5158
-
#4198 Mi ez? (Valamit az E3 videóról ír):
I've got a new video file showed on E3 Expo and permission to publish on TruckPol site.
But there is a problem! I have not 155mb free space for it. Does Anybody know when i can get free disk space on the web?
JAREK
hi have on my german server 200mb still free, and a traffice range from 7,81 gb at month... if not to many users at one month try downloading, you can the file host at me...
greetings -
#4197 Tettem fórumot az oldalamra... -
#4196 Nekem is hasonló gondom volt, de az 1.10 -es pecs megoldotta a dolgot -
#4195 sztem annyi történt, hogy folyamatosan rájönnek milyen nagy projektetbe is fogtak. ;)
Ésw ha minőségi munkát akarnak és időben kiadni, akkor valahol fogni kell.. -
katype #4194 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni az 18WoS:AA-hoz most vettem egy kormányt de nem tudom beállítani, mert amikor kéri hogy nyomjam meg a gázpedált nem ismeri fel, de ha elindítom a játékot akkor a kamionnak a kerekeit lehet foragatni a kormánnyal, de ha a gázt mehnyomom arra nem reagál.HELP! -
#4193 Amikor egy játékot elkezdenek fejleszteni nagyon sok minden tervbe van öntve. De ezek elég rugalmasan értelmezhetők. Kb. 50%-uk szokott teljesülni. Aki minden ígéretet be akar váltani az úgy jár mint a Duke Nukem Forever:) -
#4192 Nemis azért, mert nem adnak infot. Az első riportokban, ill. az 2003 elején kiadott videóban ezeket igérték:
- toushand miles (1000 mérföld, kb 1600 km)
- kb 100 jármű, kamion autó vegyesen.
Ehez képest az utolsó riportban már csak 600 km-ről van szó, és 30-40 db járműről.
Ja, és beigértek az E3-ra egy videót, amin bemutatnak ezt-azt. A videó sehol. -
#4191 Nekem nincs csak nem adnak ki minden infót azonnal... Te sem durrogtatod el sziolveszter este az összes petárdát már az elején.. Kell éjfél utánra is különben unatkozol nem??? -
#4190 Fuck nekik!!!! Nekem nagyon rossz előérzetem van a játékkal kapcsolatban... -
#4189 "innen képtelen vagyok lefordítani ezt: the good stuff about the game and you would not have really nothing too look forward too.)"
Úgy gondolom, hogy a túl sok infó túl sokmindenről libbentené fel a fátylat és nem igazán lenne olyan amire még várhattok (itt a játékra gondol(szép körmondat:)) -
zoszt #4188 Nem ez van leírva, de én ezt tudom kihámozni belőle:
Minthogy a RnR megjelenésének időpontját elhalasztották, a legfrissebb híreket és képek továbbra is Jarek és Igor segítségével ismerjük meg.
Már említettem egy másik topikban, hogy legyetek szívesek ne bombázzátok Igort kérdésekkel, e-mailekkel. Ha Igornak valami mondani valója lesz a RnR-lal kapcsolatban, akkor azt Jarek révén mi is meg fogjuk tudni. Úgy gondolom, hogy a túl sok információ elrontaná a ... ( innen képtelen vagyok lefordítani ezt: the good stuff about the game and you would not have really nothing too look forward too.)
:-))
-
#4187 With the release date set back now for RnR,We will get info as it comes in,Jarek and Igor are great for giveing us the latest info and pics.
Megint fordítás kellene: :)
As i have said in one Topic,Please don't go all nuts and email Igor crazy for info,When Igor has something good too share about RnR he will pass the info on to Jarek i would think too much info would spoil the good stuff about the game and you would not have really nothing too look forward too.
-
#4186 Én sem tapasztaltam ilyesmit. -
#4185 én nem pedig sokáig nyüstöltem... -
zoszt #4184 Nagyon szívesen! :-)
Egy barátom kérdezi ezt: "A 18WOS ban Te is tapasztaltál olyan buggot, hogy mész, és a messze előtted haladó vagy szembe jövő kamion hírtelen megáll, vészvillog, és minden olyan, mintha nekimentél volna (prestige feleződik, a rendőr reckless driving miatt megbűntet, stb)? Ismersz rá megoldást (patch vagy vmi)? Köszi!"
Tudtok tanácsolni valamit? -
#4183 kösz mindenkinek :) -
#4182 pontos fordítással persze. ;) -
#4181 szkrínshotot - EZ ÁLLAT :):):)
-
#4180 Heveny fordítás. ;)
Jareknek: Szólnál Mr.Belago-nak, hogy adjon pár szkrínshotot
kérlek...
Én szeretném megnézni a kamionok belsejét.
Belago nincs időnk válaszolni, ő nem fog válaszolni... stb. -
#4179 Ez mi?:
2 Jarek
Can you ask Mr.Belago to give as some screenshots ?
Please....
I wonna see interiors of the trucks ~!
Belago don't HAVE Enough time to answer.....He will not answer for mee too.....if Jarek asks, Igor will not answer for Jarek too.!!!!!
-
#4178 Gyerekek, nem tud valaki szerezni 2 db használt CB-rádiót? -
#4177 Csatlakozom. (Még benne vagyok a 8 napban... -
zoszt #4176 Boldog születésnapot! -
#4175 Na, akkor ez van :) -
#4174 Hi Jarek
...
...
Az E3 tökéletes és nagyon hasznos volt nekünk. Friss lehellet mint általában. Egy csomó új ötlettel tértünk vissza
A MEgjelenésről annyit, hogy mindent megteszünk, hogy idén kész legyen a játék, 2005-t csak a biztonság kedvéért írtunk.
...
...
Igor -
#4173 Mi ez?#4172 -
#4172 Hi Jarek,
...
...
E3 was perfect and very usefull for us. Fresh breath as usual! We came back with a lot of new ideas.
As for realease date, we plan to complete the game at the end of this year, but 2005 was indicated for sureness.
...
...
Igor
-
#4171 nem lehet. -
#4170 A trucksimskins oldaláról elkezdtem leszedni a kamionokat és elkezdem felpakolgatni őket(Across Americához):)) A képeken szépek... Kíváncsi vagyok a végeredményekre:)) Jahh Valaki nem Akar Rábá-t csinálni esetleg??? Gyermekkorom nagy kedvence:) -
#4169 Köszönöm! Találtam egy jópárat! :) -
#4168 "elég valószínű, hogy senki sem beszél magyarul ezen a fórumon" -
#4167 Csak hogy néha legyen kép is, ezt a peterbiltet az este szedtem le. Tök jó a hátsó része:
-
#4166 Ez mit jelent?
Egyébként de, már ott a fórumon is olvasni lehet, az E3 óta -
#4165 "it's quite possible that no one speak hungarian on this forum" :) -
#4164 ja már látom. ;)))
de az infót nem én találtam ki, hivatalosan a Rig'n'Roll 2005-re lett áttolva nem?
de -
#4163 regeltem oda, de elmondhatnád mi az ábra. ;) -
#4162 Ahh, bocsi, így nem működik, csak ha be vagy jelentkezve. -
#4161 MATRIX: Ha a rignroll cikk is a te nevedhez fűződik, akkor kuksi meg ezt:truckpol forum -
#4160 nekem abból 24 másodperc is sok :D -
#4159 Ja, mindhárman ott voltak.