5158
  • gumikacsa
    Sztem az már nincs fent. (Ha mégis, akkor tévedtem)
  • gumikacsa
    Óra nincs? :)
  • zoszt
    Ezt is kérdezik: "A Danny L oldalon van egy link, valami 80 megás enhancement pakkra, de nem él a link, nem tudod az honnét származik, vagy hol lehetne letölteni? "
  • robotnyk
    passz, bink video, így nem írja ki
  • gumikacsa
    Jók. Volt benne egy-kettó, ami megegyezett egy angol fórumról leszedettel, annyi külömbséggel, hogy másodperces eltérések voltak. Hány perc? (Ha minden igaz, holnap én is le tudom tölteni...)
  • robotnyk
    milyenek?
  • gumikacsa
    Kösz
  • robotnyk
    Rig'n'Roll képek, 1,6 MB
  • gumikacsa
    Ilyesmi van pesten is, csak 4 kereke van, és kalmárnak hívják... :)))
  • Kit--Kat
    A DRIV3R-ben is majd egy ilyennel lehet a kamion utánfutóját előhozni.
    HA már 2 játékba is van akkor az tuti létezik.
  • gumikacsa
    Kamionszimulátor. Gyanítom, lesz üzleti rész, meg akció is.
  • Bucser
    Én is megnéztem nekem is lejött:) IGen van benne egy shell reklám de a tavalyiban Shell és Texaco reklám is volt meg BP is... Szal nem Shell reklám.. Viszont szerintem baromság, hogy a raktárban ilyen rámpával teszik rá a kamionra a fuvart:( A tankolos jelenet nem volt rossz viszont fursa volt ahogy arréblépett az a Gyalogos az utcáén+ Hogy nem igazán volt semmi Custom a Peterbilteken amik az utcán voltak.... Tök egyforma volt mind csak más volt a színük... Forgalom meg vagy nagyon gyér volt (bár ha jól emlékszem láttam egy személygépjárművet) vagy nem is volt... Azért majd alakul ez... Csak ne legyen unalmas.... A bár is jó volt a pihenővel... Ez most üzleti vagy Akciójáték lesz???
  • zoszt
    Képet nem tok csinálni. :( Fraps-em van. Miért nem tudok képet csinálni? Ez is ilyen zip-exe-bink videó...
  • zoszt
    Lejött, megnéztem, az elején nagyot néztem, mert pont úgy kezdődik, mint a tavalyi. Vannak benne jó dolgok, azt ugyan nem értem, hogyha ilyen nyílt Shell reklám van benne akkor, hogy nem találnak kiadót. Ami nagyon tetszett: belső nézetből szépen kidolgozott váltások, és van egy olyan jelenet, amikor szép lassan felhajt a járdára a kamion és a gyalogosok ellépnek előle.
  • gumikacsa
    Olyan későn
  • robotnyk
    holnap meglesz :)
  • gumikacsa
    Lehet lettölteni, aztán néhány képet feldobni ide, had élvezze az is, aki nem tudja letölteni: RIG'NROLL E3 Trailer
  • Bucser
    NEm kell szóval elkeseredned:)
  • Bucser
    NE várd, hogy azonnal mindenki rohanni fog a fórumra.... Az oldalt reklámozni kell Híreket felrakni letöltéseknek helyet adni aztán cikkeket írni mindenről írni írni írni, hogy legyen miről beszélni a fórumban. Majd csak ezután alakul ki a törzsközönség. egy fórum beindítása olyan 1-2 hónap...
  • gumikacsa
    Lehet hogy halvaszületett ötlet volt fórumot tenni az oldalamra? :((
  • gumikacsa
    Na, aztem, valami érdemleges info. Nam igaz, hogy nem találnak 155 Mb tárhelyet annak a videónak...
  • robotnyk
    igen, a videó fantasztikus

alig várom a demot
  • gumikacsa
    Ez mi?:

yes, the video is amazing.

I can't wait for a demo to be released
  • gumikacsa
    Ja, a géppel lehetett valami gond, ahonnan neteztem.
  • Bucser
    Én nem a Riges képekre gondoltam Bocsi:) Ehh rossznak nyomtam a választ és eddig fel sem tűnt..
    Hubaaaaaaaazzzzzzz:)
  • M@TriX
    a lentiek nem, ezek igen, annyira azért ne nézz már madárnak. ;)
  • zoszt
    Nálam is minden megy jól.
  • robotnyk
    én megnéztem, megy
  • gumikacsa
    Ja, az egész freewebet nem találom. :)
  • gumikacsa
    Baz, lenyomták az oldalamat.
  • Bucser
    Kár, hogy már volt itt az összes:)
  • M@TriX
    hubaz jó képek... ;)
  • Carlos

• Carlos
    A cseh nemzetiségű SCS Software zsinórban nyomja ki a mindenféle szarvas emlősre meg cápára vadászós, illetve autóversenyes játékait. Utóbbi termékcsaládjuk legújabb tagja a 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal című versenykamion szimulátor, mely egyelőre kemény fejlesztés alatt áll, ám szerintük eljutott abba az állapotba, hogy már lehessen mutogatni.

Friss:
    Nyiri őrnagy titkosszolgálati és belső elhárítástól szerzett információi alapján a játék csak annyiban kamionverseny, hogy fogadásokat kell tenni az ügyfelek által meghirdetett szállítmányok elnyerésére és a cuccot előbb célba kell szállítani, mint a konkurencia. Rendőrség megakadályozhat feladatodban. Amerikai végtelen országútjain száguldozol. Ha túlterheled a kamionodat a raktérkapacitásnál kicsit nagyobb szállítmánnyal, veszélybe sodorhatod küldetésed sikerét, mert lelassulsz. Szóval inkább a Privateerhez hasonlít a cucc, mert új kamionokat vehetsz pénztárcád duzzadásával. Kár, hogy rakétavetőt, meg plazmaágyúkat nem lehet a járgányokra szerelni!
    Thx, Sir Major Nyiri, Sir!

(HARDWIRED)
  • gumikacsa
    A többi kép az oldalamon
  • gumikacsa
    Fog:

• zoszt
    Kíváncsi leszek mennyivel mutat többet az előző évinél.
  • gumikacsa
    :) Kösz! A lényeg az, hogy van videó, és hamarosan le lehet tölteni....
  • robotnyk
    a második rész nem tuti, de kb ez a lényeg, nem elég jó a nyelvtana :)
  • robotnyk
    van egy új videóm, amit az e3on mutattak be, és engedély is hogy közzétegyem a truckpol oldalon. de van egy probléma! nincs 155 mb szabad helyem hozzá. valaki tud ingyen tárhelyet neten?

üdv, a német szerveremen van 200 mb szabad hely, és a forgalom 7,81 gb havonta... ha nem túl sok felhasználó próbálna letölteni, nálam elhelyezheted a filet...
    üdv