34737
  • Daell Drow
    Vasarolni kell valamita steamre, mindegy hogy dobozost regelsz be vagy bankkartyaval kozvetlen a stemrol veszel. A lenyeg hogy TE vedd meg. Ingyen gamek es demok nem jok, a lengyeles cucc is asszem mar le jart.
  • kifli
    nem, vásárolni kell, ingyenes és demo játékokkal nem működik!

vagy elvileg lehet valami lengyel oldalról lengyel proxyval szerezni játékot, de ezt nemtudom pontosan hol, googolal keress.
  • Ironman2
    Hali! Nekem nem akar működni a barát felvétele.Azt írja hogy a steam közösség akkor érhető el,ha van már játék a fiókomon.1 demó le van töltve(DNF).Az nem elég?
  • byzhouse
    mindenkit offlinenak mutat még engem is pedig újra indítottam a steamet meg minden
  • Ry0K3N
    A legjobb multi a Rune. Vita lezárva.
  • DarkSector
    Hajdnem talált, de menj még visszább a csúszkán.
  • Fpocok
    Ja. Mert az a legJObb!
  • DarkSector
    Haverokkal minden multi jo.

Kivétel a WOW
  • Fpocok
    Ezt a kijelentésemet bármikor, bárhol vállalom.
  • Fpocok
    Pedig a BO egy kifejezetten jó játék! Van benne rengeteg újítás! Attól, hogy nem jön be a stílusa (rájöttem, hogy nekem sem) attól még egy nagyon jó játék.
  • DarkSector
    inegyen joaz. van akinek nem szemét igen. :P
  • MerlinW
    Ennek örülni kell? Az a játék egy szemét:)
  • DarkSector
    Ingyen hétvége steam-en BLACK OPS-nál!!!
  • Gabor113
    Én hasonlót a "R.U.S.E. + Prima Official Strategy Guide" packnál láttam. Csak ott nem 1 centtel drágább..:)
  • DarkSector
    hát én igen. :)
  • pointer4
    Na mondjuk erre éppen nem gondoltam :D
  • DarkSector
    lehet egybe tenni a kosaradba....-.-
  • pointer4
    Nekem mondjuk olcsóbb lenne egyben, mert 20Ft az sms egy vásárlás után :D
  • DarkSector
    nem csak tiszta vicces. :)
    nemhogy a balfaszok mondjuk 80%-ot engedtek volna a packból. :)
  • Tatyla
    1 eurocent neked ilyen érvágás?
  • DarkSector
    de akinek nincs az külön olcsóbban megkapja nem érted? ezért nincs értelme...:)
  • Tatyla
    arra nem gondoltál hogy esetleg valakinek megvan az egyik akkor miért vegyen packot,de te egyből hőzöngsz?
  • DarkSector
  • DarkSector
    nézd meg még1x amiket irtam. :P
  • Fabio Capello
    az hogy az akciós árakon számolja, nézd meg mennyibe kerülnek akció nélkül...
  • DarkSector
    packban 0.01 euroval drágább!!!! :)
  • DarkSector
    Halljátok áruljátok már el hogy mi a faszom az akció a Far Cray Pack-ban?
    Mert külön a 2 játék ugyanaz! :P

2.49+4.99
    7.49
  • KondorKhan
    azt nem szeretem a dobozos változatokban, hogy hiába telepítem fel, még le kell töltenie egy giga updatet, a digitális változattal meg nincs ilyen probléma, az azonnal updattel együtt tölti...
  • MerlinW
    ingyen szállít Zavvi, nincs postaköltség, és 3-4 nap alatt megérkezik:) Persze ízlések és pofonok. Nemrég volt akciós, akkor vettem meg ott öcsémnek 2000-ért. Azért mondom, mert piszok jól néz ki a fémdobozos kiadás.

Zavvi, thehut, game.co.uk mind ingyen szállítanak. Brit királyi posta powa:)
  • KondorKhan
    jó, de a ha a g2playtől veszed, akkor max 5 perc múlva megkapod a kódot, és töltheted is, szóval max 1-2 óra múlva, függően a net gyorsaságától, játszhatod is... postaköltség nélkül és várakozási idő nélkül kapod meg ezeket a játékokat, vagyis a zavviról 4000HUF + postai (talán van 1500 is) + plusz az idő míg leszállítják...
  • MerlinW
    Zavvi-n 4000-ért fémdobozost kapsz.
  • KondorKhan
    A g2play.net -en a Homefront Steam aktivációs kódja ma csak 3000HUF.

• cs1rk3
    Na megvéve a Borderlands DLC :))
  • Guren
    a kulcs nekem is pénzbe kerül, pedig én fizettem a játékért. ne sírj, játssz.
  • Shad01
    A kollégákkal beszéltünk róla, hogy meg kellene kóstolni az új országtortát.
    Gondoltam nagylelkű leszek, meghívom őket. Majdnem annyiba került, mint egy akciós játék, pedig ez csak 4 szelet torta volt.
    Ha az ember türelmes, igenis lehet szinvonalas játékot venni megfizethető áron. Ennyire illik honorálni a készítők befektetett energiáját.
  • 38tibi38
    Értem,csak kaptam egy dobozt amit ki szeretnék nyitni de sehogy sem tudom,és írták,hogy szerezek kulcsot. Utánanéztem shop-ba,ott volt egy ilyen kulcs de persze az is "pénzbe"kerül.
  • MerlinW
    1. mert a cuccok luxuscikkek, semmivel sem ad több előnyt, az alapfegyverekkel is ugyanannyi esélyed van, mint a többieknek.
    2. a tárgyak 90%-át free-ben is megkapod, ha játszol
    3. nekünk, akik megvették is pénzbe kerül.
    4. semmi sincs ingyen
  • Fpocok
    Miért? Tudsz vele ingyen játszani? Igen.
    Kötelező cuccot venni? Nem.

Ennyi a történet :D
  • DarkSector
    Mert a Free Play a free multi játék nem a szar kellékekre vonatkozik...
  • 38tibi38
    Ha a Team Fortress 2 annyira tolja,hogy "Free to Play",akkor miért kell IGAZI pénzt fizetni a cucokért?-.-'