34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#3286 Vasarolni kell valamita steamre, mindegy hogy dobozost regelsz be vagy bankkartyaval kozvetlen a stemrol veszel. A lenyeg hogy TE vedd meg. Ingyen gamek es demok nem jok, a lengyeles cucc is asszem mar le jart. -
#3285 nem, vásárolni kell, ingyenes és demo játékokkal nem működik!
vagy elvileg lehet valami lengyel oldalról lengyel proxyval szerezni játékot, de ezt nemtudom pontosan hol, googolal keress. -
Ironman2 #3284 Hali! Nekem nem akar működni a barát felvétele.Azt írja hogy a steam közösség akkor érhető el,ha van már játék a fiókomon.1 demó le van töltve(DNF).Az nem elég? -
#3283 mindenkit offlinenak mutat még engem is pedig újra indítottam a steamet meg minden -
Ry0K3N #3282 A legjobb multi a Rune. Vita lezárva. -
#3281 Hajdnem talált, de menj még visszább a csúszkán. -
#3280 Ja. Mert az a legJObb! -
#3279 Haverokkal minden multi jo.
Kivétel a WOW -
#3278 Ezt a kijelentésemet bármikor, bárhol vállalom. -
#3277 Pedig a BO egy kifejezetten jó játék! Van benne rengeteg újítás! Attól, hogy nem jön be a stílusa (rájöttem, hogy nekem sem) attól még egy nagyon jó játék. -
#3276 inegyen joaz. van akinek nem szemét igen. :P -
#3275 Ennek örülni kell? Az a játék egy szemét:) -
#3274 Ingyen hétvége steam-en BLACK OPS-nál!!! -
Gabor113 #3273 Én hasonlót a "R.U.S.E. + Prima Official Strategy Guide" packnál láttam. Csak ott nem 1 centtel drágább..:) -
#3272 hát én igen. :) -
#3271 Na mondjuk erre éppen nem gondoltam :D -
#3270 lehet egybe tenni a kosaradba....-.- -
#3269 Nekem mondjuk olcsóbb lenne egyben, mert 20Ft az sms egy vásárlás után :D -
#3268 nem csak tiszta vicces. :)
nemhogy a balfaszok mondjuk 80%-ot engedtek volna a packból. :) -
#3267 1 eurocent neked ilyen érvágás? -
#3266 de akinek nincs az külön olcsóbban megkapja nem érted? ezért nincs értelme...:) -
#3265 arra nem gondoltál hogy esetleg valakinek megvan az egyik akkor miért vegyen packot,de te egyből hőzöngsz? -
#3264 -
#3263 nézd meg még1x amiket irtam. :P -
#3262 az hogy az akciós árakon számolja, nézd meg mennyibe kerülnek akció nélkül... -
#3261 packban 0.01 euroval drágább!!!! :) -
#3260 Halljátok áruljátok már el hogy mi a faszom az akció a Far Cray Pack-ban?
Mert külön a 2 játék ugyanaz! :P
2.49+4.99
7.49 -
KondorKhan #3259 azt nem szeretem a dobozos változatokban, hogy hiába telepítem fel, még le kell töltenie egy giga updatet, a digitális változattal meg nincs ilyen probléma, az azonnal updattel együtt tölti... -
#3258 ingyen szállít Zavvi, nincs postaköltség, és 3-4 nap alatt megérkezik:) Persze ízlések és pofonok. Nemrég volt akciós, akkor vettem meg ott öcsémnek 2000-ért. Azért mondom, mert piszok jól néz ki a fémdobozos kiadás.
Zavvi, thehut, game.co.uk mind ingyen szállítanak. Brit királyi posta powa:) -
KondorKhan #3257 jó, de a ha a g2playtől veszed, akkor max 5 perc múlva megkapod a kódot, és töltheted is, szóval max 1-2 óra múlva, függően a net gyorsaságától, játszhatod is... postaköltség nélkül és várakozási idő nélkül kapod meg ezeket a játékokat, vagyis a zavviról 4000HUF + postai (talán van 1500 is) + plusz az idő míg leszállítják... -
#3256 Zavvi-n 4000-ért fémdobozost kapsz. -
KondorKhan #3255 A g2play.net -en a Homefront Steam aktivációs kódja ma csak 3000HUF.
-
#3254 Na megvéve a Borderlands DLC :)) -
#3253 a kulcs nekem is pénzbe kerül, pedig én fizettem a játékért. ne sírj, játssz. -
Shad01 #3252 A kollégákkal beszéltünk róla, hogy meg kellene kóstolni az új országtortát.
Gondoltam nagylelkű leszek, meghívom őket. Majdnem annyiba került, mint egy akciós játék, pedig ez csak 4 szelet torta volt.
Ha az ember türelmes, igenis lehet szinvonalas játékot venni megfizethető áron. Ennyire illik honorálni a készítők befektetett energiáját. -
38tibi38 #3251 Értem,csak kaptam egy dobozt amit ki szeretnék nyitni de sehogy sem tudom,és írták,hogy szerezek kulcsot. Utánanéztem shop-ba,ott volt egy ilyen kulcs de persze az is "pénzbe"kerül. -
#3250 1. mert a cuccok luxuscikkek, semmivel sem ad több előnyt, az alapfegyverekkel is ugyanannyi esélyed van, mint a többieknek.
2. a tárgyak 90%-át free-ben is megkapod, ha játszol
3. nekünk, akik megvették is pénzbe kerül.
4. semmi sincs ingyen -
#3249 Miért? Tudsz vele ingyen játszani? Igen.
Kötelező cuccot venni? Nem.
Ennyi a történet :D -
#3248 Mert a Free Play a free multi játék nem a szar kellékekre vonatkozik... -
38tibi38 #3247 Ha a Team Fortress 2 annyira tolja,hogy "Free to Play",akkor miért kell IGAZI pénzt fizetni a cucokért?-.-'