjuk talán annyi van, hogy 3CD-s lesz és a játékba tervezett kamion modellek nagyrészét már lemodellezték. Lehet majd kocsikat szállítani, a kameramozgatás sokkal szabadabb lesz, mint az előző részben.
    A megjelenésről annyit, hogy az év végére tervezik, de lehet 2005 lesz belőle.
    Arra a kérdésre, hogy lehet e utasként beszállni egy autóba, azt mondták még korai kérdés.
    A játékban több mint 200 jármű lesz, olyan kamionok mint: Freightliner, Peterbilt, Kenworth, Navistar International...
    A játék fejlesztése több mint 50%-nál tart, ha jól értettem.
    Meg valami olyasmi is van, hogy bazi nagy céget is menedzselhetünk 60-240 ember áll majd rendelkezésre.
    Lehet valamit elértettem, de 93%-ban biztos jól értettem. ;)
  • gumikacsa
    Ha valaki tud oroszul(amit erősen kétlek), az elkuksizhatna ide
  • gumikacsa
    Ha volt valaki akinek tetszett a BMT, akkor katt ide
  • zoszt
    Semmi érdekes:

Ok, a kérdés most az, hogy mikor jelenik meg a 18WoS PTM. Hagy tisztázzak valamit azok számára, akik újak a mi kis virtuális kamionos közösségünkben és azoknak is, akik már elfelejtették, vagy mással foglalkoztak az elmúlt időkben.

Sabre és csapata eddig igazán jók voltak hozzánk, vagyis a beígért megjelenési dátum ideje körül a játékok ( 18WOS és a 18WOS AA ) kaphatóak voltak.

Amikorra meghírdetik a kiadás dátumát, a Valusoft ki is adja a 18WoS PTM-t, előszőr az Államokban, pár hét múlva pedig Kanadában is.

Tudom, hogy az újoncok majd azt kérdezik, hogy hol lehet majd megvenni a 18WOS PTM-t. Tíz az egyhez, hogy cakúgy mint a 18WOS-t és a 18WOS AA-t, a 18WOS PTM-t is meg lehet venni a Wal-Martban illetve egyéb boltokban. Hogyha más online boltban szeretnéd megvenni a játékot jól nézz körül mielőtt a megjelenés előtt megrendelnéd az árút. Azt mondják, ha náluk veszed akkor a megjelenés előtt megkaphatod a játékot, és miután megrendeled a játékot a megjelenés előtt azt modják, hogy ők mégse forgalmazzák a játékot. Ilyen már megtörtént.

ha elfogadsz egy tanácsot: jól nézz körül mielőtt megrendelnéd a játékot. Nézz körül több online boltban is, különös tekinetettel fordíts figyelmet az ott közzétett megjelenési dátumokra. Ha nem teszed, úgy jársz mint én, megvettem a játékot egy netes boltban és néhány hét múlva a boltokban olcsóbban lehetet megkapni.

Vagy valami ilyesmi :-)
  • _Atti_
    ezt nem kiadták már?mintha meglett volna:D
  • gumikacsa
  • gumikacsa
    Fordít valaki?:
    Ok the question going around now is when is 18WOS PTM going to be released.So let me it lay it down for the ones that are new to are little Virtual trucking Community,and for those who have forgotten and have been away for awhile.

Sabre and his team have been really good to us,as far when the release date will be,In the past the release date as been around fall time for 18WOS,and 18WOS AA.

Ounce the release date has been said Valusoft will release 18WOS PTM,in the states stores first,and then a couple of weeks later in Canadian stores.

For those newbies i know what question your going to be asking next where will i be able to buy 18WOS PTM?
    10-1 chances from the past 18WOS,and 18WOS AA, 18WOS PTM will most likely be sold in Wal-Mart,and other stores too,If your going to get 18WOS PTM off then net double check the website your going to be dealing with some websites offer a pre-game order,Where you can order a copy of 18WOS PTM before the release date,and then close or after that website you have placed your order with as changed their mind on selling 18WOS PTM,This has happend in the past.

