34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#3486 manage/entries hogy pontos legyek
-
#3485 manage, closed, rákattintasz a nevére. -
#3484 Te aztan nem aprozod el:D , hol tudom megnezni hogy ki nyerte az adott jatekot? jelentkeztem az elobb a CS sourcera es mar lejart az ideje , meg szeretnem nezni hogy ki nyerte -
#3483 Itt sem azt számolja, hogy mennyiért vettétek, hanem a játékok valós értékével számol
http://www.steamcalculator.com/ -
#3482 Your account has been verified, with 81 games, valued at $888.16.
Nice :)
Invite kódot egész véletlenül tudna nekem adni valaki? :) -
#3481 Your account has been verified, with 5 games, valued at $99.95.
lol:D akkor csak nem azt szamolja amennyier vettem:) en kb 12-15 eurot fizettem ezekert;) -
#3480 Amennyiért vetted. -
#3479 Meiket szamolja be az 50$-ba a mostani arat a jatekoknak vagy amennyiert en vettem ? mert en sokkal olcsobban vettem oket mint amennyibe most kerulnek igy nincs meg az 50$ de ha a mostani arat szamolja akkor boven megvan -
#3478 hat az 50$ lehet nincs meg nekem , csak menne az oldal hogy tudjam kiprobalni -
C4nn1b4l696 #3477 és ebben a pillanatban kaptam meg.. köszönöm! -
#3476 az is ervenyes amit akciosan vettem? karacsonykor vettem 2 jatekot akciosan -
C4nn1b4l696 #3475 én még nem kaptam meg a privit .. az normális? am igen ha jóltudom 50 dollárt értékűnek kell lenni az accon levő játékoknak.. de azzal nicnsgond bőőőven emgvan :D -
#3474 a pontok idozojelebe maguktol nonek, nem kell foglakozni vele, a jatekok mas lelkes adakozo jatekosok hirdetik. ennyi. -
#3473 Mind 2-tok kodjat priviben kuldtem, most neztem az accom ott vanank es nincsenek aktivalva.
Amugyregisztracional feltetel hogy valamennyi vasarolt game legyen a steamen. -
#3472 Amugy mivel lehet pontot szerezni es ki fizeti ezeket a jatekokat amit csak ugy ingyen oda adnak ? -
C4nn1b4l696 #3471 én tuti jó helyen voltam már próbáltam beregelni csak eddig a kód ne mvotl jó :D -
#3470 vagy lehet rossz helyre mentunk :D -
C4nn1b4l696 #3469 Nyugi nálam is azt írja ki... ezekszerint nem nálunk a hiba talán nemsokára megint műkődik...Daell szabad megkérdezni h nekem is elküldted vagy én nem veszem észre? :D -
#3468 Kosz de miutan beirom az user-passwordot Database query failed. ezt irja ki, nem ertem miert:(
http://www.steamgifts.com/ -on ramegyek a Sign in through STEAM aztan ott beirom az user-jelszo es ezt a szoveget kiirja feher haterrel -
#3467 Nem a nyeresi eselyekkel van a baj, hanem hogy a jatekok kb 80% amit hirdetnek mar meg van. -
#3466 El kuldtem. -
#3465 En jelentkeznek a masik kodra ha a lottohoz belepeshez kell -
#3464 Milyen pontokrol beszeltek? Steamen lehet kapni valami pontokat? es ha lehet mire es hol lehet lottozni ? -
C4nn1b4l696 #3463 oh a jó isten áljon meg :D nagyon köszönöm :D de ne add fel.. próbálkozni szabad... :elöbb utóbb csak sikerül valami... (: -
#3462 LOL 1 nap alatt 100+ pont, igy tudok 2 kodot kerni. eggyiket neked adom, a masikert lehet jelentkezni akinek kell.
Ugyse fogok nyerni, helyette akkor mar el hasznalom kodokra. -
C4nn1b4l696 #3461 ajj mások olyan könnyen bejutottak :( én is be szeretnék >.< -
#3460 Én még csak 40-nél tartok. Remélem azért 2500 előtt nyerek valamit :D -
#3459 Nekem az a bajom hogy a legtobb jatek meg van, csak par inndie van ami nincs es erdekel. Amugy ami meg van mar arra nem tudsz lottozni. -
#3458 pont ma láttam egy embert, aki 2500 entry után nyert először valamit. -
#3457 Mi is ez amiről most beszéltek? van akcios játék? :) -
#3456 Én csak arra nyomok, ami kell nekem.. feleslegesen ne vegyetek részt játékban, azzal csak azoknak az esélyeit rontjátok, akiknek valóban kell az adott játék. -
#3455 Nyomom, nyomom. Próbálom az "oldie but goodie" játékokat meg azokat, amire kevesen adtak pontot, hátha nagyobb az esélyem :D -
#3454 ingyen vannak a pontok, nyomjad :D eddig nekem 23-ból semmi :D -
#3453 Eddigi életem során én sem nyertem túl sok mindent... de úgy vagyok vele, hogy ha van olyan aki 2 hónap alatt nyert 8 játékot (pont az előbb néztem), akkor nehogy már én ne nyerjek egyet sem -
#3452 Nem is értem, minek erőltetem. Úgy sem nyerek itt sose semmit. Nagyon nagyon szerencsétlen vagyok, ha nyerésről van szó :D -
#3451 nagyon köszönöm! -
#3450 udv.
nyilvan, hogy meg jobb legyen az egesz. -
#3449 üdv
Mostanában szinte minden steam-hez való csatlakozáskor platformot frissít a steam... miért van ez? Eddig csak nagyon ritkán fordult elő. -
#3448 Mi ez a kód nem figyeltem?:) -
#3447 Nekem is dobhatna valaki egy kódot ha nem nagy kérés PM-ben !