5158
-
#3958 jó de volt az 1. 18 Wheels of Steels na azt még ismertem.
és 3xra is: Milyen az Accross America?? -
#3957 Ja igen. Akad, de dolgozom az ügyön. -
#3956 Hol? -
#3955 az oldalad tele van 404-el.... -
#3954 A pontos címe:
18 WHEELS OF STEEL ACROSS AMERICA
Az én oldalam címét tudod, Danny L oldala most asszem szünetel. De az én oldalamon a linkek között megtalálod, több más oldallal együtt. -
#3953 NA de akkor az Accross America jobb mint a 18 Whhels? -
#3952 Milyen két oldalt? -
Maxx #3951 Hi, Gumikacsa nyomd be a két oldal linkjét plz, előrre is thnx -
#3950 Ja, kölcsön van adva, így még nem tudtam kifotózni képeket, úgyhogy az még nincs feltöltve. -
#3949 Viszont képek nincsenek az Accross Americ-hoz:(( -
#3948 Így már jó THX!
Erre nem jöttem volna rá:) -
#3947 tényleg megnézem operával is -
#3946 netscape? opera? más betűméret? -
#3945 akkor nem tudom nekem miért -
#3944 szintén, ellenőriztem én is :) -
#3943 Akárhogy nézem, nekem jó minden az oldalamon. -
#3942 Sztem nincs, csak Danny L oldala, meg az enyém. Más nem tapasztalta, hogy összefolynak a dolgok az oldalamon? -
Maxx #3941 10-4 Itt Maxx. :-))) visszaolvastam , de nem találtam linket jó magyar oldalról az across amerikával kapcsolatban. Plz aki tud ne titkolja el. Tolom 1000 el a gamét már régota, állat:) -
zoszt #3940 Nekem is kell majd egy ilyen kormány-pedál összeállítás! :)) Ajánlom, hogy kapható legyen majd pc-re is, mert ígérem nem veszek "hagyományost" ( ha csak ki nen leheli a mostani a lelkét :))! -
#3939 Néhol egymáson vannak a sorok, néhol a kép takarja őket.
A Rig'n'Roll-os oldalon kívül. -
#3938 ja nekem mindegyik oldalon össze folyik. -
#3937 Nem, hol találtad, hogy összefolynak a cikkek? -
#3936 a képeket? -
#3935 Na figyu:
-
#3934 De te hol találtad? -
#3933 Akkor jó:) -
#3932 Én nem tapasztaltam ezt a cikkösszefolyást. Hol? -
#3931 Beszarok!!!! Te egy félisten vagy!!!! Ezeket a képeket még nem láttam!!! -
#3930 Na ez a baj, pedig megnéztem a videót,és hát állat... Mikor volt 50000, hogy megvegyem az CAT Labs kormányt, akkor semelyik boltban nem tudtak keríteni. -
#3929 Ennek is csak logitech kormányhoz való driver kell mert úgye ps2-s kormányhoz minek adnának drivert (mondjuk a momo-é).
Külön külön meglehet venni a cuccokat azán otthon már össze is lehet rakni mert a váltót és a pedálsort külön állíthatod be és akármilyen kormányhoz rakhatod. (ezeket se láttam még MO-n sajna) -
#3928 Megéri megszerezni???
Egyébként valami hiba van a honlapodon, mert össze folynak a cikkek.
Itt vannak új Rig'N'Roll képek:http://www.gamespot.com/pc/driving/rignroll/screenindex.html
Legalábbis nekem azok:)) -
#3927 Jó is volt.:) -
#3926 Jó lett az Accross Amercia?? -
#3925 És ez be is szerezhető? Na meg nekem PC-kormány kell. -
#3924 Ja és ajánlom a videot is nagyon nagyon "érdekes". -
#3923 Hi!
Kicsit OFF.
Gumikacsa már nem tudom melyik fórumban olvastam a hozzá szólásodat kormány meg váltó meg 3 pedállal kapcsolatban de találtam egy cifrábbat Ps2 kormány (Logitech driving force PRO 900 fokban forgatható) hozzá az álltalad említett tőbb fokozatú ACT Lsbs váltó és ACT Labs pedálsor
Ezek így már azért főleg a 2 és fél fordúlatban elforgatható kormány, kicsit kamionos feeling
kép itt:
http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=130681 -
#3922 Már alig várom az E3-at. Még 5 nap.... -
zoszt #3921 Gondolom az E3 hírei:
1. 1C és a Softlab-NSK a Kentia Hall-i 6059 pavilonban? a Los Angeles Convention Center-ben lesz megtalálható.
2. A SoftLab-Nsk áttervezi a honlapját, úgy gondolom, hogy várhatunk némi információt a Rig'n'Roll-ról is. Talán... Úgyhogy érdemes elnézni a SoftLab-NSK honlapjára időről-időre.
-
#3920 Ezek mik?:
1.) 1C and Softlab-NSK will be located at booth #6059 in Kentia Hall at the Los Angeles Convention Center.
2.) SoftLab-Nsk is rebuilding its site in this moment. I think that we can expect some information about Rig'n'Roll project too. Maybe.. So, look at SoftLab-NSK site from time to time....
-
#3919 fogy=fagy