34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#3366 Inkabb az erdekelen hogy aki giftet tesz kozze, annak hol eri meg? -
#3365 Irta lejebb hogy par nap alatt vissza lehet nyomni maxra, szal elvileg nem veszit vele semmit. -
#3364 neked miért jó,hogy elhasználod az összes pontod meghívókra? :D kapsz valamit? -
#3363 ha van még kód, jöhet:) -
Scofield #3362 Nekem is kell kód >< -
#3361 Mar nem kell, a masodikat el vittem,. Valamiert elosszor nem fogadta el. -
#3360 en is kernek kodot. -
#3359 elsőt elvittem, köszi:) -
#3358 Még két kód:
ig2powmhy9x2c2es4jy3sfadgq6dpf7nzztgt0kt
b6fdpjtksdivdj7gknaqujc2aufxbmwn31o913to
szokás szerint, csak írjátok be ha elvittétek. -
#3357 minden a giveawayba belépő pontját megkapja. -
#3356 akár nekem is :) -
#3355 ha valakinek van egy ilyen invite kódja az dobhatna nekem is egyet privibe, köszönöm :) -
#3354 és miért éri meg valakinek giveawayt indítani? mit kap érte?
-
#3353 elvileg beregeltem a másodikat. köszönöm.
-
#3352 Köszi, az elsőt beregisztráltam. :) -
#3351 Még csak el se kell mennie, az indítás pillanatában megkapod érte a pontot., és igen, mindenki megkapja. -
#3350 Két kódot tudok adni, aki kapja marja:
v9jcp5ace200nhzgqes6ikqngmbhkrsxyp4vxq2m
1760nipo74fvth4hgoi3202ezxdbnbzcbvsgdj4c
annyit kérek, ha valaki beregisztrálta, írjon ide egy posztot. -
#3349 Azért még egyszer.
Tehát vannak ezek a giveawayek. Ha pl valaki csinál egy 50pontosat, és el is kell, akkor mindenki, aki regelt, még ha nem is lépett be a giveawaybe, megkapja a pontot? -
#3348 Jó cuccnak tűnik ez a steamgifts. Nem tudna valaki meghívót küldeni rá? :) -
#3347 PONTosan :D
Egészen 300 pontig, ez a pillanatnyi maximum amíg gyűjthetőek a pontok, ez egy jobb napon pár óra alatt megvan, szóval érdemes szórni a pontokat. :P -
#3346 Sajnos akkor nem regisztrálhatsz, védelmi szempontokból van az 50 dolláros limit, nem szeretnék, hogyha az emberek maguknak küldözgetnének meghívót és belépnének nullértékes alregekkel, csak azért hogy nagyobb esélyeket adjanak maguknak. -
#3345 ÉRTEM MÁR!
Tehát akkor idővel, ha többiek csinálnak giveawayt, akkor nekem töltődik az "egyenlegem" értem :D -
#3344 Az oldalon MINDEN elindított giveaway után kapnak a felhasználók pontot. Ha Józsi elindít egyet, azért az összes felhasználó kap pontot, ha Katika, akkor is. Nem neked kell indítani, ez automatikusan jár. -
RYO21 #3343 Csak 34 dollárom van, és ez miatt nem birok regisztrálni. Hogy szerezzek még 15-t? (Vásárolni nem birok steamen, mert nincs bankártyám) -
#3342 Én így sem értem. Sry :D
Hogy kaptam vissza a pontjaimat? Én csak jelentkeztem a giveawayekre, én magam nem csináltam. -
#3341 Téves.
Mindenki 20 ponttal kezd. Pontokat minden elindított giveaway után kapsz, a giveaway pontértékének 10%-át. A pontérték a játék amerikai dollárban számított árával egyenértékű. Tehát: Ha valaki indít egy giveawayt, és az a játék steamen 50 dollár, akkor a giveaway 50 pontért megy. Emiatt pedig minden felhasználó öt pontot kap, és gyűjtheti egészen 300-ig.
Meghívókódok vannak, nem meghívók. Felmész a steamgifts.com-ra, ott van egy regisztrációs rész, megkér, hogy lépj be a steames accountoddal, utána fogja majd kérni a meghívókódot, lesz rá egy külön mező amit meg kell adni, meghívókódot pontokért lehet szerezni a már regisztrált felhasználóknak.
Bármi kérdés van, kérdezzetek :) -
#3340 Nekem első nap volt kb 180 pontom, vagy lehet kicsit kevesebb.
Elköltöttem, maradt 20-30.
Ma felmentem, bamm megint volt 160 pontom. -
#3339 nem bonyolult. regizel-gyűjtesz pontot és mehetsz játék sorsolásra,ha van elég pontod.(nem kapjátok vissza a pontot akkor se ha nem nyertek) pontok pedig nem tudom tegnap 1kor volt 103pontom felraktam dead islandra utána lett 53 és most megint van 100 pontom. -
RYO21 #3338 És hol lehet meghívót szerezni? Láttam pár oldalt, de ott csak valami kódokat osztogattak. -
#3337 Még nem jöttem rá teljesen, hogy működik.
Azt tudom, hogy meghívós a dolog. Amennyi euro értékű cucc van az accountodon, annyi pontot kapsz, amit feltehetsz játékokra (mindenki ugyanannyi pontot rak fel, szóval nem licit) és akkor randomra valaki megkapja az ajándékot. De örülnék, ha valaki elmagyarázná a maradék dolgot. -
RYO21 #3336 Mire jó ez a steamgifts dolog? Hogyan lehet rá regisztrálni? -
KondorKhan #3335 biztos, ami biztos, kipróbálom stemen és originen is :) -
Ry0K3N #3334 Tökmindegy honnan játszasz online de két ugyanazon Cd kulcsal nem hiszem felenged. -
KondorKhan #3333 mondjuk én nem tervezem, hogy steamről online játszak vele... -
Ry0K3N #3332 Nem hiszem. A gond akkor lessz ha online játszani akarnak majd vele originről. -
KondorKhan #3331 Hali!
Azt tervezem, hogy eladom az Origin accountomat. A kérdésem az lenne, hogy még annó megvettem a steamről a Burnout Paradise-t, a szériaszámot az Originen (vagyis akkor még csak EADM volt a neve) is tudtam aktiválni. Ha én most eladom az Origin accomat, akkor az befolyásolni fogja valahogy a Steam accomon lévő Burnoutot? -
Laci82 #3330 Email cím mint account és ahhoz van hozzárendelve egy számlaszám,így. -
#3329 e-mail címre hogy küldesz pénzt? :) -
Laci82 #3328 Sziasztok.
PayPalról csak email címre lehet utalni pénzt számlaszámra nem? -
#3327 +1
Már a portal2 nek kéne freenek lennie :D