5158
-
#4358 A második kép nagyon állat!!!! -
zoszt #4357 Ó, hát vele meg mi történt?
Videót akarunk látni!!! -
-
#4355 Ja gyerekek! Két új kép az oldalamon! -
#4354 Mán jó. :) AVI-t konvertáltam AVI-ba, 90Mb-ból 2,5Mb lett. -
#4353 Nem fogadja el egyik kódot sem. -
#4352 itt a #1 video convertert keresd
itt meg keress rá, és a legfrissebb amihez itt van serial, jó lesz hozzá, még ha a verziószám nem is ua.
konvertáld standard mpeg1be, jó minőségű lesz úgy is (nekem az lett) -
#4351 Na, sikerült videót készíteni, de 30 másodperc, és 90 mega. nem tud valaki olyan progit, amivel elfogadható méretűre lehet szerkeszteni a progit? Esetleg vágóprogit? -
#4350 Ha igazak a hírek, augusztus végén már tolhatjuk. -
#4349 KOTR-ban is csinálja, szóval nem nagyon van javítgatva semmi :D -
#4348 -
#4347 :) -
#4346 nagyon hasonlítanak, de ez kissé más szögből van nem? -
#4345 4305 :) -
#4344 van 2 új kép a 18 Wheels of Steel: Pedal to metal-ról...
-
#4343 A HT2-re van, a kotr-ra nincs. A KOTR-ba ez eleve ki van javítva. Nekem akkor működik rendesen, ha a C meghajtóra teszem, full installal. -
#4342 Ugyanez a HT 2-vel! Mi lehet a gond? Van erre patch? -
#4341 Nekem is fut, csak egy idő után elkezd erősen szaggatni, meg villogni a betűk. aztán kilép a winbe. -
#4340 Mármint C meghajtóra? -
#4339 Nekem fut. Csak akkó nem, ha nem a C-re teszem. -
#4338 Ez engem is érdekelne... -
#4337 Az érzékelhető fejlesztések olyanok mint, hogy lehet a fás területeket már akár 500 K-ról látni, ha sík a domborzat az időjárásnak és az idő múlásához új mechanizmust fejlesztettek ki 3d-s felhők és kb 5000 navigációs csillag segytségével (a játékos képesaz idő múlását a csillagokból megállapítani akár)
A gyalogosok menedzselésért felelős rész alrészeit is nagyrészt befejezték. A járás a hajlás ugrás felszállás és felfordulás (gondolom mikor kamion csőrére esik valaki) animációi már kész vannak. Most folyik a modellek optimalizálása, hogy a látótérben akár 50 gyalogost is le tudjon kezelni a rendszer.
A dynamikus árnyékok és felhők képeiből szereztek be még egy csomót és tovább folytatják a városk modellezését és összekapcsolását ez a munka nagyobbik része. Bár a Városok nagy része már kész.. -
#4336 És ez?:
Translated by translator
From observable achievements possible to select the new method of presentation of array of wood(before 500K tree in the field of visibility), new mechanism of the weather and time management of the day with use three-dimensional clouds, 5000 navigational stars (players will able to define time on stars), sun and moon.
Practically completed subsystem development of management pedestrian. It's already done animations of gait, deflections, jump, ascent, upheaval. The Incorporated methods of optimization of the models and animation of pedestrian allowing hold before 50 pedestrians in the field of visibility.
Obtained increase to capacity of the image of the dynamic shades and clouds. We Continue to do the models of the cities and connecting their roads. The Big part of all cities practically done.
*** -
#4335 Ez a lényeg. :) kár, hogy az is messze van... -
#4334 a lényeg: a 18WoS:PttM 2004 augusztus végén fog megjelenni. -
#4333 Mit ír?:
Thank you for contacting me.
The next title (18 Wheels of Steel: Petal to the Metal) in the series should be released in late August 2004. We do not accept pre-orders or partial payments.
For more information, please keep an eye on our website at www.valusoft.com.
Customer Service
www.valusoft.com
-
zoszt #4332 Kicsit off:
XP alatt a King of the Road fut rendesen, vagy kell valami hozzá? -
#4331 Mirő beszész?Haggyá má :D -
#4330 Senki nem hallott a Hard Truck magyar sceneryről??? -
Danny L #4329 Én a Frapset használom. A 2. verziója fizus és ne nem találtam hozzá cracket (még). Az első verziója meg csak 640*480-ban vesz fel videót hang nélkül. Innen le lehet tölteni a progit. -
#4328 Hogy tetszett? -
#4327 Koszi!Tudnál esetleg adni ugyanilyet, csak olyat ami nem csőrös? -
#4326 Köszi! -
#4325 Ha tőlem kérded, akkor naná! -
zoszt #4324 mail ment :-) -
#4323 Nagy fles játék volt.
Láttad a magyarítást? -
#4322 Aha. Alább kérte a srác, hogy tegyek be olyan verdát, amit később lehet megvenni. -
#4321 18WoS:AA -
-
#4319 Szerintem párhuzamosan nem kell majd, mert a 18wospttm hónapokal előbb meg fog jelenni.