34737
  • Fpocok
    manage/entries hogy pontos legyek
  • Fpocok
    manage, closed, rákattintasz a nevére.
  • SirAlo
    Te aztan nem aprozod el:D , hol tudom megnezni hogy ki nyerte az adott jatekot? jelentkeztem az elobb a CS sourcera es mar lejart az ideje , meg szeretnem nezni hogy ki nyerte
  • Asselm
    Itt sem azt számolja, hogy mennyiért vettétek, hanem a játékok valós értékével számol
    http://www.steamcalculator.com/
  • zorrobomber
    Your account has been verified, with 81 games, valued at $888.16.

Nice :)

Invite kódot egész véletlenül tudna nekem adni valaki? :)
  • SirAlo
    Your account has been verified, with 5 games, valued at $99.95.
    lol:D akkor csak nem azt szamolja amennyier vettem:) en kb 12-15 eurot fizettem ezekert;)
  • MerlinW
    Amennyiért vetted.
  • SirAlo
    Meiket szamolja be az 50$-ba a mostani arat a jatekoknak vagy amennyiert en vettem ? mert en sokkal olcsobban vettem oket mint amennyibe most kerulnek igy nincs meg az 50$ de ha a mostani arat szamolja akkor boven megvan
  • SirAlo
    hat az 50$ lehet nincs meg nekem , csak menne az oldal hogy tudjam kiprobalni
  • C4nn1b4l696
    és ebben a pillanatban kaptam meg.. köszönöm!
  • SirAlo
    az is ervenyes amit akciosan vettem? karacsonykor vettem 2 jatekot akciosan
  • C4nn1b4l696
    én még nem kaptam meg a privit .. az normális? am igen ha jóltudom 50 dollárt értékűnek kell lenni az accon levő játékoknak.. de azzal nicnsgond bőőőven emgvan :D
  • Daell Drow
    a pontok idozojelebe maguktol nonek, nem kell foglakozni vele, a jatekok mas lelkes adakozo jatekosok hirdetik. ennyi.
  • Daell Drow
    Mind 2-tok kodjat priviben kuldtem, most neztem az accom ott vanank es nincsenek aktivalva.

Amugyregisztracional feltetel hogy valamennyi vasarolt game legyen a steamen.
  • SirAlo
    Amugy mivel lehet pontot szerezni es ki fizeti ezeket a jatekokat amit csak ugy ingyen oda adnak ?
  • C4nn1b4l696
    én tuti jó helyen voltam már próbáltam beregelni csak eddig a kód ne mvotl jó :D
  • SirAlo
    vagy lehet rossz helyre mentunk :D
  • C4nn1b4l696
    Nyugi nálam is azt írja ki... ezekszerint nem nálunk a hiba talán nemsokára megint műkődik...Daell szabad megkérdezni h nekem is elküldted vagy én nem veszem észre? :D
  • SirAlo
    Kosz de miutan beirom az user-passwordot Database query failed. ezt irja ki, nem ertem miert:(
    http://www.steamgifts.com/ -on ramegyek a Sign in through STEAM aztan ott beirom az user-jelszo es ezt a szoveget kiirja feher haterrel
  • Daell Drow
    Nem a nyeresi eselyekkel van a baj, hanem hogy a jatekok kb 80% amit hirdetnek mar meg van.
  • Daell Drow
    El kuldtem.
  • SirAlo
    En jelentkeznek a masik kodra ha a lottohoz belepeshez kell
  • SirAlo
    Milyen pontokrol beszeltek? Steamen lehet kapni valami pontokat? es ha lehet mire es hol lehet lottozni ?
  • C4nn1b4l696
    oh a jó isten áljon meg :D nagyon köszönöm :D de ne add fel.. próbálkozni szabad... :elöbb utóbb csak sikerül valami... (:
  • Daell Drow
    LOL 1 nap alatt 100+ pont, igy tudok 2 kodot kerni. eggyiket neked adom, a masikert lehet jelentkezni akinek kell.
    Ugyse fogok nyerni, helyette akkor mar el hasznalom kodokra.
  • C4nn1b4l696
    ajj mások olyan könnyen bejutottak :( én is be szeretnék >.<
  • Fpocok
    Én még csak 40-nél tartok. Remélem azért 2500 előtt nyerek valamit :D
  • Daell Drow
    Nekem az a bajom hogy a legtobb jatek meg van, csak par inndie van ami nincs es erdekel. Amugy ami meg van mar arra nem tudsz lottozni.
  • Fabio Capello
    pont ma láttam egy embert, aki 2500 entry után nyert először valamit.
  • DarkSector
    Mi is ez amiről most beszéltek? van akcios játék? :)
  • MerlinW
    Én csak arra nyomok, ami kell nekem.. feleslegesen ne vegyetek részt játékban, azzal csak azoknak az esélyeit rontjátok, akiknek valóban kell az adott játék.
  • Fpocok
    Nyomom, nyomom. Próbálom az "oldie but goodie" játékokat meg azokat, amire kevesen adtak pontot, hátha nagyobb az esélyem :D
  • FZoleee
    ingyen vannak a pontok, nyomjad :D eddig nekem 23-ból semmi :D
  • Asselm
    Eddigi életem során én sem nyertem túl sok mindent... de úgy vagyok vele, hogy ha van olyan aki 2 hónap alatt nyert 8 játékot (pont az előbb néztem), akkor nehogy már én ne nyerjek egyet sem
  • Fpocok
    Nem is értem, minek erőltetem. Úgy sem nyerek itt sose semmit. Nagyon nagyon szerencsétlen vagyok, ha nyerésről van szó :D
  • ProGabe #3451
    nagyon köszönöm!
  • bertino
    udv.
    nyilvan, hogy meg jobb legyen az egesz.
  • Bokafix2
    üdv

Mostanában szinte minden steam-hez való csatlakozáskor platformot frissít a steam... miért van ez? Eddig csak nagyon ritkán fordult elő.
  • atinq
    Mi ez a kód nem figyeltem?:)
  • wesker24
    Nekem is dobhatna valaki egy kódot ha nem nagy kérés PM-ben !