5158
-
zoszt #4118 Azért olvasd majd át, mert elég össze-vissza készült és könnyen lehet, hogy M@TriXé jobb lesz. :)) -
#4117 thx -
#4116 thx M@trix -
zoszt #4115 mail ment :) -
#4114 Nem bánom, ha megcsinálod a fordítást, mert feltenném az oldalamra. A cikk gagyi (mármint az oldalamra. )
Egyépként szerintem az első 9 kép nem in-game képek. -
zoszt #4113 Igen ugyanaz a video, csak zene is van. A galériádban a makettek nagyon szépek. :) Nekem a legjobban a Volvo F16-os tetszik. :-)) -
zoszt #4112 Na ja, az interjú átfogalmazva. Azért én csak befejezem a fordítást. Nem tudom, hogy én nem tudok angolul vagy mi van, de a cikkben azt írják, hogy lesznek vasútvonalat keresztező utak, az interjúban meg az áll, hogy nem lesz ilyen. -
#4111 ha esetleg elkerülte volna a figyelmedet -
#4110 ráadásul régi is...
-
#4109 Ugyan az a videó csak most Bink-be kisebb ezért szebb semmi más extra. -
#4108 Esetleg tudnál kifotózni belőle képet, és elküldeni az E-MAIL címemre? -
#4107 Esetleg tudnál kifotózni belőle képet, és elküldeni az E-MAIL címemre? -
#4106 jéé, megértettem amit írtál. ;)
Szóval 1.0 megvan csak van-e újabb. Válasz: tudtommal nincs. ;) -
#4105 az 1.0-ás a végleges verzió, ha nincs fönnt sehol, akkor feldobhatom honap.
Sztem érdemes leszedni ha már kicsit uncsi az alapjáték, elég jól átdolgztuk ;) -
#4104 hi
most próbáltam ki a játékot, nagyon tuti, hallottam, hogy van magyarítás is hozzá, amit le is töltöttem, és látom, hogy ez az 1.0-s verzióhoz van. sajnos nem működik ez a link: http://wmhteam.uw.hu/, ami a telepítőben olvas6ó, szóval nem tudom, hogy van-e már frissebb verzió és örülnék, ha mondanátok egy pár dolgot, amit érdemes letölteni, ami jobbá, szebbé, élvezetesebbé teszi a játékot. köszi előre is -
#4103 Ez a videó nem egyenlő azzal, ami az oldalamról letölthető? (E3-video 2003)? Hány perces? IN GAME? -
#4102 Támogatom a hozzászólásodat egy peticio a mikrofos ellen ell a kezekel a rig'n'roll-tól. -
#4101 Igen megnéztem N szép csak üres. -
zoszt #4100 Ja egy video a Rig'n'Roll-ról. Nem rossz csak üresek az utcák és passzív a kameranézet. -
#4099 kösz. Bisztos aláírom. Az kell még, hogy a mikrofos vegye meg a gammát, oszt ne aggya ki csak x-box-ra... -
#4098 nincs kiadoja a rign roll-nak, mert a valuesoft most a másik kamionossal foglalkozik.... microsoftnak akarják eladni a játékot, ird alá a peticiot hogy támogasd oket ebben .... -
#4097 Szerimtem valami movie de megnézem. -
#4096 Ja, meg ezt valaki lehúzhatná, akinek gyors a nete, és elmondhatná, mi ez:
http://www.gamersunitednetwork.de/specials/gc2003/1c/rignroll/rignroll.exe -
#4095 Itt ez mi:
The release date of Rig'n'Roll (current working title of this trucking game)has been delayed. The game should (normaly) coming out at the 3rd or 4th quarter of 2004, but now it's been moved to 2005...The main problem of the delay is that the distibutor (ValueSoft) has chosen another trucking game: "18 Wheels Of Steel: Pedal To The Metal". So currently Rig'n'Roll doesn't have any distributor. SoftLab-NSK (developer of Rig'n'Roll) will also be looking for another distibutor, but whe (trucking fans) would like to help them with finding a distibutor. Rig'n'Roll is worth of distibuting because it's the NR. 1 of all trucking games so far. Microsoft has a very good reputation of making simulation games, so why shouldn't they have their first trucksimulator? By showing Microsoft this petition, whe would like to ask them to distribute Rig'n'Roll. I hope they will consider of distributing this wonderfull game!
So I ask all trucking fans to sign this petition, and convince Microsoft to distibute this wonderfull trucking game: Rig'n'Roll.
Thank you very much!!!