A good tip from me triple check before placeing a order over the net,Check stores first ounce the release date has past most stores take a little while before they get their shippments in,Your going to kick yourself like i did and bought your copy over the net and that same week the game shows up in store for a cheaper price then what you paid for from the net.
  • robotnyk
    up
  • robotnyk
    a középső járgány nagyon dúúúúúúrvaa
  • zoszt
    :-) Nekem új! Valahogy kimaradt az életemből. :) De lám tudatlanságom kellemes meglepetéseket is okozhat!
  • gumikacsa
    Vannak mégilyenek :) :

• gumikacsa
    Ez 2003 mályusi.
  • zoszt
    Ahh, milyen képeket húzol elő a tarsolyból! :-)
  • gumikacsa
    Ugyebár ez sem csőrös, csak amcsi.:
  • gumikacsa
    Csak Amerikai kamionok. De ha igaz, készül hozzá egy német kieg, német térképpel, európai kamionokkal. (#4077-es hozzászólás)
  • Horci
    Ebben a játékban csak "csőrös" kamionok lesznek? :) Mondjuk akkorse annyira rosz, de én leginkább Volvo FH12-vel csapatnék ... :) De ha csak "csőrös" lesz, akkor remélem megmarad a Zil a la King of The Road :)
  • gumikacsa
    Na, most már minden letöltés működik az oldalamon
  • zoszt
    És nem tudom, hogy ez a homályos kilátás hosszútávon nem-e fog zavarni. Na de nem károgok tovább, majd meglássuk...
  • M@TriX
    mert plasztikból van. ;)
  • gumikacsa
    Azért én már csapatnám....:)
  • zoszt
    Csak ez a műszerfal nem a kedvemre való. Olyan plasztikus.
  • gumikacsa
    Azért én megnéznék egy videót ebből a két nézetből, hogy láthassam, hogy vaselkedik a kamion menet közben:

• gumikacsa
    Kösz, megkaptam. ÁLLAT!!!! Most nem leszek pár hétig, mert nézem a videót... :)
  • gumikacsa
    Ok, akkó megyek aludni :)
  • Toya
    Vettem, CD megírva :)
  • gumikacsa
    Légyszives! Akkor holnap megkeresem, hátha...
  • Toya
    Hát kitudom írni neked CD-re akár most is és holnap talán oda tudom adni Zsoltinak ha találkozok vele.
    Kedden viszont tuti találkozok vele.
  • gumikacsa
    ŐŐŐŐŐőőőő Ezekszerint neked is megvan.... Hú de kéne nekem...őőőőő :))) Nincs ötleted?
  • gumikacsa
    Van egy pár interjú, amit a itt a srácok elég szorgalmasan fordítgattak:
    rig'n'roll
    18wheels of steel pedal to the metal
  • Johnny23
    Sziasztok!
    Kérdés : a 18WOSAA hoz csak az 1.1-es retail patch van,vagy van más is(újabb),amit érdemes leszedni ????

HELP !
  • Toya
    Amúgy nem titok, hogy az általatok összeszedett információk alapján tudunk híreket szerezni a programról.
    Gondolkodtunk rajta, hogy megkeressük a készítőket hátha van kedvük a programról beszélni egy email interjúban, de hát ez még elég korai.
  • Toya
    Nyugodtan írj ilyenkor :)
  • gumikacsa
    Mikor megláttam a truckpol fórumon, hogy Jarek 155 mb tárhelyet keres a videónak(csütörtökön kezdte, szombat délután talált.), megfordult a fejemben, hogy írok Toya-nak, hátha hozzátok feltehetné az ipse a videót. Csak hát úgy voltam vele, hogy úgy sem pazaroltok ilyenre 150 Mb-ot. - Kellemesen csalódtam!
  • gumikacsa
    Né, a HSW-s fiúk is észrevették, hogy van a rignroll :)
  • Giovanni #4243
    Rig 'N' Roll E3 Trailer
  • Kit--Kat
    Hát a többi az másról szól, ez egy videócsomag.
    Sokkolós, mert olyan durván jól néz ki.
    Ha érdekel betudok nyomni 1 linket.
  • gumikacsa
    1 perc? Akkor a többi mi?
  • Kit--Kat
    Ha te mondod biztos. Ezt megnézhetnéd videón is ha akarod, mert a kamionos részről van kb 1perc anyag.
  • robotnyk
    olyan 3-4 percre tippelem :)