34737
  • Daell Drow
    re pu
  • ProGabe #3445
    én is nagyon megköszönném, ha valaki dobna egy kódot pm-ben!
  • C4nn1b4l696
    vki a frissen bekerültek közül nem segítene még nekem? :D szépen megkérném h pm-be mert sajna e ekll mennem itthon ról és vk ituti gyorsabb lenne :D de azt hálám kergetné a sírig szal jól gondolja meg :DD
  • tototto
    na sikerült beregisztrálni, köszönöm szépen :)
  • Fpocok
    le62h0134wasfyanbvmm45kcs5gjs4i3su95qgvc
  • tototto
    én is kérek szépen steamgifts kódot pls :)
  • Fpocok
    Elmaradt a lelkesedés, már csak nagyon keveset küldenek, nincs egy részre való. De ez kicsit off sry.
  • Fabio Capello
    Hiányolom a LoL videóidat hogy a fene egyen meg:D
  • Fpocok
    Oké! most fasza.
  • MerlinW
    Nem jó. Profil, profil szerkesztése, Egyedi URL -hez írd be aullah
  • PunkZoli
    én valami fórumon találtam 2 kódot, és az egyik ment a másikat odaadtam neked, de ezek szerint nem ment
  • C4nn1b4l696
    aha .. pont azért kérdeztem mert amit tőled kaptam már fel volt használva.. hirtelen azt hittem h rossz id-re lett generálva vagy valami :Dkösz a választ :D
  • PunkZoli
    kérsz egy kódot, kapsz egy kódot, amit bárkinek oda adhatsz
  • C4nn1b4l696
    am, hogy működnek a meghívók? aki vesz eaz véletlenszerűen kap egy kódot vagy meg kell adnia egy steam id-t ami alapján legenerálják a kódsort és csak az az egy ember tudja majd használni? :D csak mert nekem az id-be nincs benn a 696 :D
  • PunkZoli
    kezd átláthatatlan lenni ez a fórum az avatarok eltüntetésével és a feketeségéve :) , mindig találok valami olvasatlan kommentet :d
  • Fpocok
    Akkor írd be: Aullah.
    Micsoda meglepetés, tudom.
  • MerlinW
    Ide is írhatod. A steamcommunity neved kell, ami a profilod címének végén van.
  • C4nn1b4l696
    én nagyon szépen kérek egyet (:
  • Fpocok
    MerlinW, írjak neked privibe, hogy steam nickem oda legyen írva? VAgy valami beállítás kell?
  • MerlinW
    50pontért vehet minden tag meghívót. Nekem most pont nincs pontom.
    Azt vettem észre, és jogos, hogy egyre kevesebben küldenek meghívót, hiszen minden egyes új felhasználó rontja a nyerési esélyeket:)
  • Fpocok
    Ha nagyon szépen kéred, akkor tudok adni egyet.
  • PunkZoli
    ok kösz, kódot hol lehet lőni? :)
  • MerlinW
    Miután a Valve oldalán kell bejelentkezni, max a Valve lophatja el. Lejebb pedig 10x le lett írva hogy működik, olvass vissza. Sima tombola. ráböksz egy játékra és vársz, hogy kisorsolják.
  • NEOreg3
    olvass
  • PunkZoli
    akkor most áruljátok el, hogyan működik ez a steamgifts oldal!? mennyire hivatalos, mennyire lopja el az accot satöbbi
  • C4nn1b4l696
    kicsit visszatérve valaki nem lenne annyira segítőkész h dobjon kódot steamgift-hez? :D
  • MerlinW
    Jah, azt lehet. Nem IP alapján megy a dolog, hanem Steam account alapján. Tehát nem számít, hogy egy gépről hányan használják.
  • Asselm
    Nem csalni akarok... két különböző személy használná két külön accountal-tal az oldalt, de egy IP címről.
  • MerlinW
    Csak akkor tudsz másik accountot létrehozni, ha van még másik olyan Steam account-od amivel vásároltál minimum egy 10eurós játékot. Ha kiderül, hogy több gifts acc tartozik egy személyhez, akkor értelemszerűen bannolnak az oldalról.

Ne csalj, játssz tisztességesen, ahogy mindenki.
  • Asselm
    Lenne egy kérdésem a steamgifts.com-mal kaplcsolatban:
    Ha minden igaz, akkor egy IP-cím ről csak egy felhasználót lehet regisztrálni...
    De két külön IP-ről regisztrált felhasználót lehet-e ugyanarról az IP-ről használni bármilyen következmények nélkül?
  • tototto
    jó, köszönöm, akkor várok holnapig :)
  • Fpocok
    Várni kell pár órát, egy napot.
  • tototto
    steam fórumba ha ember regisztrál és a megérkező emailben aktiválja a felhasználónevet még mit kell tenni hogy hozzá tudjon szólni?
    még ezt az aktiválást is aktiválnia kell valami moderátornak vagy egyből kéne tudnom kommentelni, mert már fél napja átestem a regisztráció megerősítésén de még mindig nem tudok hozzászólni semmilyen témához
  • Aquir
    csak félreértéseket tisztázunk, azok megérdemelnek rövid szóváltást
  • pointer4
    Ne offoljatok már, hát ki nem szarja le milyen betűvel írják azt hogy magyar? Felfogtad mi van odaírva? Igen! Akkor meg séta tovább.
  • Aquir
    Magyarul, ahogy ő mondta és értette, a nemzetek neve, pl. magyar, kisbetűs.
  • MerlinW
    Ez hogy is jön ide?:)
  • Aquir
    "Egy ország népe állhat több népből, nemzetből és etnikai csoportokból"...
  • MerlinW
    Miért is nagybetűznénk, végülis tulajdonnevek... A nemzetek nevét mindenki nagybetűvel írja. Akkor nem kell csak nagybetűvel írni, ha -i képzőt használunk. Pl magyaroszági. Általános iskola, második osztály.

Frissítsd fel az emlékezeted
  • Optimus Prime
    Ezt már én is nézegettem a múltkor. De nincs kódom. Kaphatnék majd én is egyet? :) Egy Section 8 vagy Dark Void játékot megnyernék.

Ez a SEGA akció meddig van? 27-ig vagy van még napi akció is? Vagy a kiemeltek a fő húzócímek?