-
#4094 Itt van angolul:
What is German Roads II? German Roads II is a Addon for the play Rig'n'Roll. German Roads II plays like the name already perhaps betrays in Germany and abroad close. German Roads II is based on the idea, the play "18 Wheels OF Steel: Across America "to extend, there me and/or us very many stones put by the editor and the engines into that away, we stopped and to have us for a Relaunch prepared the project. Where, why and when German Roads II plays? Where? There us the distance Kassel - Gera very fascinated and very beautiful stretch divide have, sharing we again for these distances decided why? Because we have too much time? When? It would be to be placed us naturally possible each after times, since we do not stretch plans however to the earlier come, we for the distance years 2000 - the 2005 selected itself. What will come? Only on the basic frame of Rig'n'Roll developed German Roads, we to become will try each model will change and all Truck models will again zubauen. It will give its own describing system, a distance system and own languages, we will become will thus try the radiograms to translate and tone dialogues etc. into German. This is however everything still Zukunft's music, about what we not yet really which say can. How will much realism come? That depends naturally on Rig'n'Roll, we will try the distance realistic as possible after to build in such a way and any again recognition-worth things to insert. Whether we now a really material simulation to build can are questionable. What is planned? We planned, here much the basic data: 10 to 15 mobile LKWs, among other things: MAN F2000 MAN TGA XXL Mercedes Benz Actros Mercedes Benz Axor Renault Magnum Iveco (still no real model conception) Volvo globetrotter Scania "R" 20 different semitrailers (trailer) among other things: Flachbett sliding curtain cooling luggagedeveloped Kontainer alternating system heavy transport Over 550 to 600 km distance, which we want to convert completely. All villages, cities, roads to recognize (beside the main route, NOT passably!!) on a road map of 1:250.000 award are. Federal/motorways among other things: B83, B27, B7 (night driving ban), B85, B87, B400, B323, B253, A44, A49, A4, A7, A5, A9, A71 What will still come? Puuuh, that is with difficulty and up to now not yet directly flatable. What can one otherwise still say? It becomes a very large and long Addon, which we can lead hopefully with our other Addon's together, so which we giants a large Germany map has. Shortly I (Kevin/luder) with a Videokamer, a Digicam and much coffee the distance with driving off and will note, so which we can really copy each distance part. All indicated are planned and are to be converted whether we can convert these are questionable and up to now not yet clearly. We try our best... Do not forget: German Roads runs internally on highly routes
-
#4093 Ja. -
#4092 Nem arról szól a dolog, hogy 1 v 2 hanem arról, míg évente 5-6 FPS v RTS jön ki addig 1 Truck Sim Ha jól, megy a dolog! Ez az Egyed úralom. -
#4091 Na és? akkor is két teljesen különböző cég. -
#4090 A cseh cég vezetője Orosz így stim? -
#4089 az egyik orosz a másik cseh, nem értem a mondandód... -
#4088 gyenge -
#4087 Igen mind a kettő Orosz így csak egy van -
#4086 Bizony. A 18 wos sorozatot sem kell leírni.(míg a rignroll készül, ők a 3. játékot adják ki.
Lentebb írtam, hogy ha csináltok magyarítást, a CB-zést megoldom. A hangokat. -
#4085 háát nem. ;)
Ugyanis jelen pillanatban 2en vannak.. ;) -
#4084 Csatlakozom a hozzászólásodhoz ígértek fűt fát, hogy az E3-on lesz anyag rendesen és semmi. Viszont be kell látni, hogy egyed uralkodók a Kamion Sim piacon. -
#4083 akkor már a 18 Wheels of Steel - Pedal to the Metal fordításomra már nem is vagy kíváncsi?
brühühü. :-( -
#4082 Magyarul ha megjelenik a rig'n'roll, két játékot kapunk, az eredetit Kaliforniában, és egy "MOD"-ot németországban teljesen új kamionokkal. (Ámen) Csak így is legyen.
Bár a Rignroll fejlesztőiben most hatalmasat csalódtam, beígértek egy E3-videót, aztán nemhogy videó nincs, de még a megjelenést is eltolták 2005-re. -
#4081 a németet annyira nem vágom, de a lényeg az első mondatban van, amire a kérdésedre a válasz:
"German Roads II egy Addon a Rig'n'Roll-hoz."
A 18 Wheels OF Steel: Across America idejében indult a fejlesztés mert ahhoz akarták elkészíteni, de végülis belebuktak vagy mi. ;) 550 - 600 km hosszú úthálózatot terveznek, vagy 20 trailert, meg vagy 10-15 kamiont modelleznek, pl: MAN F2000, MAN TGA XXL, Mercedes Benz Actros, Mercedes Benz Axor, Renault Magnum, Iveco, Volvo, Scania.
Azt írják, hogy az összes települést belerakják, a térkép pedig 1:250.000 arányú lesz. Lesznek autópályák (B83, B27, B7, B85, B87, B400, B323, B253, A44, A49, A4, A7, A5, A9, A71).
Kb. ez a lényeg... de persze bővíteni lehet, csak kibányásztam a lényeget. ;) -
#4080 de végül mostanra elkészült. ;) -
#4079 baaaaa, már 80% megvolt, de áramszünetünk voltm, hogy az aaa, na veszek lelki erőt és megpróbálom megint...