34737
  • Botond #3326
    482en most, 733 volt a napi csúcs. Jobb oldalt az éppen online playerek száma részbe beleclickelsz belogolva és akkor láthatod a top100 játék statisztikáit.
  • Badoutseven
    Hali , most van ez a starwarsos akció Battlefront 2 vel mennyien játszanak még multiban??
  • MerlinW
    Ez butaság. Ott vannak a challenge-ek, acsik, stb. Mondjuk én az alapjátékot is minimum 10x végigjátszottam, mert jó. 20 órát simán beleöltem, és a tartalmas mod-okkal még nem is játszottam sokat, mint Blue portal, Gamma Energy, Prelude, amelyek +10 órányi játékidőt tartogatnak egyenként.
  • Szabi1991
    2-3 óra alatt kijátszod azt soha többet nem veszed elő :D
  • totyak
    Értem, köszönöm.

Akkor itt a Portal-nál ez nem is működne, mert nincs kulcs. De írta, hogy regelve lett a fiókomhoz, szóval happy vagyok :D
  • MerlinW
    Steam bal alsó sarkában játék hozzáadása, majd termék aktiválása.
  • byzhouse
    kattints a letöltésre és kiírja....
  • totyak
    Egyébként ha már itt tartunk. Elég béna kérdés, de nem nagyon értek a Steam-hez. PunkZoli írta, hogy aktiválni kell egyszer. Hol kellene aktiválni, ha tényleg kellene és hogyan? (látom, amit MerlinW írt, hogy csak töltöm és az enyém is, csak kíváncsi vagyok hogy megy ez az aktiválós dolog.)
  • totyak
    OK, kösz a válaszokat. Tök jó, hogy ha tényleg megmarad örökre.
    Ezt írta ki:

"Sikeres!

Portal most már regisztrálva van a fiókodhoz a Steamen.

Az új tartalom eléréséhez egyszerűen indítsd el ezt a játékot a játéklistádból a Steamen."

Örvendezem :D
  • MerlinW
    Aktiválni sem kell, csak letölti és annyi. Máris ott lesz a licenszek között, mint Steam tiszteletpéldány.
  • MerlinW
    Végleg a tied lesz. Már volt ilyen tavaly, a PS3 debütálásakot.
  • PunkZoli
    volt már ilyen, hogy ingyenessé tették egy ideig és megmaradt utána, csak aktiválni kell egyszer, ha még nincs meg
  • totyak
    De gondolom ez csak ideiglenes, nem lehet majd használni 20-a után?
  • byzhouse
  • Szabi1991
  • tototto
    Ingyenes a Portal szeptember 20ig, akinek még nincs meg most tudja addolni a játékok közé katt
  • kifli
    nagyon remélem hogy erotik masszázs :D
  • gauntka
    Oooo kösz :)
  • byzhouse
    cs-ért kapsz tirexitől 1 masszást, ha érdekel írj privit ^^
  • kifli
    counter strike source és killing floor gftem van eladó, ha valakit esetleg érdekel pm-be írjon :)
  • Gurren
    libraryban jobb klikk a játék nevére és view downloadable content
  • gauntka
    Hát bukta, mivel egy nagyobb csomagba vettem így csak azt írja ki. Azért köszönöm a helpet még egyszer:P
  • gauntka
    oké, köszönöm
  • MerlinW
    Jobb felső sarokban a nevedre kattintasz, és megnézed a licenszek vagy vásárlási előzményekben.
  • gauntka
    Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne,hogy egy adott játékhoz ( Heart of Iron III) hol tudom megnézni,hogy melyik dlc van meg és melyik nincs?
    Kiborít ez a Paradox mega akció, kár,hogy nem lehet ilyet előre tudni:S.
  • Zeller01
    Valakinek még szarakodik a steam, vagy csak nálam van a hiba? pl be sem lép előtte lefagy...
  • Aquir
    ja a specials.. én meg máshol néztem :)
  • MerlinW
    Ott a főoldalon, egyenesen onnan van átvéve a fejlécbe is.
  • Aquir
    és steam oldalán ezeket lehet listába így megjeleníteni?
  • MerlinW
    Itt van a topik fejlécében minden. Jobb oldalon a kis képek az aktuális akciók. A többi meg a második fülön.
  • Aquir
    Akkor marad a steamindításkori tájékoztató :)
  • MerlinW
    Nem lehet. Van minden nap napi akció, van hetente heti és néha pár extra.
  • Aquir
    steam leárazásokra nem lehet hírlevélben feliratkozni, vagy mindennap úgyis más? :)
  • Pretorian
    Megnézem majd a hibaüzenetet. Azt tudja valaki, hogy hogyan lehet lemarni a GFWL-szemetet a gépről? Mit kell kitörölni a system32-ből és a registry-ből? Más megoldást nem látok. Biztos, hogy GFWL-os hiba. A sima uninstall/reinstall úgy néz ki nem elég...
    Minden más játék működik.
  • Ry0K3N
    1 perce néztem meg, nálam semmi baja se a GTA4 nek. Se a games for windos fail-nek. Mit ír ki?
  • Pretorian
    Wazawat? Sem a GTA 4, sem a Dawn of War 2 nem indul el...DoW 2 dobozos, de csak Steam-el megy...valaki másnak van ilyen problémája? Állítólag a Games for Windows Live szarakszik, de nem tudom hogy oldjam meg...többször leszedtem, újratelepítettem...game cache rendben van. A Nem GFWL-os játékok mennek...
  • Ry0K3N
    NFS sale :/ kár hogy a régieket nem pakolják fel csak ezeket a hulladékokat. Jó lenne egy NFS3-4 porsche pakk.
  • MerlinW
    Van egy Fortix nevű (magyar fejlesztésű) 1€-s játék. Az tökéletes erre a célra és még támogatod is a hazai bandát:)
  • Ironman2
    Ok.kösz
  • Fpocok
    Szerintem a legegyszerűbb, ha felraksz a steamwalletra 5 eurót (ennyi a minimum), veszel egy TF2 itemet fél euróért VOILÁ premium account :D