5158
-
#4238 Sztem az már nincs fent. (Ha mégis, akkor tévedtem) -
#4237 Óra nincs? :) -
zoszt #4236 Ezt is kérdezik: "A Danny L oldalon van egy link, valami 80 megás enhancement pakkra, de nem él a link, nem tudod az honnét származik, vagy hol lehetne letölteni? " -
#4235 passz, bink video, így nem írja ki -
#4234 Jók. Volt benne egy-kettó, ami megegyezett egy angol fórumról leszedettel, annyi külömbséggel, hogy másodperces eltérések voltak. Hány perc? (Ha minden igaz, holnap én is le tudom tölteni...) -
#4233 milyenek? -
#4232 Kösz -
#4231 Rig'n'Roll képek, 1,6 MB -
#4230 Ilyesmi van pesten is, csak 4 kereke van, és kalmárnak hívják... :))) -
#4229 A DRIV3R-ben is majd egy ilyennel lehet a kamion utánfutóját előhozni.
HA már 2 játékba is van akkor az tuti létezik. -
#4228 Kamionszimulátor. Gyanítom, lesz üzleti rész, meg akció is. -
#4227 Én is megnéztem nekem is lejött:) IGen van benne egy shell reklám de a tavalyiban Shell és Texaco reklám is volt meg BP is... Szal nem Shell reklám.. Viszont szerintem baromság, hogy a raktárban ilyen rámpával teszik rá a kamionra a fuvart:( A tankolos jelenet nem volt rossz viszont fursa volt ahogy arréblépett az a Gyalogos az utcáén+ Hogy nem igazán volt semmi Custom a Peterbilteken amik az utcán voltak.... Tök egyforma volt mind csak más volt a színük... Forgalom meg vagy nagyon gyér volt (bár ha jól emlékszem láttam egy személygépjárművet) vagy nem is volt... Azért majd alakul ez... Csak ne legyen unalmas.... A bár is jó volt a pihenővel... Ez most üzleti vagy Akciójáték lesz??? -
zoszt #4226 Képet nem tok csinálni. :( Fraps-em van. Miért nem tudok képet csinálni? Ez is ilyen zip-exe-bink videó... -
zoszt #4225 Lejött, megnéztem, az elején nagyot néztem, mert pont úgy kezdődik, mint a tavalyi. Vannak benne jó dolgok, azt ugyan nem értem, hogyha ilyen nyílt Shell reklám van benne akkor, hogy nem találnak kiadót. Ami nagyon tetszett: belső nézetből szépen kidolgozott váltások, és van egy olyan jelenet, amikor szép lassan felhajt a járdára a kamion és a gyalogosok ellépnek előle. -
#4224 Olyan későn -
#4223 holnap meglesz :) -
#4222 Lehet lettölteni, aztán néhány képet feldobni ide, had élvezze az is, aki nem tudja letölteni: RIG'NROLL E3 Trailer -
#4221 NEm kell szóval elkeseredned:) -
#4220 NE várd, hogy azonnal mindenki rohanni fog a fórumra.... Az oldalt reklámozni kell Híreket felrakni letöltéseknek helyet adni aztán cikkeket írni mindenről írni írni írni, hogy legyen miről beszélni a fórumban. Majd csak ezután alakul ki a törzsközönség. egy fórum beindítása olyan 1-2 hónap... -
#4219 Lehet hogy halvaszületett ötlet volt fórumot tenni az oldalamra? :(( -
#4218 Na, aztem, valami érdemleges info. Nam igaz, hogy nem találnak 155 Mb tárhelyet annak a videónak... -
#4217 igen, a videó fantasztikus
alig várom a demot -
#4216 Ez mi?:
yes, the video is amazing.
I can't wait for a demo to be released -
#4215 Ja, a géppel lehetett valami gond, ahonnan neteztem. -
#4214 Én nem a Riges képekre gondoltam Bocsi:) Ehh rossznak nyomtam a választ és eddig fel sem tűnt..
Hubaaaaaaaazzzzzzz:) -
#4213 a lentiek nem, ezek igen, annyira azért ne nézz már madárnak. ;) -
zoszt #4212 Nálam is minden megy jól. -
#4211 én megnéztem, megy -
#4210 Ja, az egész freewebet nem találom. :) -
#4209 Baz, lenyomták az oldalamat.
-
#4208 Kár, hogy már volt itt az összes:) -
#4207 hubaz jó képek... ;) -
-
#4205 A cseh nemzetiségű SCS Software zsinórban nyomja ki a mindenféle szarvas emlősre meg cápára vadászós, illetve autóversenyes játékait. Utóbbi termékcsaládjuk legújabb tagja a 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal című versenykamion szimulátor, mely egyelőre kemény fejlesztés alatt áll, ám szerintük eljutott abba az állapotba, hogy már lehessen mutogatni.
Friss:
Nyiri őrnagy titkosszolgálati és belső elhárítástól szerzett információi alapján a játék csak annyiban kamionverseny, hogy fogadásokat kell tenni az ügyfelek által meghirdetett szállítmányok elnyerésére és a cuccot előbb célba kell szállítani, mint a konkurencia. Rendőrség megakadályozhat feladatodban. Amerikai végtelen országútjain száguldozol. Ha túlterheled a kamionodat a raktérkapacitásnál kicsit nagyobb szállítmánnyal, veszélybe sodorhatod küldetésed sikerét, mert lelassulsz. Szóval inkább a Privateerhez hasonlít a cucc, mert új kamionokat vehetsz pénztárcád duzzadásával. Kár, hogy rakétavetőt, meg plazmaágyúkat nem lehet a járgányokra szerelni!
Thx, Sir Major Nyiri, Sir!
(HARDWIRED) -
#4204 A többi kép az oldalamon -
#4203 Fog:
-
zoszt #4202 Kíváncsi leszek mennyivel mutat többet az előző évinél. -
#4201 :) Kösz! A lényeg az, hogy van videó, és hamarosan le lehet tölteni.... -
#4200 a második rész nem tuti, de kb ez a lényeg, nem elég jó a nyelvtana :) -
#4199 van egy új videóm, amit az e3on mutattak be, és engedély is hogy közzétegyem a truckpol oldalon. de van egy probléma! nincs 155 mb szabad helyem hozzá. valaki tud ingyen tárhelyet neten?
üdv, a német szerveremen van 200 mb szabad hely, és a forgalom 7,81 gb havonta... ha nem túl sok felhasználó próbálna letölteni, nálam elhelyezheted a filet...
üdv