34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#3446 re pu -
#3445 én is nagyon megköszönném, ha valaki dobna egy kódot pm-ben! -
C4nn1b4l696 #3444 vki a frissen bekerültek közül nem segítene még nekem? :D szépen megkérném h pm-be mert sajna e ekll mennem itthon ról és vk ituti gyorsabb lenne :D de azt hálám kergetné a sírig szal jól gondolja meg :DD -
#3443 na sikerült beregisztrálni, köszönöm szépen :) -
#3442 le62h0134wasfyanbvmm45kcs5gjs4i3su95qgvc -
#3441 én is kérek szépen steamgifts kódot pls :) -
#3440 Elmaradt a lelkesedés, már csak nagyon keveset küldenek, nincs egy részre való. De ez kicsit off sry. -
#3439 Hiányolom a LoL videóidat hogy a fene egyen meg:D -
#3438 Oké! most fasza. -
#3437 Nem jó. Profil, profil szerkesztése, Egyedi URL -hez írd be aullah -
PunkZoli #3436 én valami fórumon találtam 2 kódot, és az egyik ment a másikat odaadtam neked, de ezek szerint nem ment -
C4nn1b4l696 #3435 aha .. pont azért kérdeztem mert amit tőled kaptam már fel volt használva.. hirtelen azt hittem h rossz id-re lett generálva vagy valami :Dkösz a választ :D -
PunkZoli #3434 kérsz egy kódot, kapsz egy kódot, amit bárkinek oda adhatsz -
C4nn1b4l696 #3433 am, hogy működnek a meghívók? aki vesz eaz véletlenszerűen kap egy kódot vagy meg kell adnia egy steam id-t ami alapján legenerálják a kódsort és csak az az egy ember tudja majd használni? :D csak mert nekem az id-be nincs benn a 696 :D -
PunkZoli #3432 kezd átláthatatlan lenni ez a fórum az avatarok eltüntetésével és a feketeségéve :) , mindig találok valami olvasatlan kommentet :d -
#3431 Akkor írd be: Aullah.
Micsoda meglepetés, tudom. -
#3430 Ide is írhatod. A steamcommunity neved kell, ami a profilod címének végén van. -
C4nn1b4l696 #3429 én nagyon szépen kérek egyet (: -
#3428 MerlinW, írjak neked privibe, hogy steam nickem oda legyen írva? VAgy valami beállítás kell? -
#3427 50pontért vehet minden tag meghívót. Nekem most pont nincs pontom.
Azt vettem észre, és jogos, hogy egyre kevesebben küldenek meghívót, hiszen minden egyes új felhasználó rontja a nyerési esélyeket:) -
#3426 Ha nagyon szépen kéred, akkor tudok adni egyet. -
PunkZoli #3425 ok kösz, kódot hol lehet lőni? :) -
#3424 Miután a Valve oldalán kell bejelentkezni, max a Valve lophatja el. Lejebb pedig 10x le lett írva hogy működik, olvass vissza. Sima tombola. ráböksz egy játékra és vársz, hogy kisorsolják. -
#3423 olvass -
PunkZoli #3422 akkor most áruljátok el, hogyan működik ez a steamgifts oldal!? mennyire hivatalos, mennyire lopja el az accot satöbbi -
C4nn1b4l696 #3421 kicsit visszatérve valaki nem lenne annyira segítőkész h dobjon kódot steamgift-hez? :D -
#3420 Jah, azt lehet. Nem IP alapján megy a dolog, hanem Steam account alapján. Tehát nem számít, hogy egy gépről hányan használják. -
#3419 Nem csalni akarok... két különböző személy használná két külön accountal-tal az oldalt, de egy IP címről. -
#3418 Csak akkor tudsz másik accountot létrehozni, ha van még másik olyan Steam account-od amivel vásároltál minimum egy 10eurós játékot. Ha kiderül, hogy több gifts acc tartozik egy személyhez, akkor értelemszerűen bannolnak az oldalról.
Ne csalj, játssz tisztességesen, ahogy mindenki. -
#3417 Lenne egy kérdésem a steamgifts.com-mal kaplcsolatban:
Ha minden igaz, akkor egy IP-cím ről csak egy felhasználót lehet regisztrálni...
De két külön IP-ről regisztrált felhasználót lehet-e ugyanarról az IP-ről használni bármilyen következmények nélkül? -
#3416 jó, köszönöm, akkor várok holnapig :) -
#3415 Várni kell pár órát, egy napot. -
#3414 steam fórumba ha ember regisztrál és a megérkező emailben aktiválja a felhasználónevet még mit kell tenni hogy hozzá tudjon szólni?
még ezt az aktiválást is aktiválnia kell valami moderátornak vagy egyből kéne tudnom kommentelni, mert már fél napja átestem a regisztráció megerősítésén de még mindig nem tudok hozzászólni semmilyen témához -
#3413 csak félreértéseket tisztázunk, azok megérdemelnek rövid szóváltást -
#3412 Ne offoljatok már, hát ki nem szarja le milyen betűvel írják azt hogy magyar? Felfogtad mi van odaírva? Igen! Akkor meg séta tovább. -
#3411 Magyarul, ahogy ő mondta és értette, a nemzetek neve, pl. magyar, kisbetűs. -
#3410 Ez hogy is jön ide?:) -
#3409 "Egy ország népe állhat több népből, nemzetből és etnikai csoportokból"... -
#3408 Miért is nagybetűznénk, végülis tulajdonnevek... A nemzetek nevét mindenki nagybetűvel írja. Akkor nem kell csak nagybetűvel írni, ha -i képzőt használunk. Pl magyaroszági. Általános iskola, második osztály.
Frissítsd fel az emlékezeted -
#3407 Ezt már én is nézegettem a múltkor. De nincs kódom. Kaphatnék majd én is egyet? :) Egy Section 8 vagy Dark Void játékot megnyernék.
Ez a SEGA akció meddig van? 27-ig vagy van még napi akció is? Vagy a kiemeltek a fő húzócímek?