34737
  • lolSL
    sdfwe543452354
  • lolSL
    sdq33123123
  • lolSL
    beta kliensben már tudsz magadnak giftet venni, és azt elcserélni másikra vagy tf2 cuccokra
  • pointer4
    Elvileg sehogy, gondolom ezt írták róla. Vagy valami különleges eset, és a support segített.
  • berczely
    Srácok hogy van ez a játék csere-bere dolog? (nem rég írt valaki róla)
  • MaxPayne
    Itt van az e-mail amit a steam küld de nem tudom mi a titkos kérdés és mi lenne a válasz, kérlek segítsetek

This is an automated message generated by Steam account administration to help you reset your Steam password.

Please enter the following code into the 'Verification Code' field of the 'Forgotten Password' dialog. (Enter the code exactly as written. You can use copy/paste operations to enter the code):

6DPB6

Please also enter the *answer* to the following question into the 'Secret Answer' field of the same dialog:

NameOfSchool
  • MaxPayne
    Hyhy olyan gondom lenne asteamen hogy újra kellett telepítenem de elfelejtettem a jelszavam és mikor új jelszót kérek akkor nem változtatja meg mert azt írja hogy nem jó az új jelszó vagy helytelenül válaszoltam atitkos kérdésre, e-mailben kaptam egy kódot és egy állítólagos titkos választ amire válaszolnom kell de nem értem mi a kérdés és angolul vagy magyarul kell rá válaszolni mert asteam magyar az e-mail angol mit csináljak?
  • csokalaci
    3 éve még nem volt bankkártyám és nem tudtam megvenni.
  • DarkSector
    Még utoljára annyi megjegyzést, hogy ezekből szinte az összes gém 5 euro alatt van, nem beszélve ha packban veszitek szerintem kár ezzel baszakodni, de ez csak én véleményem.
  • DarkSector
    Jogos.
  • MerlinW
    Oké, a warez témát be lehet fejezni..
  • DarkSector
    Értem.
  • csokalaci
    Régen ezeket lehetett letölteni:
    Arx Fatalis
    AstroPop Deluxe
    Bejeweled 2 Deluxe
    Bejeweled Deluxe
    Bookworm Adventure Deluxe
    BigMoney Deluxe
    Bookworm Deluxe
    Chuzzle Deluxe
    Codename Gordon
    Condition Zero ("SteamBuster"-ben)
    Counter-Strike
    Counter-Strike: Source
    Dark Messiah
    Day of Defeat
    Day of Defeat: Source
    Deathmatch Classic
    Defcon
    Dynomite Deluxe
    Eets
    Feeding Frenzy 2 Deluxe
    GARRY'S MOD
    Half-Life
    Half-Life 2
    Half-Life 2: Deathmatch
    Hammer Heads Deluxe
    Heavy Weapon Deluxe
    Iggle Pop Deluxe
    Insaniquarium Deluxe
    Opposing Force
    Pizza Frenzy Deluxe
    Poker Superstars II
    Rag Doll Kung Fu
    Red Orchestra: Ostfront
    Ricochet
    Ricochet: Lost Worlds
    RoboBlitz
    Rocket Mania Deluxe
    Talismania Deluxe
    Team Fortress Classic
    Typer Shark Deluxe
    Wik and the fable of souls
    Zen of Sudoku
    Zuma Deluxe
  • DarkSector
    Értem.
    Újabb címekből egyre sem emlékszel amit hallottál hogy megy? Csak régiek?
  • Compiler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de a fórumon folyamatosan felteszik a legfrisebb ncf-eket, gcf-eket, így a nem letölthető játékokat is a legfrisebb állapotukban lehet futtatni
  • csokalaci
    Régen amíg nem tudtam megvenni a Garry's Modot én is egy PacSteam szerű dolgot használtam. Undead patch volt a neve. A lényege hogy a steamet megpatchelte és elérhetővé tett számunkra minden játékot. Persze nem lehetett vele mindent letölteni, de ami nekem kellett azt pont le lehetett. Multiplayer szerverekre
    nem enged fel, amíg azok nincsenek megcrackelve.

Nekem semmi bajom nem lett tőle, nem tiltottak le steamről, de ez 2 éve volt azóta lehet hogy már jobban odafigyelnek.
  • Compiler
    Pár játék tölthető le csak, a többinél azt írja mindig, hogy a server lefoglalt. Ennél a pár játéknál nincs achievement, vagy van, de nem tárolódik le az accon, csak a sajátgépen, most így hirtelen nem emlékszek.
    Singleben ez a pár játék megy, online csak buherálással.
  • DarkSector
    Csak single megy?
  • Compiler
    Nem tudom, hogy működik, de az biztos, hogy azokat a játékokat lehet csak vele letölteni, amiknek van demójuk.
    De rá is kérdeztem régebben, és mondták(és nekem is úgy tűnik), hogy a Valve szerveréről töltődnek le a játékok.

Persze multi sincs, csak trükközéssel lehet nemhivatalos szerókon játszani.
  • DarkSector
    Gondolom régi kisebb játékok mennek ezzel a programmal. mint a videóban is a Counter Strike.
  • DarkSector
    Jah értem ez egy FÉL hivatalos megoldás ugye?
  • Compiler
    Nem kamuszarság, néhány játékot le lehet vele tölteni, nem mindet, már sokszor használtam.
    Azokat viszont a Valve szerveréről töltöd le. A gond az, h hivatalosan az acchoz nem tartozik játék, tehát az achievementeket nem tudod megszerezni.
  • DarkSector
    Már épp néztem youtube-on, hát hogy ez mennyire hihető, nekem ez magas mert azt mutatja hogy sok játék aktív ha beregelsz, szerintem ez valami kamuszarság inkább.

Biztosra nem mondom, de szerintem köze nincs az eredetihez, kötve hiszem hogy a sima steam accountod bármiért bannolva lenne, mert ebbe belépsz egy teljessen más accounttal.

Bajod abból származhat ha ez úgy szól közbe az eredeti steam-nek hogy lop adatokat.
    Amúgyis ha belépsz a Beállításokban/Settings-nél van egy szöveg hogy "Ne tárolja az adataidat a Steam a gépen." ezt pipáld be, hogy ne legyen letárolva semmi, kisebb az esélye hogy kémprogramok lopnak adatokat.

Ez csak arra van hogy steam-et letöltöd s utána net nélkül tudsz játszani offline ha ez nincsen bepippantva.

De a felelősség a tiéd lesz ha valami baj lesz.
    Ha meg valóban müködik ez amit láttam a youtube-on akkor nem lesz baj, de persze ha nem kamu....
  • DarkSector
    Mi az a Pac Steam?

De szerintem kurvára nem veszélyezteted...mivel más más profil.
  • Compiler
    Üdv!
    Mennyire veszélyeztetek egy eredeti accountot eredeti játékokkal, ha mellette mondjuk is fel van téve, egy másik accounttal használva?
  • Jim Morrison
    van esély steam mobilra !! van egy app, steam mobile volt a neve, de jött egy update ami a következőt tartalmazta: új név és logó a steam felkérésére. hoppá :D
  • MerlinW
    Máshol vette az FNV-t és valami technikai okból nem szerette a Steam, így nem tudott DLC-ket vásárolni hozzá. Írt a supportnak, és az lecserélte neki egy Steam-es kulcsra.

Amikkel találkoztam eddig (tehát amikkel személyes tapasztalatom volt) Valve/Steam és az Ubisoft supportja a legtisztességesebb. Mindkettő minden esetben 1-2 órán belül kézzel írt levélben válaszolt (időeltolódás persze játszik), és nyomban meg is oldották a problémámat.
  • wesker24
    Köszi szépen !

Inkább az újra telepítést választottam mert 2 és fél óra alatt simán lejön !
  • Prince23
    Telepícsed inkább újra
  • byzhouse
    azt,hogy lehet? :O
  • MerlinW
    Valszeg kaptál a Valve-tól egy Steam-es (áruházi) példányt (respect nekik). Ebben az esetben újra kell telepítened.

Ha gyorsítani szeretnél valamelyest, akkor: FNV könyvtár átnevez, telepítés indít, vársz 1 percet, steam-ből kilépsz, FNV könyvtárat visszanevezed, Steam indít, telepítés végeztével integrity check-et nyomsz.
  • wesker24
    Amióta irtam a steam supportnak azóta valami nagyon nem jó a Fallout New Vegasnál !

1. Ott van a steamapps könyvtárban de még se lehet elindítani mert a Games könyvtárban fel sincs telepítve.

2. A Fallout New Vegas Retail Dobozos cím átváltozott Fallout New vegas ((HU) tiszteletpéldánnyá.

3. A megszerzett Fallout New Vegas achikat lenullázták már nem az van ott hogy 15/65 hanem 0/65.
  • ollie
    Milyen cserélgetős dolgot? A Steam bétára gondolsz? A community oldalon a view inventory alatt. De csak bizonyos játékokon belüli tárgyakat (jelenleg csak TF2), és olyan játékokat cserélhetsz, melyeket eleve giftként vásároltál.
  • Mester8522
    Hali nem igazán vágom ezt a cserélgetős dolgot hol találom pontosan?
  • gauntka
    Oké, kösz az infót mindjárt kipróbálom a vírusirtót:P
  • ollie
    Nem lesz belőle gift. Valszeg simán elfogadja ha már van egy Dirt3 az accounton, vagyis kárba megy.
  • MerlinW
    Válts letöltési szervert. Német-Frankfurt, Csehek, Ausztria pl.
  • berczely
    Srácok!

Mi van a Steam-el hogy ilyen lassú a letöltés? Alig szedek 1 megával!!
  • PunkZoli
    most a steam betaban van egy új funkció, hogy tudsz tf2es itemeket vagy játékra, vagy itemre, játékot szintén játékra cserélni
    keress fórumokat a steampowereden ahol cserélgetések mennek...

azt mellesleg nem tudja valaki, hogy ha ezt a kulcsot is hozzá addolod a steamhez gift lesz belőle?
  • Mester8522
    Üdv, volna egy dirt 3-as kuponom, nem használtam fel steame-s, vga kártyához kaptam, de az a helyzet én már megvettem a játékot, így elcserélném valami játékra gta 4 vagy hasonló autós game-ra ha valakit érdekel írjon privit